Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
hát... pedig nagyon úgy néz ki, hogy bevállalják:

a második teszthétvégén nem próbáltam, de állítólag nagyon nagy volt a fejlődés az elsőhöz viszonyítva.
Szóval ha így folytatják, még akár jó (jobb) is lehet szeptemberig.
Nyilván nem lesz kész teljesen, de a FIFA/EAFC sincs kész soha
Tényleg nem ettől várom a csodát, de legalább annyit szeretnék, hogy segítsen lejönni a szerről, ami az EA játéka...
-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew
üzenetére
Most komolyan ez számít? A Fifa egy 30éves sorozat, mégse olvasok mást a forumon (és a FB csopikban) mint hogy laggokkal, glitchekkel, késésekkel, akadásokkal, bugokkal és scriptekkel van tele az egész játék..
30éves előnnyel sem tudják "elkészíteni" a játékot

Focizni azzal is lehet majd gondolom, ahogy packokat nyitogatni is. Mégis mi kell még egy Focis játékba? Biztos fapadosabb lesz, de legalább lehet majd más focis játékot is szidni
-
-
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
A Rivals biztos jobb lesz így. Eddig semmi értelme nem volt a döntetlennek.
A gyerekcipős momentsre is ráférne egy ráncfelvarrás. Szerezz 20 csillagot, és mind a 20-nál annyi a feladatod h belőj egy kapura vezetett ziccert egy rád bízott saját játékossal. Volt szerencsém kipróbálni a most ingyenes NHL 24-et (ami szintén EA-s ugye és ugyanúgy Rivals, Squad Battles és Champs is van benne). Ott a momentsben valós eseményeket kell újra lejátszani, ráadásul olyan keretet is ad hozzá külön a játékmód, akiknek a lapjai benne sincsenek a játékban a piacon vagy objectbe. Mit nem adnék egy Anglia - Magyarország reprodukcióért, ahol a teljes Aranycsapat benne van, és az a feladat h Puskással csinálj egy visszahúzós cselt és lőj és gól.

-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew
üzenetére
500 common gold lapom van jelenleg.
Kíváncsiságból kinyitottam 3 darab (tudom nem sok, de már ennyitől is falba vertem a fejem
) 88as exchanges pakkot (amiből 27 player jön)...13-13 és 15 dupla volt belőlük.
Ilyen ütemben olyan 300 ilyen csomagot kéne kinyitnom ahhoz hogy 1200 common összejöjjön. Szerintem 800 körül már csak duplát adna
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Pedri nekem még akkor jött, amikor legelőször bekerült a ptg team, akkor rögtön péntek este. Azóta kezdő, de nagyon súlytalan, nálam csalódás, csak hát 97-es lapot ilyen statokkal nehezen cserél le az ember (mondjuk egy hétig próbáltam kinyitni a helyére Pirlot, hiába...). De azért most 98-as lesz nemsoká, hátha feljavul

-
evibly
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Én Kroost választottam, nálam GOTG Ballackot váltotta, akivel alapvetően meg voltam elégedve, de az elmúlt meccsek (vagy 10 WL is volt benne) at mutatták, hogy Kroos egy teljesen más, új szint.
A labdakihozatala, labdatartása, passzai nem is kérdés, hogy elit, de amiben nagyot erősödött a középpályám, és amiben fontos pluszt hoz, az az intercept Ps+. Szinte minden labda elakad benne, van jelenléte a pályán, szóval én ajánlom.
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Hello Trezeguet my old friend

Azt egyébként nagyon bánom, sőt, nagyon haragszok érte, hogy Del Pierot beteszik a teambe, erre adnak neki egy fos 93-as lapot, ami alig valamivel jobb, mint a 7 hónappal ezelőtti ww lapja... Pedig egy jó Del Piero lapnak nálam bármikor bérelt helye van, simán kaphatott volna egy 96-97 körüli lapot, ami még fejlődhet is akár, és akkor a Puskás-Alex párossal meglenne az end game csatárpárosom.
Na mindegy, így akkor marad a sóvárgás Pirlora, őt viszont iszonyatosan szeretném ebből a teamből
Meg persze sok más lapot is, de akire talán még minimális esély is van (Dinhora, Cruyffra és hasonlókra semmi esély), és piszkosul örülnék is neki, az Roby Carlos, Matthaus, vagy Vieira. -
gjoe
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Nekem ha van 200 gold lap a klubban akkor már ha nyitok valami pakkot akkor a fele dupla. Azt vagy kukazom vagy pikk. De ha nem nyitom ki a pikket akkor nem lehet ugye6pakkot nyitni. Ez a matek nekem sem jön ki. Valamelyik nap 88 alatti gold már csak valami 10 db volt a klubban. És bármilyen pakkot nyitottam akkor is volt dupla. Ez a nyomorék szándékosan ad duplakat az tuti.
Amugy egész héten semmi, nem jött. Ma az MM egyik untrade sbc adott egy dimarcot. Még jó is lenne ha nem nyitottam volna egy hete capdevillat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pontosan