- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2 #26801 üzenetére
Na, végül mégis Node 304 lett, és ahhoz képest, hogy nem olyan "kicsi" házikó, ebben sem egyszerű elférni. És elméletileg még egy combosabb VGA és plusz 1 merevlemez, vagy plusz 3 merevlemez is belemegy, csak azt nem tudom, akkor a kábeleket hova tenné az ember. Akkor már egy moduláris táp sem nagyon lenne előny, mert ahhoz is kellene elég sok tyúkbelet tenni, hogy minden etessen az ember.
A gyári kis hűtést(Asrock E350M1) meg lecseréltem egy 12-es hűtőre:
Bocs a képekért, a fényképező nincs itthon..
-
_Smooth
senior tag
válasz
Barthezz2 #26799 üzenetére
Külső rack-eken nem gondolkoztál?
Én házon kívülre telepítettem a merevlemezeket.
Azok is és a ház is jobban szellőzik, így a ház is tud kicsi lenni (kb egy asztali DVD játékos mérete), illetve egy 80W-os picoPSU elég lehetne neki, ami hatékonyabb és halkabb bármilyen ATX tápnál.
Külső merevlemezekből meg, ha olyanom van, lenyomom azt, amelyiket nem használom (pl sorozatok és filmek külön vannak - ha filmet nézünk, nem kell, h pörögjön a sorozatos lemez).De ez csak egy tipp/ötlet.
Korábban én is gondolkoztam azon, hogy valahol elzárom a gépet, ott zajonghat, fűthet, és csak bevezetékelem a megjelenítőig. Aztán nekem mégis így lett praktikusabb. -
canniball
nagyúr
válasz
Barthezz2 #26792 üzenetére
Én azzal nem kísérleteznék, felpörgéskor szépen kérnek a HDD-k, inkább keress egy csendes ATX-et.
-
canniball
nagyúr
-
Celtis
veterán
válasz
Barthezz2 #26352 üzenetére
SD lejátszás közben lépj be a kép beállítás menübe.
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Video_playback#OSD_video_settingsA view mód legyen normál.
Nézd meg legalul a videó kalibrációt, hogy a a sarkok a képernyő széléig érnek-e.
Esetleg a fekete csíkok levágása is bekapcsolható. -
canniball
nagyúr
válasz
Barthezz2 #26308 üzenetére
Közben módosítottam, de gyorsabb voltál...
Első két találat. -
Domy
aktív tag
válasz
Barthezz2 #26230 üzenetére
Este megmértem a fogyasztását. Sapphire Brazos lap + 2x2Gb RAM + OCZ Vertex Plus 60Gb SSD + WD Green 1,5TB HDD-vel mértem terheletlenül 25W-ot, a legtöbb amit a fogyasztásmérő mutatott, 42W volt... HDD nélkül 18-9W-ig megy le a fogyasztás, terhelve 30-35W között ingadozik. 720p lejátszáskor 25-27W.
-
Domy
aktív tag
válasz
Barthezz2 #26230 üzenetére
Az én Brazos-om 65W-os külső táppal megy 2x2Gb RAM és egy SSD + 500Gb 7200-es noti hdd társaságában. A paneltápom erősebb mint 65W, de...
Persze ha most vennék, vagy a házzal nem kaptam volna tápegységet, akkor egy 100W feletti picoPSU-t vennék hozzá, az a későbbiekben is elég lesz pl. egy Kaverihez.
Cekk:
Ha az órajelhez nem nyúltak, akkor még ez sajnos kevéske. Valahol olvastam hogy a 48kHz anyagok, és azok többszörösei jól mennek neki saját I2S kimeneten, viszont a 44.1kHz és többszörösei sajnos nem tökéletesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest