- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
Dzsoki92 #11758 üzenetére
Szerintem nem is lesz, a futties szokott lenni az utolsó, meg tényleg nem nagyon lehet már fokozni ezeket a lapokat. A re-release team2 az 2 hétre került most be, szerintem pénteken jön egy futties team3, jövő héten meg egy team4 (tavaly is 4 teamet adtak ki futties alatt), utána meg már minden nyitható lesz a totális őrületben.
-
gjoe
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Nandinagy
addikt
válasz
Dzsoki92 #8714 üzenetére
De kit adhatna aki jobb egy mostani totsnál? A TOTS Schlotterbeck több playstyleal rendelkezik mint bármelyik icon CB és jobbak a statjai aztán 400k-s lap.
Icon sbc-t már semennyire nem éri meg csinálni főleg mikor még mindig nevetséges alsó rating amit nyitni lehet belőle. -
Nandinagy
addikt
válasz
Dzsoki92 #6509 üzenetére
Ezeket az RTTF lapokat én TOTY előttre raktam volna, mert ez a promo óriási lehozó a TOTY után
Krooson kivül kb. mindegyik lap majd egyszer jó lesz ha eleget nyer a csapatuk. Amúgy ez az EA Play Pro-s fejlődős lap is hasonló. Értem, hogy miért akkor jöttek ki és most fejlődtek, de a lapok 90%-a szar még fejlődés után is.
Inkább jött volna a Headliners, azok mostanában fejlődnének.
Ráadásul még irreálisan túlárazottak is a lapok. Pedri 1 milla mikor egy tök átlagos lap és nem megbántva a Barcásokat, de nem sok esélyt látok rá, hogy döntőig menjenek ahol már egy korrekt lap lesz MÁJUSRA. De nagyjából Jesus is ilyen meg a többiek. Mire jók lennének jön a TOTS ahol valószínűleg jön egy ugyanilyen Leao csak 5 skill lesz mondjuk. -
bodnar123
őstag
válasz
Dzsoki92 #3915 üzenetére
Amúgy tényleg nem ettől dől össze a világ. De kb 5000 ft egy ilyen pack. Ha én ezt pótolni szeretném. Na meg kicsit ilyen magyar siker propaganda az egész. Kiírják, hogy mindenkinek kiosztották, aki érintett. Alatta kommentbe ott a rengeteg de nem kaptam. És kész. Elintézve. Erről már nem vesznek tudomást. Akkor legalább ne adták volna senkinek, vagy mindenkinek. Ennél még az is jobb lett volna ha mindenki kap. Mit bánom én ha más jogtalanul gazdagodik egy 100k packal. De legalább én kapjam meg azt amivel időt töltöttem. Mert nem szórakozásból raktam ki azokat az agy nélkül is kirakható sbc-ket.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Dzsoki92 #3732 üzenetére
Mbappeba 2 squad kell, szóval 86 feletti foddert nem égetek ilyenre, a hero picket kiraktam: Mostovoi-Crouch
Dübörög a packluck mindenkinél. Amúgy már a 88as fodder is ritkaszámba megy. 87-t nyitok, de 14 winből 1 db 88 vagy afeletti jött a hétvégén is, így meg nehéz befejezni azt a 2 db 88-s squadot
-
stilo18
addikt
válasz
Dzsoki92 #3503 üzenetére
TOTW lap megy nálam is inkább...
Az előbb érkezett RTTK De Paul.
Ahogy nézem most kap még egy upgradet.. (86-tal indított, most 87, meglett a továbbjutás/@2 win)
Próbálta valaki? Elég jó lapnak tűnik...ha meg 88-as lesz, akkor pláne...Illetve mikor várható az upgrade? Modric -nál hogy érkezett?
-
EA's hit
őstag
válasz
Dzsoki92 #3459 üzenetére
A gold common pack 20k, és ad 30 db gold commont. Piacon most 600 coinért mennek, de pl. tegnap még 500-ért vettem őket. Még ha 600-zal számolsz is: 30x600=18000, tehát még mindig kevesebb, mint a pack, ha meg olcsóbban veszed őket, pláne jobban megéri piacról. Persze időigényesebb, meg ha kicsit feljebb megy a goldok ára, már jobban megéri a pack.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Dzsoki92 #3389 üzenetére
Ez engem is érdekelne, jelenleg gold Llorente, evos Bernardo Silva és az új Joelinton a középpályás sorom.
Ballack meg elvileg fog fejlődni 2-t is + playstyle-t is kap.
Most túlárazottnak írják, de nekem a 10 coinos meg a 30 coinos packból is csak 84-eseket látok, a többi packból természetesen ennyit se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest