Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chalez
őstag
válasz
Gaborz1
üzenetére
Igazából rengeteg időm elment vele, sőt, ha akartam egyről a kettőre jutni, muszáj volt grindelni. Sajnos nem vagyok egy skilles játékos, de amikor a passzaim sem találnak embert már, akkor úgy azért elmegy a kedvem az egésztől. Tegnap olyan gólt kaptam, hogy félpályás felívelés Mbappe-nak, és kapásból 16-ról bevágta, miközben Llorisom csak lepkézett. De sorolhatnám a Ginola-m elé teleportáló kapusoktól elkezdve...
Elég volt, úgy érzem megrekedtem, ráadásul a netem is szar, ami néha nagyon látszik.Más.
Pc-re cca. 2.5M coin eladó, aki segít eladni, azzal megfelezem a bevételt!
-
-
EA's hit
addikt
válasz
Gaborz1
üzenetére
És tényleg, Pepe nálam is Lima Ferreira lett
Biztos ez is valami tudatos dolog, véletlenül sem elbaszták...Ja, elvileg a tegnap bekerült 83+ if pickeknél valahol a leírásban tévesen 82+ szerepelt, ezért sanszosan arra is kapni fogunk kompenzációt. Én asszem 2-t raktam este, jöhet is a két új pick, az egyikben Mbappé legyen, a másikban Szobo

-
|AP|
veterán
válasz
Gaborz1
üzenetére
"Amúgy az mitől van, hogy 2 játékos kb. megegyező pace-el ellenem a támadó nagyobb ívben többet futva lehagyja a védőmet, de fordítva nem?"
Nálam ez pont fordítva van mostanában. Rodrygo SBC lapján van még egy hawk, tehát papíron 94 a pace. Ennek ellenére simán beéri bármilyen CB, még 80 alatti pace-szel is.
Semmit nem jelentenek a statok, minden a kapcsolaton múlik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Robogó, kismotor
- sziku69: Szólánc.
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viccet félretéve, a 23 után már meg se vettem a EAFC24-et, és lehet ez lesz a sorsa a 25-nek is. A mobileba meg jól elvagyok, az bőven elég. Ezt a játékot már rég
azt nagyon irigylem azt a lapot, grat!