Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Kakaó Kings vs GentleBeaterZ | PH! Nightcup közvetítés (2. nap) Stream
Jó meccs volt!
Holnap folytatás: 2 Bullets vs Kakaó Kings
ill. Stop CSGO! vs Dream TeamAki tudna közvetíteni holnap az írjon már rám pls!
-
langward
tag
válasz
Gentlelelele
üzenetére
vegyél netet plz... képregény beugrásaid oriásiak..
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele
üzenetére

-
ReFleXx
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
évtized üzlete

-
gtamate2
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Közben elfelejtettem írni, de pörög a stream. Már a 3. pálya van, elég szoros a meccs.
-
Spet
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Fogd ki a halat.

-
oliwwer
aktív tag
válasz
Assimilator
üzenetére
fogadd el
-
Assimilator
őstag
Most kaptam egy ajanlatot az egyik 3 centes fegyomra: P250 | Boreal Forest (Field-Tested)
A srac adna erte PP-Bizon Urban Dash (Field-Tested) meg 11 db ladat ami vegyes de amugy mind filleres.
Nekem ez tok jo uzlet. Neki hol eri meg?
Steam tradekent jott. Hajlok az elfogadasra csak tul jonak tunik, hogy nyugodtan elfogadjam.
Velemeny? -
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nem vészesen, de néha az vagy. Vannak nálad sokkal rosszabbak is, ne búsulj komám.

-
ReFleXx
addikt
válasz
gtamate2
üzenetére
Akkor sorba.
Ragie rage-en hatalmasat röhögtünk akkor streamen, de nem szép dolog k*va anyázni, főleg egy ilyen tét nélküli baráti mérkőzésen, ha annyira kiakarja magábol adni a dühöt akkor ilyenkor ne nyomja a push2talkot inkabb.
Ugy akartam visszanezni a tegnapi Dreamhack dontot, hogy nem tudom a vegeredmeny-t , de sajna meglattam a bold kiemelést a hltv.orgon , fakk, sebaj GG VP!
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Toxic vagy és szómenésed van. Jobb közvetítőt el se tudok képzelni.

Nyugodt ember nem való kommentátornak. -
I Am^^
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Néha elnyomta a lövés hangja, de többnyire érthető volt....Így is jó volt

-
I Am^^
tag
válasz
gtamate2
üzenetére
Ez így igaz. Egy hét amúgy is kevés, főleg ha mindeki máshogy dolgozik/jár egyetemre. Nem is tudtunk úgy összeszokni. Jó ötlet ez, csak nem így, én nagyon kiégtem. Valszeg holnap is ugyanígy.

Szeretném megköszönni Vismajornak és gentle-nek a közvetítést. A rendes majorokon is eltudnám hallgatni. Szerintem színvonalas volt
Ezt most úgy írtam, mintha én lennék a rendezője ennek a Nightcup-nak....de nah.
-
Zomb€€
őstag
válasz
kretenallat
üzenetére
Wut? Meg ne mis jatszottunk, ne temess mar

-
gtamate2
veterán
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
A következő nightcup valószínűleg így fog zajlani.

-
dugo_
veterán
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
De ezzel feltaláltad a napi ph mixet kb...

-
gtamate2
veterán
válasz
GabN73
üzenetére
Igen, én is pont hajnalban néztem meg. a releváns rész
-
CosmoBacsika
tag
válasz
I Am^^
üzenetére
Nekem ehhez egyébként annyi ötletem lenne, hogy tényleg beöntenék minden jelentkezőt egy poolba, és abból draftolna mondjuk 6 csk. Így kb egyenlően oszlana el a skill, mindenhol lenne erős-közepes-gyenge, mindenki tanulna, és összerázná a közösséget. CSak egy javaslat.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
kretenallat
üzenetére
"
tudod, a kakaósok elég erős összeállításnak tűntek, aztán jöttek azok, akik még őket is lenyomják majd, ti meg pont velük kezdtetek... szomorú.
"
Értem én ,hogy vicc de naaa , akkora kiégés lesz ma
-
gtamate2
veterán
Ma (hétfő)
20:30 - Kakaó Kings vs GentleBeaterZHolnap (kedd)
21:00 - Dream Team vs StopCSGO!A közvetítés pedig itt lesz elérhető.
-
kretenallat
senior tag
válasz
I Am^^
üzenetére
tudod, a kakaósok elég erős összeállításnak tűntek, aztán jöttek azok, akik még őket is lenyomják majd, ti meg pont velük kezdtetek... szomorú.
egyébként tegnap pont az jutott eszembe, hogy ha a szervereket lehetne használni ilyen célra, akkor lehetne valami midskill kupát is tartani, ahogy a globálokat (meg mondjuk mindenkit DMG felett) megkérünk, hogy máshol villogjon, csak kérdés, hogy nem lenne-e egy-két álruhás szupersztár (csak nem, dehát a csalást se tudom logikusan megmagyarázni tét nélküli meccseken...)
szerintem egy ilyenre ha össze lehetne kapni 4 csapatot és körmérkőzéssel mindenki mindenki ellen játszana, az már három bo3nyi igényesebb játék lehetne. annyira meg már megérheti összeszedni egy csapatot. persze a ti csapatotokat a nyilvánvaló (összeszokottságból adódó) helyzeti előny miatt fel kellene darabolnunk.
-
default.
őstag
válasz
lemusz
üzenetére
Én ezt az egész skinezős marhaságot kigyomlálnám a játékból, nem használom egyiket sem, nem ez a lényeg. Viszont így, hogy dobálja, mindig eladogatom őket, és szép lassan összegyűlik valami olcsó kis játékra a Store-ból.
Csak emiatt nem "dobom ki" az összeset a p&csába 
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
Egyébként ha megfigyelitek, elkezdtek szépen lassan csökkenni a skinárak. Én ezt a G2A maffia által is vezérelt bennfentes nagykereskedők indikátor hatásának tudom be. Ők már tudnak valamit, közel lehetünk az új operációhoz. Szerda vagy csütörtök hajnal? Meglásssssssssssssssuk.
-
lemusz
addikt
válasz
default.
üzenetére
Bedobsz a szerződésbe 10 db 3 centes (de ugye nem 3 cent, mert nem kell senkinek...) skint a szerződésbe (ami ott van az ingame inventorydban) és kapsz egy magasabb szintű/osztályú skint. Adja magát az egész, kár érte fecsérelni a billentyűzetet, próbáld ki. Az esetek többségében a 10x1cent helyett kapsz majd egy 5-6 centes skint. De az legalább már nem szürke lesz, hanem világoskék vagy mi a szösz...
A ládákkal meg abszolút nem tudsz mit csinálni. Ha van smurf accod trédeld át oda, hogy ne zavarjanak, aztán ha sok összegyűlt (100+) akkor már lehet kezdeni vele valamit, vagy hagyod rothadni a smurf accon 1-2 évig, hogy benője a nemes penész és hátha megdrágul ettől egy kicsit...
-
lemusz
addikt
válasz
default.
üzenetére
Ha skinekről van szó lehet őket trade-uppolni ingame 10-ből csinálsz 1-et. Ha nem skinek, hanem háttérképek, emotikonok, kártyák stb akkor annyit tudsz csinálni, hogy ilyen gem-re váltod át őket, ami ha elér nem is tudom talán 1000-et, akkor azt piacon el lehet adni kb 70-80 centért. Nekem is rengeteg ilyen van vagy volt, és ha kb 2 hónap után se viszik el, akkor átváltom gemre.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Fent van egy rakás eladó 0,03-as cuccom a piacon, hónapok óta nem visznek el egyet sem.
Van valami magyarázat erre, vagy el lehet adni ezeket egyben esetleg, vagy bármire felhasználni?Köszönöm előre is!
Üdv! -
Xero
nagyúr
válasz
kretenallat
üzenetére
Azt egy aranyhörcsög is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
gtamate2
veterán
Ma valakinek van kedve castolni ? Lehet pepe megoldja hogy többen is tudjunk.
Este GentlebeaterZ vs Kakaókings -
langward
tag
2. meccsen ahol szart se lőttem.. 71.43% HS rate

józsef tomi nem számít, kamu a 77.78% -al![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
https://logout.hu/bejegyzes/gtamate2/ph_csgo_nightcup_vol2.html
-
Xero
nagyúr
válasz
kretenallat
üzenetére
Jók voltatok. Sokkal szorosabb volt, mint amit az eredmény sugall.
-
kretenallat
senior tag
szeretném megköszönni gentle-nek a kommentárt, amit lehet, megtett, hogy valami pozitívat is mondjon xDD (kb olyan érzés, mint amikor megkérték Neo-t, hogy valami pozitívat is mondjon az ellenfélről a meccs után: they tried, they tried...)
by gentle: "chucky lőhetetlen (valsz el van csúszva a hitregje)" nahát, nem csak nekem tűnt mátrixosnak.
-
lemusz
addikt
Honnan hozza vissza ezt a döntőt a VP?! Hát ez hihetetlen! Megverik egymást a másik mapján! Remélem kibírom ezt a napot kialvatlanul. Let's go VP!
-
gtamate2
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Feldobtam a vasárnapi Nightcup meccseket:
Lejátszási lista (későbbiekben bővül) -
gtamate2
veterán
A következő két meccset ha a résztvevőknek is megfelel hétfőn zavarnánk le, hasonló időben mint a vasárnapiakat. A cast szempontjából próbálunk javítani, sajnos a József Tomi nete korlátozta az erőforrásai, viszont a Vismajor & Gentle cast zseniális volt, már töltöm is fel yt-ra.
Más: Ragie nevében elnézést kérek a beszűrődő rageelésért, nem tudtuk hogy a casterek is hallják, semmiképp nem szerettünk volna konfrontálódni, csak a játék ezzel jár és nehezebben tudjuk páran kiadni az frusztrációt.
-
szebe
addikt
Várom a dán tweet-et. Ez csak egy DH, nem major, nem pörögtek fel...

-
válasz
Shkiz0
üzenetére
Azóta se lett jobb a helyzet

Meccs kimenetele | Eredmény | Ölés-assist-halál | helyezés | MVP |
Win 4-16 18-3-10 3 4
Win 16-7 12-3-18 5 3
Loose 13-16 18-4-21 3 1
Win 8-16 20-1-16 3 7Mondjuk már annak is örülök, hogy így egyedül, vagy max 1 baráttal, ennyi sok nyerő összejön, mert legutóbb babérból nova 4-ig sikerült lebukni magam, a tryhard miatt rövid időn belül, mert egyszerűen agyfasz néha milyen bánat geci emberekkel dob össze a renccer'

-
lemusz
addikt

-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Még mindig nem adta a ph a nevét a dologhoz...
-
Vismajor01
addikt
Nem tudom volt e már linkelve, de itt nézhetitek a ph nc első meccsét gentle és jómagam közvetítésében
https://www.twitch.tv/vismajor010 -
oliwwer
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Easy problem solved

De GG VP ! 

LendvaiFeri1