- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTreff
tag
válasz
regener #51275 üzenetére
Én is LEM-ben vagyok és egy normális csapattal egy normális LEM enemy ellen simán hozom a szintet, de amikor a Supreme/Global haverokkal játszom, akkor általában én is a tabella végét erősítem. Ciki vagy sem, de az új rangrendszer óta a Supreme is elég nagy falat nekem. Tehát nem biztos, hogy alap esetben MG2 lennél, csak a LEM a te szinted úgy mint nekem.
-
mepet
addikt
válasz
regener #50882 üzenetére
Én már kétszer pont elcsíptem az utolsó pár percet belőle.
Ami fontos lehet: Ha a blitz challange vége előtt sikerül elindítani a war-t (akár 1 perccel előtte pl), akkor a war végéig minden körért lehet pontot vagy xp-t vagy mittomén mit szerezni, nem csak a blitz challenge lejáratának pillanatáig.
-
Årpi
őstag
válasz
regener #50597 üzenetére
Amint kijött megvettem a passt,első DM-en dobott is ládát így már az első nap pluszban vagyok,eddig tetszik ez az operation
Amd userként kicsit fájnak még a crashek,illetve az új Nuke-ot is szokni kell,de nem lesz ez rossz. A Co-op szál viszont nagyon bejövős,úgy voltam vele hogy egyetlen egy értelmeletlen küldetést sem fogok megcsinálni (Bloodhound is bronz maradt),de az az ág elég funnak tűnik így tuti kitolom haverral azt.
Opsz,nem válasz akart lenni,nem tudom miért arra kattantottam.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
regener #50331 üzenetére
Mindig van egy határidő és meg kell felelni minőségi feltételeknek.
-
-
-
perecKING
senior tag
válasz
regener #47346 üzenetére
Most nalam is vegyes a merleg. Vagy top frager ace, kes, cluch & defuse vagy utolso vagyok es minuszba lottem magam.
Nem adja az asztal
+Sajnos nagyon oregszem, igy hamar kieget ha elso korben jon a flame. Olyankor kicsit hangosabban beszelek kulfoldi barataimmal, majd mute all.Penteken korfuresszel updatelem az asztalomat es megint a regi leszek
Majd egyszer hivjatok jatszani. Ha meg fent vagyok friendsben
Ha valakinek hianyzok friendsbol az legyszi vegyen fel! A gyerek megtizedelte az allomanyt .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest