- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Dehogy kell, nem kell mar senki
A legtobb nap 3 beginner sb-t nyomok le osszesen, hogy meglegyen a daily, de neha meg annyit sem. Legalabb egy hete nem jatszottam online meccset, aztan most elkezdtem a kvalit, mert miert ne, kezdesnek 5/5. Ehhez boven eleg a Capita-Blanc paros is
Szoval nem KELL senki, csak jo lenne, ha az osszes top lapot kinyitnam egyszer, meg ha a tenyleglegfullosabb csapattal fejezhetnem be az evet. Ettol meg persze de Ligt-et is kirakom, mert miert ne
-
Woodslave
félisten
szép. Mondjuk nekem valahogy olyan mint Messi nem igazán fekszik nem tudom miért igaz nem is használom sokszor.
Mondjuk én most jobban szeretem a 92+ picket pörgetni abból legalább jöhet valami ritkaság (igaz nagy részét meg tudnám venni már van 1.8m coin) Mendy, Grízes, De Jong... Van Dijkról ne is beszéljünk.
-
-
EA's hit
őstag
68 db tots lapom van, pedig semmi extrat nem csinalok, csak nyomom az sbc-ket amiota lehet. Igen, paletools-szal, mert 100x gyorsabb es egyszerubb, nem ertem, miert nem hasznalod. Raadasul rengeteg nagy ratinges sbc-be 3-4-esevel dobalom bele a totsokat, ha ugy jon ki, megis egyre csak gyulik. Eusebio kirakhato lett volna 0 tots lappal, en megis beleraktam vagy 20-30-at szerintem.
-
-
Woodslave
félisten
Mármint hogy birjuk lappal vagy idegzettel? Lapom qrva sok volt még Hamm után is bár ha nem jön a 84+ akkor kicsit bajban lettem volna az utolsó 6 csapatnál mert 97+ lapokat nem nagyon akartam bekwrakni bár mondjuk Olmo ment beke de valazeg Valverdet se sajnáltam volna.
Amúgy semmi értelme ugyanez lenne Wernerrel is de én jobban szeretem a menü grindot mint a játékot
-
Woodslave
félisten
-
bodnar123
őstag
Teljesen mindegy, hogy hány nyitható,mert ugyanúgy nem nyitnád ki. A drága lapok van akinek bent vannak a csomagokban, vannak akiknek nincsenek. Próbáltam összeszedni a milla feletti nyitásaim. Azokat számolva, akik a nyitás utan pár nappal is milla fölött értek: TS Neymar, ts Cafu, TOTS Lucas Hernandez... És szerintem ennyi. Még lehet egy vagy kettő nem jut eszembe, de még az is rohadt kevés. Majdnem minden wl, rewardok objectek sok ezer pick, upgrade. Van akinek hetente jön ennyi. Bár mostmár tényleg meghalt a játék, úgyhogy mindegy.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Hát az tuti hogy sokáig nincsenek TOP lapok, mert a kövi promonál ugyanazokból jön mindig egy kicsit jobb
Bellinghamnek éppen örülök (Fifás karrierrem bőven legnagyobb nyitása), de azért nem lett sokkal keményebb a középpályám, vagy épp eddig nem volt sokkal gyengébb (attól függ hogy nézzük) -
Woodslave
félisten
Ja igy van
. Már kicsit se jön izgalomba az ember ha lát egy promo lapot. Semminek nincs értéke se játék se eszmei. Jó egy Bellingham.nagy nyitás faxa aztán pénteken már semmit nem jelent mert jön egy 99-es
örülni alig lehet már ha nyitsz vkit. Persze Mbappe meg Messi biztosan nem fog.
Nyitottam már vagy 8 promo lapot Eriksent 3*
-
Woodslave
félisten
Cassiast rakjátok ki qrva jó. Nem mondom hogy nem kap gólokat de amiket ma kaptam ott a jóisten se mentett volna de olyanokat ment és nem csak néha hogy lestem.
Mondjuk ma érdekes módon tudtam nyerni ki érti
majdnem feljutottam div 2 de néztem a rewardokert nincs értelme kinlodni szóval nem bántam hogy a srác 89-bennkick off glitchel egyenlített
-
EA's hit
őstag
Amúgy ezek szerint péntektől már megint idejétmúlt ptg lapok jönnek majd, amiknek a fele konkrétan a hétvégére már be is bukja a fejlődést, mert kiesik... kurvanagy kár, nagyon reméltem, hogy az ikonos promo kap még egy team2-t, azért lenne még itt potenciál top lapokra Pelé, Eto'o stb. személyében...
-
EA's hit
őstag
Zseniális lap. Nálam 30 meccsen 21 gólja van, pedig balhátvédben használom
Mind rivals és kvali, talán 3 sb meccs volt benne. Én is minden évben szerettem, kb. minden évben ő volt az endgame LB-m, de idén még brutálisabb. Olyan trivelákat és power shotokat lő 30-ról, mint senki más.
-
Sirandrish
legenda
Olyan 150 pakkom volt pénteken.
Gyakorlatilag (amikor gép előtt vagyok) megállás nélkül pörgetem. Megcsináltam a 160uppot is, azokból is pikk lett. Nyilván a magasabb fodderek mennek exchangebe, és most ott tartok hogy hiába nyitok...már 230 pakkom van. Nem tudom elnyitni őket.
Sok 84x10nek a 90%a exchange, 85x5 detto...87x2-3 szintén..
Akármennyit nyitok, mindig több pakkom van, pedig már nem is figyelek. Minden dupla (85alatt) egy az egybe megy pickbe, és így sem érek a végére -
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
Ennél a Rooney-nál biztosan lesz jobb
Elvileg 1-2 napon belül jön Cafú sbc, aztán meg ők várhatóak még.
-
EA's hit
őstag
Nekem talán életemben először volt pozitív tapasztalatom kupában a communityvel, tegnap úgy lett meg a 6 olasz win, hogy MINDEGYIK kilépett rögtön 1-0-nál, ilyenem még sohasem volt. Nyilván így kellett még 4 gól, de rögtön a legelső ellenfél vette a lapot, amikor hagytam rúgni 2-t az elején, szóval kényelmesen megrúgtuk mindketten a góljainkat, és nyert 6-4-re. Máskor 6-8 meccset is indítani kell, mire találok egy ilyen értelmes, jófej ellenfelet, most meg az is elsőre ment
-
Woodslave
félisten
ezen az accon nem variálok A másikon elrakom a rewardot péntekre annyi. Mondjuk az se sokkal jobb div 3.
Az egik 84+ viszont adott két promot meg Van Dijkot, a pickek is két promot szóval lehetett kicsit pörgetni de ezen kívül semmi extra. Mondjuk nem is baj túl nagy motivációm nincs se erre se játszani
-
EA's hit
őstag
Volt legalább 8-9 csapat, amelyik gyengébb volt nálunk az Eb-n, szóval de, simán érdemeltünk volna továbbjutást. Egyetlen igazán rossz félidőnk volt, a legelső. Bármennyire is másban reménykedtünk, a realitás az, hogy három nálunk erősebb, előrébb rangsorolt csapattal játszottunk a csoportban. A svájciak az előző Eb-n kiejtették a franciákat, aztán a 22-es vb-selejtezőn az olaszokat. Az olaszokat egyébként most is ki fogják ütni a 16 között (az olaszoknak szurkolok, szóval nagyon remélem hogy nem, de sajnos azt érzem, hogy igen). Szóval ettől a Svájctól kaptunk ki egy utolsó percekig szoros meccsen, meg a németektől, akiket nem kell magyarázni. Angolok, skótok, albánok, horvátok, csehek, szerbek, dánok, lengyelek, ukránok, ezek közül egyik sem teljesített jobban nálunk, mégis van közöttük, aki továbbjut. Akkor mi miért is ne érdemeltünk volna továbbjutást?
-
EA's hit
őstag
Valahol pont ez a baj. Egy noname csávó, akiről 10-ből 9 ember 3 hete még azt sem tudta, melyik klubcsapatban játszik (oké, vágom, francia válogatott, de na...). Egy baromi olcsó, mondhatni ingyenes lap, aki szétszopat bárkit. Közben meg a futballtörténelem nagyjai évek óta használhatatlan szarok a játékban. Az, hogy egy ilyen 100 ezres csicska lap leszopat bármikor bárkit, az nevetséges, és totál elveszi az értelmét a drága lapoknak, a grindolásnak, a csapatépítésnek. Mert ha egy 10 milliós toty Dagi vagy egy tots Mbappé szopat le egy meccsen, arra azt mondom hogy oké, egy ilyen lap legyen is baromi nagy cheat. De egy 100k-s, nevenincs hulladék? Akkor mi értelme grindolni, kirakni hetente 1500x a 82+ picket, lenyomni minden wl-t, rivalst, minden szar objectivet egész évben? Lehet hogy valaki fél éven át grindol, játszik, gyűjtöget azért, hogy meg tudjon venni mondjuk egy spec Dinhot májusra. De mire megveszi, addigra jön a 100k-s Barcola, aki 3x jobb Dinhonál, és elveszi az egésznek az értelmét.
-
bubuska10
senior tag
Megint csak nem a kirakással van a gondom, hanem hogy minden rohadt ellenfélnél ő van. Hogy ennyire ne legyenek "kreatívak" az ellenfelek. Van húszezer lap, naponta jön új játékos SBC, mégis mindenki kezdő 11-ében ő van. Mindenkinél! Kivétel nélkül. Egy meccset nem lehet úgy elindítani, hogy ne lássam a képét, pörögjön/forgolódjon vele az ellen, meg reboundoljon minden labda vissza hozzá amit Petit-vel vagy Koemannal vagy bármilyen 99 def statos játékossal szerzek meg. Tőlem lehet 100-as overallú is, akkor se fogom betenni. Hogy focis játék, de 10/10 meta játékost hajszol, nem pedig személyes kedvencekkel próbálja meg tolni, vagy egy kicsit élvezhetőbbé tenni. És ne mondjuk már azt, hogy ennyire népszerű labdarúgó lenne. Egy kibaszott Barcoláról beszélünk
nem Maradonáról, Romárióról, Tottiról vagy Costacurtáról (most direkt írtam olyanokat akik egy Barcola helyett benne sincsenek). Mert ha Barcola helyett egy szardarab lenne ott, a neve az lenne hogy Shit, és francia zászlós lenne, akkor is ugyanennyi ember játszatná. Ez az ami hányinger. Engem ez mindennél jobban idegesít. Semmi köze a focihoz, annak szeretetéhez vagy a csapatépítéshez. Konkrétan ott tartok, hogy először utáltam meg játékost egy játék miatt.
-
bodnar123
őstag
Ezt én sem értem. Persze ha duplikat egyből sbcbe rakod, akkor sok plusz körrel össze lehet hozni, de az beláthatatlan időnek tűnik nekem. Mert valamennyi mindig dupli lesz, amivel elbukod azt ami nem dupli. Utána az fog hiányozni.
Amúgy várom a
spanyol
objectet friendlybe. Valszeg gyorsan fog menni. Mindenkim tots... -
Szigma70
addikt
-
törölt tag
Mi? Ez komoly? Amikor van az a WL bár nálam Champions a neve így nem tudom mi a WL, na de akkor egy csomó 97es Kane vagy Mbappé meg Puskás és hasonlók. Legutóbbi meccsen is 95 volt a legrosszabb lapja. Ki is kaptam 6-3ra. Bár láttam a meccs végén hogy 2015 óta játszik.
thebigK: Jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged