Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
fodder az összes. Mondjuk kiváncsi lennék ha egy 9-11 wines "tudású" játékos a saját csapata helyett ezeket rakná be (is mert nem 11 látom
) akkor érdemben mennyit változna.
Nem akarok ezen rugózni megint, hogy teljesen mindegy mert talán veled (is) volt némi egyet nem értés anno, hogy én miért várom el hogy egy jobb játékossal jobb eredményt érjek el.
De most is eszembe jutott mi a faxnak csinálja az ember ezt a töménytelen mennyiségű uppot amikor marginális változás lesz a játék eredményességében. Kiraktam Luiz Diazt nem olcsó sbc de szerintem ha marad ott a 40k coinos Nighwonger ugyanezt hoznám.
Vagy kiraktam Barcolat, tudom van akinél a chem talán számít, de az evo Olise szerintem maxon simán lehozza amit ő. (mondjuk még csak ellenem varázsoltak vele mármint Barcolával div 4-ben bár lehet nem az volt a srác, mert komolyan div 4 old gen mindenki Tekkz akivel játszik igaz ott csak coopozunk a gyerekkel az meg inkább nehezebb mint jobb) Bár lehet van akinek nincs kedve evoval xarozni azt is megértem.
Persze tudom lehet ez a sok grind is csak arra elég, hogy az ember legalább ne maradjon le.
szerk: meg persze eredményességtől függetlenül "kényelmesebb" egy jobb játékossal játszani mondjuk Di Nataleval talán megcsinálok olyat is (vagy megcsinál annak ellenére mit akarok
) amit mással nem, de szerintem mondjuk egy Correa sbc-hez képest itt se lett nagy változás
-
toxicjew
addikt
Nagyon egyszerű, nem csak ezzel játszom
Nem is tudom elképzelni, hogy vki csak ezzel tolja egész évben. Én október óta kijátszottam Az Elden Ringet meg a Bloodbornet (itt a 2. végigjátszás végén járok most), emellett haverommal néha F1ezünk meg a GT7et előveszem ha kedvem van hozzá. Szóval bőven van mihez nyúlni
-
kapeti07
senior tag
Én részemről úgy vagyok vele, hogyha már idén ennyi időt beleöltem hogy legyen egy jó csapatom akkor már játszak is vele.
Én a gyerekek miatt csak hajnali órákban játszom, nem veszek el időt tőlük. Ebben az időszakban jobb is a kapcsolat, kevesebb a lagg. Bár ekkor aki játszik mindenki vérre megy. Mintha az utolsó meccse lenne mindenkinek, ezért izgalmas.Más hasonló játékot nem tudok amibe csak beleülök és kikapcsol 1-2 órára. Korábban Battlefieldeztem, ott is sokszor rossz volt a balance a fegyverek között, rossz a hitbox, roszak a pályák, stb. Sok ott is a hiba mégis sokan játszottak vele.
Tökéletes játék nincs. De ha lenne akkor sem lenne népszerű szerintem.
-
bodnar123
őstag
Amúgy én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy van valami pénzbeli juttatás a játékosoknak. Bár lehet nincs, mert mintha Ibra emiatt akarta volna, hogy kimaradjon. Abban esetleg látnék logikát, hogy valamennyit fizetni kell, akkor egyszerűbb ugyanazokkal. Ha ez nem, akkor csak szimplán a fifa közösség hype... Aki úgy gondolja, hogy egy-egy játékosnak külön animációja, kezelhetősége, statisztikát felülíró tulajdonságai vannak, az egy Mendy lapért képes beáldozni milliókat, miközben hasonló stattal sok olcsóbb játékos van. Erre ezek a hypolt játékosok kellenek.
Mint sejthető én nem tartozom ezek közé, így én is örülnék a változatosságnak. Bár nekem mindegy, hogy mendy vagy kis ödön van ott. Úgyis körülménytől függ, hogy épp a labda felé fut, vagy menekül tőle.
-
tenaijo
tag
Igen, ez most elég ergya volt, szerintem még a sima gold rare pick is jobban adta a wo-t ennél, bár ott a 81-83 volt jóval kevesebb.
Viszont most tuti utálni fogtok, de a duplicateket szabad sbc híján beledobtam egy hero pickbe, és a sok xarért kárpótolt egy UCL Sneijderrel a játék.
-
bubuska10
senior tag
Nem unatkoznék, ha inkább játszhattam volna ezzel a szarral
de minek? Ha kikapsz vereség, de ha 4-1-re nyersz akkor is vereség... Csak az igazamat / helyes mérlegemet akarom, mert így semmi értelme.
Közbe beszéltem az "Év Viccével".
Akash-nak hívták. Utánanézett a "teammel". Mikor rákérdeztem, azt mondta, h látják, h én nyertem. A game serverre hivatkozva viszont nem tudnak mit csinálni. Mondom neki fix the servers then.
Reménytelenek. De legalább el lehetett érni őket.
-
bubuska10
senior tag
20 perc várakozás után kiléptem, majd vissza. DNF, beírta vereségnek..... Hol találom az online supportot? A Fifa 21-nél tudtam velük realtime beszélni, amikor véletlenül a tokeneket beleraktam egy sbcbe.
Kurvára nem mindegy, h 4-5 vagy 3-6. Megnyertem a meccset bassza meg.
-
Sirandrish
legenda
Miért sarkítom le?
Azt állítod hogy teljesen mindegy milyen csapattal mész milyen ellen, mert ha az EA épp neked dobja a 6ost a kockán akkor úgy is nyersz. Erre írok pár példát amikor azért hasznos tud lenni a jobb játékos, és csak kinevetsz..
Miről beszélünk?
De szerintem engedjük ezt el..
Nekem ez nem ennyire kardinális kérdés.. -
bodnar123
őstag
Mondjuk szerintem ne olyan véleményét vedd alapul, aki nem játszik online
Nehéz eldönteni, hogy pusztán az online játék velejárója az esélytelenség, vagy csak egyszerűen az AI-t állítgatja úgy a játék, ahogy nem szégyenli. A TOTY lap meg valahol persze végül nem eredményez nagy javulást, mert végül sorsolhat úgy a játék, hogy megkapod a TOTY-s csapatot ellenfélnek, csak még szar körülmények között is kell játszanod. Aztán akkor ugyanúgy kikapsz. Na meg persze most jelenleg simán olcsón összeraksz egy olyan csapatot, ami kb 94-es ratingű játékosokból áll a posztjukon chemmel. A 97-es TOTY játékos nem lesz annyival jobb, hogy döntően befolyásoljon. A gold ellenfél elleni vereség meg tényleg kirívóan ritka. Legalábbis ha átlagosan tudsz játszani. Mondjuk én az utolsó 4 wl győzelmemet TOTY De bruyne és TOTY Renardal (loan mindkettő) simán hoztam. Azért érezni különbséget, persze ha meglennének lehet 10 meccs után elmenne a varázsuk.
-
bodnar123
őstag
Azért ahhoz vagy átlagon alul kell tudni játszani, vagy nagyon pro-t kell kikapni, aki kapcsolatban és mindenben a legkedvezményezett. Nekem is volt olyan, ahol szinte teljesen gold csapat jött. Nagyon nehezen, sok gólos meccsen megvertem. Mert védekezésnél nagy hátrányt jelent a 2 millás vs gold lap. Viszont én sem tudtam ellene jól védekezni, mert a játékosaimnak 1mm volt a hitboxa... Meg hát ennek a játéknak a kártyagyűjtés a lényege. A focis valós kártyáknak sincs semmi értelme.
-
bodnar123
őstag
Már megbocsáss, de tudtommal abbahagytad. Örülj neki. De ne köss bele senkibe. Persze, hogy nem számít az 1,5 milla. Nem a világ vége. De az azért talán elvárható lenne, egy ekkora cégtől, hogy ne egy kamu supportja legyen. Ennyi. Amúgy ha mindent vittek volna, az félig jobb lett volna, mert akkor tényleg nyugodt szívvel hagynám. Piece. Nem akarok senkit megölni. Peace
-
bodnar123
őstag
Ezt minendki tudja. A random dolgok nem így működnek. Szerintem. Ha valaki elhiszi, hogy valaki rendszeresen mákos,majd hirtelen account váltás után már semmi nem jön... Hiheti. Nekem mindegy. Itt én nem a 300 packbol 0ra és a 4ből jönre gondoltam, hanem a rendszerességre.
-
Szigma70
addikt
Azzal a különbséggel, hogy én tudom mikor nyerek magam miatt és azt is,ha közöm nincs a győzelemhez.
Ha valaki rám írna egy kapott győzelem után, hogy szted ez jogos volt e?, akkor nem pökhendien hergelném, hanem írnám, hogy boccsss.
Ahogy volt is többször példa rá, hogy magamtól írtam valakire, hogy sry, mert ezt nem érdemeltem meg.Tudod van olyan, aki megérdemli. Ok nélkül még nem keveredtem ilyenbe
Csak vannak azok a skillhuszárok, akik fer körülmények közt kapnának 3 mat az első félidőben úgy, hogy 1 skillt nem csinálok addig a meccsen. Azt hiszi, hogy mivel nagy laggal játszom ellene, ezért lehet alázni. Sztem ezek a gyökerek megérdemlik. és nem bánom most sem. Ha látom, hogy az ellen küzd az elemekkel, vagy olyan is van, hogy látszik, abszolute kezdő és megyek több góllal, akkor nem alázok, nem gólörömködök, sőt, több gólra sem törekszek.. Ez játék, mindkét félnek. Csa sajna van az a generáció, akinek ez nem foci, hanem "ki kell játszani" game -
mettek
addikt
Itt egy mai másfél meccs gameplayem: [link]
A második meccs inkább a lényeg. Én nem tudom hogy az ilyen ellenfelekkel mot lehet kezdeni, szinte minden meccsem ilyen.
Megfoghatatlan volt az ellenfél. ahol Eusebio játszik ott kb borítékolható hogy kikapok mint a szar. De az is érthetetlen számomra hogy a játékos bázis 80%-a fullra van ikon játékosokkal. Hogy ezzel nem játszik átlag ember csak esport kockák? -
Sirandrish
legenda
Ha már könnyűnek érzem, akkor feljebb megyek nehézségben!
Még mindig jobb mint online a sok cselkirály, akik direkt visszabuknak Div9-10be és a 20milkós csapattal aláznak, bármit csinálok.
5 meccsenként talán egy olyan ellen jön, aki ténylegesen egyszinten van velem.
Én nem tolom évek óta...a 23al az utolsó 1-1,5 hónapba játszottam, ezt is csak most vettem meg -
xyzikeee
aktív tag
Ma nyitottam egy Alissont és egy 88-as Oyarzabalt.
A probléma csak az hogy mindkettő megvan már és untradeable mind a 4 kártya. A dublicate- kártyákkal szeretnék valamit kezdeni. Mi a jó taktika? mert addig pakkokat sem tudok nyitni amíg ezek el nem mentek.
Ilyenkor ti mit szoktatok csinálni? SBC-be kellene tenni, de jelenleg nem tudom mibe lenne érdemes...
PL csapatot építek. -
Nandinagy
addikt
Alapjáraton azért tartom hülyeségnek a packok elrakását, mert ha megnézed kurva sok packot tudsz megszerezni a promok alatt. Most is minden nap 3*83*10,85+ pick,80+ pick,81+ double upgrade, a küldikben millió db 83*2 és hasonlók. Annyira sok packot kapsz, hogy ha elkezded gyűjteni a packot szép lassan elfogy a lapod az ilyen sbck-be és amit azon nyersz, hogy elraksz egy packot azt elbukod ezeknél, hogy nem tudod kirakni. Szerintem egy 83*10-ből még mindig sokkal nagyobb eséllyel fogsz TOTY-t kapni mint egy Jumbo rare players packból szóval ha el is raknék valamit akkor max az ilyen packokat. Ezek a hétköznapi packok amiket a reward és haverok adnak értékelhetetlenek egész évben. Szerintem a wl reward UT pack nekem idén még nem adott WO-t.
-
Nandinagy
addikt
Dehogy érdemes
Van egy spanom aki minden évben rak el, tavalyi valami 500 packja volt, nem nyitott belőle TOTY-t, én meg 0 db-t pakoltam el csak, gyűjtöttem a gold lapokat upgradebe és jött egy TOTY Modric. Szerintem ha valaki tényleg toty-t akar akkor inkább az összes létező gold lapot rakja el és csináljon százezer upgradet. Az hamarabb fog toty-t adni mint a packok.
-
EA's hit
őstag
Vszeg mert keptelenek rendesen optimalizalni a jatekot. Volt olyan ev pl amikor esoben (karrier modban) szaggatott a jatek, mert a sok kis vizcseppet nem tudta rendesen optimalizalni. Plusz minden ilyen varialas eltolhatna az eroviszonyokat. Nekem pl a szemem kiesne, ha havas palyan kellene jatszani (anno amikor meg karriereztem, ott ki is kapcsoltam mindig), de lehet hogy az ellenfelem meg siman elvan a havas palyaval es a narancssarga labdaval, akkor meg maris elonyben lenne csak emiatt. Ez a 2 fo oka szerintem.
-
Nandinagy
addikt
Nem akarok geci lenni főleg karácsonykor, de miért a játék hibája, hogy nem tudsz behúzni normálisan 1 cselt?
Skill arenaba begyakorlod, utána sbben majd mehet élesben. Kb. minden cselnek ennyi a titka, én egyedül a fake drag backet nem ott tanultam meg mert az skill arenaba tök máshogy kell mint meccsen a szög miatt.Gépen megtudod nézni, itt: [link]
-
Nandinagy
addikt
Ez az egyik véglet a másik meg a haverom akinek volt 600 packje azt nem kapott egy darab TOTY-t sem
Én meg kiraktam 100 upgradet és jött egy Modric. A Ramos,Pogba és társaihoz igazából nem kell pack opening csak tudatos sbczés. Ha nem raksz ki minden lutri packot(főként ikon és hero pack) akkor simán kitudod rakni majd akkor is ha jön hasonló. +Egyébként az upgradekből úgyis tele lesz mindenki fodderral.
-
bodnar123
őstag
Ez jó. Nálam néha vigyázni kell nővérem kutyájára. Ő néha a mancsával elkezdi csesztetni a kezem. Az ellen meg nem is tudja milyen nehezített körülmények között játszok
Egyébként most jött meg első van dijkom. Így december közepén. Kb mindent is kijátszva. De legalább eladható. Neymar meg már vagy 4szer. Egyszer a promo ugye.
-
Nandinagy
addikt
Még egész baráti az utóbbi napokban a játékmenet. Nincs az állandó tekergetés, a letámadás viszonylag kipasszolható, egyedül az a bajom, hogy a kapusok minden lövésre kicsúszva jönnek ki, és kurvára nem a labda elé csúsznak, hogy takarjanak hanem mellé. Mondjuk a nagyobb baj, hogy a magas labdára is úgy jönnek ki azt elcsúsznak a támadó mellett.
-
|AP|
veterán
ne félj tőle, egyáltalán nem nyírták ki
Tegnap volt egy meccsem, ahol 4 gólt kaptam 30-ról, ebből egy trivela, a többi finess.
Próbálhatok én blokkolni, átmegy a védő lábán, próbálhatom húzni a kapust, ha lehúzza a kezét a labda elől és inkább összeesik...Szóval ugyanolyan OP továbbra is
-
Zimmi91
addikt
nekem zöld timeddal most is bemegy minden Grizivel
szal ha nerfelték is még mindig op maradt
más : aki nem kapta meg most sem az 1500xpt meg 100ks pakkot azokkal mi a fakk lesz? írjak az indiai nyüvedékeknek vagy felesleges, mert úgyis csak a sablon dumát tolja majd, meg megkérdezi szerettem e focizni kiskoromba és melyik a kedvenc csapatom?!
-
bodnar123
őstag
Direkt írtam, hogy gondolom nagyrészt nyitotta őket. Ha költött volna akkor VALÓSZÍNŰLEG egy két promo lapot is tartalmazott volna a csapata. De neki csak ikon és hero, és sbc játékos volt. Persze lehet Kewell rajongó és pl azt is vette. Meg Cambellt a padra. Mert hát az oda kell. Meg Owairant mert olyan csábító a statja. A két nagyot persze vehette is. Riberyt főleg. De hogy Luciot ki vesz. Annyiért..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest