- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Pilács
senior tag
válasz
kiskornel #25099 üzenetére
héhéhéhé, popsik és mellek tűntek el a képról ember
hogy lenne már izgalmasabb a jelenet?
viccet félre téve, akkkor én már nkább csak a kezeket hagynám meg, mert derékban elvágott emberek sem a legszebb látvány, szerintem... Vagy kis csalással megsötétíteni a tartó emberkéket... és akkor marad minden ami fontos -
Pilács
senior tag
válasz
Sir Riccio #25092 üzenetére
Azért volt látnivaló bőven
-
Pilács
senior tag
Nekem az elsőnél zavar a bal felső sarok, de ettől eltekintve szép lett, a második pedig egy szép kerettel szerintem nagyon jó lehetne! Természetesen a kép értékéből ez nem von le semmit, szal szépek lettek. Remélem egyszer én is lövök ilyeneket
de amíg nincs hozzá obi, addig nem próbálkozok hehe
-
Pilács
senior tag
válasz
Sir Riccio #20784 üzenetére
3. képed nagyon jó lett, nekem még egy kis mélység kellene, de a szinei meg ahogy elhelyezted... zsír
-
-
Pilács
senior tag
válasz
Murderer69 #18391 üzenetére
Pókos
-
Pilács
senior tag
köszönet, megfogadom a tanácsokat!
-
Pilács
senior tag
válasz
Viszlát #16386 üzenetére
Amennyiben a tetkó volt a cél, azt sztem jól megoldottad. Nekem teccik a bőre, a többiről talán itt nem illik véleményt alkotni
Én még mindig azt mondom, hogy a hátból többet hagytam volna, de mivel még én soha nem fotóztam még aktot (meg sok mást sem) lehet ha több hát lenne benne, akkor az mondanám, hogy neked van igazad, és ez így jó ahogy van
engedélyeztessed gyorsan hehe
-
Pilács
senior tag
válasz
Viszlát #16384 üzenetére
még lehet? Modell vagy családtag? Esetleg saját?
De az alany az biztos jó
Összeségében én azt mondom ezt a képet el kellett készíteni, jó ránézni
Jó a ff kép, tetszik, hogy "van bőre" nincs kiégve sehol. A tetkóval sincs semmi bajom, kicsit elhúzza a szemem. Művészileg biztos lesz valaki aki értékeli, én mást néztem
még annyi, hogy lehet tovább vinném a hátára... sőt lehet teljes alakosra, de ebben így ahogy van...
-
Pilács
senior tag
-
Pilács
senior tag
Jó látni a szebbnél szebb képeket
( csak én úszok a melóban időm csak a képek megtekintésére van)
Szal mindenkinek csak így tovább! -
Pilács
senior tag
válasz
Chapel #13350 üzenetére
Én sem akarok senkit megbántani ( még magamat se
) de többnyire átlagos képek kerülnek fel, semmi mondani valóval, vagy semmi hangulattal... én is tök sok ilyen képet teszek/ttem fel, és soha nem sértődtem be semmin ha megkaptam
Többnyire arra a képre reagálok ami nekem bejön, mivel technikailag nem sok tanácsot tudok addni senkinek (semmiben sem vagyok jó magyarázó), na és itt különbözünk, hogy kinek milyen kép jön be, ezért nem fikázom le senki képeit.
Az én titkom ennyi, hogy technikailag hülye vagyok pláne magyarázni nem tudok, ami kép teccccik azt megszólom és jónagy(p)ot(ráadásul egy adott témát sem fényképeznénk meg egyformán, sztem ha vki sok "nagy fotóstól" megnézeget képeket, akkor tud tanulni mit hogyan merre hány méter , mivel meg stb sőt nem is kell nagyfotóstól, ha vmi teccik akkor jól meg kell nézni mitől teccik és tádám lehet próbálkozni...) na most kiútálhattok
-
Pilács
senior tag
Hol vannak a fotóstalálkozó termései?
-
Pilács
senior tag
-
Pilács
senior tag
válasz
Motion_Blur #12591 üzenetére
Ó nem lesznek szarok
-
Pilács
senior tag
off: Hétvégén vki megy a ferrari napokra?
-
Pilács
senior tag
válasz
Allien #12230 üzenetére
csak itt az a helyzet, hogy direkt szagattam szét ennyire a szineket, erősen üssön hogy vöröske
nem a tökéletes dinamika és színkomponzíció visszaadására törekedtem
de abban igazad van, hogy erős az eredetin a dinamika különbség, amit több módszerrel is tudtam volna kompenzálni... még teszek fel pár agyaoncsavart képet hamarossan
Köszönöm a tanácsot, az mindig jól jön
-
Pilács
senior tag
-
Pilács
senior tag
biggamer, Fejo, *Ropi*, Hydra SR
-
Pilács
senior tag
Le a kalappal mindenki előtt, szép sőt nagyon szép fotók készülnek!
-
Pilács
senior tag
válasz
rumos14 #11586 üzenetére
Helló!
Kis vágás a tetejéből, némi egyensúly állítás, keret, kicsinyítés és ennyi, semmi effekt
Teljes méretben meg a képfeltöltés nem tudta fogadni, mert 2.4 mega, de igen S5600-tól azért csodákat nem kell várnimaximálisan bele lehet kötni
Xantomas:
Biztosan nagyon szép lesz! Krka is gyönyörű lehet! Várom majd a képeidet!!!! -
Pilács
senior tag
válasz
sto1911 #11570 üzenetére
Állvány, manuális mód, kicsit hosszabb záridő a szokottnál, és eeeeenyyyiiii
Nem ismerem a géped, de már szinte minden gépre tesznek manuális módot, nem hinném, hogy buherált firmware-re lenne szükség.
BEE:
Köszi, neked se kell a szomszédba menni jó képértmondjuk a piros virágról lepöcköltem volna a bogarat, vagy az direkt?
Cassidey : Nálad meg 6mp-el gyorsabb voltam
-
Pilács
senior tag
Mára asszem utsó
-
Pilács
senior tag
tükör
A vágással is és a kivitelezéssel is szembe tudnék magammal szálni, de sajnos a pillanat akkor ezt adta ki -
Pilács
senior tag
Jaj még ez is fel szerettem volna tenni, csak az időlimit elszállt
[Tribunj, part] -
Pilács
senior tag
[a ház hátsó kis tava..]
De klassz lenne egy ilyen hátsó "park" -
Pilács
senior tag
Fuji S5600-al készültek... avatott szemek szerint lehet ebből a gépből többet kihozni? A képek 98%-a kuka
elmosódott stb. Mi a titka a gyorsan mozgó tárgyak fotózásának? S5600 nem sovi ehhez a dologhoz picit?
500 körüli záridővel az összes mosott lett, hiába vittem a gépet a kocsival
csak manuális 2000 záridő és verőfény, akkor lett némi jó próbálkozás...
-
Pilács
senior tag
válasz
runner 125 #10766 üzenetére
Hehe, nem haragszok
De nekem így már a lepke szárnyának az "erezete" túl természetellenes, lehet ha az eredetit moddoltad volna, akkor azon nem lenne ennyire mű múmúmú
Majd neki esek picit, ezen csak vágtam, kereteztem, és autó szintbeállítást nyomtam... Kössz a tippet!!Üdv!
-
Pilács
senior tag
Helló!
Ma végre lőttem párat... de talán ezt érdemes csak közzé tenni. Tom ez is lehetne jobb de ezek a jószágok mennyit mozognak
-
Pilács
senior tag
[Ha valaki felismeri akkor a nevét írja már meg]
Köszi, kicsit elszaporodóba van, és kiülnek az ablakra
-
Pilács
senior tag
Esse megy már sehová :
[link] -
Pilács
senior tag
[link]
asszem ebből ez a max, lagalábbis részemről -
Pilács
senior tag
Köszi, az első tetszik nekem is a legjobban.. a növényről van másik, majd szerkesztgetem, és a méhecskést is tovább szerkesztgetem, nekem se tetszett, de ha már megcsináltam ilyenre, akkor feltettem
de ja gáz
-
Pilács
senior tag
Annyira jó némeik kép, hogy
Nekem s5600 van, de azzal nem lehet ilyen finom és lágy képeket csinálni szerintem... A tükrösök nagyon szép képet rajolnak...
Na majd ecceraddig meg itt irigykedek hehe
-
Pilács
senior tag
hát ez sirály lett
-
Pilács
senior tag
Az ember nincs 1 hétig és áradat van
Hacker75
Nekem bejött ;)
Latency:
Szerintem is szép a madaras kép.
Csak ennyit akartam
Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest