- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aguinaga
őstag
válasz
raven84 #11484 üzenetére
Ugye milyen jó fejek? Normális jatékost nem adnak senkinek (nézem AuzioMF videóit, a 4000 fifapontos csomagból is szar jön szinte mindenkinek, egy 400k-s Gakponak úgy örül, mint majom a farkának). Nem mintha számítana, most egyáltalán a futties-t se tudom hova tenni, már most 97-99-es lapok vannak mindenkinek..
-
Sandros112
tag
válasz
raven84 #11197 üzenetére
Nem szopatják, itt az esély, hogy megszerezd, ha már eddig nem szerezted meg. Bőven volt hozzá elég xp kiadva. Az is baj, ha játszani kell. Ha nem akarsz játszani, akkor meg minek Puskás? Utána sem lesz kedved játszani. Ez pont ugyanolyan, mint a szerdai karbantartásokon sírni, mert akkor KELL lenyomni a 7 rivals wint.
Mindenkinek ugyanolyan feltételek voltak megadva, hogy végigvigye a szezont.
-
EA's hit
őstag
válasz
raven84 #11188 üzenetére
Azert ne tulozzunk mar
En nagyon orulok, ha mindenki (foleg a magyar jatekosok) eleri Puskast, aki akarja (tenyleg!), de basszus, minden storylineban legalabb 20-30% plusz xp-t adnak ki a szuksegeshez kepest, tehat aki egy kicsit is akarta Puskast, annak mar legalabb 3-4, de inkabb 6-8 napja meg is van. Nagyon siman megszerezheto volt, aki az utolso 2-3 napban konyorog a maradek 1825 xp-ert, az nem is akarta igazan...
Es mondom, ne ertsetek felre, remelem mndenki meg tudta szerezni, es kurvara sajnalom, ha valaki lemarad rola, de aki tenyleg, tenyleg igazan akarta ot, ahogy en is, az mar reg meg is szerezte
-
EA's hit
őstag
válasz
raven84 #10952 üzenetére
Jó, jogos, abba nem gondoltam bele
Bár nincs véletlenül valami Afrikai Gepárd-kupa, vagy valami?
De akkor is lenne bőven opció.
Közben eszembe jutott hogy a tegnapi daily bronz, silver, gold sbc-ket még nem raktam ki, belekezdtem paletools-on, az első bronzot kiraktam, a 2.-at (!) már nem engedte beváltani
Ma még egész nap nem léptem be, web appon tegnap este 6-7 között jártam utoljára, és nem soft bannal hagytam ott. Ma a 2. sbc-nél letiltott, zseniális
-
gjoe
addikt
válasz
raven84 #10594 üzenetére
Még én is csak ott vagyok valahol. A 83x20 vettem épp ki.
Ez a kupa a szokásos szar. Xg 5-1 ide és hosszabbítás 11es párbaj. Hármat is fogtam volna ha a kapusom nem akkor dobja el magát mikor már benn a labda.
Reakció idő plusz egy másodperc.
Ez volt az első meccs. Előre meg volt írva kinek kell nyerni.
A közösség meg soha nem volt ilyen patkány. Tisztelet a kivételnek. -
-
-
gjoe
addikt
-
bodnar123
őstag
válasz
raven84 #9546 üzenetére
Sehogy, ez a része pusztán szerencse, ha soha nem költöttél a játékra. Én úgy képzelem, hogy ingyenreklám. Ha mindenki hetente kinyitna 3 millás lapot, mint te meg dávid, akkor senki nem venne packokat. Ha meg olyan szar lenne, mint itt sokaknak,akkor se venne, mert már abban sem bízna. Nem hülyék ülnek ott, amit lehetnek megtesznek a profitmaxoláshoz. Az, hogy milyen aljas dolgokat, az őket nem érdekli, mert a pénz jön. Viszont egy cég egyik legnagyobb kiadása a reklám. Ha te hetente osztod a millás nyitásaid, akkor sokan irigyek lesznek, és pénzzel kompenzálnak. Azt érzik lemaradnak. A youtberek és a mindent is nyitók a legnagyaobb reklámfogások. És ez egy centbe sem kerül nekik
Ha néhány ezer lenne egy oack én is bedobálnám emiatt. A havi 100ezer viszont szerencsére sok. Szerintem bűn. Persze ez csak conteo, és igazából simán lehetséges, hogy valaki ugyanolyan feltételek mellett egy évben 50 jót nyit és más meg 2 db-ot. Még véletlen sem azt hozza ki a valószínűség, hogy nagy mintavételnél kiegyenlített a dolog. Az évi több tízezer pack meg elég nagy mintavételnek tűnik. Persze biztos jön egy matek zseni, aki ellentmond. -
Woodslave
félisten
válasz
raven84 #8566 üzenetére
az biztos mondjuk azt vettem észre már a fifa 23-ban is amikor már jóval a vége után játszottam érdekes módon semmilyen kapcsolati hátrány dda és stb nem volt amíg nálam jóval gyengébb emberekkel játszottam.
Sajnos nem tudok div 9-ben maradni. Pedig valszeg ez lenne a legegészségesebb.
-
Nandinagy
addikt
válasz
raven84 #7104 üzenetére
Pont ez a bajom, hogy minek várjam a TOTS-ot? Tavaly ilyenkor volt egy 150k-s WW Lacazettem csatárba és örültem neki. Ha ő kihagyott egy ziccert úgy voltam vele, hogy szarok rá 150k-t ér a csávó van 87es lövése kimaradhat.
De idén mire fogjam mikor 3.5 milliós Pelé van elől meg a POTM Mbappe? Ha ők kihagyják állandóan éles helyzetben az már kínos. Annál fentebb hova upgradeljek? CB-be is itt ez a Carvalho került vagy 500k-ba azt a csávó konkrétan nem bír futni. Az első 5 lépése séta, hát nagyanyám strandpapucsban lefutná.
Mindenki jön ezzel a letámadással, hogy még a cb-i is az én negyvenesemen vannak, és gyerekjáték lenne kijtászani de hát minden passzom fél méterre pattan el 95 dribblinges lapoktól. Tots alatt se jön majd jobb statokkal lap akkor meg értelmetlen. -
Nandinagy
addikt
válasz
raven84 #7093 üzenetére
Lányoknál felesleges szerintem ezen rúgózni. Az alacsony agi/balance inkább akkor problémás ha magas a játékos. Egy alacsony játékosnak szinte tök mindegy mert ugyanúgy ragadni fog hozzá a labda.
Más:
Kiraktam ezt a Carvalho lapot de ennyire rossz CB-m idén még nem volt mint ő. Kim Min-Jaet váltotta a chemi miatt meg mert tele voltam duplival de egyszerűen egy kalap szar a lap. Lassú, mindenki mindenhogy megfutja, szarul helyezkedik, gyenge fizikálisan és én a mosómacit sem érzem rajta, mert a szerelései sem jók. Óriási a kontraszt közte meg Saliba között a másik oldalon. -
kapeti07
senior tag
válasz
raven84 #6963 üzenetére
Nekem RW-ben nem adott semmi extrát. Állítólag CAM-ban lehet vele nagyot alkotni. Ott még nem próbáltam, mert PIN@ van ott és kirobbanthatatlan egyenlőre, még a kedvenc 91-es Del Pireo lapomat is kispadra ültette. Lehet ott még adok neki esélyt. Nyilván kirakom majd, mert félig már megcsináltam akkor már végigviszem.
Biztos csak meg kell szoknom a lapot.Te CAM-ban használod vagy szélen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest