- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
értem. csak arra céloztam, hogy mivel a DRM miatt hitelesítés nélkül meg se mukkannak azok a "bármely forrásból" beszerzett fájlok, így feltételezem jogilag sem feltétlenül okés az eljárás...viszont mivel jogi blablában hülye vagyok, így nem akarok erről vitatkozni
visszakanyarodva viszont: a Kolléga nem jogi, hanem technikai problémákkal küzd
-
bepken
veterán
más forrásból? Steam játékhoz tartozó fájlokat? hát sok sikert az elindításához... (plusz pördülj párat a sarkadon és köpj a hátad mögé a biztonság kedvéért, nehogy még banán is becsússzon véletlenül
)
az alapvető problémája, ha jól emlékszem, az irányítással volt (nem tudott mozogni, illet lőni) - azonban ez annyira egyedi hibának tűnik számomra, hogy talán még support se tudna rá normális választ adni. tekintve, hogy senki más még csak hasonlót sem említett itt a topikban.
-
De4d
őstag
Szókiforgatásból is profi vagy, Milyen szagról mondom meg, hogy ki a csaló? kötekedni személyeskedni azt tudsz, és igen is ahogy mások is írták amikor valaki hirtelen megtanul játszani, nézi végig a falat és követ stb stb az igen is csaló, te meg ezeket véded. Senki nem mondta hogy mindenki reportol 1 ölés után mindenkit, csak az ilyen kirívókakat és igen is sok van belőle. Az hogy te ezeket se veszed észre a te bajod.
Látom neked a kötekedés hoz megnyugvást és te beszélsz a mentalitásról. -
jimpo
senior tag
-
mepet
addikt
+1. 120 meccs utan en is reagalnek egyelore itt a csgo topicban: A cs2 nem akad, sokkal folyamatosabb, mint a csgo volt, pedig egy osregi 1080-assal jatszom. (A korabban a forumban mar altalam megosztott beallitasok utan nincs lag csak gyenge VGA-kkal. Aki lusta beallitani a grafikat, annak nagyon akad, de az szerintem meg is erdemli.) A hitreg tokeletes, soha semmelyik cseben sem volt meg ilyen jo. Meg a bombat rako jatekosnak is ott van a feje, ahol a kepen. A hangok ezerszer elethubbek es jobb minoseguek, mint a csgo-ban voltak. Eddig 1 fo csalo jatekost lattam 120 meccs alatt.
A cs2 altalam ismert bugjai:
-a lobbyban a leaderboard neha nem mutat semmit
-a lobbyban a tars keresesnel a looking to play ful sokszor ures
-a bomba hatastalanitas elkezdesenek a hangjat felulirja a tuz. (Ez sulyos hiba!) Egyaltalan nem hallani, mikor szedik, ha eg egy molo...
-ha equip-elek (kibontok) egy grafitit, akkor a jatekban a kovetkezo meccsen (vagy egeszen a jatek ujrainditasaig, nem tudom) nem enged grafitit fujni. Tehat ezt a cs resi megoldja. -
goccer
aktív tag
Csalót én se láttam még ~15 meccs alatt, de gyalázatosan rosszul fut a játék bizonyos konfigokon. Nekem R5 3600, RX5700-zal az első két hétben játszhatatlan input lag volt, jó ping és elviselhető FPS mellett. Most már játszható, de mindig sokkal rosszabb érzésre mint a GO, továbbra is érezhető az input lag, és az átlag 150 FPS is (fhd, minden low-on) elég gyenge, fele a GO-hoz képest.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ó, én is abszolút ilyen vagyok, ha pont mindig azt az irányt tartja le az egyetlen ellenfél, ahonnan jön valaki, ha pont oda megy a pref, ahol letart a védő, ha pont eltalálják a füst mögötti ellenfelet, akkor hajlamos vagyok wh-ra gyanakodni.
Tegnap mondjuk visszakaptam, Ancienten top dmg és fragger voltam, a magyar ellenfelek le is hordtak mindennek...
Annyiban jó ez az újrarangozás, hogy GO-ban hozzád hasonlóan bedobott jóval a valós rangom fölé, így ott örülök, ha nem rontom el a többiek meccsét, 2-ben pedig még az is előfordul, hogy én viszem a csapatot. Igaz, 3000 köré sorolt be, most vagyok 5000 fölött - nem, egyáltalán nem mentem rá arra, hogy alacsony pontot kapjak. -
Scale
őstag
9k környékén mozgunk mi és a legnagyobb baj amivel találkoztunk az az hogy szinte senki se beszél, nem infózik.. mármint aki nyilván nem premade velünk.. csgoban sokkal jobb volt ennél az információáramlás az eddigi tapasztalatok alapján, bár most cserébe kevesebb orosszal dob össze...
Kíváncsi leszek hogy releasekor ezek visszaállnak a csgo-s szintre.. -
MikeWazowski
veterán
Ki hisztizik? Csak véleményt írtam.
Sztem ez egy nagyon szar rendszer, hogy a játék elején már kiirja h ha nyer a csapat kapsz x pontot, ha nem y pontot levon. Ez hol jó? Hiába ölsz 30 embert és halsz 5szor, akkor is bukod a pontot, ha nem ölsz embert csak halsz de nyertek akkor meg kapod a pontot. Kb szerencse az egész, nem skill. A jó sztem az lenne hogy ha jól játszol, de vesztetek akk nem levon,hanem ad vmennyi pontot. Sztem.... -
Årpi
őstag
A sima MM meccseken én sem tolerálom a fentebb részletezett emberkéket, de azért vannak átmenetek a Major - egy beérett játék MM-je és egy még csak bétának sem hívott játék meccsei között.
Persze egy tökéletes világban ezek a játékosok eltölthetnének pár órát DM-ben, botokkal, hogy ne MM közben kelljen állítani ezt-azt vagy épp rájönni a játék alapvető működésére.
Én perpill a saját adaptálásomra koncentrálok, a külső tényezőkkel amúgy sem tudok mit kezdeni, minek stresszeljek rá.
-
-
Mezcal
addikt
Én elég béna vagyok csgo-ban és nem is értem, mit keresek LEM-ben. Mostanában nem sok egyértelmű (aki nem titkolja) csalóval találkozom MM-en. Olyannal viszont már igen, aki elég ügyesen játszik a WH-val (az ügyesent úgy értem, hogy jól titkolja) és nehéz dönteni, csak gyanús. Múltkor visszanéztem az egyiket és elkaptam, ahogy többször a falon át nézi, merre megyünk és gondolom leadta a drótot.
Mégis szükség lenne egy végleges megoldásra. -
bepken
veterán
segít? pontosan miben segít, ha visszalősz? mész te is utána a süllyesztőbe legfeljebb..
ha valaki idiótán viselkedik a meccsen, akkor alapvetően minden értelemben le kell szarni, nem kell róla tudomást venni. mintha ott se lenne. így neki is nehezebben áll majd fel a cerka, és téged sem büntet a TF az elkövetkezendő meccseiden
ha az említett módon "beleáll" a lövéseidbe, az sajnos más téma, nyilván védhetetlen. max ki tudjátok szavazni és reportolni griefingért. ha azonban az ilyen hülyegyerekre visszalősz, azzal tutira nem oldasz meg semmi, ilyet én nem nagyon javasolnék senkinek.
-
Spet
addikt
Legegyszerűbben, ha követitek a 1,5 soros leírást.
-
mepet
addikt
Azzal, ha csak az MVP adná a rangot, azzal én sem értenék egyet. Viszont összességében az MVP+fragekkel már igen. Ha sokat fragelsz, nyilván jól adja. Ha pedig nem, akkor semmi gond, telepíts és védd meg, vagy defuseolj bombát, hiszen ez a competitive játék célja a fragelésen kívül. Nyilván más tényezők is vannak, pl. a first kill, amit említettél, de akár ide sorolhatjuk az infózás milyenségét is, amit kvantitatív módszerrel technikailag nem lehet, illetve nem érdemes leírni. Az ilyen finomságok közre játszanak a war eredményében, de közvetlenül nem határozzák meg azt. A war eredményét közvetlenül 3 cselekedet határozza meg: planting, defusing, kill. Ezekkel a cselekedetekkel lehet megnyerni egy kört. A nyert körökkel pedig meg lehet nyerni a wart.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Reakcióidő: amikor először rálát az ellenfélre (nincs közöttük takarás), és az első találat közötti idő. Nyilván könnyen kinyerhető, mert a rendszer is nyilvántartja, ettől függően teszi ki a pöttyöt a radarra.
Amúgy persze, hogy nemcsak célbalövésről szól, hanem elsősorban csapatmunka, ezért sem értem, amikor random solo esetén az ellenfélből négyen egy klánban vannak, náluk tökéletes csapatmunka, nálunk meg mindenki csak rushol összevissza (ennél már csak az a rosszabb, amikor alacsony trust factorú ismerősök hívnak meg, aztán kezdés után derül ki, hogy igazából csak funolnak)
Persze, feldobja egy idő után, akkor ezért van annyi publikus derank szerver, illetve ezért vannak olyan meccseim, ahol alacsony nova jobban lő, mint előző meccsen a seriff.
-
skL86
tag
A Renegadesről sem szabad elfeledkezni, csak a mezőny két legjobbjától kaptak ki a major-ön, és egyedül ők hoztak kört az Astralis ellen, ők is okozhatnak még újabb meglepetést a jövőben, ha tudnak még fejlődni. Tier 4-ből még a Valiance-t várom feltörni, feltéve, ha együtt tudnak maradni.
-
Aprósólyom
addikt
Hát, én sosem lépek le, és jó ha eddigi gamer liftime alatt 1-2 alkalommal voltam toxic, mégis bedob rengetegszer ilyen idiótákat. Viszont én a MM pickerrel javítok a helyzeten és csak tőlem nyugatabbra történő szervereket állítok be. Viszont így be kell vállaljam, ha csak 1-2 páláyra szűkítem az MM keresőt, hogy sokára talála, vagy ha talál, egyszerűen kiírja a játék accept gomb felbukkanása nélkül, hogy nem fogadtam el.
Az igazságot elég nehéz objektíven megállapítani. A CS GO csak azért tűnhet annak, mert viszonylag 0 egyszerűséggel rendelkezik a való élethez képest.
De bárhogy is nézük, már rég lehetnék magasabb szintben, ha az "ELO" rendszer kifinomultabban működne és főleg a saját teljesítményémet venné csak alapul. De mivel a csapatgyőzelem a lényeg ebben az ismeretlen pontrendszerben, ezért maradok DMG-ben. Mikor tudtam rövidebb ideig rendszeresen játszani 5-öd magammal egy jobb társasággal, simán megvolt a LEM. Ez az én tapasztaltom az CS GO igazságos renderéről...
Így viszont ritkán játszom olyanokkal akik kommunikatívak és csapatjátékként játszák a játékot, még a steam ismerősökkel is, mert jóformán Casual hozzáállással játszanak.
-
Nem állok le érvek, és ellenérvek ütköztetése címén, magyarázkodásba.
Ha nem vagyunk egy kategória, akkor nem kell egymással játszanunk.
Legyen az csalás, vagy profizmusnak nevezett valami.
Ha nem jó a meccs lelépek.
Nem szánok az időmből többet olyanra, ahol nem érzem jól magam.
Letojom, hogy a steam féle bünti mit ró rám.
Majd letelik, és újra próbálom.
Idővel kuka lesz ez a játék is. -
Mezcal
addikt
-
30z.Samu
titán
Azóta mentem kétszer, az elsőnél azt hittem megszűnt a probléma az itt javasolt beállítások valamelyikétől. De ma megint elkezdte a tálcázást és ez elég kellemetlen tud lenni... Most nyomtam egy screenshot-ot a fejlesztő konzolról, hátha valakinek van valami ötlete. Valami a beszédnél nem tetszik neki, de nincs ötletem, lerak tálcára, majd vissza. Mintha megnyomtam volna az ALT+Tab-ot kétszer.
-
Cr00py
senior tag
Üdv. Van igen. Észrevehető, viszont nincs akkora difi, mint 60 -> 144 között. Persze, ha csak casual szinten játszol, leginkább 64 tick-en, akkor felesleges. 144-hez is kell már a 128 tick + elegendő fps , hogy " ki tudd használni " .
Viszont..hamar hozzászokik az ember, utána pedig már-már zavaró, ha nem azt nézed.
-
adise
őstag
Azert regen mondom foleg az infernos videoja teljesen egyertelmubb volt mint egy fuston at loves.
Amugy meg ahol komoly penzek vannak mindig fenn all a gyanu sajnos, es az hogy egy majoron megtortenhet az hogy a jatekosok biosban turkalhatnak stb az eleg szomoru. Iclen leszarjak oke de hat ez nem egy garazs lan -
adise
őstag
Flusha eleg rossz pelda mikor kb egyertelmu videoi voltak szerintem. Egyertelmuen nem bukhatott le. Szerinted mi lett volna ha egy tobbszoros gyoztesrol kiderul? Valve lehuzhatta volna a rolot, es az egesz esport szinten megcsappant volna a sponsorok szama egy ilyen utan illetve az egesz esport megitelese a kozvelemenyben. Valahogy ahogy megszuntek az uj ilyen “videoi” a teljesitmenye is eleg gyatra lett. Azert altalaban mindig ugyanazokrol keszultek hasonlok a rengeteg profi kozul
-
lemusz
addikt
Próbálna polkorrekt és diplomatikus lenni, neki ezek az emberek lényegében a munkatársai, nem mondana senkire se rosszat nyíltan kamerába (négyszemközt már lehet), még ha legbelül utálná is az illetőt vagy éppen gyanakodna rá, csak ő járna rosszul vele. Gondolkozz ember...
-
gtamate2
veterán
Itt a sztori, több bizonyítékkal, ilyet egy profi nem találni ki magától szvsz, ott a TPU-s alkalmazás is a gépen.
Nagyon remélem, hogy senki nem csal, de korántsem vagyok biztos benne. Itt most nem a vad WH/aimokra kell gondolni, de egy hang alapú wh pl simán mehet a háttérbe szvsz. -
gtamate2
veterán
Épp hogy itt van értelme, az összes nagyobb díjazású sportban vannak csalók, akik nem feltétlenül buknak le. Itt is csaltak már a Majorön a steamen keresztül, akkor pedig telepíteni sem lehetett semmit a gépekre.
Btw. a játékos törölt tweetje is megvan, nem hiszem hogy poénból írta volna ki.
-
lemusz
addikt
Szerintem simán elképzelhető hogy voltak vagy vannak olyan pró játékosok, akik a pályafutásuk egy bizonyos szakaszában vagy akár vissza-vissza térően cheathez nyúltak/nyúlnak. pl Kqly, cly, s1mple esl bannja. Ennek függvényében miért ördögtől való azt feltételezni, hogy vannak akik kifinomultabban csinálták/csinálják? A billentyű kombinációval be/kikapcsolható aimlock a legkézenfekvőbb megoldás. Vannak ismert undetected megoldások, pl egér memória, workshop módszer, de még mennyi másik lehet amiről nem tudunk. Aki ilyen szinten járatos és benne van a rossz vér megtalálja a kiskaput ne aggódj. Félreértés ne essék nem tömegekről beszélek, csak 1-2 rohadt almáról a kertben.
-
Mezcal
addikt
Volt, amikor 100%-os volt a jelentés VAC/OW történet, elhiszem, hogy irigyled, hiszen szerinted, alig van csaló. Kár, hogy a tények mást mutatnak. Egyébként, amikor egy csapatban vagy egymás ellen játszottunk sem mondhatnám, hogy annyival jobb lettél volna, mint amennyire előadod itt magad
Viszont emélszem egy Mirage meccsere, amikor jópárszor rekteltelek.
-
-
lemusz
addikt
Jó hát annak idején a Zámbó Krisztiánra is sokan szavaztak, de akinek volt füle már az elején hallotta, hogy messze nem az apja szintjén énekel...
Nem akarok senkit megbántani, de nekem az a saját tapasztalatom (baráti smurfmeccsekről, 10-es mixekről), hogy általában a skilltelenebb játékosok használták eddig is a HRTF-t és általában ők azok akik nem hallják a különbséget és/vagy jobbnak tartják a sima sztereo-nál. Vertikálisan jobb egyébként, de horizontálisan rosszabb. Akinek pedig van némi pályaismerete az eddig is tudta, hogy a bal-jobb amit éppen hall, az vertikálisan fontos-e. Most viszont annyira szar a sztereo is, hogy pl. állok d2 ct rámpánál és nem hallom ki a hangokból, hogy röviden lőnek-e vagy közön kifelé menet. Hosszún hogy rövid trappol-e vagy közön kifele. T közön hogy röviden bement T-k lövöldöznek-e vagy közön mentek-e ki és ct-n lőnek. A távoli hangokkal valamit nagyon mellé babráltak.
-
GabN73
addikt
Ez tök jó, csak az a gond, hogy erre nem mindenki szánja rá magát, hisz ez legtöbbeknek egy szórakozás, leül játszani tanulás vagy munka után, aztán nyomja ami kifér a csövön.
Utolsó bekezdésem. Nem az MM-re kell ráfeszülni, aztán meg sírni hogy rossz a csapatom/mindenki csal, pedig én pro skillel születtem, és nem itt a helyem.
Aki hazamegy munka után/tanulás után leül játszani kikapcsolódás gyanánt, de egyből indítja az mm-et, aztán ráizgul a rankra... Az meg is érdemli. -
GabN73
addikt
Tanuljon, és legyen alázatos.
Kotelező botozás-dm mellett, tanulja meg rendesen a mapokat, a spotokat/granyókat/smokeokat, mit hogy kell és mit hogy lehet letartani, alap helyek ahová prefire mehet/tartasz - csak hogy csítternek tűnj -
Elemezze a saját játékát - ha eldobott egy smoket, utána mit csinált, mit csinálhatott volna másképp. Saját hibáiból tanul az ember.
Infózzon - elképesztő hogy ez egy csapatjáték, aminek az alapja a jó info. Ja és lehetőleg minél pontosabb legyen - hány ember, hol stb....
Türelem - avoid tilt.
Demózzon, nézzen meccseket.
Meg hát nem a jujjénvagyokazelsőmindenkinéljobbvagyok mentalitás. Csapatjáték, inkább halj meg ha egy jó tradet tudtok csinálni, kort érhet. Aki a KDA-ra veri magát, főleg magasabb szinten az csak egy .....
Ha nem tudsz valamit kérdezz - sose szégyen, az élet más területén se - nem tudod hogy hol van az a hely amit infoztak? Kérdezz. Nem jott info? Kérdezz rá, hátha. Kedvencem egy ph mix alkalmával volt: Mirage, 1v2, bomba lerakva A-ra, ct emberünknek megy az info hogy az egyik connectorban van. Ok ok hangzik a válasz, és be se fordul rá se néz, megy lépcsőhoz, connectornak háttal. Lelovik, mi pislogunk, megkérdezzuk hogy ez mi volt, majd jon a válasz hogy jóvanna nem kell ez, nem tudta mi az a connector... ...Én inkább azt nem értem, hogy itt sokan csak pihiből, szórakozásból, funból játszanak, ők miért hajkurásszák az mm-eket? Lehet találni egy két magyar vagy külfoldi pubot, ahol játszanak értelmes emberek is, miért kell minden áron a kompetitív vonalat erőltetni ha nem megy, és nem is teszünk érte hogy menjen?
-
lemusz
addikt
"Szerintem még itt a fórumon is vannak olyanok, akik bármilyen rankból 100 meccs alatt akármikor feljutnak globálba."
Aztán csínján az ilyen meg ehhez hasonló kijelentésekkel, mint múltkor is hogy átlagreflexekkel bárki LEM-ig mehet. Ez egy soktényezős dolog, ráadásul mindenki más és más. Olvassa ezeket a kommentjeidet átlagferi, aztán mikor mégsem jön össze a dolog elkeseredésében cheathez nyúl, hogy csak azért is igaz legyen ő rá is.
-
Mezcal
addikt
A lényeget már először is megfogtam, hogy szvsz sok a csaló. Most megint szándékosan eltúlzod azt, amit mondtam. Nem100%-os a csaló elkapásom, de az elmúlt két hétből akit annak jelöltem, az megkapta, vagyis az elmúlt 2 hét 100%-os. Ma például volt egy srác a csaptunkban, akit többen csalónak tartottak, először én is azt hittem, hogy wh-s, de megnéztem körökön át, és aztán elkönyveltem, hogy ügyes, mert jóval felettünk lőtt.Meccs végén láttuk, hogy GE az ellenfélben lem-ek.
Hogy a LEM nem magas rang, hát csak két rang van utána, ha az nem magas, akkor nem tudom, hogy mi. -
qdak
addikt
en meg mindig azt mondom csapatfuggo, kikkel rak ossze, ma is pl a gyereknek 2 kill je volt a vegen, vagy engem lo fejbe awp vel, atlag 3 bol 1 jatekbacsak a gyulolkodes megy, akar csapaton belul, hiaba infozol nem erdekli...
ellensegbe 300 as ping el jatszik es meg o pofazik ha szolva van...
de szerencsere mindig van jo meccs-secret- en most is nezem cs go ba, ez volt cs s be is szerveren...
-
skL86
tag
Egyébként szívesen megyek pár kísérlet mm-et vmi nagy csíter szakértővel innen, érdekelne kire mondja, hogy csíter és MIÉRT, aztán hány kap abból mondjuk vac bant. Mondjuk mint említettem, abban biztos vagyok, hogy elég sokan használnak cheateket, de szerintem a leggyakoribb a radar hack pl. ami önmagában még nem vágja földhöz a játékot, és gyakorlatilag bizonyíthatatlan egy mm közben. Az is valószínű, hogyha csak annyit teszek, hogy minden meccsen bejelölöm a legtöbbet lövő játékost, akkor 10-20 meccs alatt lesz vac banos, nem feltétlenül mert whzott vagy aimozott, de használt valami okosságot.
-
Mezcal
addikt
de abban tökéletesen biztos vagyok, hogy ti nem a csalók miatt pörögtök ennyit, hanem a saját sikertelen játékotok miatt
Nem az első tévedésed: Konkrétan azért pörgök, mert itt az a menő, ha valaki azt mondja, hogy kevés a csaló a csgo-ban.
mert sajnos nincs igazán rálátásotok erre a játékra.
Ugyanannyi van, mint neked.
Visszatérve a sikertelen a játékom hülyeségre. (Jellemzően azok mondják ezt, akik a rang miatt játszanak) Engem nagyon régóta nem hajt a rang, nem érdekel, nem azért játszom, így a siker és sikertelenség sincs rám hatással, vagy a játékomra. Ismerek olyan játékosokat, akik elértek egy viszonylag magas rangot lem supreme, és nem mernek játszani, csak minimálisan éppen annyit, hogy ne veszítsék el a rangjukat. Nálam ilyen nincs.
-
Mezcal
addikt
De már megint másról beszélsz, mert én például egy szóval sem beszéltem ranglépésről, ami engem már nagyon régóta nem érdekel. Sarkosan fogalmazva, tojok a rangra. Maradjunk annál a témánál, amihez hozzászóltam, hogy szerintetek kevés a csaló. A tények mást mutatnak.
gtamate: A maradék a mocskos smurfölőkről és a sz*r játékról szól nagyjából.
Nem tudom, hogyan, mert én nem tartom szar játéknak. A csalókat meg utálom, alapból, ennek oka 1.6-ig vezethető vissza. Aki meg azzal érvel, hogy kevés a csaló csgoban, azt hadd röhögjem ki.
-
Mezcal
addikt
hogy nem TÖMEGESEN vannak
Mi, hogy nem tömegesen? Baromi sokan vannak.
Tehát bizonyos vagyok benne, hogy nem jut minden meccsre egy csaló
Nem is állítottuk.
de szért senki sem gondolja komolyan, hogy ennyi lelki nyomorult van a játékosok között.
Nem, nem gondoljuk, hanem tudjuk!
A cheat használók legtöbbje feljebb akar jutni, sikerélményt keres, ahogy PUFF is.
Ha erre vonatkozólag van valami statisztikád, akkor ne rejtegesd.
-
Mezcal
addikt
Mire nem bizonyíték? Ezeket jelöltem meg az elmúlt hétben, ez eddig 100%-os. Mint mondtam, nem szoktam csalózni azt, aki meglő, azt én sem szeretem, ha valaki azonnal csalót kiált, de én elég jól ráérzek erre. Azt meg külön viccesnek tartom, amit állítotok, hogy nincs vagy alig van csaló, az a másik véglet.
-
GhanBuri Ghan
őstag
"Ezt én is így gondolom, de akkor nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, ennek örülök, már azt hittem én vagyok az idióta, hogy LEM-ben nem találkozok tömeges csaló áradattal, silvertől kaláig meg mindenki csal.."
De nyilvánvalóan vannak csalók, legalábbis nem tudom hogyan értékelni azt, hogy miután a fél pályát átlopakodtam (társak közben a pálya másik végén éppen CT-kre lövöldöznek), elbújok egy sarokban (és nem, nem láthattak meg közben), erre berepül mellém egy moló meg egy heg. Vagy amikor letartom mondjuk Cache-en midet (ami elég széles), sarok mögül kiugrik a védő, és abban a pillanatban már adja is a fejest.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged