- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atla
senior tag
Van azért remény,hogy lesz valami konkurencia,mert ez jelenleg egy trágya így.
Itt ez az UFL,állítólag CR7 belerakott nem kevés pénzt,hogy támogassa a fejlesztőket.
Ott van a Konami PES Efootball,és ott lesz a FIFA2K ami talán 2026-ban jön.
Sok múlik a Liszenszeken,de talán az egyikből lesz valami. -
stilo18
addikt
Ne is mondd...és épp akkor nyitotta amikor a srác, aki töltött fel pénzt már kb 0-ra nyitotta magát a "semmiből" egyszer csak jött a hang, hogy Ronaldoooo
Itt nincs fairség, a cél minél több újoncot, embert behúzni, hátha költenek pénzt...
Én/Mi aki mindig mindent megcsinál, nekem/nekünk lófütyi -
EA's hit
őstag
Ha lesz LW/LM posztja, 100% hogy erkezni fog hozzam. Most Zicot egyelore jegelem, Cafut kezdtem el, mert az a legnagyobb hianyposztom, o a heten kesz is lesz. Utana meglatom hogy Best vagy Zico legyen a folytatas, a brazilt nagyon szeretnem, de o csak Zidane helyere tudna menni, aki meg szinten zseni iden
Best viszont balszelso poszttal tokeletes lenne Neymar helyere, foleg ha kap egy 5-os sm-t.
-
v-man
őstag
Melyik pozícióban fog játszani? Én lwbe gondoltam azért a piros, persze igazából oda mindenképp lassú kicsit, de nem baj lényeg hogy Barca
Eddig a napokban Olmo volt ott, hozzá képest már úgyis gyors
(Egyébként nála is jobbnak tűnt a kék, mindkettőt megvettem a küldetés miatt)
-
bodnar123
őstag
És erről nem cikkeznek hogy mekkora programozói hulladék. Ez a szomorú. Ehhez képest remekművek után csődölnek be stúdiók.
Gyakorlatilag nem tudok 3 gólnál kevesebbet kapni meccsenként. Na de azok milyen gólok. Ott állok előtte. Nem blokkol vagy szerel. A kapusom mindig magasan dobja a labdát, de néha inkább kiguritja az ellenfélnek. Előbb volt hogy 8szor dobta ki az rng, hogy nála marad a labda. 8x... Ruletten sokmindent láttam. ilyet soha.
-
eM'82
addikt
1 hét után:
Eskü nagyobb élmény volt össze grindolni mint WL-t játszani.Majd rakok rá egy Hunter lapot, mint a noobok. Mondjuk annak menő az ikonja.
Az utolsó 88asnál már nem bírtam és csak beletoltam Katoto eladható lapját.
Ami vicc, hogy a legutolsó pakkból jött egy ikon!
Moore... 80k -
Nandinagy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest