Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
xEon1337
üzenetére
Fél évet kint voltam külföldön nem játszottam aktívan Nova2-ből bedobott Silver 2-be a nagy rang újraosztás után. (azóta munka és egyetem miatt, ha hetente 2-t játszok max.)
Nos, hogy mennyire nagy oltári baromság a dolog: török-román-ukrán-bolgár-szláv-német 10-12 éves gyökerek (mert mást nem lehet rájuk mondani), akik csak a saját nyelvükön tudnak kommunikálni, vagy igen sz@rul angolul. Aka kommunikáció = 0.
Reakció idejük ramaty (én 30 évesen gyorsabb vagyok, elavult géppel, vezeték nélküli egérrel [ugyanezzel az egérrel játszottam régebben is] és átlag 80 FPS-el).
Prefire Wh-s pöcsök, boosterek, illetve a tegnapi számomra új csalás, a "triggelt HS": első 3 lövés testre megy majd rögtön HS, állandóan az-az nem skillről van szó.
Az, hogy mindenki magasabb szinten van és nem tapasztalta ezt, annak más.
Illetve nem véletlen, hogy él ez a kifejezés.
-
Mezcal
addikt
Ebben az új heti játékban nem nyertem semmit sem. Egyik meccsen ellenfélnél 5 ruszki, az egyik 55-6-ban fejesekkel. 0 Kör. Másik meccsen 4 csapttársamból 1 CT-n forog, a másik fején ült, a harmadik meg lövi őket. Az utolsó késeli a falat.

-
lemusz
addikt
Azért az durva, hogy valakinek a szilver elit mesterhez is boost kell csaló haveroktól.

-
-
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
Én tegnap kaptam egy üzenetet, miszerint volt egy csaló a csoportban, ahová tartoztam. Lekapcsolták és mivel én is tagja vagyok/voltam a csoportnak, így én is kaptam büntetést. Több győzelmet elvettek, illetve elvették a rangom. Játszottam utána egy meccset, berakott SEM-be. Ebből tanulva kiléptem a csoportból.
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
-
CraBByzzz
aktív tag
Traderek segítségét kérném. Ugye hamarosan eljön a summer sale, és van egy ~90 euros késem (28kulcs), és feltöltenék 10-15ezer forintot plusszban. A célom leginkább hogy upgradeljem a késemet, és vegyek pár olcsó skint ha megtetszik valami. Szerintetek most eladjam a kést piacon, vagy cseréljem kulcsra, vagy mit csináljak?
-
qdak
addikt
válasz
ergepard
üzenetére
meg a steam is ezeket vedi ugy veszem eszre

"...konnyed/versengo-t jatszunk a gyerkoccel, meg konnyedbe csak kilep az ember (bar ott is elcseszi a kedvem), de versengobe meg en kapok megrovast, ha kilepek, pedig 100%, h aim az ellenfel egy tagja, masik versengobe csak trollkodik a csapattars, a gyerek kick et kert/szavazott es a vegen megrovast kap, h tul sok csapattarsat kick elt, ez mi ? ergo viseljem el h a spinbot os szetlo es bukjak vissza, ha velunk van azert is megronak ha kickeljuk, vagy lepjek ki es a steam buntet ???" -
gtamate2
veterán
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Walkolni kell minél többet, úgy nem céloznak be falon keresztül.
-
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Füstön keresztül. Undorítóan pontosak.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nem lehet, hogy sisak nélkül kaptál egy fejest? A Guardian botok második-harmadik hullámban sokkal pontosabb lőnek, mint az expert botok.
-
nem lehetséges hogy a glock kicsit mocskosul op az operation alatt a guardian missionokben? Egy lövés és 2 HP-m maradt.
-
30z.Samu
titán
Srácok, egy amatőr kérdésem lenne. Ha valaki kap VAC bant, azt akkor is látom az adatlapján, ha nincs felvéve a listámra?
dugø: Köszi!
-
ergepard
tag
Hali, nem tudom ki ismeri ezt a Magyar a sráccot, egyfolytában csal és teszi fel yt-re. Kapja a donateket, veszi a fiókokat. Ezért tart itt ez a játék, ahol. Egyébként most is liveli.. [[link]
-
edgR
őstag
válasz
lemusz
üzenetére
http://steamcommunity.com/id/missgem/ VAC banned: None
Neki amúgy az se használ, nézd már meg a szemeit! Jó postás lenne a kislány: egyik szemével a címzettet olvassa, a másikkal keresi a házszámot. Amúgy ez csak egy DLL lehet, ez nem is csalás, amúgy is Clara volt, bla bla bla. -
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
válasz
kretenallat
üzenetére
Tedd be az fps statokhoz.

-
lemusz
addikt
Hogy hogyan fut egy egymagos procin a CS:GO? Röviden: szarul.

A minap a fejembe vettem, hogy kipróbálom a hardveraprón porosodó sokéves tartalék - mert mi lesz ha belecsap a villám a házba, jajjj legalább netezni tudjak - számítógépemen a CS:GO-t. Más kérdés, hogy a tartalék funkcionalitását is régen elvesztette már ez a gép, lévén napjaink okostelefonjai is több magosak és sokkal nagyobb kapacitású, gyorsabb rammal rendelkeznek, de azért na... ez mégiscsak egy PC, a procija pedig egészen konkrétan az ősidőkből, 2003-ból való (AMD Athlon 3000+). Én 1.6-ot már csak nagyon keveset játszhattam rajta, mert 2008 körül, amikor megismertem a játékot emlékszem elég hamar váltottam is jobb gépekre, hogy a villogó emberek miatt ne kelljen félnem, na de nem is ez a kérdés, hanem hogy mit tud ez ma, 2017-ben egy CS:GO alatt?
Hát ezt: https://www.youtube.com/watch?v=dw9353ItJMs
Átlag fps 8-9, a füstben annál a kritikus pontnál, ahol mindenkinek leesik: 3.

Mindenesetre azért felmentem egy casuel szerverre lőni egyet, kipróbálni "élesben" is és hát nem tudom hogyan, de sikerült azért fregelni. El is képzeltem áldozatom, ahogy ordítja: "Lagger shit cyka blyat!!!!" -
I Am^^
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
+wh aim spinbot

-
default.
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy működik ez a PH mix, de már tagja vagyok a Steam-en a PH csoportnak.
Mikor játsztok legközelebb, és milyen egyéb segédprogram / regisztráció kell az ilyen meccsekhez?Köszi,
Üdv!def.
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat
üzenetére
Jó, legközelebb szólok és pörgök veletek! Attól még tényleg jó játékot, azt nem sértődötten írtam! 
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat
üzenetére
Mindig ha fixen éjszakázom!
Jó játékot! -
kretenallat
senior tag
Uraim, este 8-kor PHmix! Gyertek játszani!
-
Az wtf, hogy a saját csapatomnál meg ellennél is mutat rangokat?
(mármint idegen emberekét)
Ráadásul instat szarul, meg még menet közben is változik.
Egyre szarabb ez a játék... -
Redneck
nagyúr
válasz
default.
üzenetére
default.
Ezt már én is kerestem, nem értem miért nincs egy kattintással megoldva.
Meghoztam ma egy nagy döntést.
Eladtam az egyik első skinemet, egy USP-S | Overgrowth Minimal Weart. Anno kb 1 max 1,5€ volt, most 7,3-ért ment el. Nem használtam, Sale előtt pedig jól jön a pénz, úgysem nagyon GO-zok. -
prtvlogan
aktív tag
válasz
default.
üzenetére
Az elsőn vidin álló helyzetből 1 méterről egy csirkét nem találok el, mert úgy hord a fegyver, mintha futnék vele. A másodikon pedig nem hagy nyomot a kilőtt golyó, csak a talpam alatt. Ez még annyira nem is lenne zavaró, de az általam kilőtt golyók hangját hallom a fülem mellett fütyülni, mintha mindig hs-t kapnék.
-
default.
őstag
Bocsánat, egyébként hol tudom megnézni az update notes-ot vagy valami ilyesmit? (Ahol le van írva, hogy az adott update mit változtatott a játékon..)
Emlékszem, hogy régebben megtaláltam valahogy, de már nem tudom, hogyan.
Az biztos, hogy a Steam kliensben az update news-ra kattintva nem az jött ki, amit kerestem...Köszönöm előre is!
-
dugo_
veterán
-
gtamate2
veterán
-
prtvlogan
aktív tag
-
lemusz
addikt
Pár napig ismét lehet majd izgalmas, tiszta mm meccseket tolni.

-
Franklin
addikt
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Zseniális kommentek a Steam VAC topikban:
Random orosz gyerek:
"I have VAC becouse i shot with a SCAR-20 In smoke in Counter Stricke Global Offensive
This isn't wall it's lucky. Please remove my V.A.C on Counter Stricke Global Offensive"
-
Vanir
veterán
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Jó lesz ban wave-nek is.
-
Szeszkazán
senior tag
Ez a Bann wawe dolog nagyon tetszik.

-
expander
senior tag
biztosan nincs koze az uj nagy vac wavehez

-
skL86
tag
válasz
Rabbit96
üzenetére
Azért vicces vagy, eladod a smurf accod - a main accoddal egy telefonszámról reggelve (ez már önmagában egy egetverő hülyeség) - egy csalónak vagy éppen te magad csalsz, aztán még a valvet ócsárolod...mindenkinek joga van hülyének lenni, de jobban teszed, ha csendben lenyeled a békát és tanulsz az esetből...ggwp
-
joe-ker
senior tag
válasz
infectedmann
üzenetére
De legalább a pályát belátod egy darabig,lehet infózni. Nálam is előfordul néha.

-
Arkennys
addikt
válasz
infectedmann
üzenetére
velem megesik minden pár mm alatt, már természetesnek veszem

-
infectedmann
őstag
A pénz szalad, a bug marad

-
PeL
addikt
válasz
infectedmann
üzenetére
Ismert bug
És a megoldására is rájöttél. 
-
infectedmann
őstag
Vanir, dugø értem, köszi. Hát ők tudják megéri e nekik kilépni MM-ből, bár ha valaki azért ki rage-el, mert az első pár kört veszítjük az nem tudom miért játszik. Veszítettünk már előnyből meg nyertünk már hátrányból is, mindenre meg van az esély ha össze szedjük magunkat.
-
Vanir
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
-
gyáliSanyi
őstag
Kodiak egérpadot használ valaki? Minőségre mennyire jó?
-
dugo_
veterán
válasz
infectedmann
üzenetére
0,5/2/24/168 óra a lépésköz. Utána tiszta hetenként csökken vissza 1-1 szintet.
42 nap zsinórban a rekordom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vanir
veterán
válasz
infectedmann
üzenetére
Megy felfele, először 30 perc, aztán ahogy sorozatban követed el a leaveket, szépen hosszabbodik az idő is. 7 nap a legtöbb.
-
infectedmann
őstag
Aki kilép egy MM meccsből az 24 órás cooldown-t kap? Tegnap is és ma is volt egy meccsem, amikor mindkét oldalon elpárolgott egy-két játékos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Macbook Pro 14" M1 Pro 16GB 512GB
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Meg ki mondta, hogy a srác jobb volt, mint én?
Ha konstans jobb vagy aim-ban egy adott skillgroupnal, akkor feljebb fog dobni. Foleg, ha silverrol beszelunk, ahol gyakorlatilag tenyleg csak loni kell.

Mondjuk az én esetemben ez nem kunszt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó, legközelebb szólok és pörgök veletek! Attól még tényleg jó játékot, azt nem sértődötten írtam! 
Jó játékot!
LendvaiFeri1