- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
TN panel. Valószínűleg az (az IPS és VA panelek némileg magasabban vannak árazva ilyen paraméterekkel). Szóval a felhasználói élmény már ott csorbulna, hogy minden szín torz.
Egyébként próbáltam már ezeket a gamer csodákat. Volt "szerencsém" a távkapcsos BenQ-hoz is (franc se tudja a pontos típust). Köszi szépen de inkább nem.
A műszert pedig, ahogy a fentebbi táblázat is mutatja nehéz becsapni. Szóval én is vettem inkább két U2414H-t a gameboy PC-hez, így gyors is, a színek is pontosak, és nem torzul, ha elmozdítom a fejemet.
-
törölt tag
L o L
Ez sem gyenge -
törölt tag
Hidd el van az a tiszta Global szint, akiről azt mondanád hogy csal, holott meg full csalás nélkül játszik, és a chaten csak írogattak neki, hogy "turn off", meg "enjoy Vac Ban". A gyerek mindig 30+ba lőtte magát, és 1 kattolt szinte végig, Twitchen néztem, én sem akartam el hinni, ő HC-ba tolja, és nem egyszer falon át fejest osztott.
-
SamS20
senior tag
Első körben?
az azért érdekes lett volna. Főleg úgy hogy utána max 3an voltak már csak egy adott helyen egy másik meg került
Én egy dologra lettem figyelmes amikor néztem azt esl-t mégpedig hogy a másod számú fegyver nem a kispisztoly volt hanem a kés. Legalábbis Q-val arra váltottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest