- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy #9588 üzenetére
követem a gameplay videókat egy ideje, és igen, még messze van a Fifától.
Viszont látszik a fejlődés és én továbbra is bízok (bízni akarok) benne.
Meglátjuk, hétvégén rápróbálok. Ez az EAFC fosch egyre kevésbé érdekel.
A PS5 eladás nálam is felmerült, mert gyakorlatilag csak ezzel játszok. Voltak próbálkozásaim más játékokkal is, de annyira ráfüggtem erre a szarra, hogy úgy éreztem más játék csak az időt veszi el a grindolástól.
Szóval most lehet tartok egy szünetet és kipróbálok pár más játékot is.
Ha belegondolok, hogy annyi pénzből amit erre költöttem már egy tök jó kormányt vehettem volna a GT7-hez, az kicsit fáj. Szerintem az több élvezetet okozna.... -
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy #9572 üzenetére
Pont ezt akartam leírni én is.
Miután kinyitottam nagy vidáman be is raktam a kezdőbe. Asszem 5 meccsig bírtam. Borzalmas.
De nem csak simán gyenge, hanem konkrétan meccsek mentek el rajta. Úgy felidegesített, hogy azóta már Gullitban él tovább, mert bele vágtam az ikon pickbe.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Nandinagy #8761 üzenetére
Szép idők voltak. Pont most néztem vissza a 21-es topikban, Tots CR pick, Tots Neymar gold upból, Yedder pick. Toty idején még Bruno és KDB. Előtte évben meg azt hiszem Mbappe és Yedder tots pár órán belül, mondjuk akkor Yedder még 97-es volt.
Idén meg inkább hagyjuk. -
bodnarbenede
tag
válasz
Nandinagy #8443 üzenetére
Hát azért ez erős túlzás. 200 000 fifapontból jó sok totyt nyitottak. Nem láttam olyat, aki ne nyitott volna egyet sem. Az más kérdés, hogy ilyen összegnél a gond az amikor csak 1,5 millás toty lapok jönnek... Na de persze az sem garancia, meg azért pár százezer forint elköltése után más az érték egy-két közepes tots lapnak. Olyan store packok vannak, hogy abból ha elnyitsz 10 et, akkor tuti jön valami jó. Míg pénz nélkül közepes eredményekkel mindent megcsinálva egy év alatt jön mondjuk 5. Nem ugyanaz. A gond, hogy ez rengeteg pénz. Ráadásul egy rossz játékba...
-
Sandros112
tag
válasz
Nandinagy #8379 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele. Gabriel nagy nehezen kiesett 85+ pickből, mert persze a WL pickeset nem lehet evozni, Alissont nyitottam már vagy 6-ot, de White-ot tegnap meg kellett vennem. Megvettem végül Sakát és Salibát is és most így áll a csapat. (Henryt is vettem még jóval korábban.)
Lenne coin a 93-as Vieirára (lenulláznám magam), de nem tudom, hogy ér-e annyit.
A padon mondjuk így elég szarul néz ki: Dinho, Toty Messi, 92 Werner, 95 Cruyff, Tots Son, Bisseck és 93 Rolfö
-
bodnarbenede
tag
válasz
Nandinagy #8089 üzenetére
De épp ezaz. Nem tudom rárúgni, mert 5 méteren belül veszi át a labdát, és az ellenfél játékosa 10 méterről robban be 3ms alatt. A késések kiegyenlítése szar. Illetve lehet hogy jó,mert ez a max amit ki lehet hozni. Ki tudja. Hiszen ha szándékosan olyan routeon csináltam a meccset, hogy 200-300 ping legyen, akkor is sima meccsem lett kinézetre. Csak valszeg még inkább közöm nem volt a meccshez. A gond, hogy a matchmake nem veszi kellően figyelembe, hogy neked milyen a neted. És mostmár tudjuk, hogy azt sem, hogy hogy állsz a wlben. 10w9l nal kaptam 18winest. Ahol persze az ellen 8 pingel éri el a 18at, míg én a 26-35 között ugrálok. Persze lehet hogy ideális esetben számítanak a psek... Mintahigy ideális esetben számít a passzod és lövésednél, hogy milyen erőt nyomsz. De valójában sokan tudjuk, hogy ez az esetek nagyobb részében pont annyira mindegy, minthogy ottállsze a labda előtt a lövésnél. Fej vagy írás. Annyi hogy az egyik meccsen 6 fej jön zsinórban, míg a másikon 6 írás. Viszont arra jó a ps hogy ahol neked gurul a labda ott azzal nyerhesd meg a meccset.
Más: én már 8 rafa mujic és 5 diego portugál senkinél tartok. Fő a változatosság. Kíváncsi leszek hol áll meg.
-
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy #7823 üzenetére
Én például azért, mert az elmúlt 30 évben nem sikerült semelyik konkurens gyártónak kiadnia egy értelmes focis játékot. Ez is brutál xar lett az elmúlt években, egyik fifa játékmenetbe se nyúlt bele annyira a gép, mint ebbe, de az ilyen eFootball, meg társai konkrétan vicc kategória.
Az előző rész óta én sem nyomom annyit, mint előtte, sőt igazából pont annyit mint tavaly: fel elitbe, néha heti 7 rivals win, meg általában WL. Ennyit még pont elviselnek az idegeim. 40-50games evokat nem érdemes húzni, mert mire megvan, kijön valami random kártya fodder áron ami 10x jobb nála.
Annyira sok kártyát fosott ki az EA, ami gyakorlatilag minden pakkban ott van, hogy már csak a top meta kártyáknak van ára, így már tradelni sincs kedv. -
Amiga
tag
válasz
Nandinagy #7424 üzenetére
Igen, Athenea-t és Malardot én is megcsináltam, illetve vettem egy Geyse-t, aki valami álom, legalábbis nálam most messze a legjobb gólátlagot hozza.
De az EVO-val 94-re húzott Prinz is tarol elől.
Inkább a hátvédekkel vagyok gondban, egy erős csatársor ellen alig tudok valami értelmeset kiállítani. -
kapeti07
senior tag
válasz
Nandinagy #7399 üzenetére
Igaz amit írtál de én nem azt írtam, hogy ugyanaz, hanem majdnem ugyanaz. Az meg azért nem ugyanaz.
Amúgy nincs valakinek infója, hogy mikor fejlődnek legközelebb a Fantasy lapok? Várom Rolfőt, Wernert, Orbánt és Pedro Porro-t is. Bár így is jók, dehát az ember mindíg telhetetlen
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Nandinagy #7001 üzenetére
Sziasztok!
Epicen most jelentősen le van értékelve. Abszolút kezdő vagyok, casual módban szeretném élvezni a játékot. Nincsenek nagy terveim vele, csak egy kis kikapcsolódás gyanánt venném elő, ha éppen kedvem támadna az online világban focizni vele. Amit eddig olvastam róla elég vegyes, ezért is kérdezlek benneteket, akik már játszottatok vele.
Köszönöm
-
nutella1
őstag
válasz
Nandinagy #7203 üzenetére
Nagy kár, pedig kifizetnék a játékért többet, ha mindez egyszer megvalósulna. Mármint, classic playerek/team-ek elérhetőek lennének. Egy a lényeg ezek szerint, ha csak az offline Carrier, azaz a bajnokságok érdekelnek, akkor nem éri megvenni az Ultimate-et. Semmi előnye nincs az én szempontomból. Pedig milyen jó lenne offline is Maradona-val vagy Voller-el is gólokat lőni.
-
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #7015 üzenetére
Itt alapvetően nem a játékkal van a legnagyobb gond. Mármint az AI meg a hitbox is elviselhető lenne. Ha nyomok egy squad battlest, akkor nincs akkora gond. Kritizálható, sok faszság van, de legalább kiszámíható. Itt az online résszel van a gond. Azzal viszont nagy. Persze az, aki 20-0-t megy annak lehet ezek nem tűnnek fel, aki 16ot annak csak néha... Az egyik meccsen 0 hitboxa van a játékosaimnak, míg a másikon 10 méterről is behúzza a védőm jó helyre. Ma az utolsó meccsemet úgy játszottam (ilyen még nem volt), hogy kb minden passz után glitchelt a játékosom. És kb 10 métereket mozgott még egy irányba a játékosom, amikor irányt váltottam 0 hitboxal. Itt max az ok lehet kérdéses, hogy miért ilyen szar. Direkt, vagy a netcode hulladék... Valószínűleg az utóbbi. Bár itt a gond, hogy nem törekedik a matchmaking az egyenlőségre. Ebben meg bármelyik másik cég jobb lehet. Egyből jobb lesz a játék az átlagnak. Nekem kicsit az az érzésem, hogy a matchamking is inkább arra van, hogy mindenkinek garantálja a 9-11 wint ha van egy kicsi érzéke a játékhoz. Minden héten ugyanaz a wl. Egyik meccsen az én játékosaim lába alatt megy el a labda, és húzza el a passzt fogadó játékostól az "AI" a védőt, a másikon meg az ellenfélnél. És ezek kb kiegyenlítik egymást. Gyakorlatilag minden esetben előre determinálja a végeredményt a dolog. Ha indítok egy játékost és vezet a védőjével, akkor a passz pillanatában leragad. Ha csak futtatok egy játékost, akkor a gomb lenyomása után kb 1 másodperccel indul el lassan, és gyakran az első védőnél megáll. Nem fut tovább. Ja és persze skill issue. De amikor a kontroller fölös gombjára berakom makroba a lövő cselt (X majd A), és néha csak x lesz belőle, annak ellenére, hogy a gép nyomja le precíz 10ms különbséggel, akkor nehéz komolyan venni a dolgot. Mivel ez csak két gomb. Nem tartalmaz se irányt, se gomb hosszúságot... Akkor jöhet valaki mcfaxom cancelekkel... Két gombot sem tud a játék nekem bevenni bizonyos meccseken.
-
EA's hit
őstag
-
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy #6974 üzenetére
A védőidet kitolja, és egy embert bent hagy, mert mostanában sokszor hülyül meg az AI, ha magasan van a depth védekezésnél. Manuálisan be kell váltani rá, és behúzni...
"A támadásoknál állandóan elbújtatja a támadóim" - ha meta felállást tol az enemy 65-71 depth-tel, akkor ez mindig így van sajnos. Vagy elbújnak, vagy lesre futkosnak. Támadást építeni kb lehetetlen, a szélen futáson/szélre lobbed through ballon kívül nem nagyon működik most semmi.
"ha sima passzt adok through ballt ad" - elkrtak egy beállítást (ground pass assistance), ami adhat through ballt assisteden, ha a fogadó játékos és közted van egy enemy player. Ez is elég random.. (HA a te esetedben erről van szó.)A fent leírtak egy részét többé-kevésbé én is tapasztalom, szerintem a xar szerver connection okozza, nekem is gatya a játék már jópár napja. Van lementve egy pár klip
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy #6977 üzenetére
Ingyen vannak, de az a bajom a free evokkal h túl sok meccset kérnek értük, nekem annyi időm meg nincs
Okafort is vagy másfél hét alatt sikerült megcsinálni, ahhoz képest meg alig játszik (egyik szélen Best, másikon Ronaldinho, középcsatárként meg nem jó mert nem lő vmi jól, Hamm, Osimhen klasszisokkal jobb). Athenea-t kezdtem még el, az 1. szintjén is lőtt több gólt éjjel Rivalsba szélről.
Zicot majdnem egyből ki is tudtam rakni, az is vagy másfél millás lap, de csak Bruno cseréje lesz. Évről-évre egyre inkább túlhúzottabbak az új promók és azáltal a csapatok, nevetséges h már 91-es overallú csapatom van január óta.
-
bodnar123
őstag
-
EA's hit
őstag
válasz
Nandinagy #6882 üzenetére
Koszi. En mondjuk 4231-et jatszom iden, tehat 2 cdm van, ahova sem Zico, sem Zidane nem jo. A cam volt eddig ZZ, most meg Zico lesz. Regi nagy kedvencem a 41212, ott lehetne Zizou cm es Zico cam, viszont akkor a Garrincha-toty Best parosnak nem lenne igazan hely, szoval jobb hijan Zizou kerul most a padra.
Pelevel mondjuk folem lottem egy szinttel, nekem 2 eve volt meg a prime lapja, zsenialis az oreg, grat hozza
Igazabol szerintem osszessegeben messze jobb lap ingame Pele, mint Dagi, tehat a jatek legjobb lapja o.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Nandinagy #6844 üzenetére
Én szinte egyáltalán nem használok becsúszást. Csak a lővő gombal operálok Boxon a B gombbal. Becsúszni csak az ellenfél térfelén szoktam, ha nem labdát találok hanem a babát akkor az is sárga. Mindíg így játszottam, de a legutóbbi frissítés óta minden második Rivals meccsen kapom a pirosat.
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy #6583 üzenetére
Évek óta azt érzem és most már biztos vagyok benne, hogy az EA gyűlöli a saját játékos állományát!
Csinálnak egy ilyen retek szar játékot amivel dollár milliókat kaszálnak. De közben valami aberrált frusztrált nyomorékok lehetnek akik gyűlölik azokat akik a zsebükbe teszik a pénz.
-
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy #6514 üzenetére
Arsenalosként nekem az a legfájóbb, hogy Odegaard sbc lapjára hiába vannak jó statok írva, siralmas ingame.. Szomorú, hogy csak Martinelli, LB Havertz, meg most az új Saliba használható a csapatból.
"Minek akarna bárki egy +1 stattal jobb griezmannt? Hát ugyanazt tudja az ember minden lapja." - A playstyle+ váltás, meg a nerfek miatt nem igazán.
Muszáj népszerű játékosokat (tehát gyakorlatilag évről-évre ugyanazokat) rakni a promokba, mert ha Lacika a 4A-ból Céerhét helyett egy Neal Maupayt lát, akkor nem fogja kikönyörögni a 100 euronyi fifapontot aputól.Az EVO jó ötlet volt szerintem, de bebizonyosodott, hogy csak azért rakta be az EA, hogy még egy plusz dologra tudjon pénzt költeni az ember. A top meta kártyák szintjét sose fogja elérni egy EVO lap, ami meg kicsit is jobb kategória, azt a leakek miatt már az EVO bekerülése előtt kiürítik a piacról, plusz 4D sakkozni kell, hogy mit, mikor, mibe rakj bele, hogy majd a végén legyen egy értelmes játékosod 80 letolt game után. Plusz ha kiszámolod, hogy mennyit költesz az evora, olcsóbban tudsz hasonló kaliberű tradelhető játékost venni piacról (1-2 ritka kivételtől eltekintve).
-
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy #6510 üzenetére
Xar a power curve, már a játék elején olyan promok jöttek... Telefossák a klubot magas rating untrade lapokkal, hetente 2*2 gambling sbc jön, amit minimális játékkal ki tudsz rakni, és azért ilyen mennyiségből csak jön egy-két használható, plusz most jók voltak az sbc playerek TOTY alatt, amiket a fodder pumpálás miatt bárki ki tudott tenni. Ha az IQ teszt sbc-ket el tudod engedni, akkor a többiből gyakorlatilag pár hét alatt a nulláról értelmes csapatot lehet építeni tradelés nélkül.
Már nem tudnak kiadni olyan lapokat, amin a jelenlegi kártyákhoz képest értelmes statok vannak (tudom, ez nem mindig számít), főleg a fejlődőseknél, ahol arra is figyelni kell, hogy hagyjanak teret az upgrade-nek. Az én klubomban is talán a TOTY Zola cserés, de már pár promóval ezelőtt összejött az endgame team..Árakról meg csak annyit, hogy durva szakadék van a top meta, és a többi játékos nyithatósága között. 91-es gold lapok közül KDB-t, Haalandot kb. 70x kinyitottam, miközben ott van még egy Putellas, meg egy teki is mellettük..
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy #6510 üzenetére
hát ezzel még Barca szurkolóként is egyetértek
Nehéz idők járnak mostanában.
A játék, meg ezzel a TOTY promóval engem totál kiégetett. A most következő promók egyáltalán nem hoznak lázba, a játék meg továbbra is egy szerencsejáték, ahol minden azon múlik éppen a f@sz melyik oldalára dob a gép egy-egy meccsen.Ráadásul mostanában a WL sem megy nekem, most is ugyanaz volt, mint múlt héten: 4 meccsem volt a 11. winért, de természetesen nem sikerült behúzni. Reward meg nulla.
Jelenleg tényleg csak a függőség tart még a játék mellett, eléggé tele van vele mindenem...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Nandinagy #6498 üzenetére
Sokadszor látom már ebben a topikban is ezt az R1 emlegetést.
Ez konkrétan mit takar? Már azon kívül hogy az R1et kell nyomni hozzá
Abban meg egészen biztos voltam hogy minden cselt tudnak, csak fura (de mint mondottam ugyanakkor örömteli) volt látni hogy nem erről szól a játék ezen a szinten -
Szigma70
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #6299 üzenetére
Jó de valszeg nálad még mindig egy fokkal jobb a játékmenet, mint itt sokaknak. Úgy könnyű élvezgetni Havertz futását, ha képes lefutni valakit. Akkor persze nem kell TOTY ( persze egy idő után az se fut le senkit, de legalább nem érzed,hogy ezen múlhat). Amúgy a fodder se jön. Legalábbis nekem tuti nem. Csak a sok 83,84.
-
EA's hit
őstag
-
thebigK
addikt
válasz
Nandinagy #6161 üzenetére
dettó, üdv a klubban
kis gyorstalpaló mindenkinek, milyen fasza is az UT jelenleg:
szét upgradeltem az életemet az elmúlt napokban, sok százat megcsináltam, amit tudtam mindent visszaforgattam, az első nap nyitott 3db olga carmona, meg 1db bernardo silva a csúcs nyitásokat nézve. Mai napra is lett pár 85+os pakk, természetesen nulla. Segáz, van több mint egy milla coin, mivel mindenki megdrágult akit venni akartam volna, jó lesz promo packokra. Megvettem a 600k-s store packot, 0 promo lap, csak gold, meg IF. Ezen felbuzdulva mentek bele egy ikon pikkbe, akiből jött a tegnap duplák miatt kirakott Cafu, tehát egy untrade dupli termélszetesen. A maradék fél millából megvettem egy másik, 500k-s store packot, promo lap 0, csak gold (!!!!). Még IF sem volt benn. Úgyhogy eljött a pihi ideje, kicsit hanyagolom ezt a szart, nem jutalmazza ez az embert, kicsit sem. Meg annyira nem is szórakoztatja, az az igazság -
raven84
senior tag
válasz
Nandinagy #5827 üzenetére
Gondolom ez benne a glitch, hogy kumulálódik a stat és ha nem claimeled akkor még kis ratingű a kártya és tudod pakolni a következőbe és ha a végén claimeled akkor megkapod az összes statot egyben. Ha viszont elviszed 4ig és ott nyomsz a claimre már nem tudod a magas rétig miatt belerakni a kövibe.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #5767 üzenetére
Mondjuk az sem tűnik nagyobb dealnek. 0,00000000000001% helyet 0,0000000000003...
kíváncsi leszek. Én a 83x10ekkel és a 83x20 meg84x20al próbálkozom. Ha abból nem ad, akkor nem ad. Úgyis mindegy. Ha a szerveren nem ér oda ,de nálam igen akkor lehet az toty vagy gold. Teljesen mind1.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #5596 üzenetére
Mondjuk én olyanról még nem hallottam, hogy valaki akár csak kétszer is elvitte volna a fődíjat. Azért az tényleg gyanús, ha nagyon csekély esély van, és valaki hetente nyeri a lottót (fifába).... Ez részben nem szerencse. Ez üzlet. Nem tudod, nem is látod a sorsolás menetét. Ott ahol ennyi pénz forog kockán (bevétel és INGYEN REKLÁM(( igen ha a fórumon valaki nyit hetente jobbnál jobb lapokat, az ingyen reklám, márpedig a reklám az egyik legnagyobb kiadása egy cégnek)), és bem tudod ellenőrizni a sorsolás tisztaságát és a matematikai esélyeket meghazudtoló dolgok történnek az joggal gyanús. Persze ahhoz is szerencse kell,hogy te nyiss minden héten jó lapot. Csak más szempontból.
Én mindenesetre ma vettem egy Kerrt... Így már van egy totym. A bukás hogy nem sikerült tegnap 1m 250ért venni. De ez van. Úgyse ér sokat a coin. Amúgy hekyreállt már a játék?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Nandinagy #5596 üzenetére
Pont ezért kéne pár normális (akár mobileosból átemelve) esemény, ahol a kitartást is díjazzák, és nem csak a vakszerencse dönt, mert ez így rohadt demotiváló.
Én tegnap nyitottam pár kissebb packot, de olyan 60-70 "komolyabbal" készülök jövőhét péntekre is, de előre látom hogy szart se fogok nyitni, és már előre elmegy a kedvem az egésztől
És bele se merek gondolni mit érezhet az, aki már hosszú hosszú évek óta tolja, tudatosan készül ezekre az eseményekre, és lószart se nyit... -
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy #5521 üzenetére
Nem tudom, h használod vagy próbáltad e, de Neres úgyis tudja a Trivelát.
Reverse Trivela
Bal lábassal jobb oldalról, jobb lábassal bal oldalról. Tehát fordított trivela. Ami fontos, hogy egy ball rollal tedd irányba a játékost és azonnal a Trivela. Olyan szinten bugos, hogy most a WL-ben 9 meccs alatt legalább 20 ilyen gólt rúgtam.
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy #5506 üzenetére
a szélről R1-es befelé cselezés konkrétan egy glitch a játékban.
Az AI által irányított védők meghülyülnek és kimozognak a passzsávból.
Mák és second man press kombinációjával lehet ellene védekezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest