- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
stilo18 #12242 üzenetére
Már azt sem tudom, hogy rakjam össze a támadó részt. Kb húszan pályáznak a négy helyre. Egyedül a 98as alvarez akit mindig kicserelem valaki újra és mindig visszakerul. Mostanában elkezdte adagolni a jó lapokat is. Bár nagy ratinges fodder az nem jön. Kell nyitnom vagy 10db 84x10et, hogy kiadjon egy 93as csapatot.
Próbál szerintem csalogatni a játék, hogy rendeljem meg a 25-öt. De még ellenallok. -
EA's hit
őstag
válasz
stilo18 #11839 üzenetére
Akkor úgy mondom inkább, hogy nem kell
Nem motivál abszolút, hogy vele játsszak augusztusban, persze ha lesz ilyen lap, vszeg úgyis kipróbálom, de abszolút nem hoz már ilyenkor lázba.
Egyébként ptg Pedri, mym Csulanéni és futties Modric most a kp, padon 97-es Valverde és 97-es Gerrard, a padra már nem fér be 98-as Olmo, 98 Bonmati, 97 Rodri, meg még jó pár 96+ lap. Max. Pedri helyett próbálnék rá egy 99-es Bellinghamre, de ha nyitnék végre valahonnan egy gotg Pirlot, már semmi esélye nem lenne az angolnak
-
EA's hit
őstag
válasz
stilo18 #11429 üzenetére
Az ideibe már biztosan nem, remélhetőleg jövőre igen.
thebigK: mondom, nekem nincs összehasonlítási alapom, de rengeteg helyről hallottam ezt vissza. Öcsémnek két évben is megvolt, ő pl. magasan a legjobb ikonnak mondja azóta is, akit használt. Nyilván a 3 wf gyenge pont, de olyan dribblingje, mozgása volt, mint kb. senki másnak. Na meg volt 4 wf-es moments lapja is valamelyik évben, öcsémnek az a lap az all time kedvence. Ha bekerül, tuti fognak neki adni előbb utóbb egy minimum 4, de akár 5 wf-es lapot is, ahogy pl. Puskásnak is már nem először.
-
Woodslave
félisten
válasz
stilo18 #11118 üzenetére
Nem okoskodás
Na kipróbáltam. Qrva jó tényleg. Gyors ott van mindenhol.
Ezért utálom ezt a játékot. Két napja div 2-be jutottam azóta egyszer nem kaptam ki. Most is 30 perc 4-0 ide. Persze nem ezt utálom hanem azt ha mondjuk hétfőn vagy kedden játszani fogok taknyosra szopatnak majd ugyanezzel a csapattal és taktikaval.
Valverde 9.6 pont 1 assist. 4-5-1 jobb cam come back. Tudom furcsa de vhogy jól mozognak vannak kimondottan szelsok bár hajlamosak cserélni a camokkal valszeg vmi stat vagy work rate dolog esetleg én húzom xarul őket.
-
-
-
gjoe
addikt
válasz
stilo18 #9926 üzenetére
Koszi
thebigK : varom
Kristóf : senki nem lépett ki 1:0 nal
Mindenki szinte végig tolta. De nem is voltak vízilabda eredmények. Mind szoros pár gólos meccs volt.
Ha vezettem akkor a rendszer felhozta a másikat vagy fordítva. De szörnyű volt.
És volt aki a 80. percben kilepett mikor 11est rughattam. De volt aki félidőben x_nel.
Ja és mindenki tolta a goloromot.
Legundoritobb jatekmod -
-
toxicjew
addikt
válasz
stilo18 #7699 üzenetére
Ja, van akinek előbb utóbb bedobja. Én mondjuk nem tartozom közéjük
Pedig megcsináltam minden crafting upgradet idén (a 150eseket is) de nem akarja az igazságot. Na mind1, most nem panaszkodom, egész élvezetes volt a napokban a játék. Persze amikor épp nem fosta össze magát vmi hülyeséggel, pl. hogy nem mutatta a játékosok feje fölött a nevüket.
-
Amiga
tag
válasz
stilo18 #7419 üzenetére
Ez a játék, mint offline foci, fantasztikus. Tengernyi játékmód, karrier, kupák, van benne tartalom dögivel és nem is néz ki rosszul.
Az UT kiforrott és a kártyagyűjtögetés zseniális, maga az UT is játék a játékban, észbontó mennyiségű lehetőséggel.
A packluck viszont ótvar, mert az EA pénze a packvásárlásból van, ezért nem akarja, hogy ingyen felépítsd az álomcsapatot. Vedd meg, vagy dolgozz érte keményen.
Szerintem lehet nagyon szeretni ezt a játékot, és lehet megkeseredetten gyűlölni, ha már valaki függő és céltalanul nyitogatja a paklikat, már azt sem tudva, hova.
Én letolom a heti 34 squad battles-t, játszom annyi rivals-t, amennyi az aktuális EVO-khoz kell, égetem a foddereket, csinálgatom az objectives-eket, építem a csapataimat. A pingem alacsony, 11W sose volt...
Általában szeretem a játékot, néha egy kiharcolt jó packból nyitott szemét felidegesít, olykor a multi is.
De ha már minden kommentben szidnám a játékot, biztosan megkérdezném magamtól, minek is játszok vele. -
bodnar123
őstag
válasz
stilo18 #7419 üzenetére
A 28 ping átlag, mint a 11 win... Amiatt senki nem fog szétszedni, mert te élvezed a játékot. Ha azt mondanád, hogy ez egy remekmű, az már lehet vitákat indítana
Nekem ami élvezhetetlenné teszi, hogy látom amikor egyik meccsen 0 cm hitboxom van(ez persze nem gond, mert kilépek), majd egy másik meccsen meg az ellenfelemnek. Ez sokat rombol. így nehéz minek örülni. Mert amikor simán győzök is látom, hogyan futkos el az AI játékosaim elől, majd lövöm el a lábától pár centiméterre 3x 10 perc alatt. Egy dolog működik számomra, az a kártyagyűjtés. Ennyi. Viszont aki élvezi, nem figyeli ezeket, nem érdekli, nem kritikus és élvezni is tudja. Az nem bűn. Annak tök jó.
-
Sirandrish
legenda
válasz
stilo18 #7419 üzenetére
"Pedig aztán 28-as pinggel"
Hja hogy az soknak számít? Akkor én 80-90es átlagpinggel hős vagyok?
Amúgy nekem a játékkal alapvetően nem lenne bajom...foci. Online nagyon ritkán megyek, szóval az a része se bosszant. Engem a luckyfaktor dühít, de az nagyon. Sok-sok idő, sok-sok energia megy bele heteken/hónapokon át, és nulla siker.
Neten látom mikor embereknek már Eusebio nem fér be (még a kispadra is alig), meg olyanokat hogy azon sírnak hogy Zola már duplába jön nekik, meg hogy 81es Pickből jönnek a Benzemák, Henryk, én meg a 82x20ból 16 duplát nyitok, mind gold, 500PP pick után sem jött MIlinkovic Savicnál jobb, és amit sose fogok megérteni. Van millió játékos...csak a promo lapokból van vagy 40, és mégis mindig ugyanazt a 3-4 szerencsétlen dobja vissza újra, és újra és újra.
Még az se érdekelne hogy nem jönnek a legjobb lapok, mert én nagyon jól elvagyok az SBC-s cuccokkal is, de még azokra se tudok gyűjtögetni, mert ugyanazt a Kimmichet, meg Bernanrdo silvat dobja vissza 672edjére is, nehogy véletlenül be tudj spájzolni.
Nekem amúgy egy valamivel megmenthetnék az egész játékot...
Lehetne tartalékolni...nem számít hogy dupla, el tudnád rakni, így 1-1 játékosból lehetne nálad 100 is..
Tudom-tudom bilibe lóg a kezem, meg bedölne a piac, meg amúgy is mi a francnak nekem 278 Orban, meg 456 Haller, de azért álmodozni szabad -
Nandinagy
addikt
válasz
stilo18 #5593 üzenetére
Semmi köze nincs ehhez amit írsz. Ez olyan mint amikor valaki 10 éve keményen tippmixezik, aztán jön a haverja megrakja élete első szelvényét azt nyer vele 250 ezret. Szimpla vakszerencse. A való életben is vannak szerencsés emberek meg kevésbé szerencsések ilyen egyszerű. Van olyan aki háromszor elviszi a lottón a fődíjat meg van aki egy életen át lottózik azt négyese sincs.
-
miro.
senior tag
-
Chalez
őstag
válasz
stilo18 #3806 üzenetére
Tegnap lett meg Salah POTM, de nekem nem megy 20-30m-ekről a gólszerzés. Vagyis gépi elennfél ellen nemigen megy, rivalst még nem játszottam vele. Mások meg gyakorlatilag 20-25m-ről tekergetik vele és Sonnal a gólokat, hihetetlen távolságból. A lövés erőssége gondolom itt sem mindegy.
gjoe Pontosan. Mikor ezeket meglátom, már készülök fel lelkileg a távoli tekergetésekre. Hú, de rühellem... Na de nekem meg nemigen sikerül még
-
bodnar123
őstag
válasz
stilo18 #3528 üzenetére
Mondjuk én ebben vagyok elég szkeptikus, mert amikor pl nálam egy sima rb indítást negyedszer se vesz be, úgy pl elégnehéz egy szöglet glitchet megcsinálni, hát még egy csel combo sorozatot. Biztos nagyon tudnak, ez egyértelmű. Én csak azt mondom, hogy bizonyos körülmények között az átlag gamernek nincs esélye átlag fölöttinek lenni. Ráadásul a fejlődés is erősen megkérdőjelezhető egy olyan játékban, melyben semmi konzekvencia nincs. Mintha a sakkban egyik percben egyik bábu úgy tud lépni, másikban máshogy....
-
Szigma70
addikt
válasz
stilo18 #3528 üzenetére
De ha nézed őket, láthatod, hgy ők nem is ezzel a játékkal játszanak, azért kb 70 meccs után már a matchmaking is érdekes itt. Jól játszanak, de azért olyan nincs, hogy valaki sose kapjon ki. Megvannak itt a trükkök.
A profik pld. tiltják egymás profilját állítólag nem teszi őket egymás ellen soha. De olyat is tudok, hogy megbeszélik, ki mikor játszik, így elkerülik egymást. Olyan, hogy aki 20/20 at játszik, sose kerül össze a 20/20-assal? Ne vicceljünk már -
EA's hit
őstag
válasz
stilo18 #3092 üzenetére
Persze hogy random, pont pár napja beszéltük ugyanezt, akkor is mondtam, hogy semmi jelentősége kb. az odaírt számnak, legalábbis egy adott szint alatt. A 12-es meg a 38-as ping is pontosan ugyanazt tudja, ráadásul egyiknél sem derül ki, hogy mi megy az ellenfélnél, aki meg lehet hogy valami kecskepásztor az üzbég hegyekből, és betárcsázós netről nyomja. Nyilván ellene nem lesz ugyanolyan a meccsed, mint Jürgenke ellen, aki légvonalban 87 méterre ül a szerverteremtől.
Én két helyen játszok rendszeresen: Szegeden (90%) és Békéscsabán (10%). Két teljesen különböző város, mindkét helyen Telekomos 1000-es net, de Szegeden a belvárosban, Csabán a város szélén. Csabán régi, rossz, 1000 helyen megtört netkábel, Szegeden pár hónapja használt, sérülésmentes kábel. Az eredmény mégis tökugyanaz mindkét helyen, 30-36 közötti ping 99%-ban. A játékmenet is ugyanaz. Szóval ennyit arról hogy a kábel vagy bármi egyéb mennyit számít itt nálunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest