- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew #11927 üzenetére
hát... pedig nagyon úgy néz ki, hogy bevállalják:
a második teszthétvégén nem próbáltam, de állítólag nagyon nagy volt a fejlődés az elsőhöz viszonyítva.
Szóval ha így folytatják, még akár jó (jobb) is lehet szeptemberig.
Nyilván nem lesz kész teljesen, de a FIFA/EAFC sincs kész sohaTényleg nem ettől várom a csodát, de legalább annyit szeretnék, hogy segítsen lejönni a szerről, ami az EA játéka...
-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew #11927 üzenetére
Most komolyan ez számít? A Fifa egy 30éves sorozat, mégse olvasok mást a forumon (és a FB csopikban) mint hogy laggokkal, glitchekkel, késésekkel, akadásokkal, bugokkal és scriptekkel van tele az egész játék..
30éves előnnyel sem tudják "elkészíteni" a játékot
Focizni azzal is lehet majd gondolom, ahogy packokat nyitogatni is. Mégis mi kell még egy Focis játékba? Biztos fapadosabb lesz, de legalább lehet majd más focis játékot is szidni -
-
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew #11372 üzenetére
A Rivals biztos jobb lesz így. Eddig semmi értelme nem volt a döntetlennek.
A gyerekcipős momentsre is ráférne egy ráncfelvarrás. Szerezz 20 csillagot, és mind a 20-nál annyi a feladatod h belőj egy kapura vezetett ziccert egy rád bízott saját játékossal. Volt szerencsém kipróbálni a most ingyenes NHL 24-et (ami szintén EA-s ugye és ugyanúgy Rivals, Squad Battles és Champs is van benne). Ott a momentsben valós eseményeket kell újra lejátszani, ráadásul olyan keretet is ad hozzá külön a játékmód, akiknek a lapjai benne sincsenek a játékban a piacon vagy objectbe. Mit nem adnék egy Anglia - Magyarország reprodukcióért, ahol a teljes Aranycsapat benne van, és az a feladat h Puskással csinálj egy visszahúzós cselt és lőj és gól.
-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew #11331 üzenetére
500 common gold lapom van jelenleg.
Kíváncsiságból kinyitottam 3 darab (tudom nem sok, de már ennyitől is falba vertem a fejem) 88as exchanges pakkot (amiből 27 player jön)...13-13 és 15 dupla volt belőlük.
Ilyen ütemben olyan 300 ilyen csomagot kéne kinyitnom ahhoz hogy 1200 common összejöjjön. Szerintem 800 körül már csak duplát adna -
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #11093 üzenetére
Pedri nekem még akkor jött, amikor legelőször bekerült a ptg team, akkor rögtön péntek este. Azóta kezdő, de nagyon súlytalan, nálam csalódás, csak hát 97-es lapot ilyen statokkal nehezen cserél le az ember (mondjuk egy hétig próbáltam kinyitni a helyére Pirlot, hiába...). De azért most 98-as lesz nemsoká, hátha feljavul
-
evibly
senior tag
válasz
toxicjew #10872 üzenetére
Én Kroost választottam, nálam GOTG Ballackot váltotta, akivel alapvetően meg voltam elégedve, de az elmúlt meccsek (vagy 10 WL is volt benne) at mutatták, hogy Kroos egy teljesen más, új szint.
A labdakihozatala, labdatartása, passzai nem is kérdés, hogy elit, de amiben nagyot erősödött a középpályám, és amiben fontos pluszt hoz, az az intercept Ps+. Szinte minden labda elakad benne, van jelenléte a pályán, szóval én ajánlom.
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #10621 üzenetére
Hello Trezeguet my old friend
Azt egyébként nagyon bánom, sőt, nagyon haragszok érte, hogy Del Pierot beteszik a teambe, erre adnak neki egy fos 93-as lapot, ami alig valamivel jobb, mint a 7 hónappal ezelőtti ww lapja... Pedig egy jó Del Piero lapnak nálam bármikor bérelt helye van, simán kaphatott volna egy 96-97 körüli lapot, ami még fejlődhet is akár, és akkor a Puskás-Alex párossal meglenne az end game csatárpárosom.
Na mindegy, így akkor marad a sóvárgás Pirlora, őt viszont iszonyatosan szeretném ebből a teamből
Meg persze sok más lapot is, de akire talán még minimális esély is van (Dinhora, Cruyffra és hasonlókra semmi esély), és piszkosul örülnék is neki, az Roby Carlos, Matthaus, vagy Vieira.
-
gjoe
addikt
válasz
toxicjew #10374 üzenetére
Nekem ha van 200 gold lap a klubban akkor már ha nyitok valami pakkot akkor a fele dupla. Azt vagy kukazom vagy pikk. De ha nem nyitom ki a pikket akkor nem lehet ugye6pakkot nyitni. Ez a matek nekem sem jön ki. Valamelyik nap 88 alatti gold már csak valami 10 db volt a klubban. És bármilyen pakkot nyitottam akkor is volt dupla. Ez a nyomorék szándékosan ad duplakat az tuti.
Amugy egész héten semmi, nem jött. Ma az MM egyik untrade sbc adott egy dimarcot. Még jó is lenne ha nem nyitottam volna egy hete capdevillat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest