- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
homerhamm #9633 üzenetére
Én most pont azt látom hogy kb semmit sem lehet csinálni. Serie A TOTS rész van, de az kb 2 perc, meg egy automata meccs. Az ICONos részen 5 auto meccs HA akarom, mert amúgy nincs értelme, és kb ennyi. Meg persze 1-2 videó, de mindennel együtt 10 perc alatt megvagyok a napi dózissal
-
Woodslave
félisten
válasz
homerhamm #8627 üzenetére
Sajnos ez egy xar játék. Agyaltam lehet azért mert nem tudok játszani. De vannak olyan tevékenységek amiket akkor is élvez a szintjéhez képest az ember ha nem pro. Ez vhogy nem az. Mondjuk tegnap lenyomtam 9 meccset kvaliban (nem ment végig mind) aztán pár div 7 rivals lehet csak beleuntam
Pár xar totsom van de vicc hogy Walkers-peters nem tudja leszedni gold sont. Anno nyitottam egy gold vvdt. Komolyan jobb mint Tapsoba vagy Simakan sbc... Májusban tots..
Az sbczes is csak alibi hogy addig se kelljen játszani. Na mindegy ingyen így elpötyögök vele de tényleg nem éri meg az időt amit bele kell rakni
-
Nandinagy
addikt
válasz
homerhamm #7833 üzenetére
Az egyiknél ha eleget gyakorolsz képes vagy nyerni a másiknál meg akkor sem biztos
Az Elden Ring féle játékoknál is ideges az ember csak ott általában magára, mert a legtöbbször te rontod el. Az EAnél meg néha átmegy a védőn a labda, teljesen másfelé megy a passz, ezekre meg annyira nincs befolyásod. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
homerhamm #7166 üzenetére
Én decemberben kezdtem ugye nem megjelenéskor, meg nem játszom online
Így bírtam kb eddig. Ezt a seasont lenyomom (még 4 szint), aztán szögre akasztom a "végtelen 83x10"-es ideig szerintem. Ott megboostolom a csapatot oszt annyi.Engem a csapatépítés része érdekel/érdekelne leginkább, de több ezer packból sem nyitottam eddig semmit. Egy Cantona jött ami értékes (őt használom is), de ennyi. Pickekből rendszeresen csak a hulladékok jönnek, promokból csak az 1 pálcás sz*rok, coint gyűjteni meg lehetetlen. Legalábbis annyit amennyi 1-1 top playerre kellene..
Le a kalappal azok előtt akik azt évek óta megjelenéstől-megjelenésig képesek tolni.
Én az előzőt is a legvégén kezdtem, ezt "félidőbe" mert azthittem így kitart a végéig, de a nulla siker elég demotiváló tud lenni
A legutolsó 83x10em azért feltette a pontot az i-re..
Igen...9 dupla -
tenaijo
tag
válasz
homerhamm #7128 üzenetére
Untrade az egész klubom, a mostani fantasy promobol is mindenkit kinyitottam a quicksell kategóriából legalább 5x. A legnagyobb egy Bompastor volt kivételesen.
Tradelhetők közül a rank 2-3 WL reward rendre még wo-t se ad (rare/ultimate pakk), ami 8X+-os csomag jön, abban is legtöbbször a lehető legkisebb rating van. Draft reward alapból gatya, rivals szintén.Baxó a csapat, nem azzal van a baj (ahogy gyakorlatilag minden második embernek, aki rendszeresen tolja), de már nincs komoly upgrade lehetőség. Annyira jó sbc-k jöttek, hogy a játék végéig elvan velük az ember, viszont így már kevesebb a motiváció. Tavaly ilyenkor lényegesen xarabb lapokból állt a teamem..
-
Sirandrish
legenda
válasz
homerhamm #6177 üzenetére
Oda is összegyüjöttem 55K gemet a TOTY promora, kinyitottam 3 18,5K gemes pakkot, és a legnagyobb 89es volt..
Azóta megcsináltam legalább 50 exchanget, de még nem kaptam totyt
Hjaa, és a TOTY promonak van ez az Icon evoja. Ott kiválasztottam Cannavarot, de mivel az első a 85ös, azt be is basztam valami exchangebe, mert nem írta hogy kell a kövi lépcsőhöz, így most kuka az egész event, mert a többit már nem tudom kiszedni...
Ennyit az EA FC Mobile-ról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest