-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
TN panel. Valószínűleg az (az IPS és VA panelek némileg magasabban vannak árazva ilyen paraméterekkel). Szóval a felhasználói élmény már ott csorbulna, hogy minden szín torz.
Egyébként próbáltam már ezeket a gamer csodákat. Volt "szerencsém" a távkapcsos BenQ-hoz is (franc se tudja a pontos típust). Köszi szépen de inkább nem.
A műszert pedig, ahogy a fentebbi táblázat is mutatja nehéz becsapni. Szóval én is vettem inkább két U2414H-t a gameboy PC-hez, így gyors is, a színek is pontosak, és nem torzul, ha elmozdítom a fejemet.
-
törölt tag
L o L
Ez sem gyenge -
törölt tag
Hidd el van az a tiszta Global szint, akiről azt mondanád hogy csal, holott meg full csalás nélkül játszik, és a chaten csak írogattak neki, hogy "turn off", meg "enjoy Vac Ban". A gyerek mindig 30+ba lőtte magát, és 1 kattolt szinte végig, Twitchen néztem, én sem akartam el hinni, ő HC-ba tolja, és nem egyszer falon át fejest osztott.
-
SamS20
senior tag
Első körben?
az azért érdekes lett volna. Főleg úgy hogy utána max 3an voltak már csak egy adott helyen egy másik meg került
Én egy dologra lettem figyelmes amikor néztem azt esl-t mégpedig hogy a másod számú fegyver nem a kispisztoly volt hanem a kés. Legalábbis Q-val arra váltottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest