- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
-
gab.m
senior tag
válasz
End-ru #49660 üzenetére
gab.m (#49655) Én is nyitott ablakból fényképeztem; még mindig jobb, mint ha órákat kellene kint tölteni. khm...
Ne érts félre! Csak azt akartam ezzel mondani, hogy az a minimum, hogy kinyitom az ablakot ha madarakat akarok fotózni... és nagyon örülök annak, hogy szobán belülről tudok kattintgatni. Azoknak meg minden tisztelet akik kint órákat várnak arra a madárra/képre amit megterveztek.
-
Santiagain
őstag
válasz
End-ru #49660 üzenetére
Köszönöm. Már kiskornel is felvetette a beszálló ágat. Egy problémám van vele, hogy az etető egy nem túl mély virágláda földjébe van szúrva. Egy hosszabb erőkaron ülő madár, félek, felborítaná. Pláne, ha idekeveredik egy szarka vagy egy galamb. A szemre fókuszálás pedig szerencse kérdése. Nagyon mozgékonyak. A linkelt képemen sikerült elkapni, de lehet, ez kicsinyítve nem látszik.
-
válasz
End-ru #49075 üzenetére
Nekem tetszenek, így összességében adnak hangulatot a "sétáról"...
Nekem is szokott gondom lenni a témát kitakaró előtérrel, de szerintem vannak olyan képek, ahol ez nem gond... ha csak sejtelmesen látszik a téma, ez szerintem olyan.
Két erdős meg csak erdős kép.
A madár az nálam is bejön! -
Morgal
aktív tag
válasz
End-ru #46754 üzenetére
Szép fényeket fogtál ki, sokan voltak? Milyen vendégek voltak még?
(#46758) Sir Riccio
Igazából nincs gond ezekkel a fotókkal, ez a lány nem modell hanem egy hétköznapi ember és itt jön akkor a cél meghatározása, hogy ő mit szeretne a fotóval, önmagáról egy reális sorozatot vagy modellnek beöltözni és úgy viselkedni. Nem is biztos, hogy jobb lett volna más póz vagy ruha, mert ha ő így önmaga akkor simán jó. Lehet ha ráadnál más ruhát meg magassarkút tök rosszul érezte volna magátAmi engem viszont kicsit zavar, hogy a nyitóképen alulra a kezeire alig esik fény meg úgy nyaktól lefelé, azt azért lehetett volna deríteni.
(#46765) cOxeR
Egy negyven fő létszámú fősulis lányosztálynál azt is elég elérni, hogy egyáltalán rád figyeljenek meg valamibe vegyenek és ne a FB-t nyomogassák a telefonjukon, nem hogy bensőséges kapcsolatot kiépíteni -
Real_Necro
veterán
válasz
End-ru #46727 üzenetére
Nekem ez a kép nagyon tetszik, talán egy kicsit nagyobb DOF-al jobban tetszene.
Tegnap mutatta leendő apósom, hogy náluk egy kis farakásban tavasz óta él egy fürgegyík pár. Elég jól megszokták az ember közelségét, fél méteres távolságról nyugodtan megfigyelhetők, szinte egész nap kint voltak. Naplementekor pedig teljesen felmásztak a fák tetejére.
-
Sucuka
senior tag
-
válasz
End-ru #44942 üzenetére
Értem én, hogy ez a dolga, és ő játszik az állásával... nem is a betartatással van gond... hanem az értelmével. Ha valaki valakit le akar járatni, akkor azt lefotózza... kifele menet láttam, hogy szanaszét volt fagyva az egyik telefonszolgáltató óriáskivetítőjén a kép... tolhatnám fel legaljara... a telefonos képet... senki nem vette volna észre... mindegy.
-
sztyui2
őstag
válasz
End-ru #44521 üzenetére
Úgy hívják naplemente!
Bár hamarosan fogok csinálni ennek a képemnek az utómunkázásáról egy videót, mert többen kérték máshol is
-
-
kiskornel
addikt
válasz
End-ru #43783 üzenetére
??? hóvirág, kankalin, hunyor ezek nyílnak most a dombokon.
A virág háttere lehetne sötétebb. Gondolom az volt a koncepció, hogy a feketeségből kiemelkedik.
A szarvasról. Hát igen. Az lenne az igazi, ha egy gazos réten sikerülne lekapnod, vagy fák közt. Tudom, ez csak egy elkapott pillanat... Miért tetted rá a vignettálást? Illetve: minek?
Mint kép, a környezet miatt nem lesz kiemelkedő, de mint kép jó.Jellemzőn én ilyenekkel naplemente után találkozok, amikor már elő se veszem a gépet kattintani, mert nincs elég fény. Ahol ennyi szarvas, ott vaddisznó is van. Azzal most vigyázni kell majd a minik miatt.
Franc az LR-be. Sztem ez nem ide való téma. Ha már teleOFFoljátok a topicot mindenféle xarrral, legalább vegyétek a fáradtságot, hogy egy OFF topic gombot nyomtok.
-
gab.m
senior tag
válasz
End-ru #43783 üzenetére
A makró tetszik, de a másik nem annyira. Attól függetlenül, hogy egy rohanó jószágot fotóztál, nekem túl kiegyensúlyozott és nyugodt így a kompozíció, nem érzem a lendületet.
Persze ez az én véleményem, és ettől még nem rossz a kép.
Jól látom, hogy ez nagyon meg van vágva? -
válasz
End-ru #43321 üzenetére
Szerintem remek lett az első pillanatra mindenképpen, meg a sorozatkép is tetszik.
Az elsőnél szerintem egy picit azért túlzásba vitted, ez látszik a közelebbi szárnyakon, (a hátsó meg tényleg kiégett), a környezet sötétsége nekem egyáltalán nem zavaró, csak a szárnyak és a fej. -
m3ss
veterán
-
szeva000
addikt
válasz
End-ru #39806 üzenetére
Így van...fogadd meg a jó tanácsokat,F8 jobb lett volna mindenféleképpen.
Éppen ma próbálgattam az új közgyűrűm egyik részét(12mm) egy 18-105-el.Sajna semmi időm nem volt,ráadásul a szél is tolta rendesen.Azért 1-2 képet meghagytam.Az utolsó 6kép lesz az,amit ma csináltam sürgősségi próbán
[link] -
Peethy
őstag
válasz
End-ru #39806 üzenetére
Legközelebb próbáld nagyobb mélységélességgel! 1/1500-as expót lőttél, ennél jóval hosszabb is rendben lett volna, és úgy tűnik, az f/5.6 kevés volt ide. Próbáld meg f/8 környékén. A kompozíció meg az elképzelés amúgy jó volt. Közgyűrűvel lőtted? :
Szerk: ugyanez igaz az ISO-ra is. Legközelebb bőven elég lesz egy 400-as érzékenység, és akkor 1/750-el lőhetted volna, ha 200-ra is leviszed, akkor pedig 1/350 környékén, ami még bőven vállalható.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest