- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Hát nekem is volt pár nyitás, mind szemét. Azóta ami tetszik, megveszem, és még az eddig legdrágább is kb 50 centtel jobbra jött ki, mintha nyitásból lesz. Ráadásul így nincs idegeskedés amint éppen átfordul egy jó cuccról valami kukatöltelékre (kétszer megesett ilyen, hogy éppencsak, szívdobbanásnyival,agyvérzés határ
)
-
PeL
addikt
Ilyet ne kérdezz mert csak magadat viszed rá vele megint az újabb nyitásra
Másnak lehet 3.-ra sikerült értékeset nyitnia, de van akinek 100.-ra sem. Ez totál random. Vagy bejön vagy nem. Mindig ezt tartsd szem előtt
Én is nyitottam már pár ládát mióta van ez a láda téma, nekem sem esett semmi csak szemét.
-
Arkennys
addikt
Párszor beszéltük, hogy annyi esélyed van normálisat nyitni, mint lottón valami érdemleges találatot elérni kb. De mindenki saját kárán tanulja meg végül, mert hátha.
Nem is baj ez, ha le tud állni az ember. (és most majd jönnek akik mondják, nekik elsőre.másodikra micsoda irtó drága dolgokat dobott a gép, aztán megint páran ráugranak ládanyitásra a tapasztalatlanabbak közül. Ördögi kör
)
-
vzsryl
nagyúr
Nekem eddig 100%-ban az volt. Ha összeadnám azoknak az értékét, amiket eddig nyitottam, akkor szerintem még egy kulcs ára is alig jönne ki belőlük. Kb. 15 ládát nyithattam eddig, ha jól számolok. Tegnapi finix láda 20centes negevet dobott. A láda 1,8€-t ért volna, ha eladom, a kulcs hozzá szintén 1,8€ volt. Szóval buktam rajta 3,4€-t...
-
Xero
nagyúr
Vegyél. Így elvileg türelmi idő sincsen szemben a wallet feltöltéssel. Én nem is figyeltem erre amíg itt a topicban szóba nem került. Ezzel az accommal megvettem a GO-t megjelenésekor, majd fél év múlva a Race07 csomagot és nyáron korlátok nélkül üzletelhettem a market itemek bevezetésekor.
-
Scale
őstag
Most épp van pár olcsó játék leakciózva ami igazából még meg is éri
Főleg a commandos collection:
Commandos collection
shadowgrounds -
Slystyle
őstag
Előbb meg kell történnie egy rendes vásárlásnak (te veszed a játékot saját acc-ra), aztán 30 nap és használhatod a piacot. Jelenleg így csak cserélni tudsz másokkal. Ha ez sem megy, akkor fogalmam sincs mi lehet a gond.
Közben összedobtam egy kis videót a tegnap meccsekről. Csak a két eco körünket dobtam bele a videóba, de a többi kivágott részből is lehet összehozok majd valamit. The Eco Round
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- Retro játékok
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged