Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chalez
őstag
válasz
Gaborz1
üzenetére
Igazából rengeteg időm elment vele, sőt, ha akartam egyről a kettőre jutni, muszáj volt grindelni. Sajnos nem vagyok egy skilles játékos, de amikor a passzaim sem találnak embert már, akkor úgy azért elmegy a kedvem az egésztől. Tegnap olyan gólt kaptam, hogy félpályás felívelés Mbappe-nak, és kapásból 16-ról bevágta, miközben Llorisom csak lepkézett. De sorolhatnám a Ginola-m elé teleportáló kapusoktól elkezdve...
Elég volt, úgy érzem megrekedtem, ráadásul a netem is szar, ami néha nagyon látszik.Más.
Pc-re cca. 2.5M coin eladó, aki segít eladni, azzal megfelezem a bevételt!
-
-
EA's hit
addikt
válasz
Gaborz1
üzenetére
És tényleg, Pepe nálam is Lima Ferreira lett
Biztos ez is valami tudatos dolog, véletlenül sem elbaszták...Ja, elvileg a tegnap bekerült 83+ if pickeknél valahol a leírásban tévesen 82+ szerepelt, ezért sanszosan arra is kapni fogunk kompenzációt. Én asszem 2-t raktam este, jöhet is a két új pick, az egyikben Mbappé legyen, a másikban Szobo

-
|AP|
veterán
válasz
Gaborz1
üzenetére
"Amúgy az mitől van, hogy 2 játékos kb. megegyező pace-el ellenem a támadó nagyobb ívben többet futva lehagyja a védőmet, de fordítva nem?"
Nálam ez pont fordítva van mostanában. Rodrygo SBC lapján van még egy hawk, tehát papíron 94 a pace. Ennek ellenére simán beéri bármilyen CB, még 80 alatti pace-szel is.
Semmit nem jelentenek a statok, minden a kapcsolaton múlik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Projektor topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- World of Warships
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viccet félretéve, a 23 után már meg se vettem a EAFC24-et, és lehet ez lesz a sorsa a 25-nek is. A mobileba meg jól elvagyok, az bőven elég. Ezt a játékot már rég
azt nagyon irigylem azt a lapot, grat!