- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy #4693 üzenetére
Jó ez a téma, és asszem Nándi erre te tudsz válaszolni. Pont ma láttam h olyan skillbeli fölényt jelent a cselezés és annak megértése, mint amikor 15 évesen megértettem a különbséget a gangsta rap és a rímelős rap között.
Szerintetek melyek a legműködőbb cselek? Pl. csomó ellenfelem csinál olyat h megáll egyhelybe, és utána húzza rá. Dinhoval menő lenne párat betolni.
Meg min múlik h össze is jön majd a csel? Én "félek" megpróbálni, pedig nem a pingen múlik, az ma kiderült. És amit írtál, sztem nem állja meg a helyét élő ellenfél ellen, hiába gyakorolsz állóhelyzetben lévő védővel szemben trainingnél vagy SBben. Vhogy azt érzem ha a szimpla passz se jön össze, akkor majd az se fog. Láttam az unokaöcsköst, úgy megállt, áthúzta sarokkal, megállt, dobta ki Riisenek, lőtte kapásból. Utána még egy ilyen, de Lukakura jött ki. Előbbi ha én gólom lett volna akkor elmentem és 3x visszanézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest