- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Sony Xperiának annyi?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave #12442 üzenetére
Pont a "lényege" tesz addiktívvá. Én most pont a Carrier-t nyomom, bőven elvagyok vele. Nincs meg az a kényszer, hogy minden nap minimum 3 meccs, kvali, WL, Rivals 7 győzelemmel. Nincs kihagyhatatlan SBC amire kell a fodder stb. Szerintem sikerült kigyógyulnom a FUT-ból.
-
kapeti07
senior tag
Végre az utolsó lap is meglett amit még meg szerettem volna szerezni. SAWA Futties lapja. A 24-ből már csak ő kellett a kollekciómhoz. Remélem ma lekapcsolják a Comp. Appot mert még kitalálom, hogy kirakom Mbappe-t is. Már csak ő hiányozna, bár sosem játszatnám.
Mi lesz velem ha munkaidőben nem lesz mit nyomkodnom -
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave #12412 üzenetére
Nálam volt olyan, hogy mecs közben váltottam formációt és ez megzavarta az ellenfél játékosait. De volt már olyan is, hogy ez sem használt.
Én toltam a héten pár Rivalst és katasztrófális volt. 5 mecs után feladtam, pedig a cél 3 win, a 7-ről már letettem. Az öt-ből 2 volt szoros, de a végén mindíg megkaptam a kegyelemdöfést, pedig div6-ban játszom. Esküszöm a TOTS-ig sokkal jobban ment, akkor div2-ig is fel tudtam jutni. Lehet most már csak a tryharderek játszanak és ellenük és a netkapcsolatuk ellen esélytelenek vagyunk. -
kapeti07
senior tag
Én minden évbe megfogadom, hogy nem veszem meg az újat és maradok a korábbi résznél, aztán sosem sikerült. De ez a 24 annyira kiégetett, hogy most biztos így lesz.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave #12329 üzenetére
Messi nekem sem műkszik sajnálatomra, CR az viszont nagyon jól muzsikál. Barcásként sajnos a Cruyfomat is kiszorította. Jó a portugál, csak nállam hamar elfárad. Sokszor már a szünetben cserélem.
Nálam aki RW-ben kirobbanthatatlan az Raphinha. Sokáíg a 96-os lapja volt a csapatban, de őt sem tudta kiszorítani még Hansen sem. Most a 97-ese egy álom.
-
kapeti07
senior tag
Na tegnap éjjel megvettem az örök kedvenc Ronaldinho-t 760 ezer coinért. Ma reggel volt lehetőségem kipróbálni, 7 meccs Rivals alatt tesztelgettem. Nálam Ribery 97-es lapja körbeh*gyozza 2x. Nyilván a játék ezen szakaszában már 97-es védőkkel rohangál mindenki, nem nagy előny ha van egy ilyen lapod. Nem is vagyok az a nagy cselgép, de eddig mindíg élvezet volt vele játszani. Idén úgy látszik nem az.
Nállatok is ilyen, vagy csak rossz matchmakinget fogtam ki ma?
Lehet gyors el kéne adni amíg még ér valamit, a szezon végén úgy is ott lesz ingyen.
-
kapeti07
senior tag
Na a játék így a végére csak megszánt egy drága lappal. A Mbappé/Ronaldinho hajsza közben erre nem számítottam.
Mostanában még a napi három meccs se sikerült mindíg, nemhogy a heti 7 rivals. Kipróbálom, hátha ad egy kis lendületet így a végére. Az új részt nincs nagy kedvem megvenni ebben a pillanatban, lehet én is csak majd májusban csatlakozom 25-ben.
-
kapeti07
senior tag
Ha valakit érdekelne:
Twitch-en megy a közvetítés amiért lehet kapni pakkokat és 400 xp-t. -
kapeti07
senior tag
Most nézem, hogy ez a Gerrard milyen jó kis lap lett. Szinte minden stat 99-es lesz egy Shadow-al
-
kapeti07
senior tag
Gratula!
Nekem ma reggel 8:10-kor lett meg. Tegnap este még 2110 pont kellett hozzá. Ma 4-kor keltem és 22 meccset ledaráltam SB-n (közben néztem a The Boys új évadát). Az utolsó meccsnek 8:10-kor lett vége, csak mondom, hogy 8-kor kezdődött a munkaidőm
Ha más lett volna a nyeremény nyilván hagyom, de Öcsi Bácsiért még a késést is bevállaltam!
-
kapeti07
senior tag
FB csoportban olvastam, hogy van akinál már megy, van akinél nem a 100xp/rivals(champs). De ha 3-0-nál rq-zik az ellenfél akkor kevesebbet kapsz. Az egyik játékos így kapott csak 71xp-t. Ez is változik mint a coin amit kapsz meccsenként.
Akkor a 35 meccsem amit le kellene tolnom az lehet 50 is akár.
Ezek megőrültek
Többet pént nem lát tőlem ez a banda.
-
kapeti07
senior tag
Nekem kell még 3450 xp kell még. Kezdem elengedni, bár volt olyan szezon ahol a végén adtak 4000 xp-t ha jól emlékszem.
Ma reggel megcsináltam a francia kupát. Nem is gondoltam volna, de másfél óra alatt meglett. Csak 1x kaptam ki, bár így menne a Rivals/WL is.
A pakkok amiket kaptam persze értékelhetetlenek voltak. De nekem az XP kellett most nagyon. -
kapeti07
senior tag
Én is kiégtem rajta már egy ideje, pedig igéretesnek tünt ez a rész az elején. Tetszett az Evo rendszer a Playstyle-ok,
megkedveltemelfogadtam a női játékosokat, voltak jó promók is, de év végére elfáradt rendesen. 2019 óta nyomom a FUT-ot de ennyire rossz nem volt még a vége egyszer sem. Ez már inkább szerencsejáték szimulátor lett mint foci. Tots óta online nem is tudok érvényesülni, pedig sikerült mindíg frissen tartanom a csapatot. Én nem nézek Glitch-eket vagy Metákat, több időt pedig nem tudok beleölni, hogy gyakoroljam a szögletet/szabadrugást/cseleket. A héten 8 Rivals meccsből egyet sem tudtam megnyerni, pedig Div5-ben vagyok. Az SB pedig halál unalmas.
Lehet indítok egy kampányt és azzal elleszek, vagy a válogatottal megnyerem az EB-t mielőtt végleg letörlöm ezt a csodás (szerencse)játékot. -
kapeti07
senior tag
Annyian írtátok, hogy milyen jól adja most a 81+, hogy én is elkezdtem. Ma nyugis nap van a munkahelyemen. A hétvégén csak ilyen napi 40-50 db-ot csináltam, de csak az alját kaptam. Erre ma komolyabban ráfeküdtem és csináltam vagy 300-at. Persze exchange 81+ felváltva. Szinte semmi nem jött, csak egy-két magas gold, hogy tovább menjen a móka. Mikorra kezdtem feladni az utolsó két pakkomban volt egy jó Suker és egy Pedri. Utóbbinak örülök, mert azt a lapot szivesen beépítem és jó esélyel fog is fejlődni. De ha az utólsó két upgrade-et nem csinálom meg akkor nem jött volna semmi.
-
kapeti07
senior tag
Én most őt Evózgatom, egészen türhető kis lap lett.
Engine-el parádés.
-
kapeti07
senior tag
válasz
bubuska10 #9743 üzenetére
Néha én is beteszem őt sb meccsekbe csak poénból. Sajnálom SBC-be rakni. Nálam RW/RM-et játszik Stay back és nyomom vele a kifliket amiket Giroud vagy Kane általában befejel. Jó vele nosztalgiázni, a szabadrugást nálam még mindíg Robi Carlos lövi. De lehet egy párat átengedek Davidnek is.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish #9278 üzenetére
A héten én is belefáradtam az online-ba. Hétfő óta 1-et nyertem a kb a 12 online meccsemből. Csak sb-n letolom a napi 3 meccset, meg szerintem Draftozok egy párat de azt is offline.
Semmi közöm a meccsekhez. Div4 ben vagyok, de a kezdőponttól nem tudok elmozdulni vagy 2 hete. Mindenki tolja a metát szögletből vagy beadja az oldalvonalról vagy egy cselgép, az én védőim meg félnek a labdától és szétnyílik a védőfal. Nem is motivál már semmi, az applikáción SBC-zgetek, de nem is tudom mindek. Kiraktam Rodmant mert nyitottam egy Morgant ami a legnagyobb nyitásom vólt a PL TOTS óta, de csak SB-ben tudom élvezni. -
kapeti07
senior tag
Én vasárnap dolgoztam és megcsináltam a 150-et vagy 2,5 óra alatt. Már jojózott a szemem a végére. Volt olyan, hogy nagy ratinges 88-89-es gold lapokat is beleraktam a 82+-ba.
Jöttek is az alsó polcos Tots lapok, az egyetlen aminek örülök az egy Nico Williams. A tesójával hibátlan szupersub mindkettő. Jött még Vivian, Aleix Garcia, Tere Abelleira, Guijjaro 2x, Alba Redondo, Cornetti, Gallardo. Semmi Joao F., Valverde vagy Griezmann akiket szivesen beépítenék.
Közben Koundé már csak azutolsó 90-es SBC-re vár. Annyit legalább sikerült elérni a foddereknek hála. Seasonban nagyon le vagyok maradva, nekem még kell vagy 14 ezer xp, úgyhogy el is engedem szerintem.Szerintetek az EB-re jön ki valami spéci promo? Csak mert licensz az nincs hozzá szerintem.
-
kapeti07
senior tag
Nekem mostanában hétköznap délelőtt adja a Tots lapokat a 82+. Ma délelőtt kb 15-20 pakkból 3 jött. Pickeltem egy Angol második ligás Peterst vagy kit, Lala-t és Dantét is.
Nállam beválik a Bronz csapat taktika. Illtve ha Tots-ot húzok kilépek az appból aztán újra vissza.
Mennek bele Lacazett-be, remélem jó kis csatár lesz, már unom Werner-t. Bár ontja a gólokat de ráuntam kicsit. Nincs most olyan csatár akivel szivesen játszanék, Katoto-t is sikerült pikkelnem a minap. Kipróbáltam, ellenem brillírozik mindíg, nekem nem esik kézre. Viszont Hegerberg jó kis lap, és még Evozható is. De jó lenne valaki olyan elől akit ismerek is. -
kapeti07
senior tag
Na kiváncsi leszek a mai DR rewardra. Div-5 ben voltam reggel, ebben az új szezonban nem tudtam még feljebb lépni, az utolsó zászlónál álltam. A hétvégén megcsináltam 3 wint, úgy voltam vele a többit majd hétközben. Általában így szokatm. Hétfő-kedd-szerda 15 meccsből 0 győzelem. Mindent megpróbáltam, de a csapatom nem akart működni, volt vagy két döntetlenem, de nem hagyott győzni a szerver. Már elkönyveltem, hogy nem is tudok játszani, elég nekem csak SB-zgetnem. Erre ma varázsütésre zsinórban 7 win, ebből 4 div 4-ben. Ki érti ezt az átkozott játékot? Mi értelme van jó csapatot építeni ha a gép dönti el, hogy most nyersz vagy veszítesz. Tiszta agyrém.
-
kapeti07
senior tag
Nekem is az alsó polcról jönnek a lapok, csak egy Kudus jött a középsőről eddig. Tegnap már a sima gold lapjaim is kifogytak, úgyhogy nem tudtam már pörgetni a 81+-sem.
Még Januárban refundoltam a COD WW2-t, nem szeretek FPS-el játszani konzolon.
Most jött meg a refund a balance-omra (4 hónap után). Az árából vettem fifa pontot és az 1500-as csomagból ami 50x 81+ Kevin DeBruyne beköszönt!
Nem is hittem el, kb. esélytelennek gondoltam ezt a lapot.Utánna rájöttem, hogy rendes pakkból nem is jött volna. Fifa pontért persze adja a jó lapokat. Tróger egy cég az EA.
-
kapeti07
senior tag
Szerintem pihentetem a játékot egy időre. Ma Div3-ba szerettem volna feljutni. Kb. 2 hete próbálkozom vele. Ma is csak 1 win kellett volna, de ma sem engedte a "gép". Ilyenkor mindíg ellenszélben játszom, vagy esportoló az ellenfél. Hétvégén is volt egy meccsem amikor 2-2 volt az állás, 60. perc környékén, 11-eshez jutok, erre kilép az ellenfél. Utánna persze egymás után 3 vereség. Ennél a játéknál a szar gamplaynél csak a community a szarabb. Persze tisztelet a kivételnek.
Szóval én egy hónapra leteszem, TOTS játékosokból csak az alsó polcról jönnek playerek amik semmire nem jók. Pedig nincsennek nagy igényeim, egy Szobo-t szerettem volna, de most hagyom pihenni.
-
kapeti07
senior tag
Én sose raktam félre pakkokat, most de.
A Golazo-nál nagyon jó volt a pack weight, és néha használható lapba is bele lehetett nyitni. Most csak fodder van, de az rengeteg. Szerintem sokan nem nyitnak és emiatt több marad a vödörben. Most kiraktam Zambrottát, lehet mégis rámegyek Dinho-ra. -
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94 #7964 üzenetére
De legalább van Szobo, ha pedig igazak a hírek és még fejlődhet is akkor iszonyat kis lap lesz. A múltkor valamelyik friendlyben beraktam a 86-os radioactive lapját és még azzal is élmény volt játszani.
-
kapeti07
senior tag
Bár én nem bánnám ha maradna ez a Golazo a TOTS-ig. Rengeteg jó promo lapot lehetett nyitni. Már úgy éreztem mintha Futties időszak lenne.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94 #7856 üzenetére
Shadow-al persze. De mivel volt pár power shot gólja is szögletnél ezért gondolkodom rajta, hogy feljebb is kipróbálom. Ezért is jó mert sokoldalú játékos.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94 #7853 üzenetére
Nálam Xabi Toty Essient szorította ki a CDM posztról. Nagyon érezni a jelenlétét a pályán, próbáltam B2B-ben is de CDM-ben a legjobb. Ráadásul patika labdákat osztogat hátulról.
-
kapeti07
senior tag
Én részemről úgy vagyok vele, hogyha már idén ennyi időt beleöltem hogy legyen egy jó csapatom akkor már játszak is vele.
Én a gyerekek miatt csak hajnali órákban játszom, nem veszek el időt tőlük. Ebben az időszakban jobb is a kapcsolat, kevesebb a lagg. Bár ekkor aki játszik mindenki vérre megy. Mintha az utolsó meccse lenne mindenkinek, ezért izgalmas.Más hasonló játékot nem tudok amibe csak beleülök és kikapcsol 1-2 órára. Korábban Battlefieldeztem, ott is sokszor rossz volt a balance a fegyverek között, rossz a hitbox, roszak a pályák, stb. Sok ott is a hiba mégis sokan játszottak vele.
Tökéletes játék nincs. De ha lenne akkor sem lenne népszerű szerintem.
-
kapeti07
senior tag
Nekem most ez a csapat, nagyon egybe van. Hozom is vele a Rivals meccseket. Amiket enged nyerni a játék persze.
Riberyt kirakni mindenkinek ajánlom. Legjobb szélsőm idén.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94 #7742 üzenetére
Ezeknél az EVO lapoknál az csak a baj, hogy nagyon kevés a Stamina mert az alapja általában egy Gold lap ugyebár. 70-80-as Stam az kevés már a játék ezen szakaszában.
Nekem ezért nincs használható EVO-m a cspatban mert egy intenzívebb játéknál csak 1 félidőt bírnak. -
kapeti07
senior tag
válasz
bodnar123 #7729 üzenetére
Én is mindenki gyenge lapját nyitottam csak, de a reggeli 81+ ami eddig semmit nem adott beadta Berbatov nagy lapját. A kis lapot már evóztam kínomban, de így fodder lett belőle. Most reggel DR reward pedig beadta Okocha kis lapját, annak örülök jó kis fun lapnak látszik.
-
kapeti07
senior tag
válasz
kapeti07 #7704 üzenetére
Próbálok most az új Evo-val csinálni valami jó CB-t, sajnos Gold Militao kihalt a piacról. Pedig ő jó lenne, a linkekkel se lenne gond. Viszont van egy Tomori-m, talán őt megcsinálom. Statok alapján jó kis lap lenne, de megszívtam Varagne EVO lapjával is. Jók voltak a statok és a PS-ek de valahogy csak nem működött ingame. Vissza jött a jó öreg Rio, lehet így járok Tomori-val is. Statok alapján nem szabad dönteni, ezt már megtapasztalhattuk.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish #7703 üzenetére
Na végre, nekem már nagyon szükségem lenne egy jó CB-re. Szegény Rio Ferdinand Base lapja 60. perc környékén mindíg cserét kér. Addig teszi a dolgát, nem is cserélném, csak valahogy a meccs utolsó harmadában mindíg kapok gólt a középső védőim miatt.
Robi Carlos SBC-t éppen most fejezném be, már csak két 88-as hiányzik. Erre jön belőle Golazo verzió.
Pff.. Ez fájt.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish #7689 üzenetére
Puskásnak nemrég volt a szülinapja, a Birthday Promo alatt tehettek volna ki egy jó kis SBC-t. Ez egy kihagyott ziccer, de vannak ennél nagyobb gondok is a játékkal.
-
kapeti07
senior tag
Nekem a legtöbb coin 250 ezer volt amit idén össze tudtam gyűjteni. Nem bírom megállni, hogy ne költsem el. Ha van egy SBC amibe kellenek a fodderek akkor veszek játékost bele. Most is kb 20 ezrem van. A legnagyobb eladható nyitásom idén 64 ezer volt.
Még a rész elején trédelgettem. Vettem svájci edzőket és vettem hozzájuk Ligue1 és Bundás liga módosítót. 1-2 ezerből kraftoltam őket össze és 4-4,5kért mentek. De 1-2 hét alatt beleuntam. Kevés időm van ezzel foglalkozni.
Viszont azon gondolkodtam, hogy akik jól trédelnek azok kipróbálhatnák magukat a tőzsdén is. Lehet akinek van hozzá érzéke az meggazdagodhatna belőle. -
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish #7507 üzenetére
Egyébként idén elég jók az SBC-k, ezért nem is nagyon érzem a csapatomat alárendeltnek a Csilliárdos csapatokkal szemben. Idén meg lehetett szerezni Zizut, Henry-t, Zico-t a legendák közzül. Vagy jó volt a Rolfö/Werner/Sawa is. ÉS jönnek a fodderek is, így ki is lehet őket rakni. Tavaly ilyen lapok csak Augusztusban jöttek SBC-ben.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish #7505 üzenetére
Én úgy nyugtatom magam az ilyen csapatok láttán, hogy akinek ilyen van az vagy nem kevés pénzt vagy nagyon sok játékidőt tolt bele. Nekem nincs egyikből sem sok, így azért olyan a csapatom amilyen. Mert van, hogy szerencsés az ember és akkor nyilván bele lehet nyúlni nagy ritkán egy-egy jó lapba de van akinek minden lapja sokmilliós.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94 #7495 üzenetére
AZ nagyon jó eredmény! Gartula.
Nekem még mindíg a 9 a top eredményem. De kb minden 3-4.-ik héten játszom csak a WL-t.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Nandinagy #7399 üzenetére
Igaz amit írtál de én nem azt írtam, hogy ugyanaz, hanem majdnem ugyanaz. Az meg azért nem ugyanaz.
Amúgy nincs valakinek infója, hogy mikor fejlődnek legközelebb a Fantasy lapok? Várom Rolfőt, Wernert, Orbánt és Pedro Porro-t is. Bár így is jók, dehát az ember mindíg telhetetlen
-
kapeti07
senior tag
válasz
D.Bergkamp #7395 üzenetére
Nekem sem tűnik rossznak, ha összehasonlítod egy Fanthasy Wernerrel majdnem azt tudja mint a német. Ha nem lenne meg Timo akkor lehet meg is csinálnám én is.
-
kapeti07
senior tag
Tegnap este 84+ beadott egy spec Van Der Sar-t. Pedig pont kapus poszton megvagyok Lloris-al. A gyorsasága miatt Sweeper keeper-t raktam rá és sokszor kiszalad és ment. Meg vagyok vele elégedve, persze van mikor lepkézik de még mindíg a legjobb kapus nálam idén. Félek VDS sebessége nem lesz elég. Valaki használta már? Nem lassú, vagy nem szabad vele kiszaladgálni és kész?
-
kapeti07
senior tag
Szerintem mindenki abba kapaszkodik amibe tud a nyitások esetében. Van aki napszakban hisz van aki meg Bronz csapattal nyit. Van akinek ez jön be van akinek meg az, hogy a kutyája nyitja ki a pakkokat. Más csoportokba láttam, hogy valaki a barátnőjével/feleségével nyittatja ki őket és már jön is a szerencse.
Szerintem nem kell lenézni a másikat csak mert másban hisz. Én Kvalin vagy WL-en az utolsó meccset mindíg leadom és akkor egy full bront 55-ös ratinges csapattal nyitok. Lehet rajtam nevetni, de volt párszor, hogy elfelejtettem átváltani a csapatra és sokkal rosszabbak lettek a nyitásaim. Ebbe kapaszkodok akkor is, mert amúgy a packluckom nem a legjobb. Időnként mégis nyitok millió feletti lapokat, eddig csakis BRONZ csapattal. -
kapeti07
senior tag
válasz
nutella1 #7204 üzenetére
Ha a FUT-ba belekezdesz tudsz játszani legendákkal mint Figo, Henry Völler stb. Beépítheted őket a saját csapatodba. Vegyítheted őket a mai sztárokkal. Bár az igazi kincsekhez nehéz hozzájutni mint R9 Ronaldo vagy Ronaldinho, de pl. nyáron könnyebb lesz őket megszerezni, így még az sem lesz lehetetlen. Régen én is sok karriert toltam, de 2019-óta már csak a FUT miatt veszem meg a játékot. Arra viszont vigyázz, hogy plusz pénzt ne tolj bele
-
kapeti07
senior tag
Én egy Ikon pakkot csináltam, az alap Best volt benne. Kipróbáltam egy kvalin, annak ellenére, hogy mid/mid nem is volt rossz. Ahogy látom a többi nyitást ennek örülnöm kellene, de már csak 4 SBC-re vagyok a toty lapjától. Még van egy hetem kirakni, remélem sikerül ha már annyit beleöltem.
Isakot sajnálom, hogy nem fejlődött. De teszek vele egy próbát ha már kiraktam. Volt egy 84-es EVO lapja ami sokáíg megvolt és szerettem vele játszani. Azért raktam ki, hogy ROlfÖ-nek adjon Chemet. Bár most Werner elől kihagyhatatlan, és megvan az alap Henry is aki szintén kiváló. Lehet megy ő is Best-be sajnos.
-
kapeti07
senior tag
válasz
D.Bergkamp #7008 üzenetére
Én ma léptem be ebbe a csodálatos játékmódba, mert ki akartam venni az 1000 xp-t. Annyira toxikus a játékosok zöme, hogy 5 mecccset végigszenvettem, de inkább leteszem ezt a friendly-t. Amúgy is néztem, hogy Október óta játszpom és a mai nap előtt csak 1 db friendly meccset játszottam. Nekem ez a játékmód nagyon ne jön be.
-
kapeti07
senior tag
válasz
raven84 #6963 üzenetére
Nekem RW-ben nem adott semmi extrát. Állítólag CAM-ban lehet vele nagyot alkotni. Ott még nem próbáltam, mert PIN@ van ott és kirobbanthatatlan egyenlőre, még a kedvenc 91-es Del Pireo lapomat is kispadra ültette. Lehet ott még adok neki esélyt. Nyilván kirakom majd, mert félig már megcsináltam akkor már végigviszem.
Biztos csak meg kell szoknom a lapot.Te CAM-ban használod vagy szélen?
-
kapeti07
senior tag
Ha már tartani akarom a Barca volanalt a csapatomba, én elkezdtem szemezgetni Henry-val a csatársorba.
Most a WL-en egyre több embernél láttam és jókat ment ellenem. Már bánom, hogy Bestet félig kiraktam, abból már ki is jött volna Titi. Bestet kipróbáltam a WL alatt, mármint a loan lapját. Nem nagyon nyűgözött le. Van egy EVO Raphinha-m és nem tudom lecserélni. Kipróbáltam helyette Diaby ICE lapját, most Loan Bestet mert sokan dícsérték, de volt egy Loan Toty Hansenem is Loan-ba. Egyik sem ért a nyomába. Nálam ő most olyan mint tavaly volt Jairzinho. Ha kezdőben van akkor veszélyt jelent a jobb oldalam is. -
kapeti07
senior tag
válasz
bubuska10 #6859 üzenetére
Nekem TS Bernardo Silva volt a rekorder 320 meccsel, de két napja beraktam egy SBC-be mivel Bruno Fernandes játszik már helyette és nem jutott szóhoz. Most DeJong TS lapja a rekorder 281 meccsel, de már ő sem játszik csak padozik.
Most jöttem rá, hogy én állandóan cserélgetem a játékosaimat.
Lehet jobb lenne egy fix team-et jól megszokni. -
kapeti07
senior tag
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94 #6845 üzenetére
Kristóf úgy látom neked bejött ez a női vonal
Viszont kevésnek találom hozzád képest a Newcastle játékosokat. Nyugtass meg, hogy van egy Fun csapatod is amiben nem csak Joelington van.
Amúgy gratulálok hozzá jó kis Team.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Nandinagy #6844 üzenetére
Én szinte egyáltalán nem használok becsúszást. Csak a lővő gombal operálok Boxon a B gombbal. Becsúszni csak az ellenfél térfelén szoktam, ha nem labdát találok hanem a babát akkor az is sárga. Mindíg így játszottam, de a legutóbbi frissítés óta minden második Rivals meccsen kapom a pirosat.
-
kapeti07
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem mosatnában 4 cb-re van szükségem, mert Rivalsban sok pirosat kapok. Szinte minden második meccsen kiállítják az egyik cb-met. Egy meg ugye mindíg elfárad. 93-as Alaba, 88-as Rio, és 87-es Saliba közzül az egyik mindíg kipontozza magát. Egyedül Cordobát nem állították még ki. De őt tartom a padon, hogyha kell akkor be lehessen hozni a CAM-om helyett.
Ti is több pirosat kaptok mostanában?
-
kapeti07
senior tag
Na összeszámoltam, hogy holnap ha lejár a szezon akkor 150 pont fog hiányozni az utolsó rewardhoz. Pedig már terveztem, hogy kiveszem Bergkamp mestert mert a pakkok mostanában nem nagyon osztják a jó lapokat. Legalább el mókáztam volna a holland legendával, de így nem sajnos.
Azt nem tudjátok, hogy a holnapi DR rewarddal járó Xp-t már csak a kövi szezonra lehet felhasználni?
-
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish #6689 üzenetére
Nekem még 7 hiányzik, ez már úgysem lesz meg, de annyira nem is hiányzik. A csapatom megvan, ma újra Rivalsoztam 1 hét kihagyás után. Nekem ma 3 win lett meg 5 meccsből. Nem volt rossz a játékmenet. Még a vereségeket is élvesztem úgy ahogy. A mostani promo sem hoz lázba, ezek az Evo-k rengeteg meccset igényelnek.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish #6674 üzenetére
Az ilyen pakkok miatt a játék erőssen Pay to Win. Szerintem már csak az ilyen pakkokból jön erős promo lap. Nekünk halandóknak meg a 12 ezres amerikai CB hölgy jön akinek a nevét sem volt alkalmam megjegyezni. Tettem rá egy Huntert, hogy még nagyobb sebességel menjen bele a következő SBC-be.
-
kapeti07
senior tag
válasz
D.Bergkamp #6546 üzenetére
Nekem annyi tapasztalatom van, hogy szerintem ha kijön egy promo akkor az első 1-2 napban sokkal jobban lehet belenyitni promo lapba. Ha az első napokon nem jön össze akkor lényegesen kisebb az esély. Totynál is az utolsó 2 napban szerintem 150-200 sbc-t csináltam de még csak HM lap sem jött. Ellenben szombati napon jött Toty Ribery és vasárnap Toty Essien. Eddig a jó húzásaim mindíg reggel fél 5 és 7 között voltak vagy 21 óra után.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish #6537 üzenetére
Én örülök, hogy abban a korszakban néztem aktívan a focit amikor Henry-k meg Ronaldinho-k játszottak. Figo, Bergkamp, Maldini, Kaka, Giggs, Del Piero, Totti, Robi Carlos, Ronaldo Nazario stb. Rengeteg ideig sorolhatnám a nagy neveket. A mai felturbózott foci ahol már sokkal nagyobb a meccs szám és terhelés már nem tudja kinevelni a sztárjátékosokat akik miatt olyan csodálatos volt a football. Szerintem legalábbis.
A Fifa/EAFC szerintem emiatt a nosztalgiafaktor miatt is ilyen népszerű. Még ha szar is a gameplay akkor is ha tekersz egy nagy gólt a régi kedvenceddel óriási katarzis. Csak az a sajnálatos, hogy néha a olyan nagy játékosok mint Pirlo, Xavi, Oven kapnak használhatatlan lapokat amik foddernek jók csak.
-
kapeti07
senior tag
Na persze most nyitok Bellinghamet mikor már nincs bent a fullos lapja. Toty időszakba sosem volt szerencsém, idén azért megszánt a játék. Korábban egy kék-fehér Ribery jött ma meg a 85+ pickből egy Essien.
Meg jön még Bruno Fernandes, aki használja tudna róla írni pár sort. Rivalsban még nem jött velem szemben. Lehet fölösleges kirakni? Eddig félig van kész, Bernardo Silva TS lapja helyett szeretném használni.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Sirandrish #5737 üzenetére
Nekem 200-300 playerem van és nekem is van szinte minden pakkban dupla.
Az én kedvenc EVO játékosaim: Darwin Nunez, Ansu Fati és Isak akit a mystery nation miatt beraktam a kezdőbe és meglepett, hogy 84-es ratingel jobban működött mint Eusebio. Ma 3 rivals meccset játszottam és kettőt megnyert nekem. Pedig nincs kiemelt playstyle-ja se.
-
kapeti07
senior tag
Szerintem várd meg a Toty végét hátha ad valamit. Amúgy meg elgondolkoztam, hogy lehet jobb is nekem is a DIV 6. Lehet idén ez a szintem, itt még vannak meccsek amiket megnyerek. Div5-ben nem is biztos.
Hozzákezdtem a kvalihoz, 3/3-al kezdtem, meg is lepődtem milyen jól ment. Aztán jött a fekete leves. Az utolsó meccsen lett meg a negyedik győzelem. 2 tizenegyes párbajt is veszítettem. Nem engedett a nyerni a játék. Minden játékosom lassított felvétel az ellenfélhez képest. HA félidőben vezettem 3-al a második félidőben kiállították az ellenfelemtől VVD-t aztán őt tolta a gép. 6-7-re kaptam ki. Attól tartok nekem ez a WL kimarad. Rágyúrok a Squad Battles-re, a DIV1 rewardra rámegyek, én inkább hétvégén nem terhelem az idegrendszerem. SB közbe meg nézek valami sorozatot szerintem.
-
kapeti07
senior tag
Reggel letöltöttem a Patch-et a Rivals 7 win már megvolt kedden, ma azért küzdöttem, hogy Div5-be feljussak a jobb reward miatt. Azt tapasztaltam mint te, reggel úgy kezdtem, hogy 1 win kellett a div5-höz, most 8 meccs után úgy állok, hogy kell még 3
Mindenki fullos csapattal Volta módban tolta. A tekerem kavarom csatárokat még meg-meg állítottam a távoli finesseket és a szögletvariációkat már nem tudtam. Olyan volt mintha Tots alatt Wl-eztem volna. Pedig Lloris sok bravúrt bemutatott, csatáraim lőtték a kapufákat. Volt olyan, hogy 100% ziccer Ginola előtt az üres kapu és mellégurítja. Ma semmi nem jött össze 8/1 win a mai mérlegem. Én a WL kvalit el se merem kezdeni.
-
kapeti07
senior tag
Nekem Toty időszakban sose volt szerencsém még nem sikerült ilyen lapot kinyitnom pedig 2019 óta játszom.
De nem is kellene most senki. Annyira összeért a csapatom, hogy senkit nem lenne szivem most kitenni egy Toty lap miatt.
Talán csak VVD-t raknám be ha lesz Toty lapja. Jó kis untrade csapat, csak EVO Raphinha gold lapja lett megvéve akit amúgy Barcásoknak nagyon ajánlok!
-
kapeti07
senior tag
válasz
xyzikeee #5060 üzenetére
Igazat adok neked, én is hasonlóan érezetem tavaly. Én azzal kompenzálok, hogy ha Fifázok utánna nekiülök egy kis Forza Horizont játszani. Az olyan hogy nyerek két versenyt ad egy új kocsit legalább
Amúgy nem veszem már komolyan ezt a részt mint a korábbiakat, simán van 1-1 hét mikor be sem lépek. Most is ünnepek alatt hetente 8-10 meccs és mégis sikerült kiraknom Eusébiot.
Szerintem ne görcsölj rá.
-
kapeti07
senior tag
válasz
D.Bergkamp #5067 üzenetére
Én Wirtz-el végigszenvedtem ezt az objective-et. Annyira nem volt rossz lap mint a számok mutatják, egy Grimaldo-val könnyű volt belinkelnem. De azért az utolsó 20 meccsen inkább lecseréltem az első percben
-
kapeti07
senior tag
válasz
taylorp #4179 üzenetére
Én kivettem, bár RB-nek szerintem már kevés a pace miatt. Stay Back RB-nek elmegy de arra van szerintem olcsóbb alternatíva is a piacon. Nekem CDM-ben muzsikál kitűnően. Annyi hogy 60.-ik perc környékén cserét kér, hiába van 90-es staminája. De addig igazi gőzmozdony, egy rentless playstyle jót tenne neki. Én az RB/LB-vel támadok és a piros Cancelo van egyik szélen a másikon pedig Capdevilla EVO változata. Nekem ők jobbak voltak ha támadni kell.
-
kapeti07
senior tag
Tegnap megjött az új Patch, mondom megnézem mi változott. Nyomtam néhány Rivals-t, hogy felkerüljek egy div-et. 2 győzelem kellett a div6-hoz. Háát nálam ugyanúgy lövi mindenki a Finess-t mint azelőtt. Nyomtam 5 rivals meccset, Salah ugyanúgy betekeri, a védőim tragikusak, viszont egy dolog változott. 91-es Saka eddig úgy ment el szélen mint a kisangyal, de most rendre megfutják a szélső védők és szerelik is rendesen. Reggel 8 meccsből úgy sikerült egyet nyernem, hogy kipróbálzam egy 1 SB-t. Ott sikerült nyernem. Én ezt az online részt hanyagolni fogom egy ideig szerintem.
A Black Friday promo még jó is volt, de azóta csak 84-es gold lapokat nyitok csak.
-
kapeti07
senior tag
Mátol van új Prime Gaming pack (#2-es csomag) ha valakinek aktuális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest