Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Aguinaga #10881 üzenetére
99-es shootingos lap. Túl az 550 meccsen és lassan 700 gól. Van még tőle 2 régebbi evom, az egyiket már nézegettem a lucky seven evoba. Ott a lövés csak 96 körül lenne, de minden más is fejlődik, plusz 4 ps+. Előbbi meg egy chemmel korrigálható.
Ja és ebben a 100k-s evoban kinéztem Sallóit, brutál jó kis lap lenne belőle. Szerintem annyi nem sok érte.
-
EA's hit
őstag
válasz
Aguinaga #10413 üzenetére
Btw egyik szintnél sem éri meg a játékost kivenni (Puskáson kívül), ahol van pack opció is. Mindegyik játékos max. átlagos, 100 hasonló vagy akár jobb opcióval a posztjára ingyen vagy nagyon olcsón. Nyilván ahol csak játékos van, ott nem kérdés. Igaz a 84x5 jó eséllyel azt adja majd ami rá van írva, de még az is ér valamit sbc-be, meg hát valamennyi esélyed mindig van, hogy nyiss valami Dudeknél lényegesen jobbat.
-
Woodslave
félisten
válasz
Aguinaga #10341 üzenetére
én nagyon jól tudom. jó igaz félreértettem amit Kristóf írt igaza van.
mármint nem volt feltétlenül adekvát az se amit írtam rá
Már értem hogy úgy gondolta kellene még 3-at rúgni mert ha nem rugunk egyet se akkor marad ami van. De én meg azt írtam elég egyet rúgni hogy ne maradjon. Na mindegy tényleg túltárgyaltuk
Tegnap csak felmentem div 4-be kis accon hogy legyen pick inkább de tök feleslegesen tettem magam szopórollerre.. Bár remélem ha div 5-ben a végén már mindenkit vertem csak nem lesz olyan nagy szívás (de)
-
thebigK
addikt
válasz
Aguinaga #9205 üzenetére
ezer meg egy olyan opció van a tots kínálatból, mint ezek a showdown lapok, szerintem azért nem jön nagyon szembe egyik sem, bát én Joselu-ba belefutottam, jól fel is qrta az agyam, hogy a lengyel tirpák mást nem csinált, mint neki löbbölgette fel a labdát, vele meg lefejelgette a 2. hullámban érkezőknek
-
bodnarbenede
tag
válasz
Aguinaga #9093 üzenetére
De csak eapontból. Hülyének is megéri 15ezerért. Ad 8 totsot, és mivel kb 250ből egy van 1 milla érték felett, így ha 30x kinyithatnád 450ezer forintért, akkor nagy eséllyel kapnál egy egy millás lapot, akinek a lábán ugyanúgy àtmegy a labda... Bár lehet ha ennyit elköltesz, akkor egy hétig fél kezű hikomatakat kapsz, a 10. Osztályból betárcsázós internettel. Ha meg te vagy az a pár ember, aki hetente kétszer nyer lottót, akkor egy rare gold packból is kiadja. Nem kell a 650k
-
gjoe
addikt
válasz
Aguinaga #8321 üzenetére
A 23-ban minden héten ment a wl. Egy darab értelmes red pikkem nem volt. Mindig úgy éreztem ezt is meg kell csinálni, kellenek a plusz csomagok.
A 24-ben eddig az összes wl-t kihagytam. Coinom kevesebb, de csapat most sem rosszabb. Nem hiányzik az a hétvégi ideg. A nélkül is magas a vérnyomásom.
Elég a 7 win rivals és SB. -
Szigma70
addikt
válasz
Aguinaga #7400 üzenetére
Ez a 82X20 drágább is relatíve mint a 83X10, vagy a 84X5, és még ráadásul sokkal szarabb is. Nem is érdemes belefeccölni a foddert, mert max azt kapod vissza
Az utóbbi időben alig riválsoztam, ezért jócskán visszaestem, talán asszem 6 ba.
Lényegtelen, ..... most, hogy megtoldották a rewardokat kicsivel, mondom akkor megcsinálom a 7 wint. Ez meg is lett kb. 10 meccs alatt, ellenben az utcsó csekkponton állva, 2 win kellene , hogy feljebb menjek, de nem.
2 napja nem tudom abszolválni
1 win, 1 bukó, vagy döntetlen, de tuti 2 win nincs egymás után.
Olyan csapatok, ahol gold B.Fernandesek, KDB, Kamawinga lealázza a középpályámat. Gold Benzema vagy Kane, Grizi mindenkit is lefut és mindent is belő, nálam meg vagy kapufa, vagy az ötösön bellülről is felé, vagy a kapus szuper heró.
Persze mind német, vagy németben élő török, lengyel , arab.
Esnek kelne az embereim. Saját csapattársban bukik fel a csatár, 1 passz nem megy emberhez, és gyök kettő sebesség. Mintha nem húznám az R2-t.
Driblingelni, skilt csinálni nem lehet,fake shotnál kibassza a stadionból a labdát.
És ez 16-18-as pinggel.
Szánalom, bezzeg már nincs szín a RAL listában, amiben ne lenne lap.
Év végére kb. 110-es ratingű ezüst lapokkal fogunk futkározni, már aki kibírja addig idegbaj nélkül -
eM'82
addikt
válasz
Aguinaga #6486 üzenetére
Keménykedik aztán van áfával, vasággyal együtt vagy 40 kiló. Sztem a community miatt is fontos hogy ne egy ennyire toxic player legyen az "arca" az EA FC-nek. Az a mázlija hogy ez egy nyilvános, kamerás esemény volt, máskülönben már sztem hullottak volna a fogai.
Azt nem értem csak hogy a menedzsere, de leginkább a szülei nem nevelik, mondják neki hogy ez gáz? Mondjuk ekkorra arccal még szebb volt látni, mikor visszanyalt a fagyi.
Olyan mint egy 8 éves hisztis gyerek lelki világával megáldott gyerek, miközben qrva jól játszik.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Aguinaga #5557 üzenetére
A Zico és Socrates féle '82-es brazil volt apám kedvenc válogatottja, utóbbit úgy hívta h a kislábú
most ez a Zico SBC + Socrates evo tuning együtt eléggé adná.
De ha lehetne választani, én Bestet raknám ki. Nagyon jó volt a mozgása, a lövése, amikor draftban próbáltam.Grat, Zimmi!
-
EA's hit
őstag
válasz
Aguinaga #4849 üzenetére
Mondjuk most nézem, hogy pl. a gold Alabát ha belerakod a tegnap jött ingyenes crossing evoba, utána pedig a 75k-s Pep evoba, akkor lesz belőle egy 93-as lap, 5 wf, 4 sm, 85 pace, 93 passing, 87 dribbling, 90 def, 81 fizika. Ez igencsak tots/toty szintű cb/cdm, szóval őt is érdemes megfontolni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Aguinaga #4768 üzenetére
Mi ez a full press? Mert én amikor nagy ritkán online megyek, folyamatzosan azt tapasztalom hogy mire odaér a labda a játékosomhoz, már 3 védő van rajta...állandóan! Nem lehet vinni 10 centit a lasztit. Jó..bamba vagyok, de épp ezért vagyok Div9ben, kétlem hogy ezek az emberek nem tudnának feljebb jutni..
-
|AP|
veterán
válasz
Aguinaga #3784 üzenetére
az elején lelkes voltam az evo-k miatt, de már teljesen elmúlt.
Hiába öl az ember sok coint egy fejlesztésbe, még csomó meccs is kell hozzá. Aztán legtöbb esetben mire megvan, kap az adott játékos egy új promó lapot, ami legalább olyan jó, ha nem jobb, mint az EVO lapja.
Így nem sok értelmét látom.
Akkor lehet értelme, ha valaki pl. a kedvenc csapatát fejleszti és elkezd bronz lapokat pimpelni, de nekem erre nincs időm/kedvem/energiám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA® driverek topikja
- Router gondok
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest