- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #12411 üzenetére
hát én most rendszeresen így kaptam ki. Vezetek 2-0, 3-0 utána esélyem nincs. Persze én is szoktam érezni amikor a csapat megy mint az állat, de ezeknél még ezt se mondanám, inkább a másik nem volt a toppon, de utána mintha nem is ő játszana. De mindegy már elengedtem.
Persze valszeg kapkodok, meg nem tudok játszani stb. De mondjuk elbízni soha nem bízom el magam nem azért kapok ki mert már tudom hiába vezetek 3 góllal semmit nem jelent.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #12080 üzenetére
Persze van benne vmi de akkor se tudom így felfogni hogy ezt dobja a gép
Soha nem wleztem pénteken mert azt hittem a baxógépek játszanak. De ma is 7/6-al kezdtem. Az egy vereség is olyan volt hogy 2-0-rol jöttem fel 89-ben vezetést szereztem de persze a 92- ik percben szöglet fejes gól a hosszabbítást buktam.
Persze tudom hogy 10 meccs után szopóág és talán az utolsó meccsen lesz meg a 11 vagy nem...
-
Sirandrish
legenda
válasz
bodnar123 #11921 üzenetére
Nekem az a nehezen emészthető hogy annyira lutri az egész, hogy nyomhatod a pickeket a nap 24órájában, ha a f*sz rossz oldalán vagy, akkor sose kapsz semmit.
Rengeteg olyan játék van ahol lehet fizetni ahhoz hogy előnyhöz juss, ez nem újdonság. De azokba a játékokba ha nem fizetsz, de az idődet belerakod becsülettel, akkor meg tudsz szerezni bármit. Itt ez nemigaz. Csinálhatsz te hetente 2K picket. Nyithatsz 500 csomagot, tökmindegy.
Kinyitottam már nem tudom hány ezer csomagot, nem tudom hány ezer picket, de még se egy Messi, se egy Mbappe nem jött. Ronaldo is most jött csak...persze az a lapja ami ma már sz*rt se ér. ICON pickek is mindig duplák. 78 alatti játékosom nincs is, de mégis minden 89 Exchanges pakkból 40 dupla legalább -
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #11913 üzenetére
Persze amúgy szavam se lehet igaz belerakom az időt a menű grindba ha már a játékban xar vagyok.
Azért nem fogom megvenni mert elveszi az életem nem tudok normálisan játszani csak főállásban de mivel nem fizetnek ezért nem túl okos dolog.
Valszeg elleszek az ufl- el bár qrvara nem vagyok focirajongó
egyszerűen a fifa (eafc) formátum annyira tetszik...
-
gjoe
addikt
válasz
bodnar123 #11784 üzenetére
És a coin sem ér semmit pedig ennyire egész évben nem szaporodott.
Múlt héten kepernyokepem szerint 07.24 969k volt.
Ma 1950k. Nagy nyitás nem volt de jönnek a 85-89 közötti színes lapok is amik 10k qs. És a rengeteg totw upbol mindent is eladok vagy kukazom. A tegnapi eladhato if és tots volt 70k összesen. A lényeg, hogy 1milla lett a heti zseton a sok upgradbol.
Csak azt nem értem kik veszik meg ezt a sok foddert.
Én már hetek óta egy lapot nem vettem. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
bodnar123 #11679 üzenetére
Mult hetvegen 8 win volt a wl, raertem, nagy reszet ejjel jatszottam le, jobban ment, cselezes is, passz is. Emberi idoben keptelen vagyok hozni a jatekom. Szinte minden masodik passz rossz, cselezesnel nem hogy elveszik a labdat, nem is inditja a cselt
, ott megint bukta van. 90%ban ultra attackon jonnek, szetfutnak, de egesz meccsen, en meg szaladgalok, mint ha oreganyamekat iranyitanam. De a 35ik percben mar cseret ker a csatarom, mert elfaradt. Szinte labda se volt nala. Viszont az ellen meg a 92ik percben is vegigrobog, csere nelkul.
Nem vagyok pro player, ehhez hozzajon a gyatra net es maris vege az egesznek. -
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #11674 üzenetére
Hát de pont magadat cáfolod meg
"Ezeket az érzésre milyen, meg alacsony és emiatt gyorsabb, meg ilyen faszságokat hagyjuk. Tegnap wl-en a legszopatósabb játékos Sorloth volt." - ez pont arról szól, hogy ki milyen érzésre, meg ingame. Csak nyilván Sorloth egy olcsó sbc lap, de attól még a lényege pont az, hogy vannak lapok, amik ingame egyszerűen sokkal jobbak másoknál, statoktól függetlenül. Ezeket az extrát nyújtó lapokat vadássza mindenki.
-
-
gjoe
addikt
válasz
bodnar123 #9888 üzenetére
Igen ez így van. Amúgy theo a legjobb lb az tuti. Én csak azért adtam el mert jött egy capdevila. Így meg értelmetlen Trade lapot tartani azon a poszton.
De theo jobb lap.
11 win meglett simán. Viszont most kidobott a rendszer és nem enged be. Szóval nem tudom még a jutalmat. -
Sirandrish
legenda
válasz
bodnar123 #8922 üzenetére
Én értem hogy sokan vagyonokat költenek, de akkor is szánalmas hogy normális játékkal sokan évekig nem nyitnak egy valamire való játékost.
Réges rég elengedtem a 7-8 meg 10-15millás játékosokat, de azért több ezer pick és több ezer csomag után elvárható lenne SZERINTEM hogy legalább 1-2darab pár száz K-s lap lejöjjön..
De mindig mindenből a legalját nyitni rohadtúl demotiváló.
A 650K-s csomagból is 93+t lehet nyitni, és mit nyitok? 93at.
A garantált totsos csomagból 89es David costa...
Az utolsó 15 darab 83x10ben talán 1 dupla tots volt aki amúgy ért vagy 30K-t, és annyi..5-700 pickenként ad egy semmiresevaló 90 körüli TOTS-ot, ami 90%ban még dupla is..
Mindegy...többször leírtam már...én ezután tuti pihentetem megint pár évre a játékot, és ismét leírom hogy le a kalappal mindenki előtt aki ezt évről évre bírja idegekkel...nem semmi
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #8862 üzenetére
"Amúgy az is milyen, hogy molnárgabo saját accján megy egy rank 1et, majd egy másikon 14 wint."
Volt már ilyen mikor 3-4-ban kapta meg az accot meg ugye mostanában örülsz ha 3 dnf alatt lehozod a wl-tSzóval azért ne csináljunk úgy mintha 0-0-ról ne hozna röhögve bármikor 16 wint. Nyilván kedvtől is függ ki mennyire remeg rá adott wl-re.
-
gjoe
addikt
válasz
bodnar123 #8695 üzenetére
Hát sajnos a pikkekbol eddig semmi. Pedig pár száz darabot én is kiraktam. Néha beesik valami gold 87 88as lap. A prémium upgrade, kb minden ötödik ad tots lapot. Pontosabban szemik csajszit mert csak az jött eddig kb 5x.
Értékben a top eddig podolski. Ő egy Exchange pakkbol jött. -
Sirandrish
legenda
válasz
bodnar123 #8485 üzenetére
Legalább az lenne, mert akkor kellő kitartással bárkit meg tudnál szerezni, de itt mindenki a 0.002%os esélyekkel játszik, amit 100ból 98 embernek SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM AD BE!
Hány olyat látunk hogy promo érkezés után 1 órával már duplicate valakinek mittomén Golazo Puskás, vagy épp TOTS Haaland, míg mondjuk nekem több száz csomag, és 600+ PP után is egy 100K-s Shaw a legjobb akit adott a játék. És hányan vagyunk még így ezzel.
Egy nyamvadt Salibat nem bírtam kinyitni, nemhogy VVD-t és társait..
A gond amúgy az hogy mindenki látja hogy egy nagy lehúzás az egész...csak arra megy hogy a pénzed elvegyék a semmiért. Aztán ha véletlenül ez a része nem érdekel és csak játszanál, akkor meg elkúrják a gameplayt, DE!! ennek ellenére is tolja mindenki évről évre -
thebigK
addikt
válasz
bodnar123 #8480 üzenetére
áh, nálam most pattant el a dolog. Lehetne kisregényt írni hogy miért szar, de felesleges, mindenki tudja. A leginkább bosszantó, hogy mennyire ótvar nálam a gameplay hetek óta. Érdekes módon így is feljutottam simán elitbe rivalsban, de ez most nagyon félrement, a maradék motivációmat is otthagytam az utolsó meccsen. Tavaly még előbb hagytam abba, majd futtiesra visszatértem bohóckodni, asszem most is így lesz, jobb is a mentális egészség szempontjából
-
gjoe
addikt
válasz
bodnar123 #8220 üzenetére
Pláne úgy, mint nálam minden második ilyen 86x2 2db 86os lapot adott. Én sem tartogatok semmit. Ha adni akar akkor ad, ha nem akkor 100 csomagból sem.
Meg player sbc sincs akit érdemes lenne kirakni.
Minden dupla megy Exchangebe, majd pikkbe és így lesz a nagy semmi. -
Digestive
veterán
válasz
bodnar123 #8160 üzenetére
Hát nem tudom ott milyen. Én old genen tolom. Ha irányítja a játékosát akkor mindegy, h rövid vagy hosszú kapufára jön. Egy Haalanddal például 10ből 7x ő tudja elfejelni.
A legdurvább, h a kontroll beállításnál már minden autómata ember váltást kikapcsoltam és mégis levált az emberemről akivel védekezni próbálok az ellen szögletből beívelésénél.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #8088 üzenetére
Pont erre jó ez a meta szar mint a finesse vagy a külsős lövés. Ha nem jók a passzok, kihagynak mindent a játékosaid kettő méterről akkor kell egy ilyen lap rárúgod 2-3szor zölden és 1 úgyis gól. Más kérdés, hogy az emberek lusták megtanulni timedelni aztán mindenki hibás ha az sem megy be.
-
gjoe
addikt
válasz
bodnar123 #8067 üzenetére
Az a baj, hogy nincs értelmes sbc. Rio Ferdinánd is kurva drága lett. Tized áron vannak jobb cbk is. Tényleg csak a rajongóknak való. Havertzen elgondolkodtam de annyi cm van, így sem tudom ki kezdjen, és ha nem nyitok Szoboszlait akkor veszek egyet és neki is kell a hely. Marad az Exchange sbc ami csak egy folyamatos rulett.
Ja és igen szarjanak sünt. -
Sirandrish
legenda
válasz
bodnar123 #7787 üzenetére
Én alapvetően nem zárkózóm(zárkóznék) el a fizetéstől, de olyan áron vannak az értelmes csomagok, hogy nagyon durván milliárdosnak vagy elkeseredettnek kéne lenne ahhoz is hogy egyáltalán elgondolkozzak 1-1 csomagon....
Ott van példának a 650K-s pakk. Fél évnyi gyűjtögetés ment el rá, és nyitottam 63 foddert... -
kapeti07
senior tag
válasz
bodnar123 #7729 üzenetére
Én is mindenki gyenge lapját nyitottam csak, de a reggeli 81+ ami eddig semmit nem adott beadta Berbatov nagy lapját. A kis lapot már evóztam kínomban, de így fodder lett belőle. Most reggel DR reward pedig beadta Okocha kis lapját, annak örülök jó kis fun lapnak látszik.
-
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bodnar123 #7483 üzenetére
Dehogy, ugyan úgy másodperces delayem van.
Amúgy Joelinton igenis az egyik legjobb cdm, nagyon stabil, de most pihen egy kicsit. Annyi változás történt még, hogy Trent helyére nyitottam egy új Zanettit. Meg jobb cam-ként Cole Palmer váltotta a realos csajt. Brutális a srác, olyanokat teker... -
D.Bergkamp
csendes tag
válasz
bodnar123 #7279 üzenetére
Ezért írtam azt, hogy ha pl kinyitok 2 db 81+x2 packot és mindkettőben csak 81es és 82es lap van, akkor abban az órában nem nyitok tovább! Természetesen mindenki úgy csinálja ahogy akarja, lehet valakinek az jön be, hogy durr bele, és kinyitok minden meglévő packot. Nekem ez a módszer jött be, megosztottam veletek, és ennyi! Az is természetes, hogy van sok promo amikor semmi jelentőset nem nyitok. Sokszor nem is az a lényeg, hogy az adott promócióból a legjobb lapokat megkapd, már az is win szerintem, ha a foddereket jól dobja, például az említett 81+x2 packból kapsz egy 87es és egy 84es lapot.
Sajnos a játék menetében nem tudok tippeket adni, mert nem vagyok nagy spíler! -
tenaijo
tag
válasz
bodnar123 #7279 üzenetére
Úgy overall biztos "húzza a csúszkát" ide-oda az EA, illetve undorító módon működik a súlyozás, amit természetesen nem tesz közzé a cég. Hiába látsz egy bizonyos százalékot a store-ban, az sose igaz. Kapsz egy számot, hogy mi lenne HA egyszerű valószínűségszámítással kiszámolnád az esélyeidet.
Amúgy egy kis érdekesség: idén mindig mielőtt kinyitottam egy icon pakkot/picket (ez előtt az encore marhaság előtt), ránéztem futbinen a popular iconokra, és fixen volt azok közül az én pakkomban/pickemben is. Ugyebár a futbin az alapján mutatja ezt, hogy az elmúlt X percben mire kerestek a legtöbben, tehát melyik kártyának csekkolták az árát az emberek. Nálam még mindig él nagyon halványan az a teória, hogy egy adott időszakban egy adott pool-ból dobálja nagyrészt a játékosokat az EA bácsi (nyilván van kivétel). Az iconoknál azért jön ki ennyire, mert viszonylag kevés van belőlük.
-
mettek
addikt
válasz
bodnar123 #7229 üzenetére
Ne is mondd! Nekem egy full átlag csapatom van 88 overall-al és csak 1 ikon lappal. Ehhez képest ma már nehéz olyan ellenfelet kifogni akinek ne lenne min 4-5 ikon lapja.
De még emellett is az a statisztika hogy egyik meccsen elverem az ilyen OP csapatokat a másikon meg úgy kikapok mintha közöm nem lenne a játékhoz. Az ellenfélnél az egyik meccsen Shevchenko leszerelhetetlen a másikon meg egy nulla.
Kedvencem még hogy amikor az ellenfél felfut a védői vonalam mögé akkor az egyik LB vagy RB szélsőm direkt mélyebben helyezkedik hogy ne legyen les a támadónak. Ezt nem is értem mi a szar ez.
De számtalanszor van az is amit írsz hogy a védőm ellentétesen mozog a támadóval meg váltásnál nem arra mozog amerre kéne, igy olyan lukak keletkeznek hogy csap pislogok -
gjoe
addikt
válasz
bodnar123 #7141 üzenetére
Csak velem van a baj, hogy még a jónak sem igazán örülök. Nemrég raktam ki kantet, majd rá egy hétre nyitottam egy fire rodrit. Tegnap pedig kiesett egy 84x5bol yaya toure. Eddig ő a legnagyobb értékű lap.
Kényszerből újra kiraktam az ikon sbct. Ja kb 3 hete egy ilyenből jött yashin. Erre ma.
ja egy Toty lapot nyitottam. Alissont.
Kapus és cdm poszt már betelt. -
bubuska10
senior tag
válasz
bodnar123 #6901 üzenetére
Így van. Ütemben indítanám a full üresen lévő Osimhent Brunoval (aki azért tud passzolni), Oszi megáll és visszafordul egy pillanatra és Van dijk természetesen odateleportál a semmiből és összeragadnak. Most kicsit mérges vagyok, mert 15 meccsem volt a friendly objectivere össz-vissz és a 10. winre lett volna 4 meccsem is ami hihetetlenül jó az én szintemen, de így se lett meg. Kapufák, 99-re maxolt csatárok ziccerben, jól meglőtt labdát mellé lövik a 91.be, 9-10-re bukott tizenegyespárbaj...
Ti szoktatok bemelegítő meccset (SB, Rivals) tolni komolyabb (playoff, WL) előtt? Vhogy mindig szarul kezdek, utána meg ideges leszek és elmegy a kedvem az egésztől. Meg mit szoktatok tolni, h több lappal is már 1000-2000 meccsetek van? Ha megvan a Rivals 7w toljátok tovább, vagy minden héten letoltok 40 SB-t, vagy hogy?
-
tenaijo
tag
válasz
bodnar123 #6898 üzenetére
'Csak hát..." a közösség nagy részének kizárólag a sztárjátékosok léteznek.
Most nyitottam egy gold Mbappet 81+ pickből. Letoltam vele 5 meccset, és ugyanaz a cheat kód, mint minden évben. Ragad a lábához a labda, minden csel sikeres, mindig visszapattan hozzá minden, nem lehet felrúgni, elnyomni, és még pressingelni is tud. 5 meccs, 11 gól WL kvaliban. El se tudom képzelni ezek után, hogy milyen lehet a TOTY verzió.. Amíg az ilyen kaliberű játékosokon nem változtatnak, kiadhatnak mellette egy 99-es Toneyt is, ha a teki mindent IS tud.
-
tenaijo
tag
válasz
bodnar123 #6896 üzenetére
Ha minden igaz, nem kapnak semmit. Pont ezért reklamáltak jópáran, hogy az EA folyamatosan nyerészkedik az "arcukon"..
Muszáj meta játékosokat berakniuk egy-egy promoba, mert különben nem vennének az emberek pakkokat. Évek óta nyílt titok, hogy a statok nem mindig fedik a valóságot. Plusz hiába upgradelsz 99-re valami gagyesz lapot, ha alapból használhatatlan a magasság/body type/playstyle-ok miatt, ugyanúgy hulladék marad.
Ámíthatja magát mindenki azzal, hogy milyen jók pl ezek a rommá fejlesztett evo lapok, de valójában alig van ami megéri a belefektetett energiát/coint/fifa pontot. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
bodnar123 #6453 üzenetére
Súlytalan, ahogy mindenki más is. Német barátainak és a szerencsésebb itthoniaknak biztos jó lehet, de nekem nem. Megint egy katasztrófa az egész játékmenet, másodperces delay minden téren, erőtlen passzok, kiszámíthatatlan mozgások. 6 meccsből 2 győzelem az eddig mérleg. Nevetséges.
Ha az összes totyt ki tudtam volna nyitni, akkor sem lenne más. -
bodnar123
őstag
válasz
bodnar123 #6414 üzenetére
Ja most látom. Aki korábban ezt evozta,annak lett 98as a játékos.
https://www.reddit.com/r/EASportsFC/comments/1agq67r/tellagate_got_a_98level_evo/
Persze játszani nem tud vele. Még xD bár valszeg ezt kiveszik,mert melóval járna beletenni.
Amúgy ez a 0,7%is olyan,hogy ki tudja hogy aktívból számolták vagy sem. Mivel általában hazudnak, ezért valszeg nem aktív, szóval simán lehet 3-4% plusz ugye valszeg az igazi függők léptek be abban a 20 percben, szóval aki wl-ig eljut ott ez a százalék magasabb lehet bőven. Meg ugye a régió. Nálunk este hét. Itt biztos többen léptek be. Szóval na. Tényleg csak az a vicces, ahogyan eladják hogyan nem csinálnak semmit. Az sbc se került vissza semmilyen formában. Már nem is fog. Ez mi...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Könyvajánló
- NBA és kosárlabda topic
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged