- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
válasz
zarayg #70027 üzenetére
iigen, tudom (nem is játékra van a gép), csak néha szerettem volna játszogatni vele, és élvezni azt kicsit ha épp időm engedi, de nem vagyok otthon, hogy xboxozni tudjak (pláne boxon rühellem az fps játékokat).
ezen indítási beállításaim vannak:
-high -tickrate 128 -novid -threads 8 -nod3d9ex - nojoy - refresh 60 +cl_forcepreload 1 -console -lvkülső monitoron (27+fullhd) felbontást próbáltam többfélét, jelenleg full screen windowed 16:9 (és itt ilyenkor nincs felbontás álítási lehetőség)
egyéb beállítások: ha minden maxon van is ugyanannyi fpsem/laggom van mint ha minden a legalacsonyabban.
vagy lehet a külső monitor kavar be?
Xero: köszi, de próbálom mellőzni a wines dolgokat amennyire lehet
de lehet akkor végső esetben lehet feldobok egy win10et bootcamppel, csak a játék miatt. (bááár nagyon nem szeretném..)
-
RexpecT
addikt
-
adise
őstag
válasz
zarayg #69131 üzenetére
Hat igen az mar valami 10 ev alatt grat
ahelyett hogy szemelyeskedsz inkabb azon gondolkodj el hogy ne ilyen 12 eves szinten valaszolj. Egy vitaban megint ezzel ervelni, hogy lovod a globalt? Mintha az valami nonplusultra dolog lenne? Plane, hogy meg a temahoz sem kapcsolodik.
Ez meg annal is rosszabb minthogy Oreg es nincs reflexe azert kaptak ki. -
adise
őstag
válasz
zarayg #69128 üzenetére
Az teljesen nem mervado, hogy te kiegtel nem kioregedtel a funolasba meg az ertelmetlen jatekkal. Valoszinu ebben az is kozrejatszhatott hogy meg magyar szinten sem tudtal alkotni, persze hogy kiegtel. Aki nem kompetiven tolja konnyen raunhat
Erre azt sem tudom erdemes-e valaszolni ha szerinted aimbol all a jatek es 30 evesen vmi 80 eves nagypapa reflexeik lennenek. Semmi drasztikus csokkenes nincs ennyi idos korban. Azt meg mar nem is irom ha latott vki egyaltalan VP meccset az elmult idoszakban akkor snax meg byali volt rossz sajat magukhoz kepest nem az “oregek”. Legfokebb snax. -
-
-
-
ReFleXx
addikt
válasz
zarayg #66301 üzenetére
"Laptopok esetében inkább 2009-2010-től voltak jelen azok a chippek, amelyek ma borsot törnek az ügyfelek orra alá, aztán csodálkoznak, hogy 30 vagy 40 ezer egy BGA csere. Ár-érték arányban jók voltak anno, viszont az idő előrehaladtával elöregednek, megbízhatatlanná válnak és a hő hatására egyre több problémát reprodukálnak. 10 BGA-s laptopból 8 AMD chippes, 2 nvidia. Szerintem ez elmond mindent."
Nekem inkabb ebbol az jon le, hogy alultervezik a GPU-k huteset föleg az AMD-s chipeknek, ez meg nem az AMD hibaja, szerintem.
-
D.Va
őstag
válasz
zarayg #66236 üzenetére
Én is lassan 10 éve szervizesként/értékesítőként dolgozok, és cáfolom az állításod. Baromság hogy sokkal több a szervizes gond az AMD kártyákkal... Nálunk alig hoznak vissza kártyát garanciális gonddal, pedig mindenre 3 év garit adunk...
Teljesen jók a Radeonok... Nekem kb 15 éve Radeon figyel a gépemben, volt már jópár tipusom, és soha eggyel sem volt bajom. -
AllTheBest
őstag
válasz
zarayg #66233 üzenetére
Az már a te problémád, én gtx 760-ról váltottam msi rx 480 gaming x-re. Alulfeszelve pl cs alatt teljesen passzív a kártya, más játékok se nagyon erőltetik meg ,a garancia meg arra van, hogy ha beszarik a kártya, akkor megjavítsák/kicseréljék, 99%-ban 3 év garit kap az ember a 480-as szériára, pár ezret ráédobva néhány webshopban ha hibás akkor egyből cserélik...
-
bbdzyx
senior tag
válasz
zarayg #66238 üzenetére
Olcsó gyártók? LOL, a Zotac Amp! kártyák hűtése az egyik legjobb a piacon, a Gainward Phoenixek pedig szintúgy hihetetlen jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, robusztus bordákkal, ami miatt jócskán van bennük tuningpotenciál is.
