Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Operation Phoenix állítólag jún. 4-én jár le. De ezt honnan tudjátok? Linket kérek róla.
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Észrevettem, és itt igazából az volt cink hogy ő egyáltalán ilyet vett

szerk: azért remélem örült, mikor szembetalálta magát a saját vackával
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nekem, és jihú-juhú. Én akkor is szánalmasnak tartom továbbra is, evvan. Ha neked jólesik, használd, élünk a világban boldogan a véleményünkkel

-
törölt tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Végülis
-
törölt tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ez magozó te, Scar20-ra mondják az AutoSnipert, bár ez is ugyanezt a vélt szolgálja

-
Vismajor01
addikt
Kinek is volt ellenére az autosniper a múltkor?
videjó -
törölt tag
Valaki most Competitive?Nova 3 vagyok.
-
vzsryl
nagyúr
Tegnap éjjel megvettem a Portal 2-t, betette a raktáramba, de a Lounge-n nem látja, pedig direkt azért vettem meg, hogy el tudjam cserélni. Ötlet?
-
pr1mzejEE
addikt
-
BigBlue69
őstag
Jajj :
Videó. 9mp.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
vzsryl
üzenetére
Csak érted magyarul közvetít, és elhangzik egy olyan szó hogy "Hedcsát" miért nem azt mondta hogy fejes? Tehát angol-magyar keverék van benne, rossznak nem rossz

(#13967) SHiZUx Nekem is van itthon tartalékban egy 800Ft-os Genius, azzal ha nagyot rántok, megbolondul a szenzora, és körbe-körbe forgok a játékban. A másik meg néha fel, vagy le ránt egy gyors mozdulattól, tehát nem előnyös az ilyen egér használata.

-
aknaakna
tag
Srácok!
Van valami legalább nagyjából működő fejbenszámolós módszeretek arra, hogy mikor fog le-, vagy feldobni a rendszer competitive-ben?Eddig nem igazán jöttem rá a metódusra
-
törölt tag
Nekem ezzel a teszkós valamivel az a bajom hogy az érzékelő néha megbolondul a semmitől és az egeret lököm előre de a kurzor az úgy csinálja mintha a képernyő közepén lenne egy fal ami nem engedi tovább.Meg hát 2 tappancsa is már annyira széthasználódott, hogy ki is estek a helyéről...Lehet, hogy egy rendes egérpad jobb lett volna neki e helyett a fa asztal helyett.Az asztal is tele van "háborús" sebekkel.
-
Xero
nagyúr
válasz
Batistuta7
üzenetére
Rosszabb. Én pl nem tudom rendesen használni. Hiába állítható a liftoff, nem olyan.
-
törölt tag
válasz
Batistuta7
üzenetére
Nem rossz, de az Optikait jobban ajánlják.
"Lézerest alapból nem ajánlok komolyabb játékhoz..."
Aki egeret akar venni, olvassa el ezt
Itt segítenek milyen egér lenne a neked megfelelő. -
törölt tag
válasz
Batistuta7
üzenetére
Én pl. Dust 2-ről leveszem a pipát és csak Mirage / Inferno / Nuke / Train-t megyek
-
törölt tag
válasz
Batistuta7
üzenetére
Dust2-n mindig van csaló Competitive-ben.
-
Batistuta7
tag
olcsó egerek közül csak ezt : [link]
van súlya, pontos és 2 évet kibír napi szintű nyüstölés mellett.
a játékról kérdeznék.a csalókkal mit lehet kezdeni? könnyed módban csak egy párral találkoztam eddig.de versengőben majdnem minden meccsen van 1 :S ez nagyon gáz.
ti hol szoktatok játszani vagy hogy lehet ezt elkerülni?
-
lemusz
addikt
-
Slystyle
őstag
válasz
vzsryl
üzenetére
Már múltkor is összejött egy ilyen szituáció. Ha jól időzít az ember és szeparálja az ellenfeleket, akkor 1v1-ekben le lehet hozni, főleg ha már hit-esek előzőleg társaktól.
Igaz nekem általában az szokott lenni, hogy szedek egy embert és aztán lerohannak 3-an vagy van egy sunyi és hátba késel.
ZeroDK: Nekem eddig nem volt vele semmi problémám, de mióta frissítették a dolgokat az oldalon, azóta jelentkezett ez a probléma. Most is megint leszedtem a tegnapi utolsó meccsünket és tökéletesen lejátssza, de az alatta lévők sajnos sehogy sem akarják az igazságot. Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy mit ír majd a support.
pr1mz: Na hát ez kész.

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudom mennyire vagy "ijesztő" külsejű, de egyszer haverom bepiálva ment és rákiabált valami kissrácra, hogy "adj egy ötöst!", ezután a srác elkezdett turkálni a zsebében és elővette a tárcáját. Erre a haverom elkezdett röhögni, majd mondta neki, hogy "nem úúgy te madár"- és nyújtotta a kezét. :-D
Érdekes, de elég könnyed pénz szerzési lehetőség, esetleg figyelj arra, hogy olyan embertől ne kérj így pénzt, aki mondjuk akkora mint egy szekrény. Ami még melletted szólhat az az, hogy ez a srác nem túl ijesztő külsejű, no de mindegy sok sikert, így hamar lehet pénzed! -
törölt tag
Az a baj, hogy több pénzem nincs egérre, mint amennyi a Xornet lenne.Ráadásul egyhamar nem is fogok tudni pénzt szerezni...Leghamarabb ballagáskor, de akkor is félre kell majd tennem elég sokat.
-
törölt tag
-
törölt tag
Egy CM Storm Xornet-et szeretnék venni, csak hát szülők nem engedik, mert hogy egy egér 1500 forint és nem 6000
Azóta használom csak én a wifit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lemusz
addikt
http://www.dailymotion.com/video/x1bvgt9_gamepubtv_videogames?start=2
- volgare szerb lanon
- szar stream
- jebu madjari = fuck hungarians
- ha ezt nyerik a srácok (bo3), akkor utána Headshotbg :S
- ha nyerik a lant -> dreamhack summer szereplés adott! (ha minden igaz)
- Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok! -
törölt tag
Hmm.Hogy tudják az emberek kb 99%-ban pontosan követni az ember testét a célkeresztjükkel?Nekem egyáltalán nem megy.. 500 / 1000 Hz varázsa lenne az ilyesmi?
-
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Hjaj, mocskos Faceit.

Minden demo fájlom ilyen, amit letöltök, kivéve mindig a legfrissebb. A legfrissebb mindig jó és rendesen visszajátssza.
Köszi azért! Most írtam Faceit-nek ez ügyben, remélem tudnak vele kezdeni valamit, mert összesikerült még egy kés ace Mirage-on, aztán azt akartam most felvenni. -
Slystyle
őstag
Ha lenne olyan kedves valaki, megnézné, hogy letudja-e játszani ezt a demo fájlt?

Nekem 0 tick-nek írja az egészet, pedig magával a fájl méretével nincs gond. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
üzenetére
Current group: gold nova 3

Nektek letölti rendesen a közösségi szerverlistát? Nálam kemény 55-60 találatot hoz le, ami vicc, tegnap és tegnapelőtt is ennyi volt. Mellettem lévő gép 6-700 találatot hoz le, még az is kevés, de az enyémhez képest lényegesen jobb. Portokat nyitottam neki akkor sem volt több.

-
törölt tag
Már a 3. körben reportoltak ;_;
-
Slystyle
őstag
-
kiszi07
senior tag
Fegyverek szórásáról. Nem tudom volt-e már kint..
-
Slystyle
őstag
válasz
Batistuta7
üzenetére
Játék (Play) -> Fegyveres kiképzés (Weapons Course)
-
Batistuta7
tag
hogy kell játszani a gyakorló pályán?
-
törölt tag
L o L

Ez sem gyenge![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ZS3NI
őstag
-
Arkennys
addikt
válasz
üzenetére
hát én írtam neked az előbb steamen, de ha nem hát nem

Én is most léptem ki meccsből, nem érdekel az a félóra tiltás. Ellenfélnél 5ből 2en minimum csaltak. Fölhúztak, mert így 15-0 ra lehozták az első félidőt, ki is húztam a csíkot. Nálunk meg már volt egy bot és egy embernek 300 as pingje.

-
törölt tag
válasz
warmonger441
üzenetére
Lassan így fogok reagálni arra, ha valaki hív csézni
-
Arkennys
addikt
milyen férgek vannak...őrség áttekintést csináltam megint, egy napi 3-4 et szoktam. (mióta megkaptam, nem régi dolog) Ugrálva közlekedik, ha a képernyőn van az ellenség, elég egyet lőnie bárhova, és fejest ad. Sőt, még néha úgy is hogy mögötte van az illető, megfordulás nélkül fejes. Végigugrálja a pályát, és 4-5 killeket csinál folyamatosan. 8.körre a csapattársainak max 2 ölésük volt. Kezét lecsapni az ilyennek tényleg

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig ide CS-hez, meg osu!-hoz nagyon jó lenne.Főleg osu!-hoz.

LendvaiFeri1