-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenomHUN
senior tag
válasz
BigBlue69 #51494 üzenetére
Igen, és a matricák is arra jöttek. MLG Columbus
-
Lackki
őstag
válasz
BigBlue69 #42426 üzenetére
az a font
kifolyna a szemem...Tegnap este megint volt egy vicces privát profilos 3 vac-banos csalónk... 42 fraget lőtt, és végig ugatott persze. Kis haverjai dettó. De kis homi nem bírt nyerni, döntetlen lett belőle, köszönhető annak, hogy a maradék 4 kb a világát sem tudta.
Mostanában csak ilyeneket játszunk... kicsit kezd a tököm tele lenni.
#expander: 36 - adó = ~31
-
-
-
perecKING
senior tag
válasz
BigBlue69 #38504 üzenetére
Tegnap mi 5en mentunk egy olyan csapat ellen ahol mindenki csalt(vagy tobben is)
Amint bedobta az avatarokat szoltam is a tarsainmak h vegunk. Mind az 5 avatar valami elcseszett manga fej....27-40ora kozotti accok.
Barmerre rusholtunk 4 futott szembe egy pedig hatba.Szuper volt!!!!
A VAC egy nagy kalap tragya!
Bar csak ismet ugy kapnek ki, h oszinten mondhassam az ellenfel csapatnak "GG"! De ilyen mostanaban nem lesz.
-
Slystyle
őstag
válasz
BigBlue69 #26988 üzenetére
Az elején persze, de pl múltkor nekem volt egy Bomb Squad (Foil) ajánlatom 3,99-ért és még az is olcsóbban ment marketen, mint amennyiért a menüben meg tudtam volna venni. Ha meg azonos árban mennek, akkor már eleve bukó, mivel ott a CS/Steam fee és máris alacsonyabban adtad el, mint amennyiért vetted. Az alá licitálókról meg inkább nem is beszélek.
Ezért is mondom, ha még friss az adott kollekció, akkor egy-két jó esetet ki lehet fogni, de mostanra már mind lent van árban és ha nyersz is rajta, akkor max pár centet. -
törölt tag
válasz
BigBlue69 #18091 üzenetére
Hogy hogy mire?
Hidd el telefonon is egyszerűen behozza a HLTV-t, mert van mobil változata is. Én csak segítettem.(#18095) okipoki: Ekkora hülyeséget ne állíts már. EMS ládát is úgy kaptam, hogy nem is néztem a GOTV-t, hanem közbe neteztem, meg játszottam más játékkal, és ugyanúgy droppolt.
-
Xero
nagyúr
válasz
BigBlue69 #15609 üzenetére
Nekem pl bedobta egyesre a kettes feladatnak a Mist-en egy finom kis MM-t. Poénból elmentem erre ellenem dupla csirkék én meg sima AK - dupla AK-sokkal küszködtem 30-60fps-el. Köszi de nem.
Majd egyszer ha jó kedvem lesz megcsinálom. Addig letojom. A ládát már úgyis kidobta, az ára visszajött.
-
Xero
nagyúr
válasz
BigBlue69 #15282 üzenetére
Mert nem igényel annyi koncentrációt. Ez a smurf lényege.
De ja biztos nem megy fentebb.Egyébként ha megnyugtat a smurföm is mge, szóval a silver csak elméleti dolog nálam.
(#15285) Coccolino_O: Először tényleg a kártyát kellene betenni a gépbe.
(#15286) bolcsodal: Szemét? Kedves.
Még jó, hogy ez nem BF vagy COD. Még mindig nem bohóc fps.
-
tarBubbles
tag
válasz
BigBlue69 #14651 üzenetére
kivettek skineket (m4a4 howl fakasa logoja lopott volt, ezt megváltoztatták, a készítő skinjeit kivették) és tettek be újakat. közben vége lett a phoenix passnak, de a ládát most mindenkinek dobhatja (mondjuk a drop rate kérdéses).
mármint a skinek bent maradtak a játékban, csak már nem dobja a láda. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nintendo Wii U
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest