- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
schawo #45740 üzenetére
nem hiszem, 10mm-en f8-on ha jo helyre fokuszalt akkor nem az a gond, de ezert is lettem volna kivancsi az eredeti kepre, hogy mennyire borotva a sigma 10-20 utomunka elott...annyi hdrt matattam mar meg neztem kepeken, ez a hdresites eredmenye amirol en beszelek, szvsz. de mivel a hdr kepek fele ilyen, lehet nincs is ezzel baj, csak en szeretem jobban az ilyen szolid hdreket, ahol kb annyira hasznaljuk a hdrt hogy a bebukott reszeket kicsit felelesztjuk..
-
Karima
őstag
válasz
schawo #45467 üzenetére
Thx! Akit esetleg több kép is érdekelne, az itt megnézheti. (Nem akarom szétOFFolni a topikot, ezért nem rakom be mindet ide.)
-
sztyui2
őstag
válasz
schawo #44878 üzenetére
Felőlem...
Én csak egy hozzászólásban linkeltem
De azért a reakciók magukért beszélnek, szerintem nem árt egy kis jókedv néha, és bár nemtom ti hogy vagytok vele, de én inkább kiröhögni szoktam az ilyeneket, mert a fejem hiába fognám, annak nem lenne sok értelme, de így legalább röhögtünk egy jót
De ha majd valaki betesz valami kommentelhető képet, akkor majd visszaváltunk a normális kerékvágásba...
Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest