- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
mob_zzz #21597 üzenetére
A drót nélkülivel lehet.
Tomate: Milyen részletek érdekelnek? Itt a fórumon is árult egy időben Padam fórumtárs (én tőle vettem D40-hez), olyan 2000 HUF-ért. Asszem ha ebay-ezel, kábé feleennyiből megvan. Amúgy teljesen plug and play cucc. Megveszed, kicsomagolod, használod. Nyomd a gombot, fókuszál és exponál. BULB módban meg gombnyomástól gombnyomásig exponál. Kb ennyi
-
Cassidey
senior tag
válasz
mob_zzz #17119 üzenetére
Szia! Ez abszolut valtozo nalam.
Pl ezt a bacsit megkertem, beszelgettunk vele, sok kep keszult rola, kozzetetelt is engedelyezett. Viszont en szeretek candidozni is, ilyenkor termeszetesen nem kerek engedelyt elotte, utana kerhetnek de igazabol nincs kedvem minden egyes emberhez odamenni es kerdezgetni.. Nem allok lesben, bujok el, hanem abszolut termeszetesen megallok es fotozom, ugyhogy a tobbseg szerintem sejti/tudja, h rola is keszulhet kep. Egyertelmuen latszik, ki az akit nem erdekel a dolog, ki az akinek imponal (pl pozol is kicsit esetleg, igyekszik elonyosebb arckifejezest vagni, kihuzza magat, odamosolyog), es ki az akit zavar (elfordul, csunyan nez esetleg). Akin latom, h nem szeretne, h lefotozzam, azt tiszteletben tartom. Ha nem csinal semmit, nem erdekli, akkor fotozok, ha imponal neki akkor pedig nincs is kerdes. Nem felek attol, h beperelnek.. -
*Ropi*
félisten
-
Cassidey
senior tag
válasz
mob_zzz #16963 üzenetére
orulok, h talaltal olyat ami tetszik, akik lattak a korabbi kepeim tudjak h ez nem igazan vag a stilusomba, de egy chippandales, csajnaptar jellegu dolgot akartam csinalni, sztem sikerult megvalositani hangulatban is meg technikailag is ugy ahogy kigondoltam, szoval nekem tetszik.
azt hittem majd jol be is fullasztom a topicot vele vagy ket napra
ps.: de jo hosszu mondat lett ez, de mar nem akarom ujrafogalmazni
-
Hydra SR
addikt
válasz
mob_zzz #8586 üzenetére
Egyik sem. Az első csak kószált, a második és harmadik (ami ugyanaz a példány) pedig egy döglött pókot cipelt. Nem tudom, hogy döglötten találta vagy ő pusztította el. Némi csatajelenet akadt, amikor egy másik lóhangyával találkozott, megpróbálták elvenni tőle a zsákmányt, de ez csak egy-két másodpercig tartott és sajna nem nyílt terepen volt, nem tudtam lefotózni.
BEE: köszi
-
runner 125
nagyúr
válasz
mob_zzz #8291 üzenetére
Azonnali fotós kérdések órája
Bocs,kisebb képekben gondolkodtam.
Üdv. -
Jinxx
senior tag
válasz
mob_zzz #8151 üzenetére
Ezért nem tettem fel a [többivel], csak most érdekességképpen, másik szemszögből. Egyébként szerintem szimplán bemozdult.
-
Zozzant
addikt
válasz
mob_zzz #7736 üzenetére
megnyomod a kép gombot, beírod az elérési utat, ok, utána az img tag -tól img tag-ig kijelölöd, és megnyomod a link gombot alul, beírod az elérési utat... akkor a kép lesz a link is
ja kis képnek kisebb képet illik megadni... azért bélyegykép... a link mehet a nagy képre
Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest