- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Dehogy kell, nem kell mar senki
A legtobb nap 3 beginner sb-t nyomok le osszesen, hogy meglegyen a daily, de neha meg annyit sem. Legalabb egy hete nem jatszottam online meccset, aztan most elkezdtem a kvalit, mert miert ne, kezdesnek 5/5. Ehhez boven eleg a Capita-Blanc paros is
Szoval nem KELL senki, csak jo lenne, ha az osszes top lapot kinyitnam egyszer, meg ha a tenyleglegfullosabb csapattal fejezhetnem be az evet. Ettol meg persze de Ligt-et is kirakom, mert miert ne
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #12336 üzenetére
Én ugyan továbbra is tizedannyi sbc-t csinálok, mint te, mert kurvára ráuntam, de nekem még bőven hiányos a kollekció
Dinho, Messi, CR, Rio, Lúcio, Putellas, Bellingham, még mindig nem érkeztek meg, de pl. VVD vagy Wirtz sem a maxos lapok közül. Igaz kezdőbe már csak a Rio-Lúcio páros menne kb., meg max Dinho, de az érzés miatt jöhetne a többi is
Bezzeg Cruyffot meg Zidane-t már legalább 8-8-at nyitottam
Cruyff-nak amióta kiraktam az sbc-jét, MINDEN nap kinyitottam eddig
jelenleg jobban örülnék egy gold common, 77-es Fagiolinak, hogy fel tudjam evozni 99-esre, de hát nincs a piacon és semmilyen pack nem akarja beadni
Ha valakinek van belőle eladó (pc), tegye ki 10k-ért megbeszélt időpontban, megveszem
-
EA's hit
őstag
Hát nekem a játékra, mármint a meccsekhez mostanra minden motivációm elszállt. Ami fura, mert az elmúlt években mindig még a legutolsó nap is riveztem
Most napok óta alig lépek be, tegnap este beginneren lepörgettem 3 meccset a daily playhez, de általában még ennyit sem. Pedig a web app és a Companion az pörög most is (bár azokat is nagyon unom, és talán ha az ötödét rakom ki annak a mennyiségnek, amennyit pl. Woody), de kész van Pelé is, Cruyff is, a csapat fullos, csak épp semmi kedvem játszani velük. Az igazán top lapokat sem akarja beadni a játék, vagyis tegnap 2 egymás utáni packból jött előbb Cruyff (addigra már persze kész volt az sbc-je), aztán meg Neymar (semmi pénzért nem kerülne be még a padomra sem), meg persze jött pár 96-99 közötti futties, de az igazán top lapok nem esnek be (Pelé, Dinho, Gullit, Messi, CR, Frimpong, Rio, Putellas, ilyesmi).
Egyelőre a grindolást még nyomom, de lehet hogy kivételesen ennek a résznek nálam is 2-3 héttel hamarabb lesz nála, a következő játék pedig jó eséllyel az utolsó lesz részemről. Azt viszont Buffon és Thuram miatt borzasztóan várom
-
EA's hit
őstag
Na Woody megvan már az 500 db 84x10 mióta ma délelőtt megújult?
-
EA's hit
őstag
Azért ez a Lahm elég baszó kis lap lett, és végre valami újdonság, nem mindig ugyanaz a pár játékos kap csak 99-es lapot
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #12158 üzenetére
Azt a rossz KDB-t dobd ki a picsába, aztán meg Bellinghamet is
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #12151 üzenetére
Hát de mi az, hogy ott nincs CDM?!
Én is azt tolom évek óta (oké, 4-1-2-1-2, de az gyakorlatilag ugyanaz), és az egyik legfontosabb poszt a CDM... 4-3-1-2, azaz 2 CM (lehetőleg az egyik stay back, a másik támadóbb), meg egy CDM.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #12149 üzenetére
CDM kb. minden felállásban van, mit használsz? Ahol nagyon nincs CDM, ott használd CB-ben.
-
EA's hit
őstag
68 db tots lapom van, pedig semmi extrat nem csinalok, csak nyomom az sbc-ket amiota lehet. Igen, paletools-szal, mert 100x gyorsabb es egyszerubb, nem ertem, miert nem hasznalod. Raadasul rengeteg nagy ratinges sbc-be 3-4-esevel dobalom bele a totsokat, ha ugy jon ki, megis egyre csak gyulik. Eusebio kirakhato lett volna 0 tots lappal, en megis beleraktam vagy 20-30-at szerintem.
-
EA's hit
őstag
Jott este meg egy 97-es Vini is, hat o meg a tartalekok koze sem kell, de legalabb gyulik a szines gyujtemeny
Zidane meg minden evben mas, iden a dinasztia lapja nagyon jo volt, hatha ez is.
-
EA's hit
őstag
Jött egy futties Jairzinho ikon pickből. Tényleg nem tudok már mit kezdeni vele
98 Puskás, 98 R9, 97 Baggio most a kezdő támadók, kispadon 97 Butra, 97 Cantona, 97 Henry, rajtuk kívül van még 98 Eto'o, 96 Del Piero, 98 Garrincha, 98 Best, 97 Dybala, 98 David, 98 Ginola, 99 Haaland (mondjuk utóbbi kettővel biztos nem fogok játszani), és még vagy 15 db 96+ csatár, na meg készül már Hamm is, csak úgy
Szegény Jairzinho sem nagyon fog eljutni a kispadig sem...
-
EA's hit
őstag
Nekem is megjott Sawa az ikon pickbol, ezek szerint meg idoben
Alig varom hogy bannoljanak amiert kiraktam, kinezem beloluk...
Cserebe a wl gusztustalan, 4/4 utan most sorozatban 6 veresegnel es igy 10/4-nel jarok
Bekerult 2 nap alatt a kezdobe gotg R9, gotg Vieira, futties Sawa, futties Baggio es ptg Walker, de megis keptelenseg meccset nyerni ebben a szar jatekban
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11981 üzenetére
Mar Ginolanal is messzire gurult a gyogyszeruk, de ez mindennel nevetsegesebb
-
EA's hit
őstag
Életem először nyitottam ki bármelyik lapját, korábban még az augusztusi végtelen grindokban sem sikerült egyik verzióját sem, sem rendes packból, sem ikon upokból. Leszarom hogy augusztus van, ezen most kurv*nagyot üvöltöttem
-
EA's hit
őstag
Nekem egesz este csak egy futties Dempseyt es rengeteg ertelelhetetlen szar fodder jott, aztan ma reggel ebredezes kozben az 1096. pickbol jott vegre egy Vieira
-
EA's hit
őstag
Én is gondolkoztam sokáig azon a toty Sawán, de végül nem raktam ki, csak hát most már nehezen fog beférni, de azért ki akarom próbálni
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11900 üzenetére
Az semmi, ha az egyikben ott lenne a toty lapja, a masikban meg a toty es a futties is, akkor lehetne 2 pickbol 3 Ronaldo
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11897 üzenetére
Nincs olyan lap a jatekban, amivel szemben en augusztusban azt a brazil bohocot reszesitenem elonyben, de ez mar egyeni izles kerdese
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11892 üzenetére
Dehogy ald meg
Puskas storyline lap, Dybala es Butra sbc, ok a kezdom. A padon futties Cantona (oke, o ikon pickbol mazli volt), Garrincha storyline, Eto'o sbc. Tots Messit nyitottam meg nemreg, de padra sem fer mar, ahogy meg jo par 96-97 koruli lap sem.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11889 üzenetére
Nalam a felsoroltak kozul senki nem ferne oda a padra sem, kiveve Puskas, aki kezdo, meg Garrincha, aki ott van egyelore a padon, de o is csak inkabb mutatoba
-
EA's hit
őstag
Hihetetlen hogy augusztusban keptelenseg egy jot jatszani. Riveznek, kb 6 meccsen 1 win, a tobbibol mindbol kileptem, mert gusztustalan tryhard megy, labdat tartani eselytelen, 2 passz sem lehet egymas utan sikeres, szarra presszel mindenki. Jonnek a toxic nyomorekok, akik 1-0-nal a 8. percben mar giddyznek, meg rogton kozepkezdesbol megcsinalnak 4 teljesen felesleges csicskitos cselt. Augusztus van, az ember leul kicsit szorakozni, es anyazva, gyomorideggel all fel fel oraval kesobb...
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11862 üzenetére
De szoktal kozben belepni a jatekba, nyomni meccseket, akar ott is rakni sbc-ket? Mert ha nem, akkor szerintem itt a valasz.
-
EA's hit
őstag
55 ezer pontom sb-ben egész év alatt összesen nem jött össze szerintem, nemhogy augusztusban egy hét alatt
-
EA's hit
őstag
Nekem jott egy futties Cantona az ikon pickbol, nyilvan igy hogy Eto'o-t kiraktam, maris bead egy ujabb top csatart
Mondjuk a kameruni hatalmas csalodas volt wl-en, par meccs utan vissza is kerult Butra a helyere. Kozben kiraktam Yayat is, ra nagyon vartam, meg nyitottam egy futties Alabat is a vedelembe.
-
EA's hit
őstag
Jo ez az Eto'o. 7 wl meccs, 0 gol, 0 golpassz, osszesen talan ha 2 kapuraloves. Eddig nagyon megerte
-
EA's hit
őstag
válasz
stilo18 #11839 üzenetére
Akkor úgy mondom inkább, hogy nem kell
Nem motivál abszolút, hogy vele játsszak augusztusban, persze ha lesz ilyen lap, vszeg úgyis kipróbálom, de abszolút nem hoz már ilyenkor lázba.
Egyébként ptg Pedri, mym Csulanéni és futties Modric most a kp, padon 97-es Valverde és 97-es Gerrard, a padra már nem fér be 98-as Olmo, 98 Bonmati, 97 Rodri, meg még jó pár 96+ lap. Max. Pedri helyett próbálnék rá egy 99-es Bellinghamre, de ha nyitnék végre valahonnan egy gotg Pirlot, már semmi esélye nem lenne az angolnak
-
EA's hit
őstag
Nalam futties Dybala a cam, gotg Puskas es futties Butra a csatarok, mind baromi jok, szoval nem tudom, mi lesz Eto'oval
Butrat is csak azert raktam kiy hogy fogyjonba fodder, de brutaljo, megis talan az o helyen peobalom majd ki, ugyis mar csak 2 team maradt belole.
Aztan majd este az ikon upbol bunteteskent jon egy gotg Dagi es egy futties Pele, csak hogy tenyleg gondban legyek
-
EA's hit
őstag
Na azért ez az Eto'o már rendesen kiporszívózza a klubot
Kijön simán, már csak a 6 legkisebb team hiányzik (abból ugye 3 a silver, bronz, loan), de már nincs kedvem folytatni, nagyon unom
De azért fogynak vele szépen a fodderek, jöhetnek ezrével a pickek hogy visszatöltsem
-
EA's hit
őstag
Jon vegre a spec Eto'o, raadadul sbc lesz, de hogy ilyenkor mi ertelme egy 96-os lapnak, az nagy kerdes... -
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #11787 üzenetére
De ott ki tudtad valahogy szűrni a "duplikat"? Mert én is most néztem futbinen, 1800 valamennyit írt, viszont akinek 2 féle gold common lapja is van átigazolás miatt (pl. Douglas Luiznak is van egy Aston Villás meg egy Juvés is), az ugye ott 2-nek számít. Lehet hogy be lehet valahogy állítani hogy tényleges valós számot mutasson, de én nem találtam, igaz 20 másodpercnél tovább nem is kerestem
-
EA's hit
őstag
Tudja valaki véletlenül, hogy pontosan hány gold common lap van a játékban? Nekem 1206 van most a klubomban, nehezen tudom elhinni, hogy még mindig nem gyűjtöttem össze mindenkit
-
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #11777 üzenetére
Én nem tárazom az 51 playeres packokat, sőt, mindig alig várom hogy el tudjon fogyni. Van viszont 1194 gold common lapom, vajon van még olyan, aki nincs meg?
Nekem is minden 51 player packból legalább 43-45 dupla, de az előbb volt 49-es is
Totál túltolták a dolgot, most éppen ezzel nyírták ki a grindolás örömét.
-
EA's hit
őstag
Jott egy tots Messi, jokor...
Mondjuk most nezem, meg mindig 1,3 millio
Csak hat futties Dybala, gotg Puskas es futties Butra a csatarsorom, es mind jobb nala...
-
EA's hit
őstag
válasz
Dzsoki92 #11758 üzenetére
Szerintem nem is lesz, a futties szokott lenni az utolsó, meg tényleg nem nagyon lehet már fokozni ezeket a lapokat. A re-release team2 az 2 hétre került most be, szerintem pénteken jön egy futties team3, jövő héten meg egy team4 (tavaly is 4 teamet adtak ki futties alatt), utána meg már minden nyitható lesz a totális őrületben.
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #11746 üzenetére
Legalabb barmelyikunk felismer az utcan, ha szembejossz, te leszel az aki a telefonjat nyomkodja, es 2 percenkent felkialt hogy "mar megint egy dupla Kainz"
Egyebkent kapjak be Kanadaban, ezzel a fos 81+ pickkel meg a grindolas oromet is total el tudtak venni, semmi ertelme most rakosgatni a picket/exchanget... jatekosbol es ikonbol pedig szo szerint mindenki kesz van, aki most kirakhato
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11737 üzenetére
Ott 3 van Butra, ha meg nem raktad ki. En is csak azert raktam ki, hogy fogyjon a fodder meg a sok dupla, de gondoltam akkor mar csak kiprobalom, es valami brutalisan jo. A kvaliban debutalt tegnap este, az elso 13 jatekperce alatt lott 13 golt, kegyetlenul jo eddig. Plusz foddert egetni is tokeletes
-
EA's hit
őstag
A crafting upgrade packjaiból 4x nyitottam futties Pelét, csak sajnos mind a négyszer Abedit
Fodderekkel megszórt igen rendesen, nem panaszkodom, bár kezdőbe/kispadra való játékos nem jött.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #11705 üzenetére
Olvass vissza 14 hsz-t, ott a válasz.
-
EA's hit
őstag
Zsenialis ez a kilepkedos bug a futties obj lapokhoz, 35 perc alatt meglett nekem is a 7 riv win
-
EA's hit
őstag
A rewardokért már semmi értelme lenyomni a wl-t, konkrétan 1000x nagyobb eséllyel lehet kinyitni a végtelen pickekből/packokból/exchange-ekből bármelyik top lapot, mint amennyi esély egy értelmes wl-nyitásra van. Szerintem vagy fél éve nem hagytam ki egyet sem, most még a kvalit sem nyomtam le.
Meg hát már Modricok meg Dybalák jönnek baromi olcsó sbc-kben, szóval tényleg semmi értelme hajszolni a nagy nyitásokat, csak a foddert kell gyűjteni hogy simán ki lehessen rakni ezeket az sbc-ket
Mondjuk már Butrából is kész van a 14 legnagyobb team, és be is tudnám klubból simán fejezni, csak halálosan unom már
Pedig iszonyatosan túlárazott sbc, főleg a vele egyszerre bekerült Dybalához képest, és jó eséllyel használni sem nagyon fogom, de hát valahova szórni kell a foddereket.
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #11674 üzenetére
Hát de pont magadat cáfolod meg
"Ezeket az érzésre milyen, meg alacsony és emiatt gyorsabb, meg ilyen faszságokat hagyjuk. Tegnap wl-en a legszopatósabb játékos Sorloth volt." - ez pont arról szól, hogy ki milyen érzésre, meg ingame. Csak nyilván Sorloth egy olcsó sbc lap, de attól még a lényege pont az, hogy vannak lapok, amik ingame egyszerűen sokkal jobbak másoknál, statoktól függetlenül. Ezeket az extrát nyújtó lapokat vadássza mindenki.
-
EA's hit
őstag
Ok megforditasz 10-bol egyet. Ha meg kilepkednel 0-1-nel, ugyanannyi ido alatt megnyernel 10 masik meccset. Megeri a szenvedest? Nyilvan ha maga a jatek elvezetes lenne akkor mas lenne a helyzet, de egy fos kupaban, amit nem a meccsek, hanem CSAK a rewardok miatt nyom le az ember es mindenki csak minel elobb tul akar lenni rajta, semmi ertelme. De te igy legalabb jatszhatsz julius vegen orakon keresztul 87-es random promo lapokkal ahelyett, hogy a kupat "muszajbol" leporgetned egy ora alatt, utana meg jatszhatnal ertelmesebb jatekmodokban a 96-os alapcsapatoddal. Ha neked ez kell, lelked rajta, csak ugye ezzel minden letezo ellenfeledet bunteted. Na ez az igazan toxic.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11646 üzenetére
Aki jatszani akar, az ne ebben az ostoba, elbaszott modban tegye. Aki meccslimit nelkuli kupaban nem lep ki 1-0-nal, az igenis megerdemel minden gusztustalan szarsagot, amit ettol a jatektol kap, mert pontosan o maga az, amitol igazan szar ez a jatek
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11639 üzenetére
Szomorú.
-
EA's hit
őstag
Közben annyi a (dupli) fodder, hogy jobb híján minden létező játékost kiraktam már, aki 4 teamnél olcsóbb (ilyen Laporte, Rice, Mamardashvili stb. féle foddereket), meg ikonokat is, Kaká csak a duplik miatt lett kirakva, de már készül Riquelme is. Így viszont pár poszton elég komoly túlkínálat jött már össze
ST: gotg Puskás, gotg Müller, toty Hamm, futties Stoichkov, gotg Forlán, 95-ös Eusebio.
CAM: mym Szobo, futties Okocha, futties Sneijder, mym Xavi Simons, futties Futre, és nemsoká kész a 95-ös Lisztes evo
Ezekből kellene nekem egy CAM és 2 ST a kezdőbe, ti kiket használnátok?
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #11631 üzenetére
Egyrészt teljesen jogos, iszonyatosan faszszopó, ostoba parasztok játszanak friendlyben, senki nem képes kilépni 1-0-nál, de sokan még 2-0-nál sem, pedig SEMMI vesztenivalójuk nincs vele, és ha mindenki mindig kilépne 1-0-nál, mindenkinek 30 perc alastt kész lenne a 14 win. Ehelyett meg az megy, hogy mivel 100-ból 99 ellenfél nyomorék, a mostani kupának eddig 3x estem neki (vasárnap délelőtt egyszer, este még egyszer, aztán tegnap este is, mindegyik etap úgy 1-2 óra volt), és a 3 etap alatt összesen 8 win jött össze, mert mindenki gyökér
Másrészt viszont minek mész el ilyen tizipárbajokig?
Én ha vezetek és nem lép ki, akkor nyilván nyomom tovább, de csak amíg ki nem egyenlít. Ha kiegyenlít, azonnal lépek ki. Nyilván ha meg ő lövi az elsőt, akkor is lépek. Tehát nincs ilyen, hogy 23 valós percnyi szenvedés után tizikkel kikapok, mert már 1-1-nél kiléptem a 18. percben
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #11601 üzenetére
Ő hozzám is jött ma, meg is lepődtem, milyen olcsó, eddig mindig drágák voltak a lapjai még így játék végén is. Mondjuk elég nagy túlkínálatom lett hirtelen jó csatárokból: gtg Puskás, gtg Müller, 95-ös Eusebio, toty Hamm, gotg Forlán, futties Sztojcsi, meg még ki tudja kik
-
EA's hit
őstag
válasz
redingitell #11574 üzenetére
Attol fugg, melyik ikonok. A futties ikonok kb barki csapataba befernek, a most ujra nyithato regebbi lapok kozul nagyon max 1-2 (toty Dagi, thunder Dinho, cent Eusebio), de persze a csapatodtol is fugg. Ha nemreg kezdted es gyengebb meg a csapatod, akkor sok ilyen ikon lehet erosites.
-
EA's hit
őstag
Mult honapban azt irta az EA app, hogy bekerult vegre a jatek sima EA playbe is, szoval a Play promat at is valtottam a sima playre. Ma ujult meg, most mar a sima Play dijat vonta le, erre lepnek be telon az appba, es kiirja hogy Early access has expired, meg hogy jelentkezzek be konzolon/pc-n, hogy tudjam folytatni. Most dolgozok, ugye ha este belepek gepen, utana engedni fog mindent tovabbra is?
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #11530 üzenetére
Alapból egyébként nem valósult meg ez a 2 verzió is nyitható egyszerre dolog, szóval ha egy lap épp promo, akkor a gold lapja nem nyitható. De most pár lapból berakták egyszerre a futties lapját és valamelyik régebbi promo lapját is, ilyen Ribéry meg Putellas is, utóbbinak a ww lapja van bent a futties mellett
-
EA's hit
őstag
A sok fodder kozott jott egy cent Eusebio is, akit fel lehet evozni ingyen 95-osre, ugy azert meg mindig nem szar, hiaba a keves ps. Mondjuk 100%, hogy benne lesz a team2-ben, de ugysem fogom kinyitni, szoval mindegy
-
EA's hit
őstag
válasz
redingitell #11504 üzenetére
Igazabol a mai napig senki nem tud semmi pontosan a match making mukodeserol, talalgatunk, conteozunk, de nekunk is annyira gyakran van indokolatlanul nehez/konnyu ellenfelunk, hogy igazabol mi is csak talalgatunk. Aki azt allitja, hogy o tudja, hogy mukodik a match making, annak ne higgy
-
EA's hit
őstag
600 körüli gold commonom van, mellette 30-40 gold rare, így nehéz haladni
De jött már vagy 100 re-release fos lap, futtiesből eddig Kalulu, 2 Márquez, meg tököm tudja, volt-e még valaha
Legalább Modricot kiraktam.
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #11480 üzenetére
De komolyan nagyon szenvedős, hetek óta csak fogynak a tots és if lapok, most tényleg konkrétan 0 van. Persze ott az if pick, de ahhoz rengeteg 81-85 közötti lap kell, és azok sincsenek már jó ideje, 1,5 hete totál üres a klubom. Picket is alig tudok rakni, mert a gold lapok sem gyűlnek be, így viszont nem gyűlnek a 82-85 körüli fodderek sem, tehát if picket sem tudok rakni, de most már igazából a napi upgradeket sem, a tegnapi 85x5-ökből is csak egyet tudtam kirakni, a többihez sem if nincs, sem 85 körüli lapok. Már egy riv reward sem szór meg alacsony ratinges gold lapokkal, igazából tippem sincs, mi lehetne innen most a "kiút" a klub feltöltéséhez, vagyis hát az egyetlen az egy drága trade nyitás lenne, amit el lehet packozni és így töltögetni a klubot, de hát drága trade nyitásom meg rég nincs
Eddig legalább a riv reward adott heti 4 totsot, a semminél az is több, most meg a 94+ ptg packban ami helyette járt, volt 3 db fos 94-es, abból is egy dupla
De azért egy ikon pickhez (meg aztán talán a másikhoz is) kiszenvedem az if-eket, jöhet Dagi meg Gullit, vagy legalább Pirlo
-
EA's hit
őstag
Jott egy Valverde pickbol. A tots lapja sajnos nagyon szar volt nalam, remelem ez jobb lesz
-
EA's hit
őstag
Ne csak mindig a pickekkel menőzzünk, az exchange upokat ki hányszor rakta ki?
-
EA's hit
őstag
válasz
stilo18 #11429 üzenetére
Az ideibe már biztosan nem, remélhetőleg jövőre igen.
thebigK: mondom, nekem nincs összehasonlítási alapom, de rengeteg helyről hallottam ezt vissza. Öcsémnek két évben is megvolt, ő pl. magasan a legjobb ikonnak mondja azóta is, akit használt. Nyilván a 3 wf gyenge pont, de olyan dribblingje, mozgása volt, mint kb. senki másnak. Na meg volt 4 wf-es moments lapja is valamelyik évben, öcsémnek az a lap az all time kedvence. Ha bekerül, tuti fognak neki adni előbb utóbb egy minimum 4, de akár 5 wf-es lapot is, ahogy pl. Puskásnak is már nem először.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11425 üzenetére
Nekem o volt az egyik azon kevesek kozul, akiket sosem tudtam kiprobalni, pedig nagyon sokan mondtak, hogy o volt a legjobb ikon a jatekban, aztan a 2. evem vegere ki is kerult. Ha visszateszik, ugyis kap majd sbc-t elobb-utobb, ha mast nem, kiprobaljuk ugy
-
EA's hit
őstag
Sheriff oldalarol, vegre valami jo hir:
😍MARADONA ICON ON HIS WAY BACK TO EA FC
🗣️ David Jackson, VP of brand for EA FC: 'Maradona was in the game (...). After he died, there was a challenge around who owned his estate. So we had to remove him. It will be resolved soon, and then he could come back in.' 👀
-
EA's hit
őstag
Tegnap jött a pickből egy gotg Petit, akit beraktam cdm-be, de kipróbálni még nem tudtam. Most meg jött ez a Rodri sbc, szerintetek megéri kirakni Petit helyére? Próbálta valaki a franciát, milyen ingame?
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #11408 üzenetére
Havert mehet LB-be, bár nálam az a lap minden poszton giganagy fos volt, már rég nincs is meg
De ha nálad jó, akkor simán LB és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- NEXT LEVEL RACING NLR-A020 - LITE Free Standing Monitor Stand
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest