- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozso1
tag
Arra gondoltam megérett a htpc-m "belseje" a cserére és elkezdtem kutakodni, olvasgatni mire is kellene váltanom. Mivel régóta nem követem a változásokat sok száz hozzászólást vissza olvastam de csak még jobban össze zavart, ezért inkább kérdezek. Tehát amit cserélni szeretnék az a lap, proci, memória, ami marad az a Chieftec ház, ssd. Amire használom, NAS-ról FHD film (xbmc, külső mpc-hc, madVR) és zene (flac, akár 24/192-ig, sacd iso, BD audio). Szóval erre keresek egy jó kis konfigot a fogyasztás nem zavar de azért ne legyen 300W viszont a zaj igen tehát a lehető legcsendesebb legyen. Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest