- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Zimmi91 #6961 üzenetére
nekem ment, mondom elkezdem kvaliban az Athenea EVO-t. 6-0, patika, csak épp egy másik evo volt aktiv, amit elfelejtettem átnyomni
most péntekig legalább hozzá se nyulok ehhez a foshoz, amúgy hetek óta kritikán aluli, katasztrofálisan szar a gameplay, jobban mint valaha.
-
D.Bergkamp
csendes tag
válasz
Zimmi91 #6549 üzenetére
Pedig Te is ezt támasztod alá! Háromból kettőt 19 és 21 között nyitottál. Mi az 5 toty-ból 4et nyitottunk ebben az időszakban, csak KDB jött elő 17 óra körül. Tehát nem azt mondom, hogy csak ilyenkor lehet special lapot nyitni, hanem hogy ilyenkor nagyobb az esély!
gjoe: 19 óra 5 perckor még én sem nyitnék, mert mi van ha még nem élesítették pl az új promót, de a 19.20 szerintem már ideális ilyen szempontból.
-
|AP|
veterán
válasz
Zimmi91 #6539 üzenetére
amúgy az lehet egy valós teória (bár biztos jön valaki, aki megcáfolja
), hogy van egy-egy év, amikor az accod kap egy jó nagy boostot.
Nekem a tavalyi volt ilyen a TOTY nyitásokkal, de idénre visszaállt a normál kerékvágásba
Tudom, van, aki évek óta nem nyit semmit... na de majd jövőre -
|AP|
veterán
válasz
Zimmi91 #6338 üzenetére
nekem tegnap meglett, szerintem 85-nél nagyobb lap nem jött belőle.
Azt nem tudom, hogy a reward Navast érdemes-e használni.
Egész jó statjai vannak, de RB-ben eddig hibátlan volt Llorente EVO lapja.
Van a klubban még egy RB Laudrup is, aki papíron a legjobb lenne, meg sokan dícsérik is, de pár meccs alatt én nem éreztem túl extrának -
|AP|
veterán
válasz
Zimmi91 #5428 üzenetére
egyelőre kivárok, most az a tervem, hogy egészen szezon végéig. Meglátom addig milyen SBC-k jönnek ki, vagy mennyi TOTY-t nyitok a meglévő pakkjaimból
Aguinaga: pont tegnap gondolkodtam azon, hogy lehet kihagyom a Zico SBC-t. Del Piero van most CAM-ban nálam és imádom a lapját. Zico ugyan szinte mindenben előrelépés lenne, de nem tudom annyival-e, hogy megérje
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #5412 üzenetére
Csak ugye most nincsen promo szóval igazából a prémium ikonokon kivül mit vártok a packokból?
Én kiraktam klubból Zicot, igazából őszintén szólva azt hittem több fodderem van, de kikellett hozzá nyitnom 2 db 83x10-t isVégülis meglett, mondjuk délelőtt elkezdtem David Nerest is evozni szóval hálistennek mostmár lesz 6 db kezdőszintű támadóm, kár hogy csak 4 kell ugye
Ha jön is valami prémium TOTY SBC, az valószínűleg 30 napos lejárattal azt meg akkor röhögve kirakom majd. -
sumi4623
tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #4673 üzenetére
Aha ki. Mivel a Lengthys szarakodás idén is működik, szélen elég gyors meg ugye magas is ha épp fel kell érni vele szóval megérheti. Bár én cm-be nézegettem.
miro.
Ez már vagy a 4. idénMinden szezonban van ilyen. Igazából totál felesleges mert az előző szezonban is szerintem 10k-val több xp-t szereztem mint amennyi kellett így max annak életbevágó ez aki heti egyszer lép be de kell neki az xp.
-
toxicjew
addikt
válasz
Zimmi91 #4382 üzenetére
Nem kedvellek
Mondjuk mostanában legalább a fodderekkel szerencsésebb kezdek lenni, gyűlnek szépen. Lehet már ki tudnék rakni egy icont. Cserébe nagyon rossz ütemben fektettem be és most várnom kell, hogy ki tudjak szállni belőlük
Azt tele a transfer list.
Edit: hát ebből egyik nagyobb icon sbc se jönne ki
-
bodnar123
őstag
válasz
Zimmi91 #4337 üzenetére
Akkor valszeg megveszem. A sima kuponnal 7000 kb... 11000et aligha ér meg a pont. Mármint a cég tuti nem. Amúgy a durva, hogy ha most megveszem, akkor tulajdonképpen a három havi pro meg a játék ára 25 körül lesz. Minden ultimate előnyt megkapva. Ennyiből nem jött volna ki októberben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro / Garancia!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W