Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
I Am^^
üzenetére
Na igen, ott a gond, hogy ha nem teljes csapatként indulsz, akkor bárkit kaphatsz társnak, és az lehet troll, csaló, akárki.
Az hittem, hogy ha egyedül indulok, akkor nem csapatokkal sorsol össze, de múlt héten többször is volt, hogy az ötből négy ugyanabból a klánból volt, és akkor még az is lehet, hogy ötös premade volt. Az Esea végülis megoldás lehet, a trolloknak annyit nem ér meg, a csalókat meg jobban szűrik, mint a Valve - mármint számodra, az én szintem kevés Eseázáshoz. -
skL86
tag
-
I Am^^
tag
Nyugi skacok. Miért kell összekapni mindig az ilyeneken? Valakiről kiderül, hogy csal és veszekedtek.
Ez a játék már egy retek, és tudjátok kezdem megérteni a csalókat is. Lehet rám mondani bármit, nem védem őket, de ami ebben a játékban megy mostanában......Tehát az hogy 15 meccsből 14x kapok olyan csapattársakat, hogy lövik egymást meg afkznak meg összevesznek, meg silverek. Ráadásul olyan meccseken ami simán hozató. (persze az ellenfélnél, hááát ott nem, ott profik vannak) 3 nap alatt lettem LE-ből MGE. Lehet mondani hogy egyéni probléma, meg játssz csapatban(szokásos phs szöveg), de ez már kezd túl menni minden határon. És szépen lassan, ha a valve nem kezd ezzel valamit akkor: vagy sokkal többen fognak cheathez nyúlni, vagy szépen lassan fogyatkozni fog a csgo közösség.
-
skL86
tag
válasz
GabN73
üzenetére
hm, látom személyeskedés az megy, nem igazán tudom miből következtetsz az iq-ra, de talán nem járok messze az igazságtól, ha azt gondolom, ezzel saját magadat minősíted.. tovább menve, az, hogy védelmedbe veszel egy olyan játékost, akit több alkalommal sújtottak bannal csalás miatt és saját bevallása alapján is használt csalást, kicsit vicces dolog, szerintem nem innen hiányzik az a bozonyos intelligencia hányados.. bár még mindig nem a lényegről beszélsz, mindegy, úgy látom az értelmes eszmecserére nem fog sor kerülni'..
-
GabN73
addikt
FBI index? A/B teszt?
Képzeld, van direct/manual ban faceiten is... de gondolom te annyira tudod azt is hogy hogy működik az anticheat rendszerük, hogy mindjárt le is írod az algoritmusát is

BTW nem a haverom, szimpatikus játékos volt mindig is. Csak nem mindenki van megáldva a jó magyar mentalitással

skL86
Soloban 8-asig jutottam, de 10es meccsekre dobott, ha olyan emberrel mentem. Kíváncsi vagyok hogy ott hány emberre lenne azonnal kimondva hogy csal
IQ-t kéne használni, bár tudom hogy nincs sok... -
-
skL86
tag
válasz
GabN73
üzenetére
Elolvastam az első mondatodat, és szerintem baromira nem az ő ügye, hogy csal vagy sem, nem is értem, miért írsz ilyet. Van bárki más is itt ragein kívül, aki szerint magánügy, ha valaki csal egy online játékban?
Nem voltam faceiten semmilyen szintű, master pláne nem, egy-két mecset, ha játszottam, de mire célzol ezzel? (ESEA ellenben nagyon bejött!!
) Mi megy ott, mesélj? Gondolom te voltál ott, tudod mi a dörgés, bár nem tudom miért fontos ebben a kérdéskörben. Komolyan kérdem.Kahu hány faceit vagy VAC bannot kapott eddig? Tudtommal egyet sem.
Hozzá teszem, hogy nekem szimpi volt ragie viselkedése ph meccseken, de aki csaló, az csaló.
-
adise
őstag
válasz
GabN73
üzenetére
faceiten nincs manual ban. Egyszeruen tul sok player van hogy valaki nézegetné a demokat azért. De ezt már többször is leirtak a faceit oldalon. Nem véletlen letlen lett az antic-cheat sem. Pláne nem egy huszadrangu játékosékt. Simán triggerelt valami ujra az anti-cheatet.
elhiszem, hogy a haverod de akinek van 2 faceitbanja meg 3-4vac banja, arra nehéz aztmondani hogy véletlen volt meg mindenki ellene van
-
mepet
addikt
Szerintem aki valaha csalt, az soha többet nem érdemel semmilyen elismerést. Az bizony örökre egy mocskos csaló marad.
Olyan ez, mint aki embert ölt. Gyilkos marad, akkor is, ha leüli a kirótt büntetést.
Tehát, ha a csalónak lejárna a VAC banja (ugye a VAC ban permanens, de pl. aki 1.6-ban csalt, az utána játszhatott a CSGO-val), az is egy mocskos csaló marad. Ha pedig egy másik accal csal ugyanaz a csaló, az nem csak megvetendő és elítélendő, hanem minden eszközzel üldözendő is, mert az a fenti hasonlattal élve olyan, mintha a gyilkos megszökött volna a börtönből. -
GabN73
addikt
Első mondatot remélem azért elolvastad. Ha csal akkor profi sceneben sem fog érvényesülni soha, lásd pl subroza
Gondolom itt már mindenki volt faceiten 10es szintű, meg master rankban, és tudjátok hogy mi megy ott...
Nem azt írtam hogy lyaaaly ne bántsátok már szegénykét...adise
Miért ne lenne manual ban? XD
Pakoltak csoportban, mert lényegében 2 jó kaliberű játékos volt a csapatban?
Akkor most Kahuval mi a szitu, ők nyertek is, akkor ő is biztosan nem csal?
-
szebe
addikt
"a csaló az csaló és az a minimum, hogy a csgo közösség vesse ki magából, szerintem"
De te is látod, hogy nem.
mat1-ra pörög a flame meg a hate (jogosan), a "kisebb" halakat meg leszarják az emberek (balo, lynch), ugyanúgy játszanak meg jópofiznak tovább. Pedig semmivel sem jobbak ők sem.
ragie-nek is volt itt wall of text-je, hogy igen, régen csalt, de megbánta, megváltozott, aztán hoppá, megint ott egy ban
-
-
skL86
tag
válasz
GabN73
üzenetére
Azért remélem, hogy ezt csak viccből írtad, az remélem megvan, hogy aki tud lőni és játszani, attól még ugyanúgy csalhat, én is ismertem olyan gyereket 1.6-ból személyesen (Stylen), akit bírtam, jó arc volt, lanon szarrá lőtte magát, de csalt online. A profik között is voltak csalók jópáran, ők is tudtak játszani, mégis csaltak, ne legyen már mentőkörülmény, hogy "de lanon belövi"..a csaló az csaló és az a minimum, hogy a csgo közösség vesse ki magából, szerintem,...már akiben van egy kis jó érzés..nem hiszem, hogy megérzésre adják faceiten a permabant, vhogy én jobban hiszek nekik, mint ragienek..
-
Cirkaloo
tag
Amúgy nem kell messzire menni a dologban...
Annyit mondok csak, hogy mat1.
Hiába volt lanon "jó" player...
-
GabN73
addikt
Az ő szíve ügye hogy csal e vagy nem. Én még mindig azt mondom hogy lanon bizonyított, hogy megint manual bant kapott e, vagy az ac fedezte fel... előbbire tippelnék.
Továbbra is azt mondom, hogy ha nem csal, akkor hajrá ne adja fel, sok pro kap véletlenül ow-t is...
/egyéni vélemény/
-
adise
őstag
Tudom sok embert nem érdekel (engem sem), de itt védték páran
ragie új faceit acca is bannolva lett csalásért, persze ez is megint biztos véletlen lett mind a többi
[link]
Persze a haverok gondolom védik majd ezutan is a hülyegyereket -
Van ennél lejjebb? Lehet engem itt bénának titulálni - valszeg az vagyok, de mikor csak olyanokkal játszom, hogy a kebab meg az orosz veszekedik. És nem tudom mi a beteges perverzió a svéd szerverek iránt.
-
topjoyy
tag
Sziasztok.
Demo visszajátszásnál valahogy lelehet menteni a csapat mikrofonos beszélgetést?
-
HdRew
őstag
válasz
cr4sh-
üzenetére
Érdeklődj az azonnali kérdések topikban.
-
cr4sh-
tag
Srácok, segítsetek kérlek.
Vagy egy ilyen setup i3-2100 8gb ram, most kapott egy gtx 950-et, mert nem volt fps.https://www.youtube.com/watch?v=GcHujJrp128
Youtube gameplayeken 150 fps alá nem esik ugyan ez a setup. Sőt ebben a videoban csak 6 giga ram van és high grafikán, magas felbontáson megy a játék.
Nekünk meg 20-30 fps-t ad le, low grafikán alacsony felbontáson. Friss win, új a játék, nincs semmi vírus, vagy bármilyen ram zabáló program a háttérben. Mi a jó isten baja lehet ennek a rohadt gépnek?
Köszönöm előre is, ha tud valaki tanácsot adni.
-
po1son
addikt
Elméletileg Edward volt az egyetlen a csapatból, aki azt mondta, hogy maradjon, amikor kiszavazták a csapatból Zeus-t.
GuardiaN nyilatkozataiból egyébként azt lehet leszűrni, hogy nem bírja s1mple-t. Nagyon fegyelmetlenek tartja és nem tartja jó játékosnak, pedig majoron ő volt az egyetlen, aki végig jól teljesített minden meccsen.
Gondolom lan után felvetődött a kérdés, hogy s1mlpe legyen az első számú awp, ami Lacikának nem tetszett. -
skL86
tag
Üdv,
aki esetleg ESEA-zik és szívesen "pugolna" együtt, itt vehet fel: https://play.esea.net/users/1814975 (rákattantam, mm után, igazán üdítő) -
-
GabN73
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Tényleg így lett.. seized helyére vittem volna angiet

-
bbdzyx
senior tag
válasz
üzenetére
Volt egy peccs, ahol a decal-ok (pl. golyónyomok, konzervdobozok a földön stb.) kliensoldaliak lettek és sokszor közük nincs a szerver által regisztráltakhoz. Így játékosok között is megeshet, hogy máshol látják a golyónyomokat a falon. Erről anno rengeteg oknyomozó videó került fel a redditre/yt-ra.
Ha azóta revised lett a dolog, bocs.
-
törölt tag
Lehet volt mar linkelve korabban, en ma lattam meg.
16 sectol lenyeges.
Jon a CT csoka, hosunk pedig ugrik egyet es kilo egy golyot a tec9-bol, amit fejesnek ad be a jatek.
Ez teljesen okes eddig.Nade a loves tisztan latszik, hogy kurvara nem odamegy. Hanem 1 meterrel melle fel a falra. Meg is jelenik a golyonyom. 128 tickes szerverrol van szo.
Beleraktam eleg orat a jatekba, hogy tudjam, hogy eleg sok elbaszott dolog van benne, de ahj...
-
gtamate2
veterán
Úgy tűnik a fnatic is forgás várható.
-
vzsryl
nagyúr
-
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Dual Beretta + smoke

-
Vanir
veterán
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Ugyanezt csináltam, illetve néhány mapon még mindig így nyomom, ahol inkább cqc, van és nem nagyon tudok óvatosan fejre pötyögni Glock-kal. Nincs ezzel gond.

-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Franklin
üzenetére
USP-vel ritkán spammelnek, és leginkább fejre céloznak, ezért én nem szoktam sima kevlárt venni első körben, viszont a Tec9 29-et sebez kevláros testre, szemben a Glock 13-ával. Befutásnál nekem jobb a Tec + gránát. Persze lehet, hogy magasabb tudásszinten már én se ezt választanám.
-
Franklin
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Érdekes, én nagyon ritkán látok Tec-9-t az első körben, inkább kevlárt vesznek a népek.
Mivel nincs a CT-ken sisak, így glock-kal is szépen lehet osztani a fejeseket.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
kretenallat
üzenetére
Esélytelen volt, ma értünk vissza

Mikor lesz a következő? -
GODx
tag
Első golyó pontosabb, pötyögtetve pontosabb, autómatán új negev
-
bager13
senior tag
Régebben készítettem egy skint.
kíváncsi vagyok mi a véleményetek róla.
Ha nem tetszik nem kell dicsérni ,csak őszintén.
-
Redneck
nagyúr
Ez most miez? Ezt a béta dolgot nem nagyon értem. Már anno szétnerfelték, most megint mi a bajuk?
Pre-Release Notes for 8/2/2017
2017.08.02 -The following changes are in the “1.35.9.7-rc1” CS:GO Beta depot.
[ GAMEPLAY ]
– Shipping initial changes to pistols with the goal of emphasizing skillful use of the weapons, beginning with the Tec-9.
— Tec-9: The Tec-9 has been adjusted to emphasize aiming while retaining the weapon’s high mobility. The current changes include:
– – slightly improved accuracy when taking a single shot
– – significantly reduced accuracy when firing rapidly
– – magazine and reserve ammo reduced to 18 and 90, respectively
– Extended the existing camera height restriction system to include cases where a player is in the air, preventing the first-person camera from rising above their third-person head.
– Players will now make a landing sound if they un-crouch while crouch-jumping.
– Fixed several inconsistencies where sounds were not broadcast when a player was occluded by a wall. (Thanks, simpleavaster!)
[ LINUX ]
– Cleaned up the way CS:GO launches so there is one fewer process -
dugo_
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
Hogy lehet szerezni Dust 2 emblémát, meg stb mapokét? Amit ki is lehet tenni a név mellé.
-
dugo_
veterán
Az megvan, hogy szerver ban jár a túl sok öngyilkosságért?
Nem jön cooldown, csak nem tudsz visszacsatlakozni, végső soron kapod az eltiltást utána.gg volvo
-
bepken
veterán
válasz
shaddy1027
üzenetére
rendben bocsi, én voltam a hülye....közben rájöttem. csgostash.com-on nézegettem a skineket, többet is méregettem, és természetesen rosszból vásároltam be
- tehát természetesen ugyanabból a collection-ből kaptam eggyel jobbat.köszi a gyors választ azért
bocsi az offért 
-
shaddy1027
tag
válasz
bepken
üzenetére
Collection a fegyvereknél a származását jelöli az adott fegyvernek.
Pl.: ez egy Operation Hydrás
Ez azért fontos mert ha 10 Hydrásat upolsz akkor tuti ilyet kapsz, ha 50%-50% a collection, az esélyed is ennyi lesz.
Exterior: Amire te gondolsz, hogy ha 10 db minimal wearből lesz 1 db factory new, nem minden esetben fogsz jobbat kapni mert számít a fegyver float-ja.
Itt szépen elmagyarázza az úriember a dolgokat, még képletet is kapsz, ha pontosra akarsz menni:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Ha bekerül, kapsz tőlem egy példányt! 
Fáj?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1