- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
-Mindent letöröltem, az egész stem mappából, még véletlen se huzzon át semmit.
-Egér nem mozog, mouse_enable false true visszakapcsolás semmi, a konzolban a csgo config false... Menüben egér tökéletes.
Érzékenység, nem számít.na és végre a megoldás:
console:bind "X_AXIS" "rightleft"
bind "Y_AXIS" "!forwardback"
bind "MOUSE_X" "yaw"
bind "MOUSE_Y" "pitch"
bind "U_AXIS" "yaw"
bind "R_AXIS" "pitch"-Még egy érdekesség: ha nem windowed fullscreen, hanem rendes, nem engedi feltenni 1920*1080 ra, nálatok is így van ?
-
goccer
aktív tag
Jó hír viszont az, hogy minél kevesebb meccsed van az elmúlt időben, annál nagyobb impactje van a meccseidnek, tehát sokkal kevesebb nyert meccsből tudsz rangot lépni.
Kérdésedre meg szerintem bizonyos határok között, de igen a válasz. Nem feltétlen globálba dobna be, de előfordulhat hogy magasabb rangot kapsz vissza, ahogy az egyik fenti komment is írta. -
lemusz
addikt
Sok volt a kihagyásod + még ezidő alatt meg is lett birizgálva a rankrendszer egyébként, ezért a nagy visszaesés. Felesleges görcsölnöd rajta, menj long meccseket, ott talán kevesebb a griefer/toxic ember, aztán hamar vissza mész kalába, ha tényleg oda való vagy. Kodiak nem tudom hogy jön a képbe, még csak nem is globál az öreg, de ha megveszed az egérpadját fixen ugrasz Globál+++ba.
-
goccer
aktív tag
Mi az az mk2 mk3? Amúgy minél többet hagysz ki annál alacsonyabb rangot kapsz vissza. Illetve ha itt silver volt az ellen az első besoroló meccsen és kikaptok, akkor a játékot kevéssé érdekli mi volt a korábbi rangot, az aktuális ellenfelekhez viszonyít. Én is kaptam már LEM után MG2 rangot csak mert MG haverokkal mentünk egyet és kikaptunk az első besorolómon, hasonló rangú ellenféllel szemben.
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
bindelésről jut az eszembe: danger zone módban milyen néven szerepel a "tárgy mutatása" (vagy mi)? Elvileg az egér scroll gombjára van rátéve, viszont nekem az a reload gomb, így nem tudok kijelölni tárgyakat a társamnak, pedig jó lenne, ha a felesleges lőszert vagy kevlárt meg tudnám mutatni, hogy hol találja.
-
dvd_R+
őstag
Értelek, de nekem nem a hang bugol.. hanem loss-om van a serveren 20-30-40%
és azért nincs hangja a fegyvernek vagy a bomba szedésnek stb
meg megáll az animacio és azt latom hogy mar 10 töltényem van csak az ak-ban
nem hangbeli problémák vannak hanem net
szolgáltató, modem, hálozati beallitas ilyesmi lehet a gond -
adise
őstag
ezt mondom, hogy a 4690k is kevés a játékhoz a te procid meg fasorban sincs hozzá. Az hogy átlagolod szép dolog de közbe dm-en is 100 korul lehet az alja vagy még kevesebb és ez szamit nem az, hogy kezdon állva 400 van. Ezt csak azért írtam, hogy ne csodálkozz, ha kevés fps van botok elllen
Többihez nemtudok hozzászólni, több hétig hónapig nem játszás után is az MM annyira színvonaltalan semmi, hogy soloba is kb pisztoly scout kombóval is simán nagyon gyenge még globalon is. Bár a hozzászólásaid alapján elég kezdőnek tűnsz gondolom 100 óra sem lehet, ha ilyeneket írsz amiket. Ha egyszer buksz ilyen miatt, utána meg ugyanezek lesznek az ellenfélnél is. Szal nem emiatt nem kerülsz feljebb, mert "társak miatt" .Próbálj meg keresni barátókat, hogy ne egyedül told. Vagy próbáld ki faceit/esea kombó egyikét.
-
adise
őstag
Ne haragudj, hogy ezt írom. De ha az a xeon proci van, ami a leírásodban az lószar kb. Hiába magok meg bármi, ha az egyszálas teljesítménye még egy 4690k-t sem éri el, sőt majdnem fele annyi.
Az meg, hogy fps_max 64 meg ilyenek reméljük senki nem fogja komolyan venni. Oké ,hogy publik szinten játszol, de azért van rengeteg elérhető tartalom az internet, amivel segítheted a fejlődésed mások hibáztatása helyett. -
Cr00py
senior tag
Nos, ez érdekes. Valami pedig biztosan nem okés.
Ha megy az angol, esetleg reddit-en is rákérdezhetsz, ott nagyobb a felhasználóbázis, így az esély is nagyobb, hogy valaki járt már így, esetleg tudva ebben segíteni.
Nekem még ilyen gondom sosem volt.
A monitorozás még egy opció lehet.
afterburner + rtss a legjobb opció erre szvsz. Lehet nézni az értékeket, illetve azt, hogy a "hiba" megjelenése közben mik azok amik változnak. -
Cr00py
senior tag
HDD-n / ssd-n van a játék? kondíciók milyenek?
Ha fps van, akkor következő gyanúsított a háttértár lehet.
a cs eléggé cpu based játék jelen formájában. Nem melegszik túl valamelyik hw?
NIncs esetleg cpu limited?
Érdemes lenne játék közben monitorozni, hátha segítene valamit. -
Cr00py
senior tag
Offline játéknál a géped, többek között a cpu-t terheli a játék. Minnél több bot van, annál jobban, míg online játéknál szerver oldalon történik minden.
Ennek nincs köze a fixált fps-hez.
Valszeg ennyit tud az a gép, ezen kár rágódni.
Nálam nincs semmi ilyen gond, akadás sincs, sőt imputlag sem. Stabilan van 600+ fps offline, online azért több.
Futtasd ezt le párszor. Előtte vedd ki az fps_max 64 parancsot, legyen 0.
Egyébként a 64 / 128 a tickrate általában. FPS-t a monitor frissítési frekvenciára szoktak korlátozni többnyire. Bár én ezt sem értem, szerintem hülyeség. Minnél több van, annál jobb. -
-
lemusz
addikt
Van itt egy pár félreértés. Ha 2. körben kilépkednek, trollok, toxicak és mindezt solo-ban tapasztalod, akkor bizony a te accountod sincs túl jó trustfactor állapotban. Zöld trustban azért ezek ritkák, pirosban meg kb folyamatosan ez megy. Ha csak akkor tapasztalod amikor a piros haveroddal mész, akkor meg elég egyértelmű hogy miatta van. A lobbyból indított meccseket mindig a legalacsonyabb trustfactoroshoz fogja mérni és ahhoz megfelelő ellent keres. A rank dolog meg nem ehhez a témához tartozik, igazából nem is értem mit nem értesz, egyiken nova vagy a másikon meg kala. Na és? Hol a probléma?
-
-
Az egyéni teljesítmény keveset számít az MM rankban. Ha veszít a csapat, akkor hiába van 40 fraged, összességében negatív lesz az értékelésed. Ha nyertek, akkor ha végig AFK voltál, akkor is szintet tudsz lépni pár nyert meccs után. A csapatjátékra ösztönzi a rendszer az embereket, hogy a csapat győzelméért dolgozzanak, ne egyéni teljesítmény legyen a szempont. Ennek sajnos az a hátulütője, amit te is tapasztaltál.
-
Aprósólyom
addikt
Video settings-> Fullscreen helyett fullscreen windowed? Kicsivel kisebb lesz az fps-ed, de az ALT+TAB lagg eltűnik, gyors lesz. Nem mondom, hogy segíteni fog a leírt problémádra, de egy próbát megér, hátha azt is megoldja. Én már így használom 1 ideje CS GO-t is, PUBG-t is. Én más bug miatt váltottam, de feltűnt, hogy CS GO alatt az ALT+TAB szélvész gyors, mint ahogy elvárná az ember.
-
skL86
tag
Akinek van jó fps-e+ játéktapasztalata+jól lő és van rá ideje, hogy mm-ezzen, az pár száz meccs alatt törvényszerűen globálba jut soloban is.
Az egyetlen akadálya annak, ha megragadsz egy rankon az saját magad vagy, a mentalitásod a lövéstechnikád, eccetera.
Gyere qdak írj privátot, felveszlek és behúzlak egy seriff-LEM meccsbe, nézzük, hogy tetszik...
-
adise
őstag
Neked valaki mindig eledall bevakit lelo stb.
Siman soloba is lehetsz global nagyon gyenge a szint. Egyedul is lelehet carryzni 20-30 killekkel.
Ha meg nem sikerul akkor okkal vagy ott ahol. Persze lehet a korulmenyeket okolni. De gondolom okkal nincs "csapatod" se vagy haverok hogy oten legyetek? -
lemusz
addikt
1 moló beleállástól még nem rak ki a játék senkit, ott is volt már valami tk előtte. Ha pofázik a csapattárs nem az a megoldás, hogy kinyírod, hanem megpróbálod lenyugtatni, ha ez nem járható út, akkor lemuteolod és nem foglalkozol vele. Ilyenkor már nyilván nem a csapatjátékra apellálsz, hanem csak magadra. Ha nem tudsz higgadt maradni ezekben a szituációkban, akkor magad alatt vágod a fát és ő jön ki "győztesen" a dologból, mert a szerveren marad, te meg nem.
Kodit meg felesleges belekeverni ebbe a történetbe, ő higgadt tudna maradni ezekben a helyzetekben, te viszont láthatóan még nem.
-
-
Spet
addikt
-
Cr00py
senior tag
Elméletben igen..de egy komplett demo az cca alsó hangon 25-30 perc minimum. Egyszerűbb, ha kiragadod a "gyanús" pillanatokat, majd azt feldobod yt-ra, akár nem listázott módban is, így csak az fogja tudni megnézni, aki ismeri a linket. De.. sokat nem tudunk vele/ellen tenni. Ha csalt, csalt. Megesik. Jelenteni kell. Ennél többet sajnos nem igazán tehetsz. Just getting over it.
-
lemusz
addikt
Szóval a kommentek nem befolyásoltak titeket egy cseppet sem, oké. Csak mert én is szeretem otthagyni ezeket, hogy lássa a nagyvilág mennyi idióta cheaterező van. Sokkal több a cheaterező, mint a cheater, erre mérget vehetsz. Szóval az se jelent semmit, hogy szerintetek csalt, főleg ha csak wh-t tudtok rámondani. Egyedül a pörgőaimos 100%-os hs osztogatás és a speedhack az amire te meccs közben kétséget kizáróan cheatert kiálthatsz. Minden más esetben ott a lehetőség, hogy tévedsz. Lehet egyszerűen csak mérföldekkel jobb volt nálatok és nem tudtátok értelmezni azt a skillszintet, amit ő, ott azon a meccsen képviselt. De gondolom ez lehetetlen, mert te/ti tévedhetetlenek vagytok...
-
adise
őstag
Arra irták, hogy azt irtam felesleges global elott faceitezni. Persze lehet de lvl5-6 korul ott sem jobb a helyzet.
Az hogy soloba társak miatt nem lépsz rangot az még mindig netto bullshit minden platformon. Ahányszor retardáltat kapsz ugyanugy lesz az ellenfélnél is az. Ha meg nemtudsz carryzni, akkor meg pont jo szinten vagy nem is kell feljebb lépned -
törölt tag
"mar a 3. korben feladast nyomkodtak"
Csak akkor engedi a feladás szavazást, ha egy valaki már feladta a meccset.
Most komolyan nem értem én sem, hogy ha a meccs elején vagyunk 4v5-ben (sőt ha a közepén vagyunk, akkor is), akkor mi a túrós palacsintáért nem lehet rányomni az igenre és feladni a meccset? Miért kell húzni az időt? Miért nem lehet olyan meccset nyomni, amiben 5v5 van?ui: Ilyenkor szoktuk kiszavazni azt, aki a feladásnál nem-et nyom.
-
Gentlelelele
aktív tag
Értelmetlen megszakítani a tárazásnak az animációját, mert :
-Esélyes, hogy elrontod és szükség helyzetben nem a legjobb dolog
-Nem töltesz tőle gyorsabban még akkor sem, ha milisecre pontosan csinálod akkor sem.
Baitelni lehet vele, de kell hozzá egy kis gamesense. PL silver szinten nem sűrűn reagálják le túl gyorsan a töltésnek a hangját. Fentebb néha igen és azokat így be lehet baitelni, ha van értelme.
Illetve egyszerűbb, ha megtanulod használni az : 1, 2, 3, 4et switchelni. Illetve quick switchelni egy Q-val( pisztoly <--> awp). Gránátok esetében meg kipityegni, ha nem tudod előre mit fogsz használni, arra ott QS. Vagy van, aki körbe bindel mindent a WASD körülSteam overlayt meg állítsd át egy F1-F9 billentyűre.
-
törölt tag
Nem az ékezetek hiánya miatt rossz az írásképed.
Pár idegesítő dolog:
Nem ismered a kis és nagy betűket.
Ahol már új mondatot kellene kezdened, ott is még az előzőt folytatod. A vesszőt nem a pont helyettesítésére találták ki.
"b n", "a n" és "3an" - Ezeket úgy szokás írni, hogy B-n, A-n és 3-an.
"ha a tarsaim is caspat reszei" helyett "ha a társaim is a csapat részei"...stb stb stb
-
szebe
addikt
Jól értem? 2.046-ról leesett 2.042-re a kdr-ed? Micsoda problémák
A kedvedért megnéztem, nekem 0.937, mindez fixen supreme-globál.Felvetődik bennem azért a kérdés, hogy ecozni szoktál-e (szoktatok-e), mert nem az első alkalom, amikor említed, hogy csak pisztoly jut, meg az állandó scoutozások.
Egy körben nem veszel semmit, következőben van pénzed awp-re, és akkor ha tényleg gyorsabb vagy, lefarmolod őket."en pl biztos nem mennek ki csalinak
"
Nem, nem vagy csapatjatékosFolyamatosan azt hozod fel, hogy te előbb találod el az ellenfelet, de más meg "lelopja". Nem, ilyen nincs. Hagyjuk már el ezt a publik beidegződést, hogy az a jobb, akinek több frag-je (/pontja) van. Fociban akkor kapásból a védők szarok, mert kevesebb gólt lőnek? CSAPAT van, nem individuum.
Ha zavar a sikoltozása/éneklése, némítsd le (tudod, jobbklikk a nevén, "block communication"). Pár kör múlva oldd fel, ha még mindig változatlan a helyzet, akkor vissza.
Néha neked se ártana alkalmazkodnod másokhoz, mert ha mindenki fújja a saját igazát, akkor semmire nem mentek.A végére egy jó tanács, csak így offban. Az írásképre odafigyelhetnél, mert borzasztó olvasni a hozzászólasaidat.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem mondták a többiek, hogy eco kör? p250, pár gránát, így szinte biztos le lehet szedni legalább egy-két ellenfelet (sokszor T-ként még nyerni is a felvett fegyverekkel), két ilyen zsinórban, és telik rifle/wp-re.
Ha minden körben force-oltok, akkor persze, hogy végig hátrányban vagytok. -
Gentlelelele
aktív tag
Egy Le szintig bőven ellehet jutni úgy, hogy csak a saját játékodat játszod
És nem, nem te nyertél volna, ha wp-d lett volna SG helyett. Sg-vel gyorsabb vagy scope-olva, mint wp-vel ergo, wp-vel lassabban tudsz pickelni és jobban tud reagálni az ellenfél, aki amúgy is előnyben van, azért mert ő vár le téged. Ha csapatjátékos lennél, akkor igenis kiugranál azért, hogy így baitelve jobban tudjatok tradelni.
Továbbra is tartom az előbbi állításom és nincs olyan, hogy csapat miatt nem tudsz tovább jutni cs-ben, mert ez tipikusan egy olyan játék, amit le tudsz 1v9ezni, ha elég jó vagy. Ha több száz meccs után is ugyan azon a szinten vagy akkor az a jelenlegi szinted, ami után nincs tovább, vagy többet kellene gyakorolnod. Jusson eszedbe végre, hogy ugyan annyi esélye van annak, hogy a rendszer az ellenfélbe sorol hülyéket, mint hogy hozzád. -
Gentlelelele
aktív tag
Ameddig nem tanulod meg a játék mechanikáját(tanulj meg spórolni, hogy ne csak scoutra teljen, körre megy a játék nem kdr-re stb) addig ne nagyon epedezz nagyobb rangért, illetve addig sem ameddig ilyen mentalitással (a többiek szarok, csak én nem) indulsz neki játszani.
justsayin
-
bager13
aktív tag
Ez egy csapatjáték, tisztán látszik az irományodból, hogy te nem vagy csapatjátékos. Mindegy ki lövi le az ellent a lényeg, hogy nyerjetek. Gondolom ott is előadod ezt a rage-et, azért akarnak kirúgni.
Elárulok neked egy titkot. Én soha nem baszok le senkit semmiért! Ha tisztán az ő hibája volt akkor is bemondom, hogy NT. 1v1-ben nem üvöltöm be , hogy szerintem hol az ellen, mégha tudom is. Mindig dobok fegyvert , ha tudok. Sokszor kimegyek csalinak és lelövetem magam, csak hogy a kör meglegyen. Azt is érdemes betartani, ha meghalltál, ne pofázz bele a körbe. Szerintem te sem örülsz neki, ha folyamat jön a szöveg, hogy ide menj vagy oda. A lényeg, hogy válts szemléletet! -
GhanBuri Ghan
őstag
Igen, ez a nerfhullám nekem is eléggé betett, eddig nekem egyértelmű volt, hogy pisztolykörben Tec9/FN, most ezekkel vagy mozogni nem lehet, vagy gyorsan lőni, úgyhogy inkább p250, bár az is gyengébb lett, de legalább olcsó. Vagy desert, de annál tényleg állni kell lövés közben.
(#67974) ЯΞD: Már van egy nagyjából összeállt társulat, de milyen szinten vagy, és mikor szoktál játszani?
-
Ha tévedésből kapta az illető, akkor az lekerül automatikusan.
If a VAC ban is determined to have been issued incorrectly, it will automatically be removed.
Szóval tévedhet, de ha kiderül, akkor elismeriA VibranceGUI VAC safe. Ez nem csinál mást, mint a támogatott NVIDIA kártyákon felhúzza automatikusan a Digitial Vibrance Control-t a megadott játékok futtatása esetén. Ezt Te is meg tudnád tenni manuálisan, csak kényelmesebb ha egy program auto ki-be kapcsolja, ahogy indítod-bezárod a játékot. AMD kártyákon a Saturation-t állítja.
-
Cr00py
senior tag
Vibrancegui-t használok már régóta, ez semmit nem módosít a játékfájlokon. Annyit tesz csupán, hogy nem kell autómatán minden játékindítás előtt átállítani manuálisan a vga driverben a digital vibrance-t, hanem ez a kis program megteszi helyettünk. A lényeg, külön exe fájlokhoz társíthatunk tetszés szerint eltérő vibrance beállítást. A sweetfx-et azért is tiltották, mivel az módosította a játékfájlokat. a Vibrancegui-t használhatod nyugodtan.
-
bepken
veterán
említett barátunk a kill cam alapján infernón épp lerakón a bombát nézte akval, aztán egy glitches 180 fordulás és fejes, majd ugyanabba a poziba vissza. nem hallhatott, de célkeresztem ráhúztam, gondolom az volt a trigger...
a másik meg folyamatosan a földet nézte awpvel és kill cam/animáció szerint földbe is lőtt mindig, mégis fejes.
-
ez az utolsó az amikor rácélzok emberünkre de pont akkor kiugrik a célkereszt elől, még akkor is ha pillanatra megállok, hogy bevárjam a mozgását de az mégis elugrik?
különben nagyon idegesitő, hogy gyakorlatilag nincs olyan pc game amiben ne lenne cheater. a konzolon gondolom már okés a dolog, de nekem nagyon de nagyon nem jön be a kontroller irányitása. csak azért szenvedek még mindig pc és az xbox nincs már hónapok óta bekapcsolva. hüvejkujjal egyszerűen nem tudok célozni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged