- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Nem jatszottal meg ellene ezek szerint, nagyon brutal lap. Persze kicsit mar idejet mult, de meg mindig nagyon fun lehet.
Nekem ucl Vialli es fantasy Marchisio jott. Utobbi hatalmas kedvencem, de mivel nem fejlodott, nem tudom hogy berakjam-e valahogy... most cent Pirlo, bd Makelele, 93 Rolfo a kp, egyikuknel sem hiszem hogy jobb Marci. Max Rolfo mehetne LB-be, de akkor meg a 89-es Davies marad ki, nem tudom, barmelyik verzio megeri-e.
Az egyik 84x5-bol meg jott egy ujabb ikon, egy 5 wf-es Wright, fun lapnak tunik, jo kis supersub lehet.
-
|AP|
veterán
szintúgy.
Nincs türelmem tradelgetni, főleg mióta eldöntöttem, hogy idén csak FO lapokkal játszok.
Szép lassan gyűlik a coin, amit néha elverek valamelyik EVO-ra, vagy promó pakkra, de játékosra már nem költök.
Most 1M coin körül van, de csak azért mert nemrég elszórtam 750k-t a legdrágább promó pakkra -
EA's hit
őstag
Nekem vicces volt a tegnapi wl, 0-5-ös kezdésem szerintem még sosem volt, egészen tegnapig, aztán meg a következő 14 meccsen 12 win
A trade 85x2 packból ikon nyitás, már láttam magam előtt a Peléket és Pirlokat, erre kiderült hogy ww Riquelme az, akinek 31k a minimum ára, annyiért meg senki nem viszi, szóval lehetetlenség eladni
-
bodnar123
őstag
Egyáltalán nem számít ilyenkor a csapat. Persze azért nem goldtól kapok ki. De nem a full extra számít. Viszont ilyen helyzetben max azt tudom elképzelni, hogy ha egy pro odavált előbb,akkor ugxe nem tud elfutni a védő,de ha odaváltok akkor meg labdás előtt álló lenne félhülye és állna meg. Mondjuk én ezt a leses gondot még nem figyeltem meg de Nándi is írta sokszor. Lehet magasabb szinten sűrűbben kihasználják. Amúgy amikor olyan az ellenfelem ai-ja akkor gyakorlatilag 90%ban abból lövök gólt hogy szélről passzolgatok egyre beljebb. És mivel minden passzkor a védő eltávolodik a támadómtól emiatt easy...
nagy tudás
-
xyzikeee
aktív tag
Tegnap kisérletezgettem a taktikával és a legjobban a Fast Build up és a Direkt Pass kombó jött be 71 Depth-el.
Így mozogtak a játékosaim és keresték a kiugrás lehetőségét támadásoknál.
Az ms kérdés, hogy ha jól gondolom, így a legkockázatosabb a védekezés.
De tegnap a mérkőzéseim felét kb megnyertem.
A védekezés meg sehogy se megy... 5 védővel és kevésbé támadó jellegű taktikával is kapok 3-4 gólt.... De ezzel a kockázatossal is tudtam nyerni 8-1 re.
Még keresem a tutit.
Olyan érzésem van néha, hogy a többi online player tud valamit, amit én nem...Pl. én forgolódni sem tudok olyan jól mint az elenfeleim, akik az őrületbe kergetnek amikor próbálom levédekezni és jobbra ballra forog amíg 1x el nem vétem a védekezést és akkor elfut/ passzol.
A controlled sprint se olyan hatékony nálam, simán szerelnek, csak ritkán tudok elszlalonozni és gólt lőni vele.Nyilván nem azt várom hogy 10/10 meccset nyerjek, de azért egy 10/7 átlagban jó lenne...
-
mr.dana
aktív tag
-
Nandinagy
addikt
A shieldet nyomod végig? Lehet az a baj, azzal nagyon eltudnak csúszni a játékosok. Igazából amit én észrevettem, hogy az idei R1-es futás aminek nem tudom mi lett a neve iszonyat OP.
Bárkit kiforogsz vele kb. és ezt az ellenfél is nagyon nehezen védi le mióta használom ki sem kaptam sztem.
Ellene 2 dolgot tudsz tenni kb. vagy megpróbálod 1v1-ben leszedni, vagy amíg forgolódik hívsz társat és a besegítésbe fordul bele te meg lezárod a másik kijáratot.
Illetve itt fontosabb a mozgékonyabb védő, de ugye ha mozgékonyabb akkor meg nem lesz lengthy és akkor az indításoknál verik meg. Szóval kicsit taktikázni kell és a védővonal magasságot arra lőni be amit jobban tudsz védeni. -
Gabeszfoci89
aktív tag
Ma qualin volt egy ellenfelem elől neki neymar r9 riquelme messi....az volt a szerencsém orrnehéz volt a csapat a védőket lespórolta 8-4re nyertem mert szétszedtem a védelmét de szenvedtem hogy megtudjam fogni ezeket..Nemértem hogy lehet ilyen embereket összehozni ilyen rövid idő alatt..én örülök egy benzema nyitásnak ezek meg r9 ikonokkal nyomják valami trükk van vagy nemtudom hogy csinálják.Ennyi mázlis nyitása nem lehet valakinek.
Mondjuk valahol sajnálatos nekem pl nagyon sokat elvenne az örömből ha az első napon ilyen keretem lenne.Hol van ebben a küzdelem,a várakozás ha hajtás hogy nyiss valamit?ezeknek olyan mintha concept teammel nyomnák.Érdekes az ea mennyire tolja ezeket a streamereket nekem furcsa hogy meglehet élni ebből a játékból(bár én nem vagyok olyan jó mint ők )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Mass Effect
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- PlayStation 1 / 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- NBA és kosárlabda topic
- BestBuy topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest