- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zkas90
senior tag
Nem az 1-way füsstel van a bajom, nem is az egymásnak flasht dobunk, nem is a taktikákkal. Sőt ezek jók, de amikor valaki ezekre veri
az a poén.
Elmész 4 random emberrel (egyik sem ismeri a másikat) és találkozol egy ötös csapattal, akik taktikáznak, 1-way füst és társai. Majd pedig még menőnek is érzik magukat ezért, nah az a röhelyes.
Persze ez is egy olyan dolog, mint a smurfölés. Valakit zavar, valakit nem, valaki meg csak röhög rajta.
Na de várj, ne csak az én számból halld.V1ce elég tapasztalt player és ő is kiröhögte már az ellenük tryhardoló ellenfelet MM-en (pont infernon) élőben streamben. Ő is egy kcsg mint én
a picsába.
(#53450) vzsryl Az a baj, hogy ti nem tudjátok értelmezni az életben a fejlődést és amiket írtam. Leírom azért megint. Amikor elkezdtem játszani még egyáltalán nem ismertem a dolgokat. Játszottam valahogy és kérdeztem dolgokat, hogy jobban megértsem. Most, hogy már ismerem a dolgokat van saját határozott véleményem.
Arrogáns sem voltam, csak leírtam az igazat.
Te is kiemelted azt a mondatot, azt az egyet.Komolyan mintha egy öregemberrel beszélgetnék és zavarja, hogy a fiatalok a járdán gördeszkáznak. Ez nem magas ló.
Mond el légy oly kedves, miért nem írhatom le azt amit gondolok? Miért nem írhatom le azt, hogy röhögök a tryhardolókon? Hazudjak? Írjam nyájasabban, az jobb? Nem írtam sértőt abban a mondatban sem, szóval emberek bakker, ne legyetek már ennyire öregemberesek.
Várj írok egy polgárpukkasztót is: RÖHÖGÖK a mai páwa fiúcskákon. RÖHÖGÖK azokon az embereken akik minden héten mással bújnak ágyba. Megvetem azokat a buzikat, akik minden évben felvonulnak rózsaszín alsógatyában és verik magukat, hogy ők mennyire melegek.
Nagyon magas az a ló bakker...el sem hiszem. -
zkas90
senior tag
Neked aztán kicsi az ingerküszöböd, viszont az állításomat tartom.
Nem tudok mást csinálni, amikor pl miragen minden körben moziba magának dobja az 1-way füstöt.
Istenem de cuki volt a srác. Vagányan szedegette onnan az embereket, utána meg ideges volt, amikor füstön keresztül kapta a fejest.(#53447) bager13 - megint nem mondtál semmit, minek írod meg ezeket a hozzászólásokat? Kifejtem azért kicsit jobban. Tehát te olyan ember vagy, hogy ha nem ismersz egy témát, akkor ugyanúgy beszélsz róla, mint amikor már ismered 'valamennyire'?
-
szebe
addikt
Na mondjuk én meg pont ilyenekkel nem találkoztam, ellenben a fentebb említett svéd szeró+svéd ellenfél kombóval igen. Szerencsére mostanában az első 2 szerver ami kiesik, a svéd+brit, szóval egyre kevesebbszer gond.
Ja meg egy időben a holland szerverek játszhatatlanok voltak, annyira laggoltak, de azt javították.
Abból a szempontból "rosszabb" a faceit, hogy sokan hamarabb feladják fejben, mert "nincs tét".
Pedig van. Főleg ha rányúl az ember a premiumra.(#53438) MurdR
Szép.Nekem egy NaVi-s zászlóra fáj a fogam
-
zkas90
senior tag
Jobbak. Nem jók, de jobbak.
Az MM rákossága nem is a szerverektől olyan amilyen, hanem a közösségtől. Ugyanaz a szitu van faceiten is. Az egyedüli normális megoldás a két említett liga. Erről beszéltem, ha nem volt egyértelmű.Soha nem volt olyan fos faceit szerver amin játszottam volna, mint amilyenen MM-en szoktam játszani (MM-ből is kifogható nagyon jó).
(#53439) Xero még mindig a másodlagos problémán próbálsz meg lovagolni, holott nem ez a téma gyökere
-
zkas90
senior tag
Végigolvastad a hozzászólásomat? Bemásolom azért megint:
"ui: A faceit challenger / fpl a legjobb lehetőség a tényleg normális játékra. Oda viszont nem jut be minden random ember, különben az is full cancer lenne (bár ott is vannak érdekes emberkék)."Ezt tartom egyedül jónak manapság. Na meg ugye a praccok és hasonló dolgokat, de az más kategória.
(#53434) vzsryl - és azért mondhatod meg, hogy hol a helyem, mert te 10+ éve is tudtad, hogy a banán nem csak egy gyümölcs?
Miért az idő számít? Miért nem a tudás?Amúgy ritka vicces ember vagy, nem tudsz normálisan érvelni, csak ilyen semmit mondó hozzászólásokat benyögni. Ez nem az én szegénységi bizonyítványom.
Továbbá ha nem írtam valótlant, akkor mi a bajod?
Az hogy nekem 1 év kellett ezeknek a felismeréséhez, neked meg 10 év? Komolyan mond már meg, mert érthetetlen.
Az igazság leírása miért más tőlem, mint tőled? Ugyanúgy igazság.
-
zkas90
senior tag
Erre mit mondjak. 1 év alatt eljutottam arra a szintre (és hasznosan tudok ott játszanI) ahol ő 10+ év tapasztalattal van. Nem én szálltam rá erre a témára, ő indított azzal, hogy kis silverből lettem lanos akármicsoda.
Ha már ennyire védi az MM-et, akkor gondolom jónak is tartja. Tehát a rangok alapján lehet ítélni is (én totál lekakilom és nem is érdekel).
Nem emlékszem fixen, de mintha ő nem érte volna el a GE-t vagy ha igen, akkor haverokkal közösen játszva.
Én meg LEM-től egyedül értem el a GE-t. Ez matematikai logika alapján felülmúlás. (Javítsatok ki ha tévedek, de az fix, hogy a CSGO-ban sokkal több órája van mint nekem van és hát na.)Persze én ezt ismétlen teljesen lekakilom és nem ez alapján ítélek, viszont ha már ő hozta fel ezt a silverből lett akármicsodát...akkor hagy használjam már én is.
-
Arkennys
addikt
only pisztolyozásra nem mondok semmit (kicsit ezt másképp gondolom, de kár lenne emiatt megint szájtépést kezdeni, másképp gondoljuk, ennyi)
A levezetett példát értem persze, de én arra gondoltam, mikor érezhető eléggé szembeötlően, hogy egy 70 órás, null játékos acc (CSn kívül persze), mennyire nem a mi nyamvadt (most épp) seriff rangukba tartozik. Leszenvedjük a meccset, és elővigyorog, hogy vagy rang nélküli, vagy sima kala/koszorús (ami eléggé mutatja, hogy direkt tartja lent a smurf acc rangját, mert bőven nem olyan módon lő, sőt, megkockáztatom, hogy a supremek közül a jobbak körül mocorog, vagy afölött mainen...volt pár meccs már, ahol megcsodálhattam élesben, mikre képesek az ember ellen)
Most ez a pl eggyel kisebb másik acc dologgal messze nincs úgy bajom, mint az én leírásomhoz hasonló esetekkel, ami szerintem talán érthető is. És nem, nem sírásnak szántam, csak ez a helyzet. Prime élesítésével kíváncsi leszek, lesz e bármi látható változás ezügyben.
De jó így jobban kifejtve a véleményeket beszélni a dologról, így látom már mit beszéltünk el egymás mellett kicsit ezügyben
-
kuLi_
tag
Én itt amúgy a CS:S korszakra gondoltam inkább, ott ugyanis olyan füstöket, flasheket dobáltak nukeon Ex6TenZék hogy köpni-nyelni nem bírt senki és konkrétan ezeket az okosságokat emelte át amúgy később Fifflaren a NiP-be (felismertem több régi VeryGames kört, botrány sokat játszottunk anno ellenük az ancients színeiben, továbbá muhaha), de őket amúgy sem szeretem emlegetni, mert őszintén, mi a francot tudsz még amúgy ahhoz hozzátenni, hogy ~2 évig köpni-nyelni nem bírt ellenük senki...
-
Arkennys
addikt
fene tudja, ahogy mondod is, valamit csak érni fog, a törekvés maga azért biztató. A sok telefon szerintem annyira nem gyakori azért, nekem is egész ismerettségi körben talán két emberről tudok, akinek több telefonja is van használatban. Azért kicsit leszűkíti a dolgokat szerintem
mondjuk havidíjas dolgot nem támogatnám
-
vzsryl
nagyúr
Full random a szerver. Múltkor társam halott volt, és pont végignézte ahogy az m4-et beleraktam a csávó oldalába, egy tárat belelőttem, majd az rámfordult és fejbe lőtt. Effektíve a bordái közé beékelődött a fegyver hangtompítója és 94 in 4. Ezen nem volt mit magyarázni. Egy kis hatásszünet, majd röhögtünk egyet TS-en. Ennyire egyértelmű szerver fail még nem volt, pedig összesen kb. 1500 győzelmem van MM-ben, ami kb. 3000 lejátszott meccsnek felel meg.
-
benceman00
tag
Szerintem azért elég nagy a difi LEM és global között. Mainem global évek óta és vettem egy másik accot, hogy tudjak játszani a rokonokkal kisebb rankon.
Amikor játszottam a "smurf" accomon LEM rangtól vettem észre, hogy nem annyira a skillbeli különbségek miatt nyerek/bukok meccset hanem magán a csapatjátékon megy el. Gondolok itt infózásra, supportra stb.
(Ruszki és egyéb állat fajok vannak minden rankon) -
Redneck
nagyúr
Szépen összefoglaltad. Detto így érzem, szerintem túlnerfelték. Tec-9 helyett semmiképp nem raknám be, de a Five-Seven 20-as tára és átütőereje is jobban bejött.
Nerf előtt azért tényleg túlzás volt AWP-vel kombinálva.Gyakorlatilag egy tank lehettél ágyúval és minigunnal.
mepet:
Simán, AWP mellé, de néha eco körben is. Első körben régebben megvettem, de felesleges volt lehet. Gyorsan ki lehet rántani és gyorsan két golyót pontosan lőhetsz, ezért szeretem. -
-
expander
senior tag
jo de ha bemesz abba a kisboltba ahova minden nap jarsz, es latod, hogy nincs ott a kasszas, akkor kinyitod a penztargepet es elviszed az osszes penzt? akik igen, azokat elkapjak es bortonben fognak ulni, meg vannak olyanok akik megvarjak, hogy visszajojjon a penztaros.
ertem en, hogy hulye a volvo, de nekem eszembe sem jutott a 2 alkalombol egyszer sem, hogy direkt alttaboljak... -
Årpi
őstag
-
Redneck
nagyúr
Desi tényleg jobb lett, na jó néha MM-en is veszek, exit fragekre jó szokott lenni!
Én is 1.6-ból jöttem csak volt pár év kihagyás, de a klasszikus wp mozgást onnan hoztam. Nekem az volt valahogy a bajom hogy nem éreztem a célkereszt közepét ahogy gyorsan drageltem. Fejre azóta sem lövök vele, mert még mindig félek hogy fölötte szikrázik a pixel.
Gagyi szervereknél így is előfordul hogy a karakter mögött csattog a golyó. Mondjuk ehhez a jó kis latency kell. DM-en nagyon hamar látható hogy kire tök fölösleges lőnöm, egy bizonyos ping után (leginkább 50 fölött) olyan szinten gáz szokott lenni némelyik szerveren hogy jaj!
-
mepet
addikt
Emlékszem, 1.6-ban addig játszottunk a rate & cl_updaterate & cl_cmdrate kombóval, amíg totál lelőhetetlenek lettünk...
Erről jut eszembe, valaki javasolt itt a topicban a zengaming-hez ajánlott rate beállításokat különböző pingekhez. Sehogy sem találom azt a hsz-t, pedig tutira itt olvastam. Szépen megköszönöm, ha valaki megtalálja vagy újból megosztja ezt az infót!
-
ReFleXx
addikt
Ahogy nézem pihenőre küldték "sajnos" most nem tud válaszolni
Valaki tudna tipp-et adni hogy kellene beállítani a hangokat ugy hogy pl az AK/AWP hangja ne üsse ki a dobhártyám de mellette a lépteket is meghalljam. Streamereknél tapasztaltam, hogy ők valahogy megoldották ezt csak nem találtam még jól müködő megoldást hozza.
-
szebe
addikt
Próbálom terelni a kis társaságomat faceit felé, illetve hogy az esportfest/playit stb. kvalikon induljunk, de amennyit együtt tudunk játszani (öten hatféleképpen melózunk), örülünk ha egy MM belefér...
Jó rég próbáltam esea-t valami trial kóddal, de 2 nap után ragedelete lett, annyira nem éreztem azokat a szervereket. Elvileg nem a 64 vs 128 tick zavart be, mert faceiten akkoriban "adta".
Egyre inkább hajlok viszont arra, hogy értelmes géppel kipróbáljam megint, de az ismerősi körömben senki hallani sem akar arról, hogy még havi szinten pénzt adjon ki ezért... -
Zomb€€
őstag
128 tickes szerverem volt elotte es utana is.
Amit te mondasz meg csak az 5-ik fokig pattan fel, es egy elelmes ct felugorva a kisdobozra connectorban kb leszedi a fel bandat.
he7edik: En egy ket hete elkezdtem betanulni a spotokat minden aktiv mapon. A csiterek elleni szelmalomharc utan megnyugtat
-
pr1mzejEE
addikt
Hát igen, premade-vel sokkal jobb mostanában játszani. Van egy-két olyan ember itt "fent" hogy az hihetetlen.
Szóval az amikor valaki ilyen szinten képtelen fejmagasságban tartani a célkeresztet, nem tud ak-val lőni, wp-vel sem, trappol ész nélkül az teljesen abszurd. Régen még sheriff-en is olyanok voltak, akik sas2-ből estek le oda, most meg kb elképzelhetetlen ez a dolog.. -
perecKING
senior tag
Ok veszlek!
Most viszont gyaszjelentes:
Hosszu eveket oltem abba, hogy P90 pro lehessek.
Sok 100 orat love futottam pubon mire eleg erot gyujtottem ahoz, hogy MM-re adjam a fejem.Rengetegen megutaltak(mondjuk ennek orulok
)
Sajnos idovel ra kellett jojjek, bizony azokat akik tudnak jatszani nem igazan lehet P90 el leloni. 3honapja nem vettem p90. Mar kijelenthetem nem vagyok fuggo! Azota ha, ilyennel kopogtatnak a hatamon bizony oda forditom ak-lama-go fegyverem es csunyan arcon pattintom 1hit-el.R.i.p p90
-
perecKING
senior tag
Ugy van!
180°ban hatra rant az ember gond nelkul! "Meg celozni sem kell"
Es most, hogy fent van az egesz karom az asztalon adja is rendeeen! Koszi a 80cm mely asztal tippet.Nagyon betalalt! A szek stb maradt a regi, csupan az asztal lap lett 100x50 helyett 150x80. Erre felhasalok es kesz!
-
törölt tag
Sok profi streamelt nézek, és láttam milyen konfig van alattuk, és sokaknál jobb mint az enyém, és mégse produkált nagy fps-t, az obs akkora gépnek mint egy i7-5960X, és egy GTX TITAN X 12GB, nem húzza le az fps-t. Egyszerűen az újabb vga-kra nincs optimalizálva a játék. Mert az enyémen is van boost 2.0, és ha a játék nem használja ki, akkor nem is megy teljes órajelen. Nekem is az alap 1500mhz-es gpu helyett csak 800-900mhz körül megy. Régi kártyámon azt hiszem több volt az fps-em...
Újra volt téve a rendszer 2 hete, és nincs fps, ez van. Nem csak én szenvedek am ezzel. -
bager13
senior tag
Mondjuk az lehet, hogy a global kicsit kiegyenlítetlenebb lett. De a többi szintnél csak az elnevezés változott meg, a játékosok nem (értsd tolodtak). Véleményem szerint, ha nem lenne látható rang (a háttérben dolgozna ez rendszer), akkor fele ennyi csaló és smörf lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest