- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
tenaijo #7743 üzenetére
Amúgy szerintem jó kis lap lett. Pace és shooting egyértelmű. Passzolásnál a curve ami lehetne jobb, főleg mert finesse playstylet is kapott. 192 centi, így a dribbling is teljesen korrekt. A fejelés és a stamina sajnos gyengébb. De vertem vele rendesen a gólokat, szerintem nem lesz vele gond. Alakul a Newcastle csapat is, már csak valami jó kis promo vagy inform CB kellene. De ennyi sérülttel az is csoda, ha valaki még pályára tud lépni.
-
tenaijo
tag
válasz
tenaijo #7527 üzenetére
Jól becopatott az EA.. Az elmúlt néhány alkalommal szerda éjfélkor érkeztek a fantasy upgradek, 9-10 körül gondoltam megválok a Pasquereauktól, mert upgrade-kor kifossa mindenki piacra és beesik az ára, de meglepődve láttam, hogy 7-kor bekerült...
Így most várni kell a Vini SBC-ig, hátha nem lesz nagyon túlárazva, és nagyot megy majd a 90-es fodder.Rivals reward utáni órákban valszeg még jobban be fog esni a fodder, mint eddig mert már 83/84/85/86+ pakkokat ad a játék. Akinek van egy kis fölös coinja, érdemes körbenézni ilyentájt, mert gombokért lehet venni, és néhány nap múlva jobb áron eladni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
tenaijo #7566 üzenetére
Én most Callum Wilson 86-os lapját tudtam az egyik ingyenesben evozni, jó lesz a Newcastle csapatba.
De tervben van a 100k-s evo is, ott Szoboszlai 85-ös lapja, Lisztes, Harvey Barnes és Isak esélyes. De kérdés mennyire van rájuk szükség. Isakból megvan a 88-as showdown és nem lenne a kettő között nagy különbség. Szoboszlai lehet, hogy 90-es lappal sem tudna visszakerülni a kezdőbe. Lisztes viszont elég fun lap és így elvileg 95 lenne a lövése 99-es befejezéssel. Csak ugye linkelni külön művészet. -
gjoe
addikt
válasz
tenaijo #7517 üzenetére
Ha nem vered el a sok IQ teszt hulladék sbc-re, akkor 0 packluck-kal is össze lehet rakni a foddert bármelyik sbc-re, amire csak akarod.
Na ezmehetne az összefoglalóba (ha lenne)
Na akkor a 0 packluck-kal neki is állok mondjuk robi carlosnak.
Gyorsan ki is raktam a mai 3db 84*5 sbct fodderekért.
Tessék:
-
Mrguba
őstag
válasz
tenaijo #7513 üzenetére
Edesfaszom fiam te honnan jottel mivel jatszol?
Szarasig adja a jatek a foddert....
Ezen azert beszartam..
LAtom nem nagyon olvasol itt forumot...
VAn akinek nem adja szarasig mint nekem se es sok masniknak sem.
VAn akinek meg csak megszuletni volt nehez es fullos lapokat nyit -
bubuska10
senior tag
válasz
tenaijo #7150 üzenetére
Köszi, majd megnézem! Bár már szinte minden létező dolgot próbáltam
Zico van beállítva stay forwardon, ő is és Sangaré is azt csinálja amit kell, egyedül Brunot nem értem h minek rohangál rossz helyen. Bezzeg védekezéskor nem high/high, sokszor csak áll oszt les.
Amúgy lehet igazad van, tökmindegy mit állítasz, ha egyszer bugos.
Ez a promo is hidegen hagy. Max akkor lenne érdekes, ha csak vmi best of lapok jönnének, de az EAt ismerve ez kizárt.
-
homerhamm
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
tenaijo #6899 üzenetére
Valahogy nem igazán tudok egyetérteni ezzel az evos dologgal. Mivel Peléig nem igazán nyitottam semmit csak egy Yayat így rengeteg evot használtam.
Coronado 5/5: 1030 meccsel de még mindig kezdő, több poszton is eltud játszani a kedvenc idei lapom.
89 Havertz: 5/5, 3-400 meccsem van vele, most kiszorult de csak mert nincs szívem a 3 millás Pelét meg 1.5 millás Bestet padra rakni. Csereként még mindig fullos és mindent belő
85 Saliba: 5-700 meccsem simán volt vele, az sbc lapjára cseréltem, nagyon jó védő volt.
87 Neres: Ő is 5/5 most csere de a trivellái még mindig jók és csereként nagyon jól szuperál ugyanaz mint Havertz, Pelé meg Best/Zico miatt nem fogok kezdetni ha már drágák voltak.
Ott van meg Telles,Swava akik most cserék, de több száz meccs ment előbbibe, utóbbi meg Walkert szokta váltani aki szintén evo de kell a 4 skill a szélsővédőnek.
Athenea meg most is kezdő és megvagyok vele elégedve.Nem azt mondom, hogy kiemelkedő lapok, de pl. nekem megvan POTM Bappe meg WW CR és CR-nél az a Havertz lap pl. jobb. Mindkettő 1,90 meg 5 skill de Havertz jobban passzol meg gyorsabbnak is érződik, ráadásul a befejezései is extrák.
POTM Bappe meg érzésre semmivel sem jobb mint teszem azt Athenea vagy Neres vagy akár Coronado. Ugyanúgy kihagy néha mindent máskor meg belő mindent ahogy ezek is.Talán tényleg Bappe sebessége az ami mindenki közül kiemeli. -
EA's hit
őstag
válasz
tenaijo #6590 üzenetére
2 toty meg 2 toty ikon utan mondjuk biztos nem panaszkodnek egy szoval sem a luckra, ez minden csak nem gusztustalan, elarulom... nekem pl 5 ev alatt 1 toty es 1 toty ikon jott, azok sem iden, de hat biztos masfele szenvedes lehet 4 db sokmillios lap utan egy hetig nem nyitni semmit... ugyebar mindenki a maga szintjen nyomorog
-
Nandinagy
addikt
válasz
tenaijo #6515 üzenetére
Az a baj, hogy az olyan játékosok mint Ödegaard,Özil,Pirlo,Xavi sosem tudták rendesen reprodukálni a játékban. A passz nagyon esetleges a fifában és emiatt az ilyen passzmesterek rohadtul tűnnek ki úgy mint a valóságban. Mert azokat a labdákat más is meglövi. Ennek ellenére nekem pl. Öde a játék elején a playstyle miatt fullos labdákat osztogatott és a cselezése csak plusz.
Az evos résszel nem értek egyet. Nagyon sok lap van aki ingyen van vagy 100-200k, és több millás lapokat kivált.
Gondoljunk Barcola,Malenre pl. 100k-ba került mindkettő és statok alapján TOTS lapok. A 3 milliós Cruyff szaladgál ilyen statokkal.
De ugyanez Ranieri,Telles,Cancelo, de mondhatnám Salibát is akinek a free evos lapja igazából a mosómaci miatt szarabb lap az sbcnél, de egy kezdőnek tökéletesen elég. Mondhatnám Coronadot is aki igaz 300k volt, de már 1000 meccsen túl van nálam és még mindig az egyik legjobb lapom, de ott van David Neres evoja is aki 100k volt és nem igazán tudok mégegy 5/5-s kártyát aki bal lábas, tényleg csak a Messi,Neymar,Vinicius szintekről.
Sokan ott rontják el az evo-t, hogy bejön egy új és rögtön kihúznak egy lapot. Itt volt a founders 2 ahol mindenki kihúzta Kolo Muanit. Csak aztán jött még pár evo és lehetőség lett egy sokkal jobb Malenre,Barcolára stb...-re. Az ilyen evoknál mindig megkell várni míg 1-2 nap van a lejáratig és utána beváltani ha tényleg nincs más jobb opció. -
Nandinagy
addikt
válasz
tenaijo #6512 üzenetére
Igazából nem is feltétlen lenne szükség ezeknél jobb lapokra, csak változatosabbra.
Mondjuk ahelyett, hogy kapunk egy 8. Griezmann,Salah,Leao lapot adhatnának olyan játékosnak kártyát akinek még nincs.
Mivel Arsenalos vagyok maradjunk itt. Jesusnak idén már van promo lapja, nyugodtan kaphatott volna Trossard,White,Tomiyashu,Fabio Vieira,ESR,Partey stb... lapot, hogy több választási lehetőség legyen. Nem hulla mindegy melyik lapot húzzák szarrá? Kroos is kapott vagy 50 pacet a gold lapjához képest. Azzal basszák el az egészet, hogy mindig ugyanaz a 30 játékos kap promo lapot emiatt nincs lehetőséged forgatni a csapatot. Minek akarna bárki egy +1 stattal jobb griezmannt? Hát ugyanazt tudja az ember minden lapja. De ha mondjuk kapna egy értelmes lapot egy másik atletis akkor könnyebb lenne változtatos csapatot építeni.
Az EVO akár lehetne is jó megoldás erre, de ha maradok az Arsenalnál 2 játékosból lehet értelmes evot csinálni de belőlük minden létező evoból.Saliba meg Havertz. Nem viccelek, de Salibának szerintem már 5 evo lapja van ami 85 pace 88 def 87 phy körüli statokat kap. Havertznek meg van 8 féle 4 skill 5 weakes lapja meg ugye az 5/5-s ami nekem van.
A többieket meg sosem lehet semmibe rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Trollok komolyan
- Arc összefoglaló szerkesztés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest