- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
Ebből látszik, hogy egy nagy kamu az egész...alapból az első evo-ba se tudod már tenni, mert nem felel meg a követelményeknek...az utóbbi napokban sajnos sok ilyen került ki...gondolom azért, hogy pár tiktokker megszedje magát a bronz lapokból, mert sajnos sokan ráugranak, ha látnak ott valamit....
Közben lassan végre összesítem, hogy milyen és mennyi lap is jött a nagy opening után...annyit elárulok, hogy szerencsére egy Toty lap jött...
-
bodnar123
őstag
Sehogy. Nincs ilyen. Nem rajtad múlik. Ahogy az sem, hogy szerel a játékosod vagy mellé lép, vagy elakad-e a testében vagy nem, vagy beindul e a játékosod, amikor indítod, vagy az AI védőd menekül-e a labdától, vagy a kapusod véd-e a 3 cm-es vonzáskörzetében... Lehetne még sorolni. Gyakorlatilag a játék legynagyobb része nem rajtad múlik. Amit esetleg tehetsz, hogy még extrán elcseszed azokat a lehetőségeket, melyeket a gép ad neked.
Olasz szerverre sorsoltak ma. Hát... 9ből 7et megnyertem. Aztán jöttek a szokásos gondok. A védőimnek nem volt testük, és a kapusom nem védett semmit. Emellett a kedvenc, melyre mindig számíthatok, amikor a játékos akit irányítok magától megszerezné a labdát, de pont nem, ezáltal lemarad. Persze én csak futok, de ez sem rajtam múlik. Végül a változatosság kedvéért az utolsó meccsen nem lett meg a 11win sem. A védekezesés parásdés a játékban. Sebaj, egyikből sem jönne semmi, úgyhogy úgy sem számít.
-
Woodslave
félisten
nem való mindenkinek ez a játék. És nem a játéktudásra gondolok, hanem ahogy nálad a net minősége amin érdemben nem biztos hogy tudsz változtatni (nálam is egy szolgáltató van vidéki kisváros tök mindegy milyen a sebesség) Idegrendszere se bírja mindenkinek. Én is imádom(nám) ezt a játékot, mégse veszem meg két éve amikor megjelenik... Ezt lehet nyáron se fogom.
-
Gaborz1
senior tag
Fogd fel funnak a játékot. Én idén sokkal kevésbé idegesítem fel magam ezen a szar.khm játékon. Használj olyan lapokat akiket a valóságban is kedvelsz. A rivals-ön totálisan felesleges stresszelni, annyi meccset nyomhatsz amennyit bírsz és az érte járó jutalom is bakfitty. Ha úgy érzed, hogy nem megy, keresgélj taktikákat, hátha jobbnak fogod érezni.
-
kapeti07
senior tag
Szerintem várd meg a Toty végét hátha ad valamit. Amúgy meg elgondolkoztam, hogy lehet jobb is nekem is a DIV 6. Lehet idén ez a szintem, itt még vannak meccsek amiket megnyerek. Div5-ben nem is biztos.
Hozzákezdtem a kvalihoz, 3/3-al kezdtem, meg is lepődtem milyen jól ment. Aztán jött a fekete leves. Az utolsó meccsen lett meg a negyedik győzelem. 2 tizenegyes párbajt is veszítettem. Nem engedett a nyerni a játék. Minden játékosom lassított felvétel az ellenfélhez képest. HA félidőben vezettem 3-al a második félidőben kiállították az ellenfelemtől VVD-t aztán őt tolta a gép. 6-7-re kaptam ki. Attól tartok nekem ez a WL kimarad. Rágyúrok a Squad Battles-re, a DIV1 rewardra rámegyek, én inkább hétvégén nem terhelem az idegrendszerem. SB közbe meg nézek valami sorozatot szerintem.
-
kapeti07
senior tag
Reggel letöltöttem a Patch-et a Rivals 7 win már megvolt kedden, ma azért küzdöttem, hogy Div5-be feljussak a jobb reward miatt. Azt tapasztaltam mint te, reggel úgy kezdtem, hogy 1 win kellett a div5-höz, most 8 meccs után úgy állok, hogy kell még 3
Mindenki fullos csapattal Volta módban tolta. A tekerem kavarom csatárokat még meg-meg állítottam a távoli finesseket és a szögletvariációkat már nem tudtam. Olyan volt mintha Tots alatt Wl-eztem volna. Pedig Lloris sok bravúrt bemutatott, csatáraim lőtték a kapufákat. Volt olyan, hogy 100% ziccer Ginola előtt az üres kapu és mellégurítja. Ma semmi nem jött össze 8/1 win a mai mérlegem. Én a WL kvalit el se merem kezdeni.
-
v-man
őstag
-
bubuska10
senior tag
A Yettelről elég rossz véleménnyel vannak. Kitartást majd hozzá!
Nálam az a probléma, h hétvégén gyakran haza szoktam jönni Kelet-Magyarországra, és itt Digi van, de abból is 100 Mbps-es a max amit kínálnak a csomagba.
Szóval a WL ezért is szokott még szenvedősebb lenni.
Egy Bp-hez közeli kisvárosban lakok, szintén Digi, ott 16-20 között szokott lenni a ping, ráadásul wifiről, de egyszer volt már 8-as is.
Ott a héten csont nélkül, veretlenül feljutottam a Rivalsba.
-
EA's hit
őstag
Hát, nyilván találkoztam olyannal is, akinek nagyon bevált, szóval csak miattam ne szard össze magad, hátha. De sajnos a saját tapasztalatom nem ez, én személy szerint az ellenségemnek sem ajánlanám. De mondom, ettől még lehet hogy nálad fasza lesz, igazából címtől függ. Bár Fifát szerintem még a világ legerősebb netével sem érdemes kábel nélkül játszani, nemhogy Otthonnetről.
#3992gjoe: de naponta 2 meccs 7 napon keresztül
#4000Aguinaga: if Szobo beférne?
Konkrétan 70k-ért (max ár) sincs a piacon jelenleg, mert ő a legjobb ebbe az evo-ba. nekem megvan a 85-ös evo lapja, de gondolkodás nélkül fizetném ki a 70k-t érte, ha felkerülne a piacra, hogy evozhassam. Azonnal add el a radio lapját, és evozd fel ezt.
-
gjoe
addikt
Segiteni nem tudok, de nálam is ez van. Div7. 2winre a div6. Tegnap kb 10 meccs és 1win.
Mindenki ezerrel letámad passzolni nem tudok.Nem tudom mi ez a beállítás.
Ha eljutok az ellenfél kapuhoz ahol 11 ember védekezik és labdát veszítek akkor 3-4 passz és gólt kapok. Nálam senki nem jön vissza védekezni. 30 méteres indítás átmegy két védőm között. Én meg 5 méterről nem tudok átpasszolni.
A labdás embert mindig minimum kettő támadja. És nem fogy a stamina náluk.
Valaki dobhatna valami meta taktikát. -
pourri
aktív tag
Bocsi, poénos szerettem vona lenni. Elhiszem, hogy nem volt az. Amúgy együttérzek veled, de én már régóta nem baszom fel magam a játékon. Péntek esténként whiskey kólával a kezemben funolok rajta, ennél többet nem érdemel ez a foskupac. Régen én is videókat néztem meg tippeket olvasgattam mit hogy merre miképp, de nekem heti 50 óra munka után erre nincs időm, így elengedtem.
-
EA's hit
őstag
A teljes meccsen, egy jatekosa felett sincs kurzor. Nem o iranyitja a csapatat, hanem a gep jatszik helyette, meghozza kb ultimate szinten, szoval szinte eselytelen elverni. Iden ezt tobben mar kombinaljak a kickelos csalassal, tehat ahogy megszerzi a vezetest neki a gep, teged rogton kidob a meccsbol. Mondjuk ez meg a jobbik, mert igy neked nem szamolja be veresegnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest