- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #11153 üzenetére
Amúgy ez így nem teljesen igaz. Próbáltam 24-200ms-ig minden féle pinggel (egy programmal európai körúttal kaptam a pocketeket) és azért bár a 300 is játszható volt és folyamatosnak tűnt, még gólt is tudtam lőni, sőt nyerni is, de kevesebbet. Emellett rengeteg volt a védőm által elhagyott labda. Viszont a kapusom jobban védett.
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #10822 üzenetére
Nem használtam, de az ucl Tevez a maga idejében a legbrutálisabb ellenfeleim egyike volt, mindig átfolyt a védelmemen, szóval ez a lapja is biztosan bika. Én nagyon örülnék neki, keveset játszott a Juvéban, de azalatt parádés volt, nagyon megszerettem
Közben nálam nagyon elromlott mára valami, egész nap szinte semmi promo lapot nem tudtam nyitni, egyedül délelőtt egy Xabi Alonsot (dupla), meg most az utolsó 85x5-ből jött egy Zambrotta, de hát mindjárt kész van Cafú, szóval ő is felesleges...
És persze hogy ez a fos 81+ pick tért vissza
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #10814 üzenetére
Nagyjából ugyanezt írtam Müllerről én is délelőtt, csak rövidebben
Nekem még péntek este jött, tényleg nagyon jó lap. Aznap lett meg nem sokkal előtte Puskás, ő a 97-es Smith váltotta (ő nekem nem jött be, csalódás volt), aztán este Müller, mondom csak megnézem akkor őt is a még mindig zseniális base Hamm helyén. Megérte berakni helyette
Ettől még ha jönne egy Dagi, Cruyff, Tevez vagy Del Piero, akkor vszeg ő maradna ki, Puskás biztos nem. Egyetlen bánatom, hogy így most nincs 5 skilles csatárom a kezdőben, az azért hiányzik.
-
Sandros112
tag
válasz
Szigma70 #10581 üzenetére
Nem, nem a tényeket írta le, hanem a véleményét. Kibaszott idegesítő jelenség - és nem csak az EB szereplés kapcsán - hogy ha valakinek van egy véleménye, azt tényként állítja be mások véleményével szemben. Akár hiszitek, akár nem, más is számolgatja a pontokat, nem csak a magyarok. Az angolok is számolgattak a kutyaszar játékukkal, hogy az x is elég, hogy csoportelsők legyenek.
Az pedig, hogy elvárható lett volna, hogy Svájc ellen nyerjünk, vagy x-eljünk, nettó baromság. Sajnos előrébb járnak mint mi. Bravúr lett volna a továbbjutás ebből a csoportból, nem jött össze. Ettől még sok embernek, köztük nekem is, örökre emlékezetes marad a skótok elleni meccs vége, erről szól a foci, nem arról, hogy fanyalogjunk minden szaron.
-
miro.
senior tag
válasz
Szigma70 #9740 üzenetére
Jatszal ezust jatekosokkal,es ugyanilyen lassu epitkezos lesz.
A fifa is akkor kezdett mindig elbaszodni,mikor jottek az egyre erosebb lapok.
Maga a jatekmod szamomra teljesen ugyanaz mint az ultimate team.
Kapsz egy jo jatekost,mellette sok vakot,a kihivasok ugyanugy: lojjel xy mennyisegu golt,nyerjel zsinorban stb.
Lehet,hogy van valami valtoztatas,de ez nekem fifa koppintas.
Latjak,hogy itt ezzel lehet a legjobban megfogni a jatekos kozosseget,ezert beletettek.
Kivancsi leszek a teljes verziora,de en nem latom egyenlore,hogy mivel lesz jobb. -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Szigma70 #9522 üzenetére
Nekem fel kell hívni a DHL vagy melyik borzalmat, akik valamikor eljönnek érte, majd valamikor ha van kedvük szólnak, hogy átvehetem vagy simán csak azt jelzi, hogy nem voltam otthon és sikertelen a kézbesítés. Megtörtént...
Amúgy ezt a paletools android cuccot hogy lehet telepíteni? Kell valami apk telepítő?
-
Sandros112
tag
válasz
Szigma70 #8285 üzenetére
Sawa után Rolföt használtam, a helyére raktam be most először Havertzet. Más a két játékos, Havertz jobban védekezik szerintem, jobb a finesse shotja, Rolfö, pedig mozgékonyabb.
Igazából mindkettő jó LB-ben és CM-ben is, szóval szerintem megéri kirakni a Havertz sbc-t mindenképpen.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Szigma70 #8087 üzenetére
Nem teljesen ép kontrollerrel és full delayes játékmenetben most értem el a 11 wint, 2 vereséggel.
Ahogy mondani szoktam, innentől minden meccs ajándék. Itt max a rank 3 adna többet, rank 4 nem különbözik sokban az 5-től. Meg amilyen rank 1 pickeket láttam, valószínűleg teljesen mindegy... -
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #8087 üzenetére
Én sem hiszek ebben a nagy playstyles dologban. Mármint tényleg nem lősz finess gólt ps+ nélkül.... De nem is kell. Az egyik meccsen úgy is mint egy mobilos játékban szélről befelé egyszerű passzt nyomogatva gólt lősz mert az ellenfélnek a játékosai menekülnek a labdától és akkora helyek vannak, hogy még nagyanyám is gólt lőne. A következőn meg lehet finess mert a játékosod 5 méterre veszi át a labdát és 10 méterről hajszál pontosan száll beléd egy ai védő. Annyi hogy a mobilos szintű szar gól helyett finess gólt lőhetsz messziről.
-
törölt tag
válasz
Szigma70 #8077 üzenetére
"Mindennél?"
Hát én úgy gondolom, hogy igen. Finesse nélkül ha betömörül az ellen a tizenhatoson belülre, nem fogsz tudni messziről gólt lőni, long ball pass nélkül egyszerűen nem működnek a löbbölt passzok, stb.
Ha van hozzájuk ps+, akkor meg nem hogy működnek, hanem OP mind.
Volt egy darabig TOTY HM Kerolin Nicoli a csapatomban, 75 long shots, 83 shot power, 81 curve, viszont finesse+. Olyan védhetetlenül tekerte be minden alkalommal a hosszú felsőbe 30-ról, hogy öröm volt nézni.
Egy Messi-vel meg nem tudom ezt konzisztensen megcsinálni, akinek ugyanezen statjai tökéletesek, de csak sima finesse van neki, nem +.Meg némelyik nem csak az irányított játékosodra hat, ez benne van a hivatalos leírásukban is. Ennek a jelentőségét sem szabad lebecsülni.
Pl:PINGED PASS
Passes travel much faster along the ground without impacting the trapping difficulty of the receiver.LONG BALL PASS
Lob and Lofted Through Passes are even more accurate, travel faster than ever, and are far more difficult to intercept.Persze el lehet lenni az említett a játékosokkal is, de azt tartom, hogy a játékstílusodhoz illő ps+ ezerszerszer többit számít bárminél.
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #8069 üzenetére
Persze, igazán senki nem extra. Stanway statokban szinte az összes kp-nál jobb... Én csak azt tartom durvának, hogy szarásig kerül hozzánk csomag, ami jó lenne, de kamu az egész. Ugyanúgy nincs esélyed, csak többször nyitod ki az alját, amiből drága sbcket tudsz kirakni. A gond, hogy felesleges idő. Egyre több idő. Már a nyitotatás is több óra.
a játék meg. Mindenki tudja, hogy rossz. Na meg nem értem, hogy miért 3 lap jön le az aljáról 6x, ahelyett, hogy 6 fajta 3x. Legalább érdekesebb lenne.
-
törölt tag
válasz
Szigma70 #8069 üzenetére
"Most kijön pár hét alatt kb. 200 ugyan olyan statos lap, ugyan olyan statokkal, mint ami a csapatokban is van eleve"
Igen, de idén mindennél többet számít a playstyle+.
Egyszerűen szükség van rá, hogy valamennyire is konzisztensen tudj ebbe a játékban csinálni bármit is.Legszembetűnőbb példa nekem erre ez a legutóbbi kupa volt, ahol nem működtek a playstyle-ok és shooting boost-tal együtt sem jutott el a kapuig a finesse shot például. Ugyanazzal a játékossal, aki egyébként 10-ből 8-szor be szokott találni 25 méterről.
Vagy amikor kiprobáltam valakit chip shot+-szal és úgy emelte át a kapuson a labdát, hogy az nem mozdult ki a gólvonalról.
Addig meg azt hittem, hogy idén így nem lehet gólt szerezni.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ha adnak valakinek 2-3 jó PS+-t, az simán tud kiszorítani még mindig játékosokat nálam a kezdőből, akkor is ha statokban nem jobb.
Szobo is így került most be. Jól jött, hogy legalább egy játékosomon legyen deadball+, a technicalt meg nem kell magyarázni.
-
toxicjew
addikt
válasz
Szigma70 #8069 üzenetére
Habár ez nem nekem szól, mivel semmire nem számítok, én a nyitás öröméért kezdtem el. Egyedül RLC kellene ebből a bagázsból a Chelsea csapatomba, szóval őt vadászom. Tényleg már csak azt kell kitalálni, hogy kit csináljak meg. Florenzit néztem, de hát már ő is elavultnak látszik
-
bubuska10
senior tag
válasz
Szigma70 #8042 üzenetére
Ilyenkor szoktam beírni évről-évre, h jól kitolnak a Serie A rajongókkal.
Május utolsó hete. Jó hogy nem már az EB idején jönnek... Nekem nem kell szaudi ligás Mané, hiába lesz vagy 98 pace meg 92 shooting.
A nyitásról: tanácstalan vagyok, de persze nincs is "helyes" megoldás. TOTY alatt gyűjtöttem hetekig a packokat, és semmi se jött (egy pár tízezret érő Bernando HM-en kívül). Amúgy meg tökmindegy. Ha jön is egy tots lap, valszeg fodder lesz, aki szimpatikus de nem sikerült kinyitni azt a piacon meg lehet venni, az elérhetetlen, több millás lapokat meg 3000 packból se nyitnánk ki.
A mostaniból egyedül Szoboszlai érdekelne, de Ronaldinhot, Bestet, Zicot vagy Hamm-et tuti h nem fogja kiszorítani a csapatból.
-
gjoe
addikt
válasz
Szigma70 #7893 üzenetére
Van még pár napod. Hátha nyitsz még valakit. Én Desaillyt evoznam ha lenne, de campbell is sokáig jó lehet. Nekem vidic van de őt nem akarnám. Szerintem essien, desailly, és campbell akiket megeri megcsinalni. Essien sbc nekem ma lett kész, upgrade nélkül is tetszik egyenlőre. Kis pitbull a srác.
-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70 #7832 üzenetére
Figyelj már Mester! Ha jól emlékszek, akkor neked is meg volt Socrates az elmúlt években és láttam, h most is kiraktad. Én nagyon szerettem eddig. Mindig megvolt a legjobb lapja az utóbbi években, de most nagyon nem jön be.
Nálad is lomha, lassú, körülményes? És se nem tudja tartani erőből a labdát és a lövései sem kimagaslóak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Szigma70 #7692 üzenetére
Hát 20an nem, de legalább az egyik jöhetne
És hogy lássátok nem vagyok nagy igényü...közülök jöhet a legolcsóbb kis Öcsibácsi is
Én azt veszem észre hogy a nulla szerencsém ami eddig volt, az most talán még az eddigieknél is gyengébb.
Az elmúlt 2 nap összesen 6 83x10ébe nulla promo vagy totw volt...csak gold.
A pickek amikből naponta minimum 50et csinálok szintén nulla. Jó...tegnap jött belőle egy dupla 89es Berbatov...nabumm -
Sirandrish
legenda
válasz
Szigma70 #7687 üzenetére
Best, Sawa, Blanc és Cafu megvannak.
Hammot ESETLEG ki tudnám rakni, de full kiürülne a klub.
És kb ennyi. Hol van akkor Pelé, Puskás, Ronaldinho, Cruijff...
Pedig nem lustálkodok, mert kb minden objektívet megcsinálok ami a játékban van..
Egy jó kis Puskás SBC-nek örülnék..őt nagyon szívesen kiraknám, bármennyibe is kerülne -
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #7666 üzenetére
A tobb pozi oke, de szinte semmit nem szamit, es nem tesz jobba/rosszabba egy lapot. Az 5-5 es a dribbling teljesen jogos, de az 5-4 nem sokkal marad el, a dribblingen beluli statoknal is igazabol nincs nagy kulonbseg. Osszessegeben majdnem minden statjuk vagy 2 ide, vagy 2 oda, masoknal meg 1 ide, 1 oda. Es mondom, cserebe Prinznel jobbak a ps-ek, meg boven tobb is van neki. Osszessegeben persze picivel Hamm fele hajlik a merleg, de messze nem jobb 19x, marpedig arban kb 19x kerul tobbe. Tehat mondjuk ha nyitnek egy untrade Hammot, persze elobb hasznalnam ot kettejuk kozul, viszont bar vartam a Hamm sbc-t es gondolkoztam is rajta egy keveset, de biztos nem fogom kirakni, mert minek 2 millios sbc, ha egy egeszen kicsivel gyengebb masik ikon meg ott van ingyen a klubomban.
"Ettől függetlenül vagy Hamm indokulatlanul drága, vagy Prinz qva olcsó" - mindkettő, de főleg utóbbi
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #7632 üzenetére
Marquezt már tegnap este kiraktam, mert nagyon jó lapnak néz ki (mi az a 88-as shooting?
), az evoval még várok, hátha lesz jobb opció is rá. Maldini régóta megvan (az sbc-jét raktam ki), top lap, de kicsit már kezdem unni, ő van meg legrégebben. Yashin egy ikon upból jött, egy darabig ő volt Maldini párja, ő is nagyon jó, meg vicces hogy sapkában van ingame
De őt váltotta Vilike, akit a fun faktor miatt is nehezen engednék el, plusz nagyon stabil ő is, és szögleteknél életveszély, rengeteg gólja van. És akkor még megvan fs Cannavaro is, meg most már Marquez is, szóval bajban vagyok
De most egy Orbán-Marquez párost fogok szerintem tesztelni, csak akkor a chem miatt a 91-es Donnarumma helyett thunder Casillast kell beraknom a kapuba, tőle meg a magassága miatt tartok.
-
nutella1
őstag
válasz
Szigma70 #7274 üzenetére
Kápis.
Nekem ez inkább úgy jön le, hogy lexarjuk a football rajongókat, belefeccölünk évente néhány órát az átvezető jelenetekbe, de attól még minden marad a régiben, ugyanaz. Megszámlálhatatlanszor le tudjuk húzni a legminimálisabb változtatásokkal ugyanazt a lóbőrt. Csodálom, hogy ebbe még nem buktak bele ugyanúgy, mint a BF-be. Mondjuk már az is eredmény az idei részben, amennyiben eredménynek tekintjük, hogy a gyorskorcsolyázó jellegű mozgást sikerült mérsékelni legalább valamennyire, mikor a játékos éppen fut.
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #7160 üzenetére
+1. Pont most, a showdown promo miatt jutott eszembe, hogy 2 éve valahogy március vége-április eleje körül jött egy showdown McKennie sbc a Juve-Inter miatt, kiraktam, és jó pár hétig kezdő volt, szerettem is ingame, pedig maradt 89-es, nem fejlődött. Most ugyanaz a lap még a tartalékok közé sem férne be
Pedig abban az évben volt brutál jó az ikon luckom, és addigra már prime Pelével, prime Maldinivel, prime Garrinchával, prime Puskással stb. rohangáltam. De azért McKennie még hetekre befért, most meg... Néhány top lapon kívül max. olyanokért variálom meg most a csapatomat, akik kedvtelésből kerülnek be, mint pl. a múlt heti Orbán lap. De egyébként simán lehetne teljesen 90+os kezdőm és kispadom, erősebb a csapatom, mint bármelyik évben ilyenkor, de pont emiatt egyre kevésbé mozgatnak meg a packok, nyitások is.
-
tenaijo
tag
válasz
Szigma70 #6908 üzenetére
Sawa jó b2b cm. Játékstílustól függ, de én úgy gondolom, hogy felesleges a két magas lomha cdm együtt, én tuti beraknám az egyik helyett. Nálam most nincs helye, ezért ki se raktam, de a base lapját 200 game erejéig használtam, az elég jó volt akkor.
Szerintem Cafu még mindig az egyik legjobb stay back RB a játékban, azzal se nagyon lőhetsz mellé.Ha nem érzed cserésnek a pozin lévő játékosokat, akkor én megvárnám a FF promot, hátha jön valami értelmes.
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #5978 üzenetére
A telefonomon is ugyanaz. Azon nincs adblocker, meg másik böngészőben sincs. Azon sem megy. De nem is írja, hogy majd feljön a popup window. Csak azt, hogy majd szólnak, de a case-be be sem kerül. Szerintem most ezerrel törik az accokat, és nem tudják kezelni. Csak a gond, hogy hazudnak. Náluk minden rendben. De rohadtul nincs semmi sem rendben. Semmi nem működik. Lehet egy hét múlva fog. Lehet nem. Csak addigra már...
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #5976 üzenetére
A gond, hogy nem lehet őket elérni. Rákattintassz a chatre, ahol nem jön ki chat, de nem is jönne, mert azt írják majd felveszik a kapcsolatot, de nem veszik. Más módon visszaírtak, ahol ugyanazt mondja, hogy hogyan vegyem fel a kapcsolatot, de úgy nem lehet felvenni a kapcsolatot. így nehéz, mert semminek nincs nyoma, amire rákattintassz. És azt írja, hogy most rám várnak, és ha nem jelentkezek törlik. De nem tudok jelentkezni. Egyszerűen nem működik. Egy amatőr, trehány cég.
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #5175 üzenetére
Én nagyon egyszerűen kezelem. Nem a játékosra haragszom, hanem aki ezt megalkotta. Amúgy meg mit vársz. Sokan úgy gondolják, hogy ez egy kiegyensúlyozott, statisztikán és rng-n alapuló játék. A játékmenet mindkét fél számára ugyanolyan. És skill issue. Erre azt várni hogy majd látja, hogy neked szarabb... Ezt ne várd el. Sokan max addig látnak, hogy nekik nem jó. Abba kevesen gondolnak bele, hogy amikor alázok akkor lehet a másik szív a játékkal és azért alázok. De ha valaki ilyenkor élvezi az nem bűn. Ha már akkor sem élvezheti,akkor mit élvezzen ezen a trágyahalmon. Én örülnék ha úgy tudnám. sajna engem olyankor sem boldogít. Csak a gyűjtögetés, agyalgatás. Bár a játékmenetben is lelném örömöm. persze a gól lövést szeretem. Nyerni szeretek. De igazából mindig azt érzem, hogy a gépet vertem meg,mert hagyta, nem pedig az ellenfelet, mert hű de vak.
-
|AP|
veterán
válasz
Szigma70 #5024 üzenetére
Ferran Torresbe bele is kezdek, lesz belőle egy egész jó kis 5/5 csatár
Meg esett közben valamelyik packból egy gold Alaba is, úgyhogy kénytelen voltam abba is belekezdeni, bármennyire is nincs kedvem EVO-zni
De az mekkora g.ciség, hogy nem lehet egyszerre csinálni őket...Más téma: másnál is rendszeresen elszaródik a menü Ps5-ön? A piros csíkokra gondolok a season-nál, meg a többi grafikai hibára. Egyre gyakrabban csinálja, van, hogy minden egyes meccs után...
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #4325 üzenetére
Hát ebből a négyesből azért mindegyiknél bőven jobb Daglish is, Eusebio is. Hogy melyikük éri meg jobban, azt nem tudom, Dalglishnak jobbak valóban a ps-ek, viszont minden értéke gyengébb, mint Eunak. Btw ha ki tudod rakni két 87-es team kivételével az egészet, akkor ha azokat beváltod, úgyis nyitsz belőlük annyi foddert, amiből befejezed a maradék 2 teamet, vagy legalábbis egy rakás gold lapot, amit megforgatsz majd upgradekben/pickekben, és meg is vannak a fodderek. Pl. napi 5 db 82+ pick rakható most egy sima gold rare teamért. Ha a ~10 teamet beváltod Dalglishba, lesz belőle vagy 100 gold rare lapod, de lehet hogy 200 is. Abból már 3-4 napig ingyen kirakod a 82+ pickeket, tehát 15-20 db 82+ lapot kiszedsz belőle, abban már biztosan lesz nagyon minimum 5-10 wo is, és máris kész a 2 87-es team. De közben még jön rivals reward, adnak foddereket az objective-ek is (pl. a daily calendaros), szóval két 87-es teamet egy hét alatt csak az nem tud kirakni, aki be sem lép a játékba
-
gjoe
addikt
válasz
Szigma70 #4271 üzenetére
Én tegnap fejeztem be, nekem eddig tetszik.
Inkább fix lapot rakok ki mint a lottó. Évek alatt még egy lottón sem kaptam semmit. Már nem is próbálkozom.
Én is azért kezdtem el mert nagy lapokból kb mindig ugyanazok jönnek. Modric, kroos, bruno f, dias, rodri. Mintha más 86 feletti gold lap nem létezne. -
thebigK
addikt
válasz
Szigma70 #4271 üzenetére
én abszolút ajánlom. Nem olcsó, dehát ilyen statokkal melyik másik lap (ikon) az? Pace elég, shooting fullos, dribbling fullos, passz elég, nem vele kell indítgatni, stamina elég, 5* WF, finesse+-t nem kell bemutatni, de a sima trivela, technical, quick step is hasznos nála, plusz szögletet, szabit a deadball miatt érdemes vele nyomatni
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #4131 üzenetére
Az a gond, hogy amikor valakinek jó , akkor a valószínűleg a másiknak szar. Amikor forgolódsz és 12x nálad marad a labda, és az ai védők szertefutnak, akkor ugye király a játék, de a másik épp anyázik. Ameddig nem lesz helyi, leellenőrizhető matchmaking addig ez lesz. Mikor melyik oldalán állsz a dákónak. Itt max az a kérdés, hogy vajon mindenki ugyanannyit áll e mindkét oldalon.
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #3876 üzenetére
Ja persze, csak hát ugye azt évek óta tudjuk, hogy mennyire szar a játék, a szerverekkel, kapcsolattal, stb. mindig gond volt, de legalább nem volt ennyi féle túlhozott, kezelhetetlen szarság a játékmenetben, mint idén. Most meg az eddigi hatalmas foshalmazra rápakoltak még 2-3 ilyet, amitől még szarabb lett. Az eddigi fost ismertük, úgy-ahogy tudtuk már kezelni, de ezeket az újdonságokat nem, vagy csak kis mértékben. Nyilván ha ezeket totál nerfelik, attól nem lesz jó a játék, sőt. De legalább egy fokkal mégis játszhatóbb, élvezhetőbb lenne tőle a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest