-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
perecKING
senior tag
válasz
#13110016 #43768 üzenetére
legyunk barik
na nem az ace miatt, hanem tetszik az avatarod !kb2 honapja lettem sas 150win korul. most 220+ win es meg mindig itt jarok
nekem is lelki allapot fuggo. van hogy 30kill, de van hogy lelekben feladom es akkor bukas
talan jobb volt amig csak heti par mm-volt. jobban birtam. oreg vagyok....
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#13110016 #41835 üzenetére
Tavasszal történt valami a rangrendszerrel. Sokkal könnyebb feljebb jutni. Anno 9 winre se dobott fel sasra. Tavasszal meg 2-3 win elég volt. Azóta meg lem és smfc között ugrálok. Ismerőseim ugyanígy. Előtte mindenki dupla kala-sheriff-sas környékén mozgott. Most mindenki koszorús sas-supreme-Global.
-
MurdR
veterán
válasz
#13110016 #41835 üzenetére
Én silver2-ből kűzdöttem fel magam, de szerintem menne tovább is.
Néha, amikor ''érzem a játékot'' akkor nagyon megy. Sajnos ez mostanában elég ritkán van. Elég egy szikra*, (*egy csaló, egy idióta csapattárs, vagy egy elvétett lövéssorozat) és mentálisan visszaesek. Nem elmegy a kedvem tőle, hanem egyszerűen nem megy utána, bármennyire is szeretnék teljesíteni.Tegnap játszottunk este perecékkek, (az enemy sheriff környékén volt) és ott sem volt semmi baj, az első félidőben. Nem azt mondom, hogy topfragger voltam, de nahh, érted'. Volt 8 killem, meg 3db 80feletti sebzésem.
Aztán félidő után elkezdtek undorító mód játszani. Füstön keresztül szitává lőttek minket, és még sorolhatnám. Ez pont elég volt ahhoz, hogy még azt a ''kötelező'' szintet se tudjam hozni, mert teljesen elment a kedvem az egésztől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest