- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
MC Pite #40173 üzenetére
Én sem voltam elégedett a fényekkel, de olyanok lettek a képek, amilyenek. Egy-kettő elég jól sikerült, de a nagyja sajnos nem.
"A Fotomarathon pályázati sorozatát, egymás képeit hamarosan megtekintheti mindenki, míg a díjátadással egybekötött kiállításra 2011. október 22 -én szombaton délelött 11-kor kerül sor az Allee-ban."(#40179) fi:zi'k: Ez tetszetős, jók a színek és a téma is.
-
válasz
MC Pite #40162 üzenetére
Én voltam. Nekem nagy kihívás volt, a végére teljesen kiégtem testileg és szellemileg is.
A napos idő sem kedvezett, mert élesek voltak a fények és nehéz volt úgy belőni, hogy a napos részek ne égjenek ki, a sötétek meg ne bukjanak be. Igyekeztem kreatívnak lenni, de nem sikerült minden esetben.
Nehéz volt, de egy élmény...A képfeltöltés tegnap este nem működött és valószínűleg csak reggelre jött helyre, ez okozott számomra pár kellemetlen percet. Nagyjából ennyi.
-
válasz
MC Pite #35253 üzenetére
Valószínűleg lepkeszúnyog (Clogmia albipunctata). "Milyen rovar lehet ez?" topik, bár ott lehet nem vettem volna észre.
-
Karima
őstag
válasz
MC Pite #33440 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de ha már ennyire kéred a véleményt, akkor leírom:
Szóval nekem ez úgy tűnik, mintha az asztal fölé hajolva kattintgattál egy párat mindennemű - hogy akkor maradjunk az általad említett sorrendnél - ötlet, kompozíció nélkül. Ez nekem most nagyon nem jön be, de ízlések és pofonok. Sztem tudsz te jobbat. -
-
pisti
őstag
válasz
MC Pite #33391 üzenetére
Nem sértésként, de ezek közül egy sem olyan kép ami szerintem beválogatásra kerülne topfotón a megjelentetett képek közé.
Az első egy szép naplemente, de az ilyen képekkel Dunát lehet rekeszteni ebben pedig nincs semmi ami kiemelné a mezőnyből.
A békáson a béka megörökítése dícséretes, de túl világos az alma, vagy mi az alatta, a vakus fények pedig szintén nem tesznek jót az összhatásnak.
A szöcskebuksi talán a legjobb a három közül. Ez sem olyan azonban amire érdemes több fáradtságot vesztegetni szvsz. Nagyon kusza a háttér, hidegek a színek és laposak a fények, plusz jó zajos is, de ez a legkisebb baja.
A svenkelt képeid jobbak voltak.
-
runner 125
nagyúr
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
MC Pite #33391 üzenetére
200-as Forte lejárt film volt. : )
Bár tudod, lehet a fénymérő is szar már ebben a gépben így majdnem 40 év után, tudja a franc.
Én beadtam a soóshoz, ott egy fuji scannerrel csinálják azt hiszem, legalábbis az EXIF erről árulkodik.
De az direkt negatív szkenner, el tudom képzelni hogy egy sima scanner nem igazán akar vele megbirkózni.Egyébként, ha színes filmed van, akkor vácott olcsó az előhívás, konkrétan a volt fortegyár portáján nyílt meg újra egy fotólabor, 3 napos előhívás + nagyítás valami 700ft + 10ft/kép... : D
-
sztyui2
őstag
válasz
MC Pite #32834 üzenetére
Huh, hát sztem teljesen rossz irányból közelíted meg a dolgokat, bár elég fáradt vagyok így hajnali 4 fele, de azt mondom több vakuval kell próbálkozni és használj szerintem lágyabb fényeket, softboxot, vagy ekkora méretű(félalakos, majdnem teljes alakos) képnél már nagy oktobox-ot is szoktak használni.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest