- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
válasz
Ochocinco46 #70883 üzenetére
Sziasztok, vannak tapasztalatok 144 hz-ről 240 hz.es monitorra váltásról? Van értelme, észrevehető a különbség?
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Ochocinco46 #70879 üzenetére
Lassan már én is ott tartok, hogy visszarakom a 8.1-et, az rendesen működött legalább.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #70879 üzenetére
Tényleg jó ez a Win10 a gémereknek, mostanában mindig csak ámulok rajta.
-
Bence942
tag
válasz
Ochocinco46 #70869 üzenetére
AMD driverbe cs gohoz állíts mindent a legrosszabra úgy próbáld meg esetleg ezt nézdmeg
-
adise
őstag
válasz
Ochocinco46 #70869 üzenetére
Ahhoz nem irtal eleget, hogy dm 5v5 stb hol annyi? Milyen felbontásba/részletességgel játszol?
mit csináltál a gépeden optimalizácio gyanánt. Új win10 update is fenn van? szóval elégsokmindentől lehet.#70870
ezekszerint igazam volt. legalább magadnak ne mondj ellent , csak 280 meg csak kezdőn allva blabla
de hát nem te voltál az aki amiatt sírt, hogy nem adja célkereszt és hasonló dolgok? -
adise
őstag
válasz
Ochocinco46 #70864 üzenetére
az i5 4440 mar azért elég kevés amugy a jateknak, ne várj stabil 300 fpst.
150ig droppolgatást vagy akár még lejjebb is teljesen normalis azzal a procival -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Ochocinco46 #70864 üzenetére
Pl. ha lagol a szerver vagy nem jó a hálózati beállításod a CSGO-ban és amiatt van lag, akkor is eldobja a az FPS-t.
-
mepet
addikt
válasz
Ochocinco46 #70859 üzenetére
Most épp piros kártyám van nem zöld, de nálam anno az csinált ilyet, mikor nagyobb windows frissítés volt, és sunyiban lecserélte a drivert. Felraktam újból a legújabbat és jó lett.
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Csomó dolog okozhatja, érdemes utánaolvasgatni és végigmenni minden fix-en.
Google -
Bence942
tag
válasz
Persze ez érthető de azt tudni kell minél újjabb egy vga és többet tud egy régebbi játéknál annál kevesebbet tud fpsbe.. ezt már nem 1x tapasztaltam és bárki bármit mond nem teljesít jobban, mert 950el hogy van fix 300 mint egy 1060al csak ugráló fps.. vicces vicces.. uj motor kellene alá hogy jó is legyen de hát az
-
30z.Samu
félisten
válasz
Nem biztos, hogy nálad van a hiba.
Oké, nekem jelenleg nincs bika gépem, de az én gépemen is ugrál az FPS.
-
Bence942
tag
válasz
Ochocinco46 #70857 üzenetére
Helló nekem is akadtak ilyen problémák, csak nvidiával, de a legjobb hogy gtx 950el fix 300fpsem meg volt a mostani 1060ammal meg ugrál föl le
szerintem örüljünk hogy még fut ez a játék mert ahogy ez össze van csapva hát nem semmi..
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
Ochocinco46 #70761 üzenetére
Próbáld meg ezt
-
infectedmann
őstag
válasz
Ochocinco46 #70759 üzenetére
Én inkább a CPU-t logolnám, CS:GO inkább proci igényes.
Jó lenne tudni a graf. beállításokat is.
-
lemusz
addikt
válasz
Ochocinco46 #69190 üzenetére
... és akkor elérkeztünk a HLTV-s topikok pokoli bugyraihoz, egészen pontosan az: EU vs NA témakörhöz.
Kivi vagyok Lacika keze megremeg-e majd ettől az egész pofás hangulatot teremtő közönségtől, ami nyilván félúton sincs a 2014-es katowiceihez képest, de NA-hoz képest egész jó volt. C9 nagyon ügyes, ha ez a közönség a győzelembe hajszolja őket teljes mértékben megérdemlik, hiszen 2 potenciális győztest már így is megvertek a G2 és SK személyében, a Faze megverésével nem maradna "mi lett volna, ha?" c. nyitott könyv. Akárhogy is lesz egészen biztosan emlékezetesebb és élvezetesebb döntő lesz, mint a legutóbbi Gambites.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Ochocinco46 #68828 üzenetére
Ha örömét leli benne, és nem lesz egydimenziós kocka, akkor támogatni fogom. Ja meg persze a sticker money az enyém
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Ochocinco46 #59169 üzenetére
A CS-t meg se kell nézni, csak a desktopon 5 másodpercig huzogasd az egeret és már tudni fogod miről van szó.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Nem tartom kizártnak, hogy megoldható legyen egy CSs teszt, ha beszélsz Brekkel. Segítenék én, de idáig nem fogsz eljönni egy monitortesztért
-
CosmoBacsika
tag
válasz
H az Oazisban írsz breki fórumtagnak, akkor szerintem biztosan tud neked segíteni.
-
szebe
addikt
válasz
Meltdown, meg mittomén milyen esport bárok vannak még
-
adise
őstag
válasz
Nemhiszem hogy csak ő dolgozik ott egyedül
-
kuLi_
tag
válasz
Ochocinco46 #58389 üzenetére
DeadFoxnak gratuláltam FB-n, erre:
"Elso map utan semmler ordit 10 meterrol h deadfox en meg nem vagtam mi pereg. Odajott es megdicsert. Lmao"ROFL
Nagyon örülök, hogy az izgulás nem sok jelét mutatja az öreg, remélem sokáig jutnak a HR-rel, később nem lesz meg a meglepetés ereje.
-
válasz
Ochocinco46 #58389 üzenetére
Pasha ratioja 0.58. Atom.
-
gtamate2
veterán
válasz
Ochocinco46 #58091 üzenetére
Mondtam hogy bann jár érte.
-
lemusz
addikt
válasz
Ochocinco46 #58091 üzenetére
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #58084 üzenetére
Konkrétan nincs más fóruma a magyar CS közösségnek, így előbb-utóbb várható volt a ph-sok(k) "felemelkedése".
-
b0rZ
aktív tag
válasz
Ochocinco46 #58081 üzenetére
Már túl vagyunk rajta. Második szerver is él, két meccs megy ma este párhuzamosan...
-
he7edik.
addikt
válasz
Ochocinco46 #57802 üzenetére
Jó mondjuk ez legendás momentum
-
szebe
addikt
válasz
Ochocinco46 #57787 üzenetére
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Ochocinco46 #57785 üzenetére
adócsaló HeatoN se volt messze a böritől [link]
-
.LnB
titán
válasz
Ochocinco46 #57785 üzenetére
Én is Heaton, Spawn, ahl, Potti, (Fisker, Hyper, zet) LU óta vagyok NiP fan. Csak direkt f0rest-éket írtam.
-
törölt tag
válasz
Ochocinco46 #56711 üzenetére
Nyár van. Amúgy az még Rocket League + Dota is mellé. Kb olyan 60 órám van az elmúlt 2 hétbe, csak rendes meccs
-
dugo_
veterán
válasz
Ochocinco46 #54996 üzenetére
Rajtam egyszer 6+ hp-t sebzett egy flash (vagy még csak eldobott decoy, már nem tudom) , mert ide-oda pattogott a fal meg köztem.
-
errorcode06
őstag
válasz
Ochocinco46 #54999 üzenetére
Ha kevo nélkül alattad robban akkor simán.
-
MarioAna
senior tag
válasz
Ochocinco46 #54996 üzenetére
fejbekapta a gránát és az sebzett 1-et, a nade meg 101-et. De van elvileg valami bug amit ide is linkeltek már, amikor beakad a modelbe a nade és nagyon sokat sebez. Kettő közül valamelyik
-
maximilian4
addikt
válasz
Ochocinco46 #54842 üzenetére
Egyik kép aláírása: "The king is back"
Enyhén szólva is túlzás.(#54843) Xero
Az tuti. Viszont egy valami biztos, ez első nem conscious meccse volt (team chat).
2. mm-ben a nova 4-es gyereknek nem rossz a stat-ja. -
benceman00
tag
válasz
Ochocinco46 #54580 üzenetére
Én bal kézzel játszok, a pro az már kérdéses
-
mepet
addikt
válasz
Ochocinco46 #54580 üzenetére
Nálunk a '90-es években évekig bal oldalt volt az egér, mert ott volt hely az asztalon. Az egész család megtanulta bal kézzel használni. Aztán ahogy a munkahelyen/iskolában is megjelentek az egerek, akkor mindenhol jobb oldalt volt. Ezután áttettük jobb oldalra, és az egész család átszokott a jobb oldali egerészésre kb 1 nap alatt. Főként tanulás kérdése.
Persze vannak ilyen elméletek a kézírással kapcsolatban is, hogy aki már egyszer megtanulta nem az ideális kezével, az sosem fogja megtanulni az ideális kezével. Ugye volt kor, amikor az iskolában erőltették a balkezesekre is a jobb kézzel írást, és ők jellemzően mindkét kezükkel förmedvény csúnyán írnak. Az elmélet hihető, de szerintem mindent meg lehet tanulni, maximum több idő kell hozzá, ha rosszul álltál neki. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #54565 üzenetére
A NIP mindenképp így kellene maradjon. Az igaz, hogy Friberg borzasztóan le van maradva mostanság, és 10-ből 9-en meccsen sereghajtó, de nélküle nem működne úgy a csapat, ahogy működik.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #54559 üzenetére
Hol látod te ezt? Mert a linkelt oldalon semmi ilyet nem látok.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Ochocinco46 #54554 üzenetére
allu what???
Miert? -
szebe
addikt
válasz
Ochocinco46 #54219 üzenetére
Kíváncsi leszek a nézettségre, annak ellenére, hogy a péntek "köztudottan" kevesebbet számít.
-
po1son
addikt
válasz
Ochocinco46 #53016 üzenetére
Sokra mennek vele online, ha offline meg kikapnak minden csapattól.
Scream többet lőtt ezen az egy mapon a navi ellen, mint egész malmö lanon... -
ReFleXx
addikt
válasz
Ochocinco46 #53016 üzenetére
az még hagyján, de az a flipside is megrektelte oket cbble-nm akiket meg a dignitas rektelt meg ezen a mapon.
-
dugo_
veterán
válasz
Ochocinco46 #50769 üzenetére
TOPFRAGX2
Nekem kb 7 pörgetésig tartott. Teljesen legit, talán még a kocsmai félkarú is kevésbé bundázott.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
Ochocinco46 #49166 üzenetére
Kedvencem, amikor cobble-n voltak, ordítja, hogy chicken coop, a gyerek meg nézi ajtót B-n és lelövik. Aztán ordítja, hogy CHICKEN F*CKING COOP!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ochocinco46 #49173 üzenetére
Ha már leírtad hogy hol nézhetjük meg, akkor le legalább ne lődd már le hogy ki fog nyerni.
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Ochocinco46 #49166 üzenetére
Nemrossz :'D -
Zomb€€
őstag
válasz
Ochocinco46 #47989 üzenetére
Szerintem fogalma nem lesz, hogy mit is kell nezni, ezert a nagy izgalom is el fog maradni, ha az ismeretlensegbol nez meg egy meccset.
-
szebe
addikt
válasz
Ochocinco46 #47989 üzenetére
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Ochocinco46 #44569 üzenetére
A francba, kár volt elárulnod, hogy normális vagy.
Azelőtt sokkal érdekesebb és viccesebb voltál. -
kristof_
tag
válasz
Hát én komolyan köszönöm...ritkán szoktam ilyet röhögni, de ezen nagyon-nagyon nevettem
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Példamutató magatartás, látod Imike
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Ochocinco46 #44514 üzenetére
Nooormális?
-
Vanir
veterán
válasz
Nincs is jobb egy kis személyiségzavarnál.
-
miazmá
tag
válasz
LOL mikbe vagy ember?
Mindenhol jó, de a legjobb rottyon? -
gtamate2
veterán
válasz
Azért ez kicsit ijesztő.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Ochocinco46 #44513 üzenetére
Szia!
Nyomogasd az "F" és az "R" betűt felváltva!Köszönöm a választ!
Nincs mit! üdv
Szia
-
BaLee
addikt
válasz
Ochocinco46 #36952 üzenetére
Igen, számít akkor is!
-
törölt tag
válasz
Ochocinco46 #35954 üzenetére
Olof, vagy Pasha streamnél vissza tudod nézni
-
hemaka
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #35949 üzenetére
Én is nézem már egy ideje, jókat röhögök
-
vhw
addikt
válasz
Ochocinco46 #35508 üzenetére
Engem is érdekelne egy ilyen.
Eddig Nuke feltűnően vicces ilyen téren a rámpán teljes biztonságban pár 10 méterre a hasadóanyagtól, az épületen kívül meg több falon keresztül is meg-meg érezni a lökéshullámot...Egyébként... olyan hiányérzetem van, valahogy hiányzik prodigy, piranesi... régen gyakran játszottam rajtuk... GO-ban nincs/nem lesz?
-
bashi
csendes tag
válasz
Ochocinco46 #32469 üzenetére
Pár hete már linkeltem,ha érdekel ilyen csapatkommunikáció:
Még az ESL-ről,full angolba nyomják:
C9-be inkább ne hallgass bele sztm
("Exiting B,dont kill me")
-
törölt tag
válasz
Ochocinco46 #32466 üzenetére
Ezzel arra akartam célozni, hogy a lehető legrövidebben, de még is bőven adják egymásnak az infot. Biztos, hogy vannak begyakorolt dolgaik amik elvannak nevezve, egy vagy két szavasra és ezt mondják. Gondolom nem dumálják túl.
-
zkas90
senior tag
válasz
Ochocinco46 #32466 üzenetére
-
Redneck
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #31607 üzenetére
Biztonsági döntés és a fogadási csalásokat akarják megnehezíteni az ilyen korlátozásokkal.
-
Kempeti
tag
válasz
Ochocinco46 #31385 üzenetére
-
Kempeti
tag
válasz
Ochocinco46 #31383 üzenetére
???
Nem kell sehova sem másolni. Válaszd ki, hogy botokkal akarsz menni, és ott lesz, hogy egyedi pályák, vagy valami ilyesmi, megfogod találni. -
po1son
addikt
válasz
Ochocinco46 #31376 üzenetére
Én szerintem is 60-70 körül érdemes venni kevlart. Én ezeket tudom még tanácsolni.
Side első körben, ha nyertek akkor érdemes venni full kevo-t, hogy következő körben ne érjen egy golyós meglepetés.
T oldalon ha jól állsz pénzbe, akkor mindig full kevo-t vegyél mert az m4a4 és a m4a1-s 92őt sebezz fejre.
CT oldalon csak akkor vegyél full kevo-t, ha biztos vagy benne, hogy az ellenfél nem 4-5 aka-val fog jönni, mert full kevoval is halsz egy fejesbe. Egyébként érdemes átolvasgatni Slystylenak az összefoglaló leírását itt, mert a játék elégé komoly stratégián alapszik. -
freeknight
őstag
válasz
Ochocinco46 #31376 üzenetére
Szia!
Ha baráttal mész, bármilyen rank különbséggel lehet játszani, csak az általad írt különbség elég nagy. A játék kb a legerősebb szintűnek megfelelő ellenfeleket dobál be, szóval silverekkel hiába megy egy MG1, az ellen is MG1 lesz, vagy nova master, az meg szinte biztos lose.
Én 60-nál szoktam új páncélt venni.
A harmadik kérdésedet nem igazán értem, de workshopon vannak ilyen aim training pályák, onnan válogathatsz dögivel.
Ha gyakorolni akarsz, elsősorban only headshot szervert ajánlanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!