Az egy ventis budget kártyák meg minden gyártó termékpalettáján ott vannak és kb. 10-15% felárral már az előbb említettek kapod meg. szvsz lassan értelmét veszti az olcsóbb kategória. -
gyurkikrisz
őstag
válasz
zarayg #66236 üzenetére
Viszont ezt nem lehet értelmezni. Hogy ebből bármit le lehessen szűrni, tudni kéne az eladott AMD-nV kártya számokat, és azokkal százalékban összevetni. Meg arról sincs igazán infó, hogy milyen gyártó milyen árú konstrukciójai mentek tönkre.
Plusz kicsi relvanciával bír az, hogy 5 éve mennyi AMD romlott el, amikor ez már egy teljesen új gyártástechnológia, teljesen más széria.
-
gtamate2
veterán
válasz
zarayg #66238 üzenetére
Nekem is Gainward van, ami nem épp a topba tartozik, ugyan azokat a hűtőket kapja a Palit is. Én azért választottam ezt, mivel a felső kategóriás hűtőjük (Phoenix GS) szerintem jobb választás volt, mint mondjuk ha egy Armor-t vettem volna. De nemrég javasoltam egy olcsóbb verziót is ugyan úgy tőlük, ami hőcsöves volt, szintén 1060-ra szerintem bőven elég, főleg 82-ért. Viszont ugyan ezzel szerelnek 1070-eket is, na azt már nem ajánlanám senkinek, ezért ennek megfelelően állítottam össze az ajánlott hűtéseket is.
A VRM részre hatalmas plusz, sokszor sajnos épp ezen spórolnak, aztán meg terhelés alatt a 100 fok elég gyakori, ami nem tesz túl jót hosszútávon.
(#66239) Franklin : Köszi
Jelenleg nem éri meg az 5-ös típusokat venni, mivel ugyan azok a kártyák picit túlhúzva, viszont árban még nem versenyképesek szerintem, de amint lejjebb kúszik az áruk updatelem a cikket.
-
gtamate2
veterán
válasz
zarayg #66236 üzenetére
Azért ebbe az is benne van, hogy a gyártók általában gyengébb minőségű hűtést pakolnak az AMD-kre, illetve jobban elő is jön a hűtés problémája, mivel nagyobb tdp-t kérnek így jobban melegszenek.
Amikor az új 1060-amért mentem az iponba, rákérdeztem már a szervizes srácnál, hogy mennyire gyakori ezeknek az 1060-aknak a halála és ő azt mondta, hogy "hát nagyon ritka.. de tudod, ez nvidia" és ő is mondta, hogy sokkal több amd-s probléma van, sajnos.
Azért ettől függetlenül kíváncsi lennék egy jól megtedrvezett hűtéssel, mondjuk az MSI Gaming X esetén, mekkora a hibaarány az nvidia/amd részről.
-
szerzetes199
újonc
válasz
zarayg #59301 üzenetére
srácok, adjak egy twitch linket, hogy délutánonként tanuljatok valamit?
Vagy mégis mi itt a baj? hogy 30 felett voltam mind a 4 mapon? 1,4-es K/D-vel sasok meg kalák között?
"Globál vagyok, csak haveromnak odaadtam az accot" - ilyet neked ki mondott? ekkorát ha lehet ne hazudj már, főleg ne egy ilyen közösségbe, ahol te akarsz lenni a domina
ez annyira átlátszó, és gyerekes.
Többiektől, én is kérdezem akik ott voltak, hogy vélemény?
Persze leszámítva a 10-en aluli fragelt, 0,6-os K/D-jü srácokat
btw, van egy vacos accountom, tény, ha érdekel a részlet, hogy mint, miként, hogyan, mikor lett bannolva, vegyél fel steamen és vállald a neved egy beszélgetés keretein belül
UI: VAC lista? ez olyan mint a HUNBANLIST 1.6-ban? amikor a zebra felrakott rá 2008-ba, mert félrészegen leszidtam?
komoly dolgok vannak itt is.
-
edgR
őstag
válasz
zarayg #59301 üzenetére
Miért kellene ezt törölni? 100%-ban itt a helye. Mármint a hozzászólásodnak. Viszont a férgeknek nem.
Szegény párának Community Ban van a main accountján is, ami ráadásul a fan clubjának a leadere ..., így gondolom törölni sem tudja azt; és van olyan pofátlan és nyomorult, @regie-vel egyetemben (ejnye-bejnye, sok sikert a LAN-hoz amúgy!), hogy még nicket sem vált csalás után.
Jó lenne ismét egy tisztogatás, mert az én tököm is kezd telezuhanni ezekkel.
Csináljunk egy kemény magot, ahol mindenki ismeri a másikat, esetleg tegyük fizetőssé az egészet, mert ez így át fog menni (pontosabban már át is ment) vicc kategóriába. Úgy gondolom, hogy Pepétől sem várhatjuk el, hogy ingyen biztosítson számunkra 128 tickes szervert + TS-t. Pláne úgy, hogy közben a fél banda hacker.Bár először én is privátban akartam intézni a kérdéseimet, de akkor inkább megteszem itt. Először is @Gentlelelele-től kérdezném, hogy még hány VAC-os havert akarsz hozni, illetve neked miért van 1 éves main accod? (Nem kell agysebésznek lenni, hogy rájöjjünk, hogy az említett jelenlegi, és a korábbi személyek is - KaHu, mighty - mind hozzád köthetők, te hívtad őket)
-
gtamate2
veterán
válasz
zarayg #59203 üzenetére
Oda se, ez a Lemusz vs Mighty téma le van zárva konkrétan, aki jár ph mixre az tudja is a fejleményeket, de azok kedvéért aki nem annak elmondom hogy Mighty a vac banja miatt ki lett tilva a mixekről, Lemusszal pedig beszéltünk hogy legközelebb ne ilyen módon tálalja a dolgokat.
Túlléptünk rajta, felesleges ezen lovagolni, Mobal világosan le leírta hogy innentől kezdve ne legyen felhozva, pont. -
lemusz
addikt
válasz
zarayg #58098 üzenetére
Én voltam szerver első, nem csige. Egyébként nem tudom milyen előzményei vannak a karrierjének, mert láttam sokat cikizték kodi twitch csetjén, hogy volt neki 1-1-30-as statja is, meg volt aki donételt kodinak azzal az üzivel, hogy "go csige, go!"
meg hasonlók, de ez mind lényegtelen, szerintem egész tűrhető játékos, aki bár hullámzó teljesítményű, van hogy novákat megszégyenítő módon túr és nem találja el, máskor meg csapata top fraggere, de mindemellett egy nagyon jó fej srác, humoros, lehet vele nevetgélni.
-
dugo_
veterán
-
Xero
nagyúr
válasz
zarayg #53421 üzenetére
4k-t én is tudok mutatni (csak hs). Itt sem tudta a hangot és a rántást lekövetni a gotv.
-
kuLi_
tag
válasz
zarayg #52984 üzenetére
Nem rossz ace amúgy.
Igazából első körben sem szeretem, eco ellen pedig kifejezetten wtf, az a +100$ money bónusz ugyanis eléggé gyász. Ugyanezt meglövöd egy 57-el vagy bármi mással és kapásból lenne $4750-ed a $3750 helyett, úgy következő körben pedig egy M4Ax-el várhatod nagyobb rangeből a force buyt. Amúgy nyilván personal preference.
-
kuLi_
tag
válasz
zarayg #52977 üzenetére
A CZ - ha a lövésen kívül tudsz is mellé okosan helyezkedni - minimum egy fixen megölt ember, ha nem egy proper execute jön a lerakóra. Awp mellé biztosan nem társítanám (mire előszeded nettó egy év), kizárólag force-buy estén venném fontolóra CT oldalon, de a fiveseven imho hosszabb távon jobb választás.
Első két golyó nagyjából halálpontos (first hit accuracyja nagyon erős), a következő ~6 golyó a kereszt környékén random szórás, az utolsó pár golyó pedig felmászik szépen. A legoptimálisabb ha nagy távolságra szigorúan 1-tap, középtávon kizárólag fejen tartva kétgolyós burstök fél seces szünettel, közelre pedig mintha mac10-eznél vagy lightning gunoznál (Quake).
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
zarayg #51508 üzenetére
Vagy a másik oldala, mikor ct-ben smg-vel végigrusholják a meccset és mikor meg merem szólni, kapom a fejemre hogy nekem milyen szar a statom. Mert ők olyan kurva ügyesen versenyre lemészárolják az eco ellenfélt, nyilván nekik lesz jobb az elején. Aztán persze kikapunk, mert már számítanak rájuk és buy roundban simán bevárják és bedarálják őket.
-
errorcode06
őstag
válasz
zarayg #51511 üzenetére
Tegnap este a szmörfömön (dmg) is hasonló dolgok történtek. Egy fszklp állandó jelleggel (rus)solt az új nuke-on. Ha tovább élt mint nettó 10mp akkor t tetőn vagy kezdőn várta hogy robbanjon a bomba.
Egy másik csapattársunk állandóan novát vett és ment vele longra wp-s stb ellen. Értem én hogy hétvége meg kell a kikapcsolódás, de egy bizonyos szint felett (mg2) én már nem ezt várom el...
-
mepet
addikt
válasz
zarayg #51260 üzenetére
ha nem neveztük volna a cicát cicának mindkét mapon, akkor sosem jöttem volna rá, hogy az ugyanaz a map...
Nem láttam még a mégújabb nuke-t (bevezették már egyáltalán az új textúrákat, vagy ez még csak pletyka?), de a season-t annyira komálom (messze ezt tartom az eddigi legjobb csgo mapnak), hogy biztosan hamar megbékélek a textúrájával. Cache-n nem látom értelmét a módosításnak, az eddig is nagyon szép map volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest