- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
taylorp #9876 üzenetére
Ennyit kapsz a jatek elejen az elorendelesre (pc-n play prora) nem? Siman kinezem beloluk, hogy valamiert behulyult a jatek, es ugy erzekeli, hogy most kezdodik az ev, ideje pontokat osztani
Az objectivesben is par napja random megujult az egyik foundations obj, szoval siman el tudom kepzelni. Btw en persze nem kaptam semmit, csak egy 3. es egy 4. Fullkrug robbanast is az este
-
EA's hit
őstag
válasz
taylorp #8706 üzenetére
Nalam is. Tegnap este kokemeny 2 meccset lenyomtam a kvalibol, most gondoltam folytatom, erre elso meccs, 5. masodperc, kidob, dnf. Persze en voltam a hulye, mert elotte is egesz este kidobalt meg sbc-bol is ez a szar, mit vartam. Csak hat mit kezdjen az ember, aki egesz nap dolgozik, es ilyenkor lenne csak ideje jatszani, de ilyenkor meg halottak a szerverek...
Nem baj, legalabb a pack luck itt is jo, pickekbol 0 promo, 3 db 84+ pickben 84, 84, 86, 3 nap alatt 10 db 83x10-ben 1 db tots, az is Dante. Sokszor mondtuk mar, de ennyire szar talan meg tenyleg soha nem volt ez a jatek.
-
tenaijo
tag
válasz
taylorp #8530 üzenetére
Mindenki áll, senki sem mozog. Indítok valakit, a passz pillanatában megáll. Mintha az összes playeremnek 0 agilityje lenne. Hiába green timeolok bármit, 10 méterrel mellé veri. Amint vezetést szerzek, még ennél is jobban leblokkol mindenki, gyakorlatilag átvenni/vezetni sem képesek a labdát. TOTS Rodrit egy gyengébb szél is elfújja.
Sosem tapasztaltam még ilyet, ez most valami borzasztó. -
gjoe
addikt
válasz
taylorp #8523 üzenetére
Sóher banda. Szándékosan csinálják, hogy vegyél pakkot a storeba. Azért az elmúlt években ilyenkor hetente minimum egy tucat tots lap esett fele ennyi pakkbol. Mégha nem is a top lapok de az olcsóbb ligakbol potyogtak.
Eladhatoba meg nem is adnak ki szinte semmit.
Nincs piacra dobott mennyiség ezért drágák.
Tavaly kane lapja szinte filléres lap volt. Most ugyanaz a lap 4+milla?
Akarnék venni egy stanwayt de lehetetlen küldetés.
Régebben egy rare player pakk általában dobott valamit most meg max 82 mind. -
gjoe
addikt
válasz
taylorp #8166 üzenetére
Ja szívtam is vele az elsőnél. Sikerült mellé választani de nem számított mert 82 helyett 81es lap lett.
Hajnalban nyitogattam még sok exchange pakkot és azokból pikket.
Sikerült valahol egy 5 perces jó szériát kiszednem. Jött kudus 2X, és santos.
Pont tegnap vettem egy szoboszlait de nekem nem jön be. Nekem nem ér semmit.
De ez a Santos nagyon jó lap. Pár meccsen próbáltam és ez tetszik.
Most azt nem tudom, hogy őt vagy lucast tegyem-e evoba.
Szoboszlai meg megy vissza a piacra.
Kudusnak meg a whipped passa zseniális, amit vele ívelek be az 90% megy a támadóhoz. -
bodnar123
őstag
-
-
Aguinaga
őstag
válasz
taylorp #6927 üzenetére
Mi a baj ezzel? Kell a pénz.
Pár éve még pirosbetűs ünnep volt páraknak, ha néha-néha megjelent a storeban pár tízezer ultimate pack, manapság szinte nem telik el hét, hogy ne dobjanak be egy-egy 4-5-6-7százezres packot (ami persze szigorúank untrade), olyan lapokkal, amik amúgy se érnek semmivel se többet ebben a gameplayben mint egy 60 ezres Van Dijk, vagy 4 ezres Llorente. -
EA's hit
őstag
válasz
taylorp #6878 üzenetére
Összesen 2x lehetett kirakni. Én 2x kiraktam, az egyikben csak 87-esek voltak, a másikban volt egy 86-os is. Mi alapján kapnak az emberek 4 kompenzációt? Mások meg persze nullát, de az már meg sem lep
Mondjuk ilyenkor én valamiért mindig kicsit később kaptam meg eddig a kompenzációkat, hátha megérkezik még most is a 4 db base Rosicky.
-
bodnar123
őstag
válasz
taylorp #5962 üzenetére
Ja sok reményt ne fűzz hozzá. Megjelent, de ott van, hogy resume case, aminél ugyanaz a procedúra jön ki mint az új case nyitásnál, és a végén ugyanúgy nem történt semmi. Majd írt emailt egy vélhetőleg chatbot, hogy hogyan lépjek velük kapcsolatba, ami ugyanaz a módszer és ugyanúgy nem történik semmi. Egyszerűen vicc az egész. Ez egy milliárd dolláros cég. És ez már ezer éve ilyen.
-
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp #4923 üzenetére
Haha, tényleg kiraktam amúgy
Hát Lengthy, azt meg tudjuk, hogy idén is kb. a leggyorsabb lapok. Tényleg megvan a sebessége szélen, nagyon magas is szóval a fejelés is megvan neki na meg 4/4 miatt cselezni is lehet vele. Árához képest szerintem nagyon jó lap egyébként, főleg védekezésben extra.
-
kapeti07
senior tag
válasz
taylorp #4179 üzenetére
Én kivettem, bár RB-nek szerintem már kevés a pace miatt. Stay Back RB-nek elmegy de arra van szerintem olcsóbb alternatíva is a piacon. Nekem CDM-ben muzsikál kitűnően. Annyi hogy 60.-ik perc környékén cserét kér, hiába van 90-es staminája. De addig igazi gőzmozdony, egy rentless playstyle jót tenne neki. Én az RB/LB-vel támadok és a piros Cancelo van egyik szélen a másikon pedig Capdevilla EVO változata. Nekem ők jobbak voltak ha támadni kell.
-
miro.
senior tag
Az Anglia–Haiti csoportmérkőzésen hiába hosszabbított négy percet a venezuelai játékvezető, az afrikai bíróhoz hasonlóan előbb, kicsit több mint 13 másodperccel a beígért hosszabbítás lejárta előtt fújta le a meccset. A döntés mindenkit meglepett, aztán a 33 éves Emikar Caldera ráeszmélve hibájára labdaejtéssel újraindította a találkozót, hogy aztán egy passz után ismét lefújja a mérkőzést...
Pedig tok profik. Ez akkor a vb lesz mar?
-
mcwolf79
veterán
Igen , nekem az a 23-ban is szúrta a szememet az irreálisan sok női játékvezető és partjelző . Túlképp nem az hogy nők , hanem az elv miatt amiért belekerültek . Már hányingerem van ettől a mindenhol megjelenő erőltetett woke, lmbtq, blm szarságtól . És legyen benne néha , mert a valóságban is vannak női bírók , partjelzők, de nem ennyi .
Majd most jönnek azok , akik meg akarják majd magyarázni hogy egy Fifától miért várok realizmust. De eddig legalább próbálta a focis szimuláció látszatát kelteni , de ettől úgy látszik lassacskán teljesen elfordul az EA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged