Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
-
gjoe
addikt
válasz
kapeti07 #9198 üzenetére
Egyéni véleményem, de nálam első a biztonság.
Igy nem engedelyezek noname külsős bővítmenyeket a bongeszoben. És nem engedek harmadik félnek hozzáférést semmilyen jelszavas alkalmazashoz, weboldalhoz, stb.
Lehet hogy most biztonságos, de Akkor sem.
Inkább lassabban haladok sbcvel. -
Nandinagy
addikt
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07 #7979 üzenetére
én most már várok péntekig, bár inkább sok kis sz@r csomagom van. Ha sok dupli lesz akkor kirakom Cech-t, sosem árt egy ikon kapus és valószínűleg azért jobb, mint Schmeichel.
Zambrotta nálam kötelező volt, régóta szerettem volna nyitni/pickelni, ezért örültem mikor jött SBC-ben -
miro.
senior tag
válasz
kapeti07 #7825 üzenetére
Nekem egy last of us,AC,Spiderman sokkal jobban a kikapcsolast szolgalja. Legfokepp azert,mert akkor jatszom vele,amikor idom es kedvem van,nem akkor amikor kell,mert hetvegen megkell csinalni a wl-t,csutre a rivalst,van aki meg sb-zik,plusz az sbc-k,plusz ha esetleg jon valami szuper “vegyel mezt es jatszal benne” objektiv.
Ha nincs energiam,vagy idom,akkor egyszeruen letudom tenni ha kell hetekre. Mikozben a fifat izombol tolod,nagyreszeben akkor is amikor legszivesebben mar kikapcsolnad,de ulsz a letett kontroller mellett,hogy legyen meg az ot meccs az angol jatekossal,vagy epp idegeskedsz a wl miatt,mert varod mar a rewardot.
Hozzateszem,en 31 vagyok,lehet ha sulis lennek,es ezen menne a duma egesznap bent,hogy kinek milyen csapata van,akkor rohannek haza es alig varnam hogy nyomhassam.
De pl az ac oddysey-at mar szerintem egy honapja jatszom,ma van pl idom,husvetkor tobb estet is vegig toltam,de aztan egesz heten be sem kapcsoltam a pst. -
kapeti07
senior tag
válasz
kapeti07 #7704 üzenetére
Próbálok most az új Evo-val csinálni valami jó CB-t, sajnos Gold Militao kihalt a piacról. Pedig ő jó lenne, a linkekkel se lenne gond. Viszont van egy Tomori-m, talán őt megcsinálom. Statok alapján jó kis lap lenne, de megszívtam Varagne EVO lapjával is. Jók voltak a statok és a PS-ek de valahogy csak nem működött ingame. Vissza jött a jó öreg Rio, lehet így járok Tomori-val is. Statok alapján nem szabad dönteni, ezt már megtapasztalhattuk.
-
tenaijo
tag
válasz
kapeti07 #7381 üzenetére
Megvolt az összes verzió, a TS megélt ~300 gamet, de csak azért mert kapusra évek óta nem költök. Nálam ez a birthday VDS taktikától függetlenül random kiszaladgál, plusz amit a legjobban gyűlölök, hogy csomószor megindul, és megtorpan.. Hiába húzgálom manuálisan, onnantól verve van.. TS ilyet nem csinált soha. Ha bent marad, véd rendesen, sokszor akkor is, ha nem húzom, de azt a fire Hrádecký is ugyanúgy megtette 20k-ért.
Lloris nálam messze a legrosszabb kapus idén.
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07 #6959 üzenetére
Aspasnak is van már egy fix upgrade-je. Nem egy nagy durranás lap, de sikerült kinyitni és nálam minden évben volt egy-egy lapja, ami a játék adott szakaszában nagyon jó volt.
Szerintem most is meg fogom próbálni.
Jelenleg Radioactive Aubát használok még mindig csatárban, és az a durva, hogy a mai napig teljesen jó. Nyilván ha jönne valami durva ikon csatár akkor cserélném, de teljesen jól elvagyok így is. Aspasra azért rápróbálok, szerintem lesz ott még egy upgrade is -
bubuska10
senior tag
válasz
kapeti07 #6846 üzenetére
Nekem 0, azaz 0 piros lapom van idén.
Persze ez leginkább a kapcsolat milyensége miatt van, legtöbb wl meccsen annyi idő sincs, h átvegyem a labdát. Maldinivel szoktam néha becsúszni a playstyle+ miatt. Az elmúlt 3 napban nem játszottam, de majd megnézem, hátha megszán 1-2 pirossal.
Bisseck nagy király!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
kapeti07 #6847 üzenetére
Van, csak még nem használtam. Egyelőre sajnos kevés a jó lap a csapatból. Most mar jöhetne néhány promo kártya. Tavaly volt fantasy Isak, hátha idén is kap valaki. Bár a mostani forma sajnos nagy gyenge és több sérült játékos van, mint egészséges...
Köszi! Bár amilyen gameplay volt a hétvégén, lehetne akár egy full toty keretem is, nem adna pluszt. Volt ahol nemhogy delay volt, hanem konkrétan szaggatott. Nyilván nem egy hazai ellenfél ellen... -
|AP|
veterán
válasz
kapeti07 #6685 üzenetére
mindenképpen ki akarom venni, bár inkább csak a Barca miatt. CAM pozícióban most elég jól vagyok Del Pieroval (már 420 meccsnél tart, imádom a szögleteit, a szabadrúgásait és nagyon jól fejez be akciókat), plusz ott van még az EVO-zott Banini lap a padon, aki CAM-ban szintén brutális.
Szóval inkább csak azért veszem ki, hogy meglegyen -
|AP|
veterán
válasz
kapeti07 #6683 üzenetére
nekem még promó lapot sem sikerült nyitnom, a lehető legszarabbat sem.
Nagy nehezen sikerült Bestet befejezni, úgy hogy az összes 83-84-es lapomat a 85+ sbck-be toltam és ebből sikerült 86-87-es lapokhoz jutnom.
De Pinára már nincs keretEngem valaki nagyon megátkozott TOTY alatt... előtte voltak azért értelmes nyitásaim, de ott valami nagyon elpattant. Az egész TOTY grind alatt 2db HM lapot sikerült nyitnom, más promó lapot azóta sem.
Mondjuk nem is nagyon érzek késztetést hozzányúlni a csapathoz -
gjoe
addikt
válasz
kapeti07 #6610 üzenetére
A 23-ban majdnem az összes wlt lejatszottam.
24-ben egyet sem
Sajnos hányinger az online meccs. Már az első percekben tudom ki nyerhet. Ki lett world classra húzva és ki semi prora. Gusztustalan.Tenaijo: ez sem igaz. Kb 6000 pontot nyitottam el toty alatt és semmit sem adtak. Még 500k coint vertem el Trade csomagokra. Ezek is kidobott coinok lettek
Sok száz csomag nyitás és 1db Alisson jött. Ennyi.
Még a pont vásárlók is át vannak verve. Hiába költöttem még ettől sem lett jobb a pack luck.
Maradtam Red listán. -
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07 #5802 üzenetére
Mindenkivel előfordul. Én 19:02-kor nyitottam Rodrit meg KDB-t egy packból. De nyilvánvaló, hogy ha totyk lennének akkor egyik sem lenne benne. Tökéletes példa lesz erre majd a 83*10 amikor minden toty benn lesz. Szerintem a toty hét alatti összes 83*10bőlez az egy csomag volt amiben 2 wo volt, a többi 85 max. Pedig azért a foddereket legalább néha dobálta.
-
Chalez
őstag
válasz
kapeti07 #5427 üzenetére
Ne is mondd, pont ugyanez volt nekem is. Szétforogták magukat a kapuig, manuális erős passzokat, íveléseket toltak, mint ha valami div 1 vagy környékére, prok közé dobott volna a gép. Fejesek, kapáslüvések félollózva, eszem megállt. És nagyképű majmok, török, német, lengyel n@plopók...
Ginola is fél méterről ziccert rontott, általában a kapusok is odateleportáltak minden lövésem elé. Szinte... Na majd talán ma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged