- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
Freddy76 #49218 üzenetére
na majd remélem én is jöhetek egy év múlva a kisasszony portréival...csak addig meg kéne tanulnom portré fotozni...vagy majd sunyiban írok egy privátot coxernek
mess: nem kevés díjat nyert a srác ha megnézted, elég szar, hogy a saját honlapján nem túl jó minőségű az a galéria sztem...
textúrát eddig nem sasoltam, ha jobban bámulom ezeket a képeket akkor sem erre figyelek ált...
vmiért ez a stílus (maga az egész portrézás) amúgy távol áll tőlem, tán emiatt, nemtudom -
m3ss
veterán
válasz
Freddy76 #49153 üzenetére
nekem is bejon az, kb azt az egy kepet lottem olyan doffal/beallitassal, hogy a kocsi ne legyen eles. viszont nekem azon a kepen a poz/labtartas fura
nekem amugy a 4. tetszik legjobban, utomunkara is meg pozra is. meg az 5. is, csak ott nincs tukrozodes, meg az a faag idegesit.
(#49156) szepsuti koszi. probaltam kinyitni a bukolampat, az oregit 5-10 evet
-
hcs57
addikt
válasz
Freddy76 #46963 üzenetére
A haladó fotózást a cikkben említett John Parris, Sandra Parris és Scott Hogg az általuk elnyert Master Photography Awards (MPA) 2012-es esküvői fotópályázat talán nem vitatná.. csak mint trendet tettem be, de egyből le lett hurrogva. Igaz, nálunk is készülnek ilyen (talán még jobb fotók is), hasonló trendet követő képek, ahol a téma és nem a számítógépes manipuláció miatt lesz haladó fotó.
-
Peethy
őstag
válasz
Freddy76 #46694 üzenetére
Erre gondolsz?
Legközelebb, ha arra járok, megnézem. Edigitallal kapcsolatban vannak nagyon rossz tapasztalataim képelőhívás terén, szóval kíváncsi leszek...
-
hcs57
addikt
válasz
Freddy76 #46475 üzenetére
Nos itt világosult meg előttem, hogy ez egy irányzat, elrontani az eredeti színvilágot, mintha régi fotó lenne. Ha ezt keresik, akkor bocs, nem tájékozódtam.
Az első megjegyzésemben nem a kompozíciót bíráltam, hanem ezt a "vintage" színvilágot. A régi saját fotóimon is sajnálom, hogy ilyen, nem hogy még a mostanit tegyem ilyenné.
A rajztanárom (Fábián Béla) is fotózott, ő mondta 40 évvel ezelőtt el a giccs fogalmát számomra. Az akkor megmaradt bennem. Nos most valahogy visszagondoltam a tanárom gondolataira. -
-
sztyui2
őstag
válasz
Freddy76 #44524 üzenetére
Ennek az utómunkájában semmi különös nincs, itt a nyers kép, már így is normálisan néz ki, és nem sokat kellett retusálni rajta, nameg ennek nincs meg a raw-ja, mert még abból a korszakból való, amikor még 60GB-os vinyóm volt, amiből 30-at elfoglalt a windóz...
Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest