- Yettel topik
- iPhone topik
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #12266 üzenetére
Nekem is ez van.
Ja és cryffot befejeztem és kB egy óra múlva kinyitottam.
Tele vagyok Coinnal is de minek.
Megvettem luciot 3.5 ért ma meg eladtam 5 millaert.
Vettem egy Rio ferdinandot. Csak hogy kiprobaljam.
Lehet megcsinalom a 7 wint még utoljára és felmegyek elitbe. Aztán itt lesz a vége a fifanak.
Talán karácsonykor visszajovok. -
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #12191 üzenetére
Ezt a pár hetet kibirjuk
Siran: ja. Három acc van. A fő accon már nem játszok nem menűzök. Csak a gyk játszik wlt de nem igazán szereti most inkább fornite
A második accot nyomtam fel rendesen azon mindent csinálok de div 1-ben vagyok nem túl pihentető játszani.A harmadikat meg tegnap kezdtem amikor softban van a másikon akkor csinálom meg div8-ból div 5-ben vagyok itt azért kicsit szórakoztatóbb
De ja mondjuk napom nagy része erre megy el
-
Woodslave
félisten
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #11983 üzenetére
Nem tudom ezeket a 93as csapatokat hogy gondolták.
Nálam 84x10 általában két spec lap többi gold, és jó esetben kiad egy 87-88as csapatot.
85x10 talán van benne egy db 93as vagy nagyobb. A többi 90 alatti. Ez is max 90es csapat.
Nekem ez egyenlőre a lehetetlen küldetés. -
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit #11888 üzenetére
Zahat én csak egyszer nyitottam, de már ott tartok hogy kb mindegy, mert ha 11 csatárral állnék fel, akkor is meglennék!
Korábban ugye meglett Puskás, meg Depay, meg volt egy Bobbym is...ők voltak a támadótrióm. Aztán jött egy Futties Stoichkov meg egy Benzema. Mivel Bobby eladható volt, így eladtam és Benzemát beraktam (VOLNA) a helyére, de az objektívek miatt ugye Rashfordot meg Ansu fatit játszatom (még most is). Közben jött ugye Futties Zaha, meg Abedi Pelé, meg jött egy Tots Neymar is, és akkor még nem szedtem ki Garrinchat meg Haalandot... -
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit #11856 üzenetére
Sztem nem is az a kérdés, hogy befér e, hanem, hogy ki akarom próbálni e
Így néz ki most a csapat. Nyilván ott van helyette Kaka, Toty R9, Stoichkov, Puskás, akár Alvarez és még geci sok csatár aki szóba jöhet. De nem volt alkalmam Mbombét kipróbálni, és ez a 2. Legjobb lapjaSzóval megnézem. Úgyis augusztus van már és lassan ideje letenni
-
bodnarbenede
tag
válasz
EA's hit #11675 üzenetére
Dehogy cáfoltam, nem a Sorloth a lényeg. Bármelyik up to date low tier lap lett volna ott, azzal gólt lő. Teljesen random játékosokkal is pontosan ugyanazt az eredményt értem el heteken keresztül, pedig csak TOTS-ok voltak. Semmi különbség nem volt csapatban. Itt is a FNeymar Messi meg mindenes azért nem ért semmit, mert azon a meccsen nem volt esélye. A Sorloth meg azért volt jó, mert kb 20ból 8 csapatban ott volt, és ebből 4-en nekem nem volt esélyem. Na jó ez a gameplay persze az én netemre vonatkozik. Lehet másnak más a játék.
-
evibly
senior tag
válasz
EA's hit #11663 üzenetére
Mindkét félnek van valahol igazsága, de a játékot, annak alkotóját, a mögöttes szándékokat, meg a közösséget nézve egyértelmű, hogy a "minél előbb letudni" szándéknak lenne értelme érvényesülni. Szerintem (a kevés kivételtől eltekintve) az emberek nagy része nem azért nem lép ki hátrányban a kupában, mert játszani akar egy jót (ami eleve vicces feltételezés az online friendly esetében), hanem mert feszül, meg azért sem, meg nehogy a másiknak jó legyen. De a játszani egy jót eleve nem teljesül, mert ha az lenne a cél, a haverommal nyomnám a kanapén ülve, sörözve. Csak az ritkán valósul meg.
Ebben a vitában szerintem, (és ezért nehéz ez) nem az a common sense (sztem legalábbis), hogy hát a szabályok szerint miért nem játszhatnánk le, hanem az, hogy alapvetés, hogy ez leginkább egy kényszerpálya, valami miatt játszod (pakkok, lapok, XP) le ezeket a meccseket. Nyilván a többinél (DR, WL) is így van, de a kupákban eleve rövidebb a játékidő, felforgatott, nem annyira ismert csapattal játszol, szóval a feltételek nem igazán adottak ahhoz, hogy úgy játsszak egyet.
Személy szerint én nem nézek le senkit azért, mert nem azt akarja, amit én, csak egyszerűen nehezen értem meg. Plusz ha kapok gólt, azonnal kilépek. Azért az is beszédes, h nem egy Thnx! üzenet jött már emiatt.
-
Amiga
tag
válasz
EA's hit #11636 üzenetére
Én minden játékmódban minden meccset lejátszok, friendly cup-ban is. Nem lépek ki 2-0-ás hátrányból sem és van, hogy fordítok.
Ma megtudtam, hogy @#€% ostoba paraszt vagyok, meg gyökér, meg nyomorék. Teljesen érthető!
Szerintem inkább hagyjuk ezt. Mármint azt, hogy ennyire kulturálatlanul minősítjük azokat, akik nem úgy viselkednek, ahogyan elvárjuk. Mert ugye az is toxic. -
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit #11640 üzenetére
Szerintem az a szomorú hogy le "bunkópasztoztok" valakit azért, mert nem aszerint a szabályok szerint játszik, ahogy az számotokra kényelmes lenne.
Ha szigorúan nézzük te/ti csalni akartok, vagy legalábbis kihasználni egy kiskaput, és azért szidtok másokat, mert ők meg nem!
És ismétlem magam...értem hogy úgy lenne a leggyorsabb, de elvárni hogy kilépjen mert 1:0ra vezetsz...az ostobaság. Főleg hogy te magad mondod hogy sokan ki is egyenlítenek, sőt...akkor te lépsz ki. Ergo megnyeri a szerinted vesztett meccsét...tehát neki így még gyorsabb -
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit #11636 üzenetére
Miért lenne jogos elvárás hogy kilépjenek 1:0nál?
Ezt már sokadszor olvasom, de még mindig nem értem.
Az meg hogy ettől miért lenne bárki "iszonyatosan faszszopó, ostoba paraszt" , az meg még magas is.
" 100-ból 99 ellenfél nyomorék"
Ha mindenki szembe jön az úton akkor elképzelhető hogy te mész a rossz irányba..
"összesen 8 win jött össze, mert mindenki gyökér"
Há miért nem vered el őket? Hiszen gyökerek...nem lehet nehéz!
Nem kötekedni akarok, csak én nagyon nem így látom a dolgokat -
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #11534 üzenetére
Gondolom ugyanakkora eséllyel
Kinomban elkezdtem Kakat de csak ha magas dupli jön akkor rakom.
Továbbra sem értem hogy lehet 1200 commont összeszedni 630 van de egy 51-es pack 25 dupli common.. igaz már inkább a gold upba rakom jöjjön rare szóval igy tényleg nem gyűlik lehet qsezni kellene
-
Digestive
veterán
válasz
EA's hit #11374 üzenetére
Én most éjjel munkában 30-50 db-os sorozatokat nyomtam. Összesen kb 300at. Volt amikor egy adagban 4 gagyi promo lap volt és még 88-91 goldok. Aztán meg volt olyan, h az 50 pickben 86os volt a legjobb. Tuti, h az adott profiloknak eleve van egy meghatározott szerencse faktora + még idő sávokban is változik a leosztás minősége. Szóval elég nehéz elcsípni a tutit.
-
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit #11198 üzenetére
Ahogy mondtam. Eddig minden szezon simán teljesíthető volt CSAK offline játékkal. Olyannyira hogy legtöbbször már a szezon végén adott több ezer EXP nem is kellett.
Ezért talán joggal gondolhattam hogy ez most is így lesz. Sehol sem írta az EA hogy ehhez a szezonhoz kevés lesz az offline játék
Ahogy azt sem hogy majd most PONT elfelejtenek 3-5k EXP-t adni szinte ingyen, ahogy azt eddig minden alkalommal mentették.
Ha tudja előre az ember, akkor úgy készül, és talán megcsinaltam volna 1-2 wl-t az exp-ert. -
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit #11193 üzenetére
Mindent megcsinaltam amihez nem kellett online nyerni.
Még a mezes objektívet is megcsinaltam, mégis 2k híjja volt.
Eddig az összes szezon gond nélkül megvolt, sőt...valamennyit Még át is tudtam vinni.Szóval azért igenis mocsok az EA, mert marhára nem adott ugyanolyan felteleket ennél a szezonnál..
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #11123 üzenetére
Most buktam zsinórban két tizipárbajt friendlybe.
Ha ezt a sokat szidott, scriptelt, bugos, hibáktól hemzsegő játékot egy 1-től 100-as skálán kellene értékelni és adnék rá egy 1.5/100-at, akkor a közösségre, ellenfeleimre 1.1/100-at. Talán maga a játék is azért olyan amilyen, mert a szellemi nívó átlagban ezt kívánja.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #11080 üzenetére
Na annyira jól adta a héten, hogy a 85x5 kirakása probléma volt. Mindig kellett vennem lapot. Előző hetekben meg nem tudtam mit kezdeni a sok 84es lappal. Még jó hogy az elmúlt hónapban felhalmoztam vagy 100 db if lapot. Ezen a héten egy darab if pikket sem tudtam kirakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hyundai, Kia topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG SL10Y 5.1.2-es Hangprojektor + LG SPK8 háttérsugárzó szett
- LG UltraGear 32GS95UE-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Coral Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro