Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
van egy szinkronizálási szabály, amit még anno a pro gémerek találtak ki. Anélkül, hogy belemennénk, hogy miért és hogyan is működik, és miért, próbáljuk meg elfogadni, hogy az ideális játékhoz a monitorod frissítési herzének kétszerese kell, de ennél nem több, és nem is kevesebb. Tehát a 60 herzesek nyugodtan tolhatnak fps_max 120-at, mert afölött _tényleg_ nem lesz különbség, csak annyi, hogy "nem adja annyira", de ez ennél talán egy kicsit bonyolultabb.
-
válasz
sultansmith
üzenetére
Valami ilyesmi elég lehet bőven, de én tuti nem költenék céges gépre ennyit.
Anno egy 5470et vettem, mert untam, hogy a drága intel b@szik drivert írni 2 évnél idősebb termékeihez. Azzal olyan 40-60 FPS volt GO-ba full LOW-on. -
válasz
sultansmith
üzenetére
Próbáld meg ezeket beállítani, de csodát ne várj.
A legjobb tuningot low profile VGA-nak hívják kompakt irodai gépekbe

-
sultansmith
senior tag
Hali!
Tud valaki valami über-mega dentál brutál fps configot? Szeretnék játszani az i3-as irodai gépen, de kissé laggzik itt ott, de csak éppenhogy. Már lehúztam kb mindent, már csak egy pici hiányozna a folyamatos gémhez, na meg hogy újra eutop legyek.

Előre is kösz! _

-
törölt tag
Ma nagyon érdekes pózokat vettek fel a hullák
-
Slystyle
őstag
válasz
üzenetére
Faceit-en tárolja magától a demo-kat. Profilodon a Stats gomb alatt megtalálhatóak a demo fájlok. Matchmaking-es demo-k ugyebár a legkönnyebbek beszerezni, ESEA-n meg nem vagyok benne biztos, de talán ott is tárolja és a kliensből lehet kikeresni, de itt lehet előtte recordolni kell a demo-t.
-
törölt tag
Na, közben felszabadultam, és szeretném a kb másfél hónapja félbehagyott projectem folytatni.Szóval, ha van valami jó kis demo -tok, amiben lőttetek valami nagyon durvát (lehet ace, 1vX szituációk, stb.) akkor küldjétek el nekem PM-ben dropbox/rapidshare/data/akármilyen fájlmegosztós letöltőlinkjét.
-
törölt tag
Juhú. 13-2re kapunk ki D2-n a rohadt T side-on(!!!!!!!!!!!!!!).
-
Slystyle
őstag
Egy újabb pompás póz.

-
Vismajor01
addikt
Nah előző héten haverral kb minden meccsünket megnyertünk-sherifftől dupla sasig
ma egy másik fajta sorozatot produkáltunk

-
maximilian4
addikt
Nekem kulcsokat vegyetek pls

Hunstman ládának is jól megy lefele az ára. Még az elején több mint 1 euróért adogattam el őket.
-
Arkennys
addikt
De jó nektek hogy százasával veszitek a ládákat azért

-
törölt tag
Pass-nak nem tudjátok kb mikor lesz vége? Bravo Pass-t meddig hosszabbították meg?
Én meg 100db Phoenix ládát bevásároltam 35-40 centes áron, most meg 28-ért adják...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Úgy látszik attól függ a szerverek minősége, hogy milyen hangulatom van.Máskor 2 tár után sem találom el az embert, most meg singletapekből falon át fejes...
Mindenesetre izgalmas egy meccs volt... -
Coccolino_O
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Plusz, mit alkotsz meccseken, és milyen rangúak ellen játszol.
-
maximilian4
addikt
válasz
Slystyle
üzenetére
Gondoltam hogy ez lehet a baj. Sajnos mindig silver felsőbb rétegeiből van az ellenség nova3-ig vegyesen.

(#14453) Coccolino_O
Most fejből nem tudom pontosan,de 30 valahány meccsből van 80 valahány mvp (bár tudom hogy ez nem lényeges), meg általában a kills is több mint a death. Gondolom hogy akkor tényleg az lehet a probléma, hogy alacsonyabb vagy egyforma rangú játékosokkal rak össze a gép. -
Slystyle
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Ha Nova 1 vagy és folyamat kifogod az ellenség csapatában a Silver rangúakat többségben, akkor lassabban is fog feldobni.
Főképp a nyert és vesztett meccsek aránya alapján működik a dolog, de ezen kívül számít valamelyest az egyéni teljesítményed is és az ellenségek rangja. Én pl. rengeteget stagnáltam MGE-n, majd feldobott DMG-be két-három nyert meccs után, ahol volt DMG-től kezdve, Sas és Supreme is, mert olyan emberekkel mentem.
-
maathe
senior tag
Azért ennél kicsit bonyolultabb. Nem egyszer előfordult már, hogy döntetlen meccsel feldobott.
-
maximilian4
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Mikor lépek feljebb?Hiába nyerem a versengőket sorba, nova1 vagyok még mindig. Pedig elvileg ennek fügvényében sorol be. A nyert és vesztett meccsek arányába ha jól tudom..
-
Coccolino_O
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
"Ja meg jó lenne érteni ezt a rangrendszert, mert már egyhuzamba nyertem 6 versengőt, meg már elötte is volt ilyen sorozat és még mindig nova1 vagyok"
Mi is szeretnénk érteni, elhiheted.

-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
ma is láttam hasonlót, cinkes volt, szegény kinyuvasztott egy ellenfelet, kettőt sebzett, majd mire szemberohant neki ebből az egyik, már csak késsel tudta viszonozni

-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
OP, csak éppen 2 tárad van. Hányszor láttam már meghalni embereket 0 golyóval...

-
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
P2000 / USP-s 1 golyót fejre kis kevóval is beadja, az enemynek. Glockal meg csak közelről szinte, oda minimum 2-3 golyó kell. Tehát a T-k az elején mindig hátrányba vannak, de mivel ők rusholnak, és ha 5-en mennek egy helyre akkor egál, csak fegyó szempontjából nem az igazi

-
Xero
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Duli sz*rt sem ér, cserébe P250-el vagy desivel wp-t is kiszedem az esetek döntő többségében. A CZ-t pont ezért nem csípem. P250-em egy igazi vadász, 5-6 hét alatt már beletoltam 1200 fraget. WP mellé must have nálam.
-
maximilian4
addikt
Nekem a dual beretta a favorit egyébként. Szerintem glock elég szar, a p250 se sokkal jobb. De amit bírok mikor T-nél vagyok és bombahelyről 1 lövéssel leszed a ct usps-sel, miközben én hosszún vagyok a pálya másik végén. Amikor meg én vagyok usps-sel alig sebez messziről valamit, viszont hangtompító nélkül szép a hangja.
Ja meg jó lenne érteni ezt a rangrendszert, mert már egyhuzamba nyertem 6 versengőt, meg már elötte is volt ilyen sorozat és még mindig nova1 vagyok..
-
törölt tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Én csak a T oldalon használom a CZ-t

-
-
Xero
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Green teamen én is fent szoktam lenni néha.

-
törölt tag
válasz
maximilian4
üzenetére
P250-ből tudomásom szerint, nincsen Candy

Green-Team szoktam én. -
Slystyle
őstag
Gondoltam felnézek egy kis pub-ra.

-
-
törölt tag
válasz
Radnix
üzenetére
Sas mester szinten játszottam, és volt ilyen hogy baromi tisztán lehetett hallani hogy trappol mögötte, de ő nem néz oda, meg ugrál össze vissza, végig trapolja a pályát mikor nem kéne... Áhh azóta Faceit, és Esea-n játszom ég és föld a kettő

Gyerekek nem azért de ez a Glock a lehető legszebb amit eddig láttam Glock | Brimstone
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Na de a duplacsirkés idióták általában nem guggolva mennek rushnál ki füstbe b-re d2-n sötétből, meg nem keresik a bombát t kezdőn, mikor le van plantolva

-
-
válasz
ch003067
üzenetére
Általában azért döglik ki gyenge gépen, mert rosszul lövi be a RAM mennyiséget.
A csgo/cfg/video.txt és videodefaults.txt-t szerkeszd, az alábbiakat írd át:
"setting.mat_antialias" "0"
"setting.mat_aaquality" "0"
"setting.mat_forceaniso" "0"
"setting.gpu_mem_level" "0"
"setting.mem_level" "0"Utána tedd írásvédetté, de a legjobb, ha az egész csgo/cfg-t azzá teszed.
Így se tuti, hogy menni fog, gyenge céges szutykon nekem csak így indult el
-
törölt tag
De ebből a rohadt Nova 3-ból ilyen krumpli játékosokkal soha az életbe nem fogok kijutni, mikor 4v2 van És kb ilyet hoztak össze mikor 4en (!!) nézték a bombát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1