- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bolcsodal #25524 üzenetére
Váá és megoldódott a stuttering!
Nem tudom pontosan melyik hatása volt, de a drivert eltávolítottam ezzel: Display Driver Uninstaller, majd feltettem a 335.25-ből kizárólag a Display Drivert, se 3d vision, se HD audio, se a többi. Wi-Fi hálózat részről pedig a Channel width-et 40-ről 20 Mhz-re állítottam vissza.
El se hiszem, hogy végre tudok normálisan játszani, thx!
-
-
Slystyle
őstag
válasz
bolcsodal #25350 üzenetére
Ha in-game nézed, akkor dob alapból. Twitch-nél össze kell legyen a profilod kapcsolva Steam-el és természetesen be kell legyél jelentkezve Twitch-en, miközben nézed a meccseket.
Nekem nyáron nem volt szerencsém, de most már kettőt is kaptam. Első nap egy Mirage csomagot, tegnap pedig egy Overpass-t. Ma már nem számolok semmire, így is kedves volt ezúttal a DH hozzám. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
bolcsodal #20804 üzenetére
Honnan tudjam milyennek kéne lennie?
Pont ezért néztem meg. Szerintem szar, nem jön be úgy maga az op rendszer felépítése sem ezekkel a csempékkel meg ide-oda lépegetésekkel. Gondoltam rá, hogy csak megkéne szokni, de rájöttem, hogy ezt nem kell megszokni. Egyébként nekem a GO 290 fps-nél nem megy se lejjebb sem feljebb, nincs lefixálva semmi, simán többnek kéne lennie, de ettől feljebb nem megy. 280 és 290 között ugrál.
-
Xero
nagyúr
válasz
bolcsodal #19621 üzenetére
Rámpás WP-re csak csoportosan lehet rámenni, de ők hülyén csinálták. Ha három jön be egyszerre eltolva, azzal nem tudok egyedül mit kezdeni. Ráadásnak mögöttük jöttek a csapattársaim lobbyból, így nem sok választásuk volt. Vagy hátulról darálják be őket, vagy én.
A WP killek pedig ahogy fentebb is szerepel sokszor rántásból születnek. Meg kell szokni mennyit lehet és kell rántani. Viszont a demo csalóka és pontatlan. Élesben ezek azért mind ott vannak a célon, csak a rántást nem tudja lekövetni a demo. Elég megfigyelni a gránátok mozgását. Az sem olyan mint ingame.
(#19622) Lengyi: Na igen ott próbáltak levadászni 3v1 szituban mentettem volna a wp-t. Nem jött be nekik.
A zene valóban ízlés dolga.
Mindegyik frag amúgy matchmakinges. Dupla ak - dupla csirke szint között.
(#19623) PhobioNN7: Első track
Második track
Harmadik track -
törölt tag
válasz
bolcsodal #18851 üzenetére
Ha messziről nézed a monitort akkor nem nagyon veszed észre, illetve ha szemed nem érzékeny rá akkor nem mérvadó, de ha használnál egy 144Hz-es monitort észrevennéd a különbséget.
Én mivel közelről használom a monitort, gyorsabb reflex miatt, így jobban észreveszem, de nekem a szemem amúgy is érzékeny. De pl próbáld ki úgy, hogy shiftel, vagy guggolva mész el egy fal mellet, és akkor ezt a hullámzó, darabolós képet észre kell hogy vedd.
Én csak CS:GO-ba tapasztaltam ezt, CS:Source-nál egyáltalán nem vettem ezt észre, illetve a többi FPS játéknál se, csak a CS:GO.(#18852) okipoki: Igen kinéz annak.
-
-
VitaD5
tag
válasz
bolcsodal #17613 üzenetére
Akkor most én is becsatlakozom!
Mi az előny? A lehetőség. Van egy átlag, de ez gyakorlással túlléphető, és megteheted. De ez egyben mégsem igaz, mert a kissebb válaszidő csak hamarabb adja át a történést, tehát nem az a kérdés, hogy előny-e az 1 ms, hanem hogy kitudod-e használni? Ha monitor hamarabb adja át, az jó, de a te válaszidődön is gyúrni kell.
Példa: Van P1 és P2 játékos, épp egymás ellen játszanak. P1 100 ms válaszidővel reagál, a monitorja 5 ms. P2 105 ms válaszidővel reagál, de az ő monitora 1 ms.
Tegyük fel, hogy a játékban a karakterük kameráival egyszerre látják meg egymást.
P2 monitora 1 ms alatt már kirajzolta P1-et, de P1-nek a monitora csak 4 ms múlva fogja kirajzolni P2-őt.P2 reakció ideje 105 ms, tehát 106 ms-be tellik, amire ténylegesen észreveszi P1-et.
P1 reakció ideje 100 ms, tehát 105 ms múlva veszi észre P2-t.Tehát P1 gyakorlotsága felülmúlja P2 technilaki fölényét, de P2 4 ms előnye miatt a végsőválaszideje csak 102 ms, ami 3 ms előnyt jelent P1-gyel szemben.
Konklúzió: Nagyobb gyakorlotság, és tanult reflexek szükségeltetnek a jobb válaszidejű monitorok lehetőségeinek kiaknázására, mert fifty-fifty helyzetben csak a skill teljesíthet jobban.
U.T.: A számok az emberi reakció időre csak példák.
-
maximilian4
addikt
-
Mate
nagyúr
válasz
bolcsodal #15942 üzenetére
Bizon is jó, távolra aránylag jól adja.
Tegnap nyomtam Mist-en egyet. Toronyban voltak ketten. Kinyírták 3 emberem, hiába pofáztam nekik, hogy toronyban van a két rohadék. Maradt 1 társam, ő gondolta P90-el B-ről kilövi őket..... Úgyhogy maradtam egyedül, de pisztollyal kikaptam a rohadékokat nagy nehezen
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
bolcsodal #15937 üzenetére
Igen, eco körben aláírom, hogy jó, meg hasznos (de már ott is idegesít), de amikor látják, hogy máshogy nem tudnak érvényesülni csak ezzel a talicska szar fegyverrel az tényleg felidegesít. Legrosszabb esetben 30 körön keresztül azt az idióta hangját hallgatni.. Na mindegy, nem számít.
Egyébként nézzetek silver elite I-II meccseket, van 1-2 nagyon vicces megmozdulás
(de ezt ne vegye magára senki, kérem)
-
sagem
addikt
-
Slystyle
őstag
-
bolcsodal
addikt
válasz
bolcsodal #15401 üzenetére
Update...Diablo3 is ugrál de csak multi pályán. Szal valami network probléma lesz. Ismertek valami diag progit, ami több paramétert is kiír, mint a speedtest.net?
Látszólag a ping és a sávszél megvan de a multiplayer játékoknál kettőnél is előjön ez a "stuttering" effekt...
-
Coccolino_O
őstag
válasz
bolcsodal #15327 üzenetére
Ha neked stresszt okoz a játék, akkor ne játssz vele, vagy keress alternatívákat. Esetleg nem kell versengőt játszani. Ha nem tudsz túllépni azon, hogy mindig is lesznek jobbak, akkor a multi nem neked való. Azt ugye nem akarod nekem bemagyarázni, hogy te mindig azért veszítesz, mert a rohadék smurf fiókkal rendelkezők vernek el. Találni kell egy értelmes csapatot, azokkal van lehetőséged továbblépni. De én ezt a rang dolgot is már erősen megkérdőjelezem. Nem feltétlen tükrözi a játékos valódi tudását. Plusz mindenki erre veri.
Radnix: Nem fogok senkit sem győzködni. Anno mondtam mindenkinek, hogy faceit mennyivel jobb a 128 tick miatt, mint a retek 64 tickes mm. Nem sokan próbálták ki. Most már nem akarok senkit sem megtéríteni.
-
Slystyle
őstag
válasz
bolcsodal #15288 üzenetére
IP alapján már csak azért nem lenne jó, mert pl. nem minden 2 gyerekes családban akad 2 gép, hogy a két gyerek tudjon külön is játszani.
A felháborodásokat meg tényleg nem értem. Mintha minden nap, minden meccsen annyira kiegyenlítetlenek lennének a meccsek skill terén. Én is játszottam már LEM, Supreme, sőt Global ellenfelek ellen is, volt, hogy nyertünk, volt, hogy a földbe döngöltek, de nem panaszkodtam egy percet sem, mivel mind szuper élmény volt.
Szvsz ez a rangrendszer csak a problémákat szítja és mindenki hiper-érzékeny a rangjára, mint Smeagol a gyűrűjére...
A rang nem határoz meg semmit, csak irányadó. ESEA-n sokkal felszabadultabban játszom, nem izgulok ilyen apróságok miatt. -
Xero
nagyúr
válasz
bolcsodal #15288 üzenetére
Miért kellene tiltani a smurföt vagy a farm accountot? Nekem is alapvetően azért van a kettes, hogy idle szerveren lógjon, illetve hogy azokkal az ismerősökkel játszak akik nem éreznék jól magukat magasabb szinteken. Nem egy emberkével játszottam innen is azzal. Plusz mivel ott nem igazán érdekel az eredmény, így nyugodtabban is játszom rajta.
A besorolás pedig badarság. Soha az életemben nem játszottam még tiszta silver csapat ellen MM-en. A ketteskével is a második meccstől ilyesmi összetételeket dobált:
Elsőre be is dobta MGE-re, majd pár meccs után LE és onnan buktattam vissza 15-20 meccs alatt kb.
Szóval én még senki meccsét nem basztam el.
-
-
Slystyle
őstag
válasz
bolcsodal #14156 üzenetére
Nekem régen volt hasonló driver leállós dolog a 460-al. Igaz az csak egyetlen egy driver-el - 296.10 - volt hajlandó elfutni hiba mentesen. A legvégén betudtam hardver hibának és eladtam áron alul. Azóta is boldogan használja aki megvette. Azért előbb teszteld le más játékokban is, mert ha azokban nincs gond, akkor valószínű a CS:GO-ban keresendő majd a hiba.
-
törölt tag
válasz
bolcsodal #14156 üzenetére
Melyik drivert használod? Nekem az új 14.6 Beta-val volt gondom, de nem hogy az AMD lefagyott volna, hanem kép megáll, hang beakad, és reset. 14.4-el tökéletes.
VOLVO játékok érzékenyen a VGA OC-ra, ezért megfelelő Driver kell hozzá. BF-be meg jobban is tudom húzni a kártyát, nem száll el. -
Vismajor01
addikt
válasz
bolcsodal #11948 üzenetére
Nem kell őket komolyan venni, lelkisérült tinédzserek. Épp a minap vertünk el nukeon egy bandát ahol az egyik playa masszívan whzott és néha-néha aimbot is bevillant. De elvertük őket, és utána ők sírtak, hogy mi vagyunk a csalók... Megmosolyogtuk őket, gondolt el milyen élete lehet, hogy még csalással és béna és még ígyis elverik...
-
Andris837
senior tag
-
Slystyle
őstag
válasz
bolcsodal #8523 üzenetére
Hát ehhez meg már csak kitartást és sok sikert tudok kívánni!
Zimmi91: Hát ez elég elszomorító, bár nem tudom mikor próbáltátok, gondolom este azért csak előbújnak az emberek. Mi csak estefele szoktunk elkezdeni játszani, ilyen 8 körül.
warmonger441: Ugyanannyi, sőt még több időt is vesz igénybe, mint 64-esen. Ugyebár a warmup addig tart, amíg mindkét csapatkapitány nem mondja, hogy !ready, majd jön a kés kör, ami akár 5 percig is tarthat. Utána pedig ugyanúgy 30, 2 perces kör. Persze ha 16-0-ra nyertek, akkor természetesen nagyon rövid.
-
Xero
nagyúr
válasz
bolcsodal #8514 üzenetére
Gyakorolni kell a recoil kezelést, a spotokat, a csapatmunkát és hip-hop nem lesz olyan nehéz.
Alkalmatlan körülményekkel és öregedő reflexekkel is tudom tartani a dupla ak - seriff közötti szintet lazán.Vertünk már meg tőlünk összességében 4-5 ranggal magasabb csapatot is relatív lazán (mi 4 seriff 1 sas, ők 3 dupla sas 1 sas 1 seriff).
-
Slystyle
őstag
válasz
bolcsodal #8456 üzenetére
Igen, erről van szó.
Regel mindenki a társaságból, felveszitek egymást ismerősnek, hozzáadjátok a profilotokhoz a CS:GO-t, majd a főoldalon van a neved, mellette hozzá tudod adni a csoporthoz az embereket, akiket akarsz egy adott meccsre, majd az EU zászlós CS:GO ikonra katt és play as mix. A többi meg már adja magát a lobby-ban. Szerver és map kiejtés után automatikusan konfigolja a szervert és lehet csatlakozni a Play gombbal vagy IP alapján is lehet csatlakozni a menüből.
-
betegphiu
senior tag
válasz
bolcsodal #7507 üzenetére
továbbá műhelyen belül elérhető a headshot trainer pálya,amikor kispöttyök villannak csak fel általad beállított,ideig,nagyságban és távolságból. fegyvereket is választhatsz.
nagyon jó csak 10perc alatt kiégsz tőle és rájössz,hogy mennyire nem tudsz lőni.
velem ez volt :-) -
Z0C!
őstag
válasz
bolcsodal #7437 üzenetére
tegnap pont ez az eset volt.
TS-re fel, csapattal rush B, senki nem áll meg, 1 flash, mindenki be és piritsunk AK-val, P90-nel...a faszt...bent guggol doboz mögött és AUG-gal mindenkit, de mindenkit fejbe lő...későbbírtunk egy remek emailt a valve supportnak, hogy így WTC dolog van a csíterekkel, meg aimos kecsegekkel..csak egy sablon levelet kaptunk....
és hiába is bannolják a csítert, 2juróért vesz új accot és folytatja tovább... -
Jim-Y
veterán
válasz
bolcsodal #7073 üzenetére
Hat pont az aim az amit a legegyszerubb kiszurni. Ha csavokam 30mp-en belul kioszt ot fejest es ezt megteszi minden korben az aim. Hidd el, hogy ha majd talalkozol ilyennel akkor eszre fogod venni. Amugy is pont aimosbol van keves, mert ez azert nagyon egyertelmu cheat. Amiket ket hszel ezelott irtak cheateket azokat szerintem mar nehezebb kiszurni.
-
Lmh
őstag
válasz
bolcsodal #6626 üzenetére
Miért ne írná le?Ha valaki belinkeli a fragmovieját, akkor arra miért ne lehetne reagálni? Gondolom Zoli is azzal a szándékkal linkelte, azért csinálta, hogy mások megnézzék és véleményt alkossanak róla. Máskülönben csak anyukájának mutatta volna meg és nem kell idelinkelni.
Egyébként egyetértek fahriival, teljesen semmilyen video szerintem is. Minden offense nélkül mondom, de dög unalom, semmi extra nem történik benne. Ha ezen Zoli megsértődik, akkor az ő baja, de nem hiszem, hogy meg fog, mert feltételezem értelmes gyerek és inkább leszűri a következtetéseket és legközelebb jobbat vág össze.
uff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest