- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Sony Xperiának annyi?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Engedjétek már el. A káromkodást meg legalább csillagozd ki félig-meddig...
-
Kristof_94
nagyúr
Kiraktam Pelét is, de egy örökkévalóságnak tűnt. Időközben jött egy Neymar és Dembele is. Van még jó pár sbc lap, ami nincs meg, de erőt kell vennem hozzá...
-
Kristof_94
nagyúr
Na végre nekem is jött egy top lap, Mbappe személyében.
Az elmúlt hetekben nem nagyon játszottam, de a web app mindig pörgött és elég sok sbc-t megcsináltam. Viszont alig dobott komoly lapot.
Best, Renard, Olmo, KDB, Charlton, Kompany voltak a top lapok szóval már kijárt. De bármelyik Ronaldo, Messi, Pelé egyelőre csak "álom" marad. -
Kristof_94
nagyúr
Nem tudom nálam mi a gond, de eddig semmi komoly nyitás nem volt, pedig minden este szoktam egy kicsit pörgetni az sbcket. Lassan kellene egy búcsú wl is, szerintem 1 hónapja nem toltam ott.
-
Kristof_94
nagyúr
Jó ez az új evo, de egy Newcastle vagy magyar lap sem fér bele... Nem is értem a pace limitet, hülyék ezek.
-
Kristof_94
nagyúr
Atya ég. Mondom játszom pár rivals meccset, de ilyen szutyok még nem volt a játék, mint most. A delay valami rettenet, a korábbi sokszorosa, egy normális passzt nem tudtam adni, mert minden totál más irányba ment. Ott tartok, hogy nem tudom eldönteni a játék ilyen bugos szar vagy a kontrollerrel van megint valami. Esetleg mindkettő. Ha előbbi, akkor meg rohadtul nincs kedvem megint a hulladék DHL-el vagy kikkel sz*rakodni, hogy aztán a szervizből egy ugyan olyan fos kontrollert hozzanak vissza. Újat meg minek vegyek, ha nincs rá normális garancia, ahol a hibás helyett küldenek egy zsír újat. Nevetséges. Mindkét cég.
-
Kristof_94
nagyúr
Én már vagy 2 hete alig játszom, semmi értelme. Legalább a kontent lenne kicsit izgalmasabb, de csak hulladék evok jönnek. A droprate meg botrány.
-
Kristof_94
nagyúr
Én ezt a kupát sem fejezem be, 6 győzelem kellene, de 0 motivációm van hozzá. Szerintem most van vége számomra az idei résznek. Talán még egy Newcastle vagy magysr wl, de nem sok kedvem hozzá.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem most én is passzolom a wl-t. Semmi értelmét nem látom. A múltkor a 14 győzelemre adott 2 haszontalan 6x dupli picket és egy csomagot szintén duplákkal. Nem éri meg a bosszankodást.
-
Kristof_94
nagyúr
A tegnapi player objective jó pont volt nálam, köszi EA!
-
Kristof_94
nagyúr
Néha én is kirakok valamennyit, de mikor totál nem ad semmit akkor általában még is unom...
-
Kristof_94
nagyúr
Először nem akartam, de végül elkezdtem a wl-t egy full francia csapattal. Eddig 11-1, ilyen gyorsan szerintem még soha nem lett meg a 11 win. Nem néztem volna ki a csapatból. Hátul azért nem a legjobb, bár Desailly euro lapja, meg tots Konate sem rosszak. De a két szélső cam a Malard meg valami francia ligás tots rw, ők egy picit kilógnak. Vieira meg egy "unit".
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem a pickben és a csomagban is 3 dupli lap, a legjobb mind a kettőben Oblak volt...
-
Kristof_94
nagyúr
Nem rossz ez az új evo.
-
Kristof_94
nagyúr
Végre itt is beadta. Bár nem tudom, hogy kinek a helyére tegyem. Kroos és tots Havertz a cdm, mind a kettő brutál jó. Utóbbi rengeteg gólt fejelt szögletek után. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #11368 üzenetére
Nyilván nem a sallangot fogjuk tárolni, de a nagy ratinges lapoknak jó lesz.
Közben jött a pickből egy Raphinha. Megy a másik Raphinha helyére. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem eddig Kimmich volt a legjobb.
WL-ben 5 győzelemmel kezdtem, utána 6 meccsen 1 győzelem. Klasszik EA. Az 5 meccset délelőtt nyomtam, a most délután. Embertelen delay volt, a legjobb lapjaim is úgy furdultak, mint egy csuklós busz. Hányinger, de annyira már nem igzat... -
Kristof_94
nagyúr
Trippier és Ayoze showdown egy napon, szép kis kontent egy Newcastle szurkolónak.
Bár remélem, hogy utóbbi fog fejlődni. -
Kristof_94
nagyúr
A holnapi promonak már nem sok értelme lesz a Futties előtt. Nem rosszak a szezonos lapok, de mire a jobbakat eléri az ember...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave #11232 üzenetére
A fizetős season pass nem elképzelhetetlen. A mobilos fifában évek óta megvan. Van egy normál szezon, ahol ugyan úgy XP-vel jutsz előre, de ha te azt szeretnéd akkor meg tudsz venni egy premium pass-t, amivel még extrább dolgokat kapsz minden szint után. Legyen az játékos, fc pont vagy bármi.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem az elmúlt pár napban csak Kokcu meg Ndoye duplák jöttek. Remélem jól írtam a nevüket. Szar ügy.
-
Kristof_94
nagyúr
Csúcson a kontent.
-
Kristof_94
nagyúr
Nálatok Puskás milyen pozícióban játszik? St vagy cam?
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem Watkins jött valami plusszos csomagból. Nem jutottam vele előrébb. WL rank 5, Musiala és valami Bayernes csaj a 2 pick. Csomagokban semmi.
-
Kristof_94
nagyúr
Ronaldo kivételével a többi lap nem tűnik annyira érdekesnek. Kár, mert ezek az ikonok jók voltak. Más kérdés, hogy annyira azért nem sikerült nagyot nyitni.
-
Kristof_94
nagyúr
Jött egy Cole is. Most már tényleg csak a felső polcról kellene valaki. Bár még 1 olasz sem jött, nem mintha Maldinin kívül bármelyik kellene.
-
Kristof_94
nagyúr
Hát ez a rivals reward sz*rt sem ért...
Utána kiraktam egy ikon picket. Sanchez, Blanc és Schweini... -
Kristof_94
nagyúr
Nekem dupli Desailly jött a garantáltból...
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem ez a 81+ nagyon nem adja. Néha van pár maximum 89-es dupli, de ennyi.
-
Kristof_94
nagyúr
Legalább most nem az EA a hibás. De azért őket is utáljuk. Továbbra is.
-
Kristof_94
nagyúr
Na végre már, egy jó lap!
Első 85*5 a mai napon. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
evibly #10885 üzenetére
Néztem Newcastle lapokat, de még a past&present szűrővel is csak kutyaütő lapok voltak. Szóval ha lesz belőle evozás, akkor Sallóit fogom. Tényleg ott van Puskás, Szoboszlai, van egy régi evo Lisztesem is. A 2 CB Szalai és Orbán, kapus adott. 2 szélső védő, meg 2 kp kellene.
Jó lenne, ha sűrűbben jönnének ehhez hasonló evok, lassan a végénél járunk. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Aguinaga #10881 üzenetére
99-es shootingos lap. Túl az 550 meccsen és lassan 700 gól. Van még tőle 2 régebbi evom, az egyiket már nézegettem a lucky seven evoba. Ott a lövés csak 96 körül lenne, de minden más is fejlődik, plusz 4 ps+. Előbbi meg egy chemmel korrigálható.
Ja és ebben a 100k-s evoban kinéztem Sallóit, brutál jó kis lap lenne belőle. Szerintem annyi nem sok érte.
-
Kristof_94
nagyúr
Ide kellene berakni, meg majd Puskást is. Valakiket be kell áldozni...
-
Kristof_94
nagyúr
Befejeztem a fof craftot. Hát nem váltotta meg a világot...
-
Kristof_94
nagyúr
Most mobilon nyomom, nagyon lassú így, de a fof craft csomagjai néhány perc különbséggel dobtak egy Trezet és egy Müllert. A 2 mobilos paletools között mi a különbség?
-
Kristof_94
nagyúr
Én egyelőre a craft sbcvel szenvedek, már 2x jött a softban. De a sok dupli mellett legalább jött egy új is Sanchez személyében. Ja és kiraktam az ikon pikket. 1 dupli Cech és Sanchez birthday lapjának mindkét változata. Cuki.
-
Kristof_94
nagyúr
Végre a pick is beadta, de nyilván dupli. Én csak 351 alkalommal csináltam meg, de sokra nem mentem vele. Akkor azt hiszem ennyi, a 81+ már nem lesz túl érdekes. Viszont erre a fof craftra rá fogok menni.
-
Kristof_94
nagyúr
Én most mobilon nyomom és ott nincs paletools appon, szóval kicsit lassabb. Nem igazán adja, de ha van is spec lap akkor 99%, hogy duplicate.
Kicsit már bele is untam. Milyen nemzetek voltak eddig a wl objectivek között? Olasz, Francia, Spanyol van még hátra? -
Kristof_94
nagyúr
Tegnap este befejeztem a wl-t. Szombaton 8-1-el zártam, utána egy kis visszaesés és végül 15-5. Utolsó meccsen sajnos nem sikerült a 16 win. A második pickem a szokásos hulladék volt, az elsőben viszont Bonmatí, Frimpong és Valverde. A hollandot választottam, de sajnos a chem miatt sehogy sem jön össze a beépítése, így egyelőre sub marad. De azért jól esett, hogy végre jött egy normális pick. Durva, de az idei játékban ez az első normális wl pickem, azért ez sokatmondó. A tots csomagban csak fodder volt.
Az egyik 84 pick dobott egy Torrest, de Isak egyelőre mozdithatatlan.
A 82 pick nekem nagyon nem adja, gyakorlatilag annyira nem, hogy alig jön dupli amit vissza tudnék forgatni.
A különböző csomagokból jött pár ikon, de semmi extra. Xabi Alonso, Xavi, Puyol, Zanetti, Desailly.
Puskáshoz még 1900 valamennyi kellene, de tegnap már nem erőltettem. -
Kristof_94
nagyúr
Jó ez az új evo, de egy idő után már nehéz követni az evo láncokat. Melyikkel lehet érdemes kombinálni?
-
Kristof_94
nagyúr
Közben jött egy Zanetti is a 10*84-ből. De a pick még semmi jót nem adott.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem egy rakás csomagból 2x Xavi, Macmanaman vagy ki és Campos. Utána kiraktam az ikon picket, Schweini volt a legjobb, majd 30 sima picket ahol talán 87 volt a max.
Puskashoz kellene még majdnem 4800 XP, de az olaszba még nem kezdtem bele. Meg csinálom a Shearer objectivet is. De a wl miatt ezek csúszni fognak. -
Kristof_94
nagyúr
Én is neki kezdtem a pikkeknek, erre 8 után vettem észre, hogy nincs több fodderem. Úgyhogy marad a 8 pick...
-
Kristof_94
nagyúr
Jövőhéten a brazilok lesznek az objective nemzet?
-
Kristof_94
nagyúr
Délután elkezdtem egy grindet, de miután megnéztem kik nyithatóak inkább hagytam. Lehet kirakok néhányat péntekre.
-
Kristof_94
nagyúr
Végül kinyitottam a csomagokat. A normál reward csomagokban semmi, a tots csomagban meg Di Maria, Stanway és Koulibaly...
-
Kristof_94
nagyúr
Level 25-26-nál ti mit vesztek ki? Pakkok vagy a 2 lapot?
-
Kristof_94
nagyúr
Meglett a 14, az utolsó 3 meccsen nyerni kellett.
Első pickben Rice, Koulibaly, Lewa, nyilván mind dupla.
Masodikban Rice, Koulibaly, Ferguson. Utóbbi legalább nem volt dupli.
Megérte!
Pakkokat még nem nyitottam, mert nem tudok mit kezdeni a dupli Rice lappal. Talán exchange lesz a vége vagy az ikon pick. -
Kristof_94
nagyúr
Tegnap én is megcsináltam. Matthaus toty (duplicate), Zola toty meg, Ian Wright Birthday talán. Utóbbi lett. Nem biztos, még 1x meg kellene próbálnom. A hero sbct is kiraktam, de eddig csak 1 Beasly jött vagy ki. Legalábbis az új promoból.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem mára marad a vége. 10-3 jelenleg.
-
Kristof_94
nagyúr
Én inkább várok a 82+ pickre. Raktam el kb. 5-6 exchange csomagot, de ennyi. Aztán majd jöhet a grind, csak ne változtassák meg a követelményeket.
-
Kristof_94
nagyúr
Ahogy néztem, a portugáloktól még kevesebb játékost tudnék pályára küldeni. Gyakorlatilag 1 spec védőm van, a többi mind ezüst.
-
Kristof_94
nagyúr
Az új evo pénteken várható?
Rivals pickben Cancelo és Bisseck. Utóbbit érdemes még kivenni így, hogy már nem lehet evozni? Vagy az csak a piros verzióra vonatkozott?
-
Kristof_94
nagyúr
Ez az argentin is kimarad. Kölcsön lappal kiegészítve is éppen csak meglenne és akkor még cserék sincsenek.
Kozben vasárnap jó lenne 3 gólt verni, mert Puskás így marad 97. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
D.Bergkamp #10313 üzenetére
Én reménykedem, hogy valahogy kihozzuk egy X-re vagy akár meg is nyerjük. Az a baj, hogy a többi csoportban szerintem komoly körbeverések lesznek, így 3 ponttal nem sok esélyünk lenne bekerülni a legjobb harmadikok közé.
De én egy tisztes helytállásnak is örülnék... -
Kristof_94
nagyúr
Mielőtt nyitottam a tots csomagot annyit mondtam, hogy Banza. És tadamm ő jött.
Ment is bele az euro sbc-be, onnan meg Suker. Nem olyan rossz. -
Kristof_94
nagyúr
Ultimate evoban szerintetek kit vegyek ki? Saivet vagy Varga?
-
Kristof_94
nagyúr
Boxon lenne kedve valakinek segíteni a season 7 és a euro objectivek gyors kivégzésében?
-
Kristof_94
nagyúr
Még a kib*ázott 11 win sem lett meg. Utoljára szerintem ősszel volt ilyen. 10 győzelemnél volt 4 meccsem rá, szarrá szivatott az EA. Úgy osztogatta a reboundokat, mint a cukrot és olyan delay volt mint szerintem soha. Faultolt az ellenfél a gól előtt? Kit érdekel, mehet tovább. Lesen volt? Az is mehet. Rohadjon meg az összes.
Pickben erre Smith, Rice és Stanway. Rank 4 és 5 után nem adott ilyet, de még hasonlót sem. Nevetséges. Érdemes Smithre menni vagy inkább Rice és mehet Matthaus helyére? -
Kristof_94
nagyúr
Sajnos úgy tűnik, hogy 45 perc után véget is ért az EB. Ilyen játékkal a németek kivégzést fognak rendezni, de még a skótok ellen is szenvedés lesz.
Igazából ez a szint nagyjából, csak hajlamosak vagyunk elfogultak lenni.
Puskás meg jó lesz 97-es verzióban is. -
Kristof_94
nagyúr
Így hogy az ikon és hero csapat kikerult, annyira nem éri meg.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem is jött azt hiszem 3 promo, abból az egyik Dragusin. Lehet megy majd Szalai helyére.
Közben jött a softban. Ezzel mit lehet kezdeni?
-
Kristof_94
nagyúr
Kikerult a pick?
-
-
Kristof_94
nagyúr
Leszedtem én is chromera. De nem igazán értem hogyan gyorsítja meg. Pl. a 82 picket össze tudja nekem rakni 2 rare lappal? Egyelőre mindent a normál módon csinálok...
-
Kristof_94
nagyúr
Én is megcsináltam a kupát, szóval a kvalira nem volt időm. Mondjuk nem is adott semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest