-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
-
wjbhbdux
veterán
ha nem lett volna elég családias hangulat a pro CSGO közösségben akkor most már az SK és a Renegades is csatlakozott a WESA csapataihoz. [link]
ez még a régi családfa a játékot és a nyugati esportot körülölelő maffiáról:
-
Redneck
nagyúr
válasz
expander #65172 üzenetére
Köszönöm!
Valami magasabb órajelre képes Quadra gondolt, de azért köszi. Ennyit a Core 2 Duo is tud kb húzva, azt hittem 4 maggal jelentősen gyorsul.
expander: Annak a 10% órajel különbségnek nem kéne ennyire látszani. Ha 300 helyett van 270 az reális, de a 220 már majdnem -27%. Jelentős különbség, furcsa.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Hogy működik ez a PH CSGO csoport? Nem nagyon vágom ezeket, csak játszani szoktam.
Szeretnék normális teamben játszani, hobbi szinten, de elég régóta tolom (cs 1.6-tal kezdtem), rutin van, skill kevésbé, de normális csapatban én is jobban teljesítek...
Szóval hol érdeklődjek/próbáljak meg társakat találni, vagy akár csak beszállni egy sima alkalmi mixbe?Köszönöm szépen!
-
lemusz
addikt
Ha fordítóra van szükséged egy ilyen bagatel szöveg értelmezésére, akkor miért nem magyarul használod a steamet? No offenz, csak egy ötlet, hogy megkönnyítsem az életed. Egyébként sokkal inkább a csalók ellen van ez, hogy ha kapják a vacot ne tudjanak egy új accon azonnal egész nap tombolni.
-
qdak
addikt
-
ADAM1337
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Haver akar új gépet venni, addig érdemes bepattintania egy erősebb Core 2 Quadot a Duo helyett CS:GO-ra? Jelentősen jobb lenne átmeneti upgradeként?
Jelenleg E7500 van neki 3,7Ghz-en megy.Egyébként Skylake vagy Kaby Lake i5 lesz az új konfigjában, hozzá illő dolgokkal, de csak nyáron venné a komplett gépet.
Szerk:
Azért kérdezem mert bagóért vannak ilyen procik, és i5 alatt egyetlen Intel 4 magoson sem láttam még a játékot. -
lemusz
addikt
Előre hozták április elsejét volvónál és kihoztak egy 309 megás nesze semmi fogd meg jól updatet kanális meg milícia hibajavításokkal. WTF?! De most komolyan, WTF?!
-
-
bbdzyx
senior tag
válasz
DrTechnoid #65150 üzenetére
Ok, Mr.Giveaway.
-
dugo_
veterán
Elevenítsük fel.
-
Kuss.
-
Ja léci térjünk vissza az on topikra!
-
adise
őstag
válasz
Franklin #65146 üzenetére
Nemtudom van e értelme válaszolni ezután, ha már amit kiemelsz sem érted?
"Nem vágtam le, hogy a H1Z1-KOTH-ra gondolt"Just Survive az egy kulonbozo játék? Teljesen más stilus is? Ki gondolna arra, ha a Battlegroundsról volt szó? Jó hogy nem a medal of honorra gondoltál. Hiszen zombik ott sincsenek
-
-
bbdzyx
senior tag
válasz
DrTechnoid #65148 üzenetére
mintha olyan sok skill kéne egy ilyen játékhoz.
-
válasz
Mukucs #65129 üzenetére
Én nézem 4 napja , summit és joshog napi 13+ órát tolják, szinte mindig vereti egyikük megállás nélkül. Pár napja jött még csak ki, de Josh 82 óránál tart vele, őrület amit csinálnak ketten vagy négyen. Én megvettem még előrendelésben, de nem fut el a gépemen , így inkább nézem ahogy tolják, mer azért náluk meglátszik az a ~1000 óra h1z1 KOTK előélet. Ha érdekel milyen a játék akkor nézzed pár órát, mert egyik ismert streamer se játszik vele olyan jól mint ők.
/offba
-
skL86
tag
Szerencsére, én annyira nem értek a játékhoz, hogy észre sem veszem a csalókat, hiába csítereznek a csapattársaim, nem tudok rájönni, hogy miért teszik minden meccsen, de lehet nekik van igazuk. Persze engem is, meg a csapattársaimat is mindig csalózza az ellenfél, akkor lehet mi is csalunk, még erre se jöttem rá. Azt mondjuk észrevettem, hogy az mondja, hogy csaló, akit lelőnek, és általában a vesztes oldalon lévőkre jellemző. Sokkal több összefüggést még nem találtam.
-
lemusz
addikt
CS:GO is love CS:GO is life. Lehet utálni, lehet imádni, egyik nap ilyen a másik meg olyan, de a szerelmet és az utálatot sokszor csak 1 vékony hajszál választja el egymástól.
-
adise
őstag
válasz
kretenallat #65137 üzenetére
Pedig bődületes tudatlanságra vall amit írt (már nem először)
Olyan dolgokat ir le pont ami ugyanaz mindkét játékban? (sőt maga a battle royale műfajban, meg ugye készítőnek is köze van az armahoz és a h1z1hez is)
Legalább akkor a különbségeket írta volna.Nyílván a nincs zombinál már látszott, hogy nincs képbe
-
kretenallat
senior tag
szerintem a H1Z1 copy kérdésre válaszolt, hogy nem copy, csak ki is fejtette.
am. kezdek én is beleunni a CSbe, most azon a szinten vagyok, hogy jönnek alacsonyabb rangúak 300 órával és szétaláznak, elmegy a kedvem.
Redneck: én UTznék szívesen, szerintem tiger is jönne, ha van kedved deathmatchelni egy kicsit, írj rám. neked nagyon tetszik, pláne míg ingyenes
-
Franklin
addikt
válasz
GabN73 #65133 üzenetére
Nem, egy Arma modból, a Battle Royalból csináltak külön játékot.
Nincs benne zombi, gyakorlatilag egy King-of-the-hill-szerű játékmód, 30-40 embert ledobnak egy szál semmiben a térképre és túl kell élni. Egy egyre szűkülő körön belül kell maradni, aki kintreked, meghal. Közben felszerelést, fegyvereket kell keresgélni és minél több játékost kinyírni és lootolni tőlük.
Az győz, aki utolsónak marad életben.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Mukucs #65129 üzenetére
Rengeteg van. Battlefieldek, CoD-ok, Titanfallok.
Esport vonalon: Overwatch, R6: Siege, új Quake és UT is ebbe az irányba tart.
Én az új Quakere pályázok az UT mellett, a CS-ből kicsit elegem lett.Komolyabb taktikai FPS-ek mint az Arma vagy a Squad.
Van rengeteg F2P és indie cím. Steamen megtalálhatók. Biztos találsz kedvedre valót!
-
Mukucs
senior tag
Köszi a válaszokat!
Létezik másik érdemleges FPS játék vagy lesz a közeljövőben?
Játszanék, de nem tudom mivel....
-
Mukucs
senior tag
Titeket nem zavar a sok csaló!?
-
szebe
addikt
Mostanában az új divat az hour boosting? Így könnyebb eladni a szétcsalt globál accokat?
Legutóbbi 2 MM-en belefutottunk egy 380, majd egy 888(!!!) óra / 2 hetes acc-ba. "Természetesen" mindegyik csalt. -
Ultrazord
tag
válasz
Vismajor01 #65114 üzenetére
szerintem meg csak a baráti társaságod változott... most egyedül mész át az zebrán, ha zöld. Ugyan úgy befolyásolható lennél, ha olyan társaságban lennél és átmennél velük a piroson. Ez az én véleményem, de tényleg ne folytassuk.
-
skL86
tag
válasz
Ultrazord #65110 üzenetére
Az emberek változnak, ez fokozottan érvényes egy fiatalkorú személyre..ha mindenkit végigkövetnének a fiatalkori botlásai, csúnya világot élnénk..nem vagyok éppen a megbocsátás híve, de azért olyat nem mernék kijelenteni ép ésszel, hogy az emberek nem változnak..a kérdés csak az, hogy elhiszem-e neki, hogy változott, általában nem...
-
lemusz
addikt
válasz
gyurkikrisz #65104 üzenetére
Kikérem magamnak, én sose csaltam!
-
Zomb€€
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged