- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandros112
tag
válasz
szabyka95 #11724 üzenetére
13 xp-t ad, nem pedig 50-et, itt pedig nem volt arról szó, hogy "EA's hit" rúgott 3 öngólt, hanem, hogy ellene rúgtak 3 öngólt, tehát semmilyen glitchet nem használt ki.
A bannolásról én is hallottam, de rohadtul nem is éri meg szenvedni ilyen öngól rúgós technikával, semmi értelme.
-
-
-
Digestive
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabyka95 #7503 üzenetére
Oh ugyanmár. Az általad felsorolt 3 "fun" lap többet ér mint a játékosok 99%ának egész csapata kétszer!
Én nem sajnálom senkitől, de az ilyenektől a fejemet a falba tudom verni, már bocs.
Ennél már csak az rosszabb mikor a csoportok azzal vannak tele ahogy kérdezik a picknél Peléről meg TOTY Ronaldoról hogy ez W? -
Aguinaga
őstag
válasz
szabyka95 #7024 üzenetére
Ige, köszi, erre is gondoltam, ugyanakkor div5-ben nem okoz megerőltetést a heti 7 win megszerzése, de a kupában vért hugyozok (pedig ott még kiegyenlítettebnek kellene lennie a csapatoknak, olyan vegyes gárdák vernek meg simán, ahol gold Llorrenték és Daviesek szaladgálnak.
-
Chalez
őstag
válasz
szabyka95 #6313 üzenetére
Erről van valami leírás, vagy, hogy csinálják? Rohangálnak a labdás felé? Nekem tegnap volt, olyan, hogy úgy támadtak le, hogy a kapussal alig bírtam kipasszolni a labdát, mert a CB-ket letámadták, és még a full backek seggében is ellenfél volt. CSak néztem, hogy most a wtf a &@# anyját
-
Bohus84
tag
válasz
szabyka95 #3984 üzenetére
Arra van esetleg tipped, hogy mi lehet a baj ha, 144hz-re veszem a monitort akkor akad(akkor is ha 60 fps-re van korlátozva) a játék, 60hz-en teljesen jól megy csak ugye van amit írsz te is.
Géppel nem igen lehet gond, monitor Samsung Odessey G5 144hz. Mik a jó beállítások pc-n? -
thebigK
addikt
-
Nandinagy
addikt
-
Digestive
veterán
válasz
szabyka95 #3868 üzenetére
De minden ilyen op dolognak van ellenszere. A legegyszerűbb például az, ha több gólt lősz, mint amennyit kapsz.
De az, hogy egy adott lapnak a fő erősségét nerfelik ami miatt sokan, sok coint, foddert áldoztak rá... az sztem nem fair.
Na de amúgy megnyugodtam, mert az első meccsen a frissítés után 3 20méteres finesset tekertem ugyanúgy Salahval.
-
Chalez
őstag
válasz
szabyka95 #3842 üzenetére
Na jó, zölddel elrúgás az oké, legfőképp arra értettem a viccet, hogy a kapustól kb elszedted a labdát, pedig már vetődött rá, és, hogy a labdára rácsúszás is pont kiadta... Eskü, mint egy Benny Hill show
Nem csodálom, hogy a másik tag a góljánál griddyzett,neki is legyen valami öröm azért a meccsen
-
bodnar123
őstag
válasz
szabyka95 #3762 üzenetére
Egyértelműen a pocket loss számít. A top-ban pl 28ms ping 0,01 pocket losst jobbnak ítél, mint 22ms 0,02-t. Ami vicces, hogy te nálad 0,11 ami kurva sok. És ezzel megy jól a játék. Folyamatosan. Nem véletlen van olyan vélemény (külföldi), hogy neki nagyon jó netje van, de kb mások miatt lesz rossz. Nem tudni hogyan kompenzál a játék. Néztem egy youtube magyar srácot. Glitch király 20-0kal. A gólösszefoglalóinak jó részén villogott a pocket loss a góloknál. Szóval érdekes egy játék. Sose lehet megtudni a működését. Egy biztos, ami mobilnetről (na ott aztán van loss) meg kábelről is hasonló gameplayt mutat, ott valami sántít.
-
Nandinagy
addikt
válasz
szabyka95 #3744 üzenetére
De ezt egyáltalán nem tudhatod. Von Miller megkeresett már élete alatt pár tíz millió dollárt mégis COD-zik. Stipe Miocic ugyanez. Neymar,Zack Snyder fortnitet nyom, Aguero is állandóan streamel fifázni is szokott. Ha ők ráérnek akkor honnan tudjuk más gazdag ember korábban nem-e szokott rá és még mindig nyomja ha van ideje.
-
bodnar123
őstag
-
bodnar123
őstag
válasz
szabyka95 #3717 üzenetére
Dehogy marad. Pont ugyanolyan aktív lesz mint bentebb a másik kp akire rávált később. Nézegeti fél méterre az eseményeket állva. De már vieira meta vagy meta. Az ellentámadásnál a te kp-id egy méteren 8at vernek rá mert nem fut vissza. De nem csak ő. Nekem is vannak ilyen ellenfeleim. Annyi hogy én nem csittifittizek. De sajnálom is őket. Mert látni a játék "működését".
-
Nandinagy
addikt
válasz
szabyka95 #3131 üzenetére
Tapasztalatból mondtam a kábel cserét. Nekem volt már rá példa 2-3 éve, hogy 50 ms-m volt, ránéztem a kábelre és látszott rajta egy kis vágás, lehet valahova becsípődött. Volt otthon másik, kicseréltem aztán vissza is állt a normál ping.
Ismerősi körömben a legjobb net az a telekom optika. Valakinek 16-18 Ms is van vele.
Egyébként ez a net szolgáltatós dolog is egy érdekes állatfaj. Pár éve folyamatosan megszakadt a netünk kb. 20 másodpercre pár óránként majd visszajött és ment tovább minden. Fater(akkor még otthon laktam
) kb. négy szerelőt hívott ki, mindegyik ránézett
router ok, kábel ok, mérések ok. Nem látják a hibát és nyilván akkor nem produkálta ezt a problémát. Mikor ötödjére is kihívta az egyik szerelő gondolta nem csak ezt a sablon szart csinálja meg hanem megnézi a villanyoszlopon lévő dobozkát is, hogy nem-e ott van a probléma. Kiderült, hogy deKb. 2 perc alatt kicserélte azóta nem volt semmi probléma a nettel.
-
Chalez
őstag
válasz
szabyka95 #2780 üzenetére
Köszi szépen! 71 depth-et szoktam alkalmazni, 2x rb lenyomást nemigen. De az nem pont az, amit én keresek. Amikor próbálok egy emberrel támadni, az ellenfél kb 3 játékosa csak utánam fut, egyet akit irányít, és még vagy kettő másik...
A másik, hogy a lyukra futtatás, a védelmem mögé kerüléssel alig tudok mit kezdeni. Mint ha előre tudnák, én merre mozgok, stb. Bezzeg, ha én próbálom, akkor kb minden második támadás elakad legalább egy cm-ben, vagy max cb-ben, aki már a csatárom előtt várja nagy örömmel a labdát... -
Digestive
veterán
válasz
szabyka95 #2794 üzenetére
Ja persze így van. Nem is sajnálom a foddert, minden szar sbct kirakok.
Viszont sok év és sok millió kirakott sbc után, biztosan kijelenthetjük hogy az idei évben kritikán aluli a pack weight és nem is a nagy nyitásokra gondolok, hanem a fodderre. Ezekből az objektíves 82+ 83+ 84+ x2 x3 packokból nekem 10/9 a minimumot adja. 84x3 >>> 84-84-85 stb.
-
Bohus84
tag
válasz
szabyka95 #2780 üzenetére
Ez hasznos köszi
Itt eddig ez lett a csapatGaya, Grealish-en kívül mindenki untrade. Brunot(lomha nekem, amúgy ok) kéne cserélni Modricra csak kéne coin mert blanc és son sbcbe toltam nem keveset. Elegedett vagyok, jól eljátszogatok ezzel a csapattal, Cunha helyett kellene majd esetleg egy extra st Son mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